ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih - Page 2 Empty Re: EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih

Post by Riplex 12/1/2016, 16:04

asilovski wrote:a šta je najgore bilo bi iseljavanja da je Hadeze bio na vlasti protekle 4 godine, a šta sam ti ja govorio o statistici to je jebena laž u svrhu propagande

Alat, kao i sve. Kako nam moć drže ovakvi, može se slobodno gledat ko oružije.
Da adeze, čak mislim da bi išlo i gore pod njima. Jebu nam mater, mi kolektivno plješćemo, cirkus ide dalje.

Riplex

2015-07-27

Back to top Go down

EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih - Page 2 Empty Re: EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih

Post by Riplex 12/1/2016, 16:05

marcellus wrote:
asilovski wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:
Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije

zapravo on sidi u Zagrebu, u kancelariji , na državnoj sisi, kao sociolog vjerojatno neradi ništa, a prima plaću 10 000 kuna netto, pa on misli, "meni dobro , čemu se ostali žale".

da taj ekonomski intitut treba zapaliti, mislim čemu oni služe? imaš HNB, imaš hrvatski zavod za statistiku, a imaš čak i privatne banke koji imaju makroekonomiste koji besplatno izbacuju studije, a onda čemu služi taj Ek institut pored svega toga? zapliti i ključ u bravu.

tamo šefica govori da "Podržava porez na nekretnine"
. zapaliti i ostale potjerati na burzu rada

pazi ti sociolog proglašen "ekonomskim stručnjakom" kao ovaj forumaš sa kojim raspravljam na par tema..
Ne ne, već Žvaljekica čak govori da RH-a ima najmanje poreza u Evropi a kad su joj rekli da ima ogromne doprinose, davanja, paušale, komorske članarine, kazne i parafiskalna sranja ona ladno govori da to službeno nije porez hahahah

nije porez nego harač namet tlaka daće i crkvena desetina božemoj

ko bogda vratili desetinu. U školi me učili kako je to bilo strašno, a danas ti otmu pola i to je super fino, napredno i humanistički, majku žoharsku

2015-07-27

Back to top Go down

Post by prckov 12/1/2016, 16:08

ovaj zasluzuje 3 kante

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 12/1/2016, 16:11

prckov wrote:ovaj zasluzuje 3 kante

provjerit jel gadni smrdo bio u savezu komunista i......pustit vodu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vili40 12/1/2016, 16:21

a gdje bi takav jebivjetar drugdje zalutao nego kod nas kao da nemamo dovoljno problema?
Znanstveni savjetnik u trajnom zvanju na Ekonomskom Institutu u Zagrebu,jebo te...
I on tvrdi da nema masovnog iseljavanja i da je to mit.
Nemaš tu što drugo reći nego sve te institucije,agencije i ostale pizde materine raspustiti ko bugarsku skupštinu i početi iznova.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by marcellus 12/1/2016, 16:40

Riplex wrote:
marcellus wrote:
asilovski wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:
Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije

zapravo on sidi u Zagrebu, u kancelariji , na državnoj sisi, kao sociolog vjerojatno neradi ništa, a prima plaću 10 000 kuna netto, pa on misli, "meni dobro , čemu se ostali žale".

da taj ekonomski intitut treba zapaliti, mislim čemu oni služe? imaš HNB, imaš hrvatski zavod za statistiku, a imaš čak i privatne banke koji imaju makroekonomiste koji besplatno izbacuju studije, a onda čemu služi taj Ek institut pored svega toga? zapliti i ključ u bravu.

tamo šefica govori da "Podržava porez na nekretnine"
. zapaliti i ostale potjerati na burzu rada

pazi ti sociolog proglašen "ekonomskim stručnjakom" kao ovaj forumaš sa kojim raspravljam na par tema..
Ne ne, već Žvaljekica čak govori da RH-a ima najmanje poreza u Evropi a kad su joj rekli da ima ogromne doprinose, davanja, paušale, komorske članarine, kazne i parafiskalna sranja ona ladno govori da to službeno nije porez hahahah

nije porez nego harač namet tlaka daće i crkvena desetina božemoj

ko bogda vratili desetinu. U školi me učili kako je to bilo strašno, a danas ti otmu pola i to je super fino, napredno i humanistički, majku žoharsku

60% ti otmu ukupno u Hrvatskoj, malo preko. To je ukupni iznos poreza koje svatko plaća. Dakle to je odnos BDP-a i državne potrošnje.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/1/2016, 17:23

nu, dobro je, što paničarite, iseljavanje vakvo nakvo...migrira se vani da se nauči prati suđe i vozit viličara...nitko se odjavio nije, evo njih do sezone natrag

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Riplex 12/1/2016, 17:57

n_razbojnik wrote:nu, dobro je, što paničarite, iseljavanje vakvo nakvo...migrira se vani da se nauči prati suđe i vozit viličara...nitko se odjavio nije, evo njih do sezone natrag
I ja kažem, ovi moji do minhena turistički. Sad će oni, nose čokolade

2015-07-27

Back to top Go down

Post by v_vlado 12/1/2016, 18:11

Joj al ga sere,a niđe papira...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by kaya 12/1/2016, 18:30

Pa mozda ima podatke i broju koji se vratio.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2016, 18:32

asilovski wrote:"Međutim, pokret “demografske obnove” ovdje se čini povezan s idejama nacionalnog identiteta i cilja na etničke Hrvate, što nije ni poželjna niti učinkovita strategija."

"STUBBS: Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih prava – zemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze. Također bih rekao da prihvaćanje izbjeglica i migranata iz cijelog svijeta čini svako društvo boljim."
Prvo ovo

asilovski wrote:"Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih pravazemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze"

PRISILJENE hahaha, nevidljiva ruka ubrzava napokon se treba oduzeti pravo državama da sprijačavaju slobodan protok ljudi i robe
I onda ovo. :^0

Demokracija? Sloboda izbora? Država? Suverenitet? Narod?

S par riječi se može raskrinkati o čemu se ovdje najtočnije radi. Zatvori ventile, zatvori granice, zatvori medije, zatvori hrpu toga i problemi riješeni, a pravi neprijatelji u svijetu instant iskaču sa svih strana i znamo točno u čemu živimo i na što (ni)smo natjerani.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 12/1/2016, 20:03

kaja_333 wrote:Pa mozda ima podatke i broju koji se vratio.
Možda, a možda i ne, pa Kajo vidiš da je rekao "službene statistike" a po njima nitko se ne prijavljuje da ide odavde, pogotovo jer je komplicirano a i boli ih kurac
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 12/1/2016, 20:03

Osim toga vidim po gradu i okolici otišlo gomile ljudi a vraća se nitko
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics