Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nije ti Rusija Srbija niti je ruska armija kao JNAvuksadinare wrote:gluposti..da se razumijes u rat napravio bi analize i usporedbe....svatko u odredjenom trenutku ima krizu...nitko imun na to nije samo stvar je vremena kad se to dogodi...kako za ruse to vazi za ukre...Ringo10 wrote:Glavni problem Ukra je to sto ih vode petokolonasi i strani placenici
Kojima je glavno sjebavat Rusiju za racun Amera i Engleza
I zrtvovat Ukrajinu za to
Da nije tako implementirali bi Minske sporazume I sve bi bilo u redu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
Riskiram pljuvadu, ali ću reči da je JNA bila za Rusočečene kao Mati Tereza.Ringo10 wrote:Nije ti Rusija Srbija niti je ruska armija kao JNAvuksadinare wrote:gluposti..da se razumijes u rat napravio bi analize i usporedbe....svatko u odredjenom trenutku ima krizu...nitko imun na to nije samo stvar je vremena kad se to dogodi...kako za ruse to vazi za ukre...Ringo10 wrote:Glavni problem Ukra je to sto ih vode petokolonasi i strani placenici
Kojima je glavno sjebavat Rusiju za racun Amera i Engleza
I zrtvovat Ukrajinu za to
Da nije tako implementirali bi Minske sporazume I sve bi bilo u redu
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
2014-04-14
crvenkasti-
2014-04-17
"Da bismo spasili Evropu od Putina, moramo da nastavimo da kupujemo ruski gas. Jer, ako to ne budemo radili, Putin će ga prodati negde drugo po boljim cenama, tako da je bolje da ga mi kupujemo i sprečimo Putina da profitira."
RayMabus likes this post
AlfaOmega wrote:Ursula von der Leyen:
"Da bismo spasili Evropu od Putina, moramo da nastavimo da kupujemo ruski gas. Jer, ako to ne budemo radili, Putin će ga prodati negde drugo po boljim cenama, tako da je bolje da ga mi kupujemo i sprečimo Putina da profitira."
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo se tebi ne sviđa? Baš mi nešto čudno.crvenkasti wrote:Kakvo god sranje Ero napiše, treu se sviđa.
2016-07-22
Rogozinov urnebesni predlog za Fon der Lajenovu
Generalni direktor državne korporacije „Roskosmos“ Dmitrij Rogozin predložio je državama Evropske unije da kupe i popiju svu rusku votku kako Rusija ne bi mogla na njoj da zaradi.
- Šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je da EU mora da kupuje naftu iz Rusije, jer će je u suprotnom preusmeriti na druga tržišta i predsednik Rusije Vladimir Putin će da „zaradi još više“.
- Sledeći korak ove mudre briselske sove biće predlog da se popije sva ruska votka, kako predsednik Rusije Vladimir Putin ne bi mogao da zaradi na njoj još više - napisao je Rogozin na Telegramu.
2014-04-11
The Ukrainian offensive in Kherson region is proceeding well. Russian fascist troops retreated from the Inhulets River to take up unfavourable positions near Kostromka.
Kreće ofenziva u Hersonskoj regiji nakon što je Harkiv osiguran.
red wolf-
2016-02-10
Zato ćemo ga sad zajebati.
Kupit ćemo svu rusku naftu usprkos sankcijama, pa će pasti cijena i Putin će biti na gubitku.
Jesam li dobro shvatio?
Bitno je zajebati Putina.
crvenkasti-
2014-04-17
On je sam sebe zajebo samo što toga nije svjestan. ;))))crvenkasti wrote:Zbog naših sankcija koje smo uveli Putinu, cijene nafte su poraasle, pa Putin zarađuje više nego prije.
Kupit ćemo svu rusku naftu usprkos sankcijama, pa će pasti cijena i Putin će biti na gubitku.
Jesam li dobro shvatio?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:On je sam sebe zajebo samo što toga nije svjestan. ;))))crvenkasti wrote:Zbog naših sankcija koje smo uveli Putinu, cijene nafte su poraasle, pa Putin zarađuje više nego prije.
Jesam li dobro shvatio?
Ja sam razumio da smo mi sami sebe zajebali što smo uveli sankcije na rusku naftu.
Učinilo mi se da nema logike.
Dobro da si mi objasnio.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisu još uveli sankcije na rusku naftu. Uskoro će kad se malo dogovore između sebe.crvenkasti wrote:
Ja sam razumio da smo mi sami sebe zajebali što smo uveli sankcije na rusku naftu.
Ima još nekih detalja koje moraju razradit jer ne može ti to preko noći ni da oćeš čisto ako ništa drugo onda radi tehničke strane problematike takvog preokreta.
2014-04-11
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
crvenkasti-
2014-04-17
Israelis and Palestinians clashed in Jerusalem's Old City ahead of a nationalist flag march for Jerusalem Day.
— Haaretz.com (@haaretzcom) May 29, 2022
In this video, a brawl ensues after a Jewish teen pepper-sprays a Palestinian woman in the facehttps://t.co/QsQargSDVjpic.twitter.com/uWxf5xYElu
Poprska as babu self-defence sprejem. Baš je ispa cool a ona glupava
Rapid collapse of Ukrainian troops in Severodonetsk, where the the "next Mariupol" was over in a matter of hours.
— Armchair Warlord (@ArmchairW) May 29, 2022
I've also attached some photos showing the state of UAF troops in Lisichansk. Ukrainian forces in the area look to be nearly out of heavy weapons. pic.twitter.com/p4lqjcrDEu
Što će i Rusima dobro doći, jerbo će se linija fronte stabilizirati na Lugansko-Donetskoj granici, čime će bar dvi divizije moći da se oslobode za buduća dejstva. Vjerovatno će se fokus vratiti na front južno od Izyuma i nastojanje da se Kramatorsk i Slavijansk stave u poluokruženje, dok 51. oklopna dejstvuje sa juga iz pravca Avdivke gdi su Rusi koncentrirali pun kurac snaga.
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu