lude srbende na puškomet od zg
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
lude srbende na puškomet od zg
ovo nije zajebancija
zadnji soj velesrbijanske gamadi regrutuje novi jasenovački blic-laž rat na hrvatskom tlu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/banja-luka-i-sluzbeno-ima-27godisnjeg-gradonacelnika-na-posao-je-dosao-autobusom/2241512.aspx
zadnji soj velesrbijanske gamadi regrutuje novi jasenovački blic-laž rat na hrvatskom tlu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/banja-luka-i-sluzbeno-ima-27godisnjeg-gradonacelnika-na-posao-je-dosao-autobusom/2241512.aspx
Guest- Guest
Re: lude srbende na puškomet od zg
Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nikad ni hrvatska ni srbija a ni jugoslavija nisu imali respektabilnu armiju
nijedna od te tri države nije samostalno dobila nijednu bitku a kamoli rat
nastavi u ime svog nacionalizma srat ,
nijedna od te tri države nije samostalno dobila nijednu bitku a kamoli rat
nastavi u ime svog nacionalizma srat ,
Guest- Guest
To nije srpska zemlja kao prvojastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
kao drugo badnjak je pa ti neću reći što je pod dva
Tako je, to je zemlja starih hrvatskih kraljeva gospodara ljubicaste hrvatske i dobrih bosnjana.tre wrote:To nije srpska zemlja kao prvojastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Kako gdje, u HR i na Kosovu poraz, u Bosni pobjeda.jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
2019-09-06
A sigurno nije srpsko a sad se ti ljuti koliko hoćeš.Pirate wrote:Tako je, to je zemlja starih hrvatskih kraljeva gospodara ljubicaste hrvatske i dobrih bosnjana.tre wrote:To nije srpska zemlja kao prvojastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
Poklon pobjeda da budemo precizniji. Jebo vas clinton i ameri koji su vam dupe spasili u zadnji tren.Pirate wrote:Kako gdje, u HR i na Kosovu poraz, u Bosni pobjeda.jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
U svakom slučaju tako su vam i kosovo poklonili pa su vam ga na kraju i uzeli. Ista stvar će biti i sa republikom genocidnom.tre wrote:Poklon pobjeda da budemo precizniji. Jebo vas clinton i ameri koji su vam dupe spasili u zadnji tren.Pirate wrote:Kako gdje, u HR i na Kosovu poraz, u Bosni pobjeda.jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
Trenutno je, eto ti u prilog milion Srba u RS, a ti se ljuti koliko ces.tre wrote:A sigurno nije srpsko a sad se ti ljuti koliko hoćeš.Pirate wrote:Tako je, to je zemlja starih hrvatskih kraljeva gospodara ljubicaste hrvatske i dobrih bosnjana.tre wrote:To nije srpska zemlja kao prvojastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
2019-09-06
Ko o cemu Tre o poklon pobjedama, ne vuci me za jezik. :)tre wrote:U svakom slučaju tako su vam i kosovo poklonili pa su vam ga na kraju i uzeli. Ista stvar će biti i sa republikom genocidnom.tre wrote:Poklon pobjeda da budemo precizniji. Jebo vas clinton i ameri koji su vam dupe spasili u zadnji tren.Pirate wrote:Kako gdje, u HR i na Kosovu poraz, u Bosni pobjeda.jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
Uzeli su Kosovo, mogu i RS sti se mene tice. Meni je naj bitnije da Srbi opstanu i da zive dostojne zivote, bez drzave smo vec jednom bili i opstali smo.
2019-09-06
Bilo vas je milijun i na kosovu pa su vam ga uzeli kako su vam ga i dali.Pirate wrote:Trenutno je, eto ti u prilog milion Srba u RS, a ti se ljuti koliko ces.tre wrote:A sigurno nije srpsko a sad se ti ljuti koliko hoćeš.Pirate wrote:Tako je, to je zemlja starih hrvatskih kraljeva gospodara ljubicaste hrvatske i dobrih bosnjana.tre wrote:
To nije srpska zemlja kao prvo
Izgledno je da će vam uzeti republiku genocidnu jer ste svugdje remetilački faktor i pravite sranja gdje god se okrenete.
E jebiga kad vi niste normalni i sa vama nitko ne može imati miran suživot, ama baš nitko. Da nije vašeg poganog karaktera ovaj hebeni balkan bi bio mjesto oaze i mira.Pirate wrote:Ko o cemu Tre o poklon pobjedama, ne vuci me za jezik. :)tre wrote:U svakom slučaju tako su vam i kosovo poklonili pa su vam ga na kraju i uzeli. Ista stvar će biti i sa republikom genocidnom.tre wrote:Poklon pobjeda da budemo precizniji. Jebo vas clinton i ameri koji su vam dupe spasili u zadnji tren.Pirate wrote:
Kako gdje, u HR i na Kosovu poraz, u Bosni pobjeda.
Uzeli su Kosovo, mogu i RS sti se mene tice. Meni je naj bitnije da Srbi opstanu i da zive dostojne zivote, bez drzave smo vec jednom bili i opstali smo.
u tom ima istinetre wrote:E jebiga kad vi niste normalni i sa vama nitko ne može imati miran suživot, ama baš nitko. Da nije vašeg poganog karaktera ovaj hebeni balkan bi bio mjesto oaze i mira.Pirate wrote:Ko o cemu Tre o poklon pobjedama, ne vuci me za jezik. :)tre wrote:U svakom slučaju tako su vam i kosovo poklonili pa su vam ga na kraju i uzeli. Ista stvar će biti i sa republikom genocidnom.tre wrote:
Poklon pobjeda da budemo precizniji. Jebo vas clinton i ameri koji su vam dupe spasili u zadnji tren.
al se nesmije zaboravit tko je okotio jugonacizam i socijalistički rasizam na prostoru di žive hrvati
Guest- Guest
A pametne srbende u hrvatskoj vladi.
dijagram-
2015-08-09
identitet srba u bih je paralelan identitetu bošnjakaPirate wrote:Trenutno je, eto ti u prilog milion Srba u RS, a ti se ljuti koliko ces.tre wrote:A sigurno nije srpsko a sad se ti ljuti koliko hoćeš.Pirate wrote:Tako je, to je zemlja starih hrvatskih kraljeva gospodara ljubicaste hrvatske i dobrih bosnjana.tre wrote:
To nije srpska zemlja kao prvo
ne zaboravi da su u kriznim momentima srbi s ove strane drine većinom uvijek bili na strani kontra šumadije
Guest- Guest
srbi i jesu problem kad budu odgojeni na jovićizmu koji je spalio i hrvatski umdijagram wrote:A pametne srbende u hrvatskoj vladi.
Guest- Guest
Bilo kako bilo ali Srbija je tamo od 92-ge. Bila je u trecoj zoni ZET-a do 95te. Nego problm je da je Dodin naslijednik, kao i gradzani u dzamahiriji jos zaguljeniji i radikalniji. To je problem. Mislim i jos veci u nekoj buduchnosti. Kila mozga......
2014-04-14
jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu
nisu dovoljno, pa sad traže revanš
Pa zli( za srblje ) ameri ih spasili dok su bili na koljenima a oni ih pljuju kao najveće sotone. U svakom slučaju da smo tada riješili srpsko pitanje i u bosni danas bi bio mir u toj napaćenoj zemlji.marcellus wrote:jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu
nisu dovoljno, pa sad traže revanš
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SRBENDE ĐABA STE KREČILI
» IDI YODA U KRC KRASNI, SRBENDE TE PROVALILE!!!
» Lude hipi švabe pripremaju marš za slobodu Alepa
» ADMINE srbende ti napravile kokarda čitulju od foruma
» Rođene su i odrasle u Francuskoj, došle u Hrvatsku i pokrenule posao: "Govorili su nam da smo lude"
» IDI YODA U KRC KRASNI, SRBENDE TE PROVALILE!!!
» Lude hipi švabe pripremaju marš za slobodu Alepa
» ADMINE srbende ti napravile kokarda čitulju od foruma
» Rođene su i odrasle u Francuskoj, došle u Hrvatsku i pokrenule posao: "Govorili su nam da smo lude"
Page 1 of 2