SRBENDE ĐABA STE KREČILI
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SRBENDE ĐABA STE KREČILI
Srbiji savrseno odgovara da je popishana, zapishana, naguzena i izyebana, a srbima da su ugrozeni, poklani, isklani, preklani, protjerani... to je neizostavni imidz, opancari se ponose time, lupaju si samare i uzvikuju "dokle..bre".Šandor Winnetou wrote:dakle bit i suština svega ovoga je da je srbija masno plaćala onog degenerika da štanca cifre do iznemoglosti u korist srbije. Kad je to provaljeno odjebali su ga svi pa čak i izraelci.
Suma sumarum je da su srbende bacile tone love i nisu ništa napravili osim štetu samo sebi. RH je iz ove bitke izašla neokrznuta a srbija opet popišana i zapišana.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Da razumijemo orke kada gledamo gospodara prstenova, da znamo naruciti prave cevape, da kmecimo u pravom tonu... ima toga.marcellus wrote:Stanojko wrote:Naucite vise taj srpski, 'bem mu lebac!
koji će nam to kurac?
omni-
2014-04-12
Biti će opet u pitanju belosvetcka urota i vatikansko ustaška zavera!omni wrote:Srbiji savrseno odgovara da je popishana, zapishana, naguzena i izyebana, a srbima da su ugrozeni, poklani, isklani, preklani, protjerani... to je neizostavni imidz, opancari se ponose time, lupaju si samare i uzvikuju "dokle..bre".Šandor Winnetou wrote:dakle bit i suština svega ovoga je da je srbija masno plaćala onog degenerika da štanca cifre do iznemoglosti u korist srbije. Kad je to provaljeno odjebali su ga svi pa čak i izraelci.
Suma sumarum je da su srbende bacile tone love i nisu ništa napravili osim štetu samo sebi. RH je iz ove bitke izašla neokrznuta a srbija opet popišana i zapišana.
čarapani na aparatima
marcellus wrote:Stanojko wrote:Naucite vise taj srpski, 'bem mu lebac!
koji će nam to kurac?
To je isti jezik, samo ga mi zovemo hrvatski. A sramota je da Hrvat ne zna hrvatski.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:mentalitet wrote:
A Lordan Zafranovic snima novi film o Jasenovcu.
oćelbit seksa u filmu, jebačine?
Hoce, jebvt ce ti cere.
Pa u Dari iz Jasenovca ima scena jebacine, kad na zadnjem sjedistu automobila Dinko Sakic guzi Nadu Sakic.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa u Dari iz Jasenovca ima scena jebacine, kad na zadnjem sjedistu automobila Dinko Sakic guzi Nadu Sakic.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tepedesetpetico usrana njegove kćeri su mala djeca. Je da si glupi četnik ali ipakmentalitet wrote:marcellus wrote:mentalitet wrote:
Hoce, jebvt ce ti cere.
Šandor Winnetou wrote:tepedesetpetico usrana njegove kćeri su mala djeca. Je da si glupi četnik ali ipakmentalitet wrote:marcellus wrote:mentalitet wrote:
Hoce, jebvt ce ti cere.
Malteru glupi,da je on imao pijeteta prema mrtvima imao bi i ja prema njegovoj djeci.Samo sam zelio da toga idiota stavim u drugaciji polozaj razmishljanja ako ima chime.
Ti si neka posebna budala na nivou 12-godishnjaka pa se zakachish za takve trivijalne gluposti da ne mogu vjerovat kako jedan odrastao chovjek moze na takav nachin razmishljati,pokushao sam i ja da se stavim u tvoj polozaj makar pet minuta i moram priznati da nije lako biti takva budala,za to treba imati DNK predispozicija ali i talenta.Samo da zadovoljim tvoju zelju u svezi kako kazesh bojica.Jarane ja sam tu shkolu davno unovchio u tvojoj Hrvatskoj mada me je malo bilo stid ali jebi ga lova je lova a na budalama se najbrze zaradjuje pa sam uz sitotisak i kasnije male dorade i nabacivanje uljanih farbi da bi sakrio taj sitotisak prodao hrvatima oko 2000 tisuce vila velebita u raznim velichinama.Priznajem ,poslije me bilo sramota samoga sebe ali sam se mislio ljudi shund kulture svakako zavredjuju takvu kulturu pa ako negdje kod svojih kolega nabasash na takvo neshto znaj da je to moj potpis.Inache sam zivio u to vrijeme od shund slikarstva i vazio sam za jednog izvrsnog prevaranta::::))).Umoje vrijeme gradjevinom su se bavili samo polupismeni ljudi sa tri razreda osnovne shkole,dodushe ovdje ima i onih koji se kurche da su zavrshili nea arhitektonska sveuchilishta pa si im ti i takvi drushtvo shto opet po nekoj logici je bolje da nisu ako su zavrshili jer ispadaju da imaju vishe cerpica nego cigli u mozgu.Ali ja vam zelim svu srecu i uzivajte u malterisanju svojih mozgova,to vam fakat ide dobro pa se ne vidi neka razlika tvoje trogodishe i njihovog vakulteta.Isprichavam se pravim gradjevincima jer znam da to nije lak posao ali se nadam da ga radite poshteno i uzivate u svome stvaralashtvuA sada se goni u tri pichke materine i ne dosadjuj kao ush jer imash kapaciteta vishe od jedne kokoshi samo da ne seresh po dvorishtu pa si nashao ovaj forum da seresh na njemu.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
crvenkasti wrote:Eroo wrote:PS:
Pa jeba vas pas mutave, NDH JE dio hrvatske povijesti i toga se ne treba odricati.
Naprotiv. Sa NDH se treba ponositi!
To je prva samostalna hrvatska država nakon 900 godina.
A logori su pomogli da se riješimo srpskog remetilačkog faktora . Ono što je data započeto, u Domovinskom ratu je završeno. Srba i Židova više nema!
U NDH su postavljeni temelji današnjoj samostalnoj i suverenoj Hrvatskoj.
Da nije bilo NDH, ne bismo danas imali ovakvu Hrvatsku!
Sve je započelo čak i prije stoljeća sedmog.
Da ti nakaradni ćale nije ima posla s materon ni tebe takvog kakav jesi ne bi imali.
Ili, ako hoćeš, temelje Srbije su postavili Turci. Da nije tako danas bi i Srbi bili Hrvati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:PS:
Pa jeba vas pas mutave, NDH JE dio hrvatske povijesti i toga se ne treba odricati.
A logori su pomogli da se riješimo srpskog remetilačkog faktora . Ono što je data započeto, u Domovinskom ratu je završeno. Srba i Židova više nema!
Sve je započelo čak i prije stoljeća sedmog.
Da ti nakaradni ćale nije ima posla s materon ni tebe takvog kakav jesi ne bi imali.
Ili, ako hoćeš, temelje Srbije su postavili Turci. Da nije tako danas bi i Srbi bili Hrvati.
Nisam ja kriv što mi je otac četnik.
Malo jesam iskompleksiran i moram non stop vikati ja sam Hrvat, ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Eroo wrote:PS:
2 grama mozga.
Poci za nekima, koji ne znaju ni da je Planeta okrugla
a kamoli nesto vise, napraviti sranje, gde te i za 1000 godina
gledaju kao olos, treba biti bas zesce glup.
Zatim Hitler, jedino ako ga je kompleks povukao u nekom
istripovanom pravcu kao i onog Patuljka Musolinija, koji je
ovde u Milanu osnovao nekakav fasizam za svojih metar
i zilet, DNK negde iz Magreb Arapskih Zemalja.
Ne zna se u celoj prici, ko je bio gluplji.
Nemci inace misle da su vredniji od ostalih, obicnog
Nemca kada snimas, uglavnom ne znaju prosto prosirenu
recenicu da sastave.
Znaju i dan danas da ultimatume izdaju, realan opis Nemca,
jer drugo i ne zna.
Neka udruzena Plemena bez porekla, koje Vandalizam gura
u sukobe i manjak inteligencije, zasnovan na proslosti,
obzirom da u buducnost sa kopljem i macem nemas sta da
trazis, ali ajde ti objasni to njiima.
Drzali bi Evropu kao nekakvu Plemensku Zajednicu zatvorenu
od Sveta.
Ako ste prirodno zatucani i zatvoreni, ne znaci i da Srbi,
kojima Diplomatija lezi u malom prstu, trebaju biti vas sluga.
Ostvarimo diplomatske odnose sa celim Svetom, gde iste
gledaju ispod oka.
Ako analiziras i snimas te koji su kao za taj neki oblik
fasizma, uglavnom neki 2 grama mozga.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovakav mutljag od posta možeš postirati samo ako imaš teži mutljag u glavi. A ide ti i nagrada za vic godine za: Srbi,kojima Diplomatija lezi u malom prstu Ni Rokeri s Moravu ne bi mogli izvaliti žešću budalaštinu. Šajkača ti preko oči pala, jer ti glava, da izvineš mala...Serbinho-3 wrote:2 grama mozga.crvenkasti wrote:Naprotiv. Sa NDH se treba ponositi!Eroo wrote:PS:
Poci za nekima, koji ne znaju ni da je Planeta okrugla
a kamoli nesto vise, napraviti sranje, gde te i za 1000 godina
gledaju kao olos, treba biti bas zesce glup.
Zatim Hitler, jedino ako ga je kompleks povukao u nekom
istripovanom pravcu kao i onog Patuljka Musolinija, koji je
ovde u Milanu osnovao nekakav fasizam za svojih metar
i zilet, DNK negde iz Magreb Arapskih Zemalja.
Ne zna se u celoj prici, ko je bio gluplji.
Nemci inace misle da su vredniji od ostalih, obicnog
Nemca kada snimas, uglavnom ne znaju prosto prosirenu
recenicu da sastave.
Znaju i dan danas da ultimatume izdaju, realan opis Nemca,
jer drugo i ne zna.
Neka udruzena Plemena bez porekla, koje Vandalizam gura
u sukobe i manjak inteligencije, zasnovan na proslosti,
obzirom da u buducnost sa kopljem i macem nemas sta da
trazis, ali ajde ti objasni to njiima.
Drzali bi Evropu kao nekakvu Plemensku Zajednicu zatvorenu
od Sveta.
Ako ste prirodno zatucani i zatvoreni, ne znaci i da Srbi,
kojima Diplomatija lezi u malom prstu, trebaju biti vas sluga.
Ostvarimo diplomatske odnose sa celim Svetom, gde iste
gledaju ispod oka.
Ako analiziras i snimas te koji su kao za taj neki oblik
fasizma, uglavnom neki 2 grama mozga.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Robert Ford: đaba smo krečili
» Đaba ti je sad crvenkasti.!
» džabe ste krečili
» Đabe su krečili