EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih
asilovski wrote:a šta je najgore bilo bi iseljavanja da je Hadeze bio na vlasti protekle 4 godine, a šta sam ti ja govorio o statistici to je jebena laž u svrhu propagande
Alat, kao i sve. Kako nam moć drže ovakvi, može se slobodno gledat ko oružije.
Da adeze, čak mislim da bi išlo i gore pod njima. Jebu nam mater, mi kolektivno plješćemo, cirkus ide dalje.
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
marcellus wrote:asilovski wrote:Ne ne, već Žvaljekica čak govori da RH-a ima najmanje poreza u Evropi a kad su joj rekli da ima ogromne doprinose, davanja, paušale, komorske članarine, kazne i parafiskalna sranja ona ladno govori da to službeno nije porez hahahahNeoliberalni portugalac wrote:Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
zapravo on sidi u Zagrebu, u kancelariji , na državnoj sisi, kao sociolog vjerojatno neradi ništa, a prima plaću 10 000 kuna netto, pa on misli, "meni dobro , čemu se ostali žale".
da taj ekonomski intitut treba zapaliti, mislim čemu oni služe? imaš HNB, imaš hrvatski zavod za statistiku, a imaš čak i privatne banke koji imaju makroekonomiste koji besplatno izbacuju studije, a onda čemu služi taj Ek institut pored svega toga? zapliti i ključ u bravu.
tamo šefica govori da "Podržava porez na nekretnine". zapaliti i ostale potjerati na burzu rada
pazi ti sociolog proglašen "ekonomskim stručnjakom" kao ovaj forumaš sa kojim raspravljam na par tema..
nije porez nego harač namet tlaka daće i crkvena desetina božemoj
ko bogda vratili desetinu. U školi me učili kako je to bilo strašno, a danas ti otmu pola i to je super fino, napredno i humanistički, majku žoharsku
ovaj zasluzuje 3 kante
2014-04-19
prckov wrote:ovaj zasluzuje 3 kante
provjerit jel gadni smrdo bio u savezu komunista i......pustit vodu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a gdje bi takav jebivjetar drugdje zalutao nego kod nas kao da nemamo dovoljno problema?
Znanstveni savjetnik u trajnom zvanju na Ekonomskom Institutu u Zagrebu,jebo te...
I on tvrdi da nema masovnog iseljavanja i da je to mit.
Nemaš tu što drugo reći nego sve te institucije,agencije i ostale pizde materine raspustiti ko bugarsku skupštinu i početi iznova.
Znanstveni savjetnik u trajnom zvanju na Ekonomskom Institutu u Zagrebu,jebo te...
I on tvrdi da nema masovnog iseljavanja i da je to mit.
Nemaš tu što drugo reći nego sve te institucije,agencije i ostale pizde materine raspustiti ko bugarsku skupštinu i početi iznova.
vili40-
2015-08-02
Riplex wrote:marcellus wrote:asilovski wrote:Ne ne, već Žvaljekica čak govori da RH-a ima najmanje poreza u Evropi a kad su joj rekli da ima ogromne doprinose, davanja, paušale, komorske članarine, kazne i parafiskalna sranja ona ladno govori da to službeno nije porez hahahahNeoliberalni portugalac wrote:Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
zapravo on sidi u Zagrebu, u kancelariji , na državnoj sisi, kao sociolog vjerojatno neradi ništa, a prima plaću 10 000 kuna netto, pa on misli, "meni dobro , čemu se ostali žale".
da taj ekonomski intitut treba zapaliti, mislim čemu oni služe? imaš HNB, imaš hrvatski zavod za statistiku, a imaš čak i privatne banke koji imaju makroekonomiste koji besplatno izbacuju studije, a onda čemu služi taj Ek institut pored svega toga? zapliti i ključ u bravu.
tamo šefica govori da "Podržava porez na nekretnine". zapaliti i ostale potjerati na burzu rada
pazi ti sociolog proglašen "ekonomskim stručnjakom" kao ovaj forumaš sa kojim raspravljam na par tema..
nije porez nego harač namet tlaka daće i crkvena desetina božemoj
ko bogda vratili desetinu. U školi me učili kako je to bilo strašno, a danas ti otmu pola i to je super fino, napredno i humanistički, majku žoharsku
60% ti otmu ukupno u Hrvatskoj, malo preko. To je ukupni iznos poreza koje svatko plaća. Dakle to je odnos BDP-a i državne potrošnje.
nu, dobro je, što paničarite, iseljavanje vakvo nakvo...migrira se vani da se nauči prati suđe i vozit viličara...nitko se odjavio nije, evo njih do sezone natrag
2014-04-15
I ja kažem, ovi moji do minhena turistički. Sad će oni, nose čokoladen_razbojnik wrote:nu, dobro je, što paničarite, iseljavanje vakvo nakvo...migrira se vani da se nauči prati suđe i vozit viličara...nitko se odjavio nije, evo njih do sezone natrag
Joj al ga sere,a niđe papira...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa mozda ima podatke i broju koji se vratio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prvo ovoasilovski wrote:"Međutim, pokret “demografske obnove” ovdje se čini povezan s idejama nacionalnog identiteta i cilja na etničke Hrvate, što nije ni poželjna niti učinkovita strategija."
"STUBBS: Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih prava – zemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze. Također bih rekao da prihvaćanje izbjeglica i migranata iz cijelog svijeta čini svako društvo boljim."
I onda ovo.asilovski wrote:"Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih prava – zemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze"
PRISILJENE hahaha, nevidljiva ruka ubrzava napokon se treba oduzeti pravo državama da sprijačavaju slobodan protok ljudi i robe
Demokracija? Sloboda izbora? Država? Suverenitet? Narod?
S par riječi se može raskrinkati o čemu se ovdje najtočnije radi. Zatvori ventile, zatvori granice, zatvori medije, zatvori hrpu toga i problemi riješeni, a pravi neprijatelji u svijetu instant iskaču sa svih strana i znamo točno u čemu živimo i na što (ni)smo natjerani.
Guest- Guest
Možda, a možda i ne, pa Kajo vidiš da je rekao "službene statistike" a po njima nitko se ne prijavljuje da ide odavde, pogotovo jer je komplicirano a i boli ih kurackaja_333 wrote:Pa mozda ima podatke i broju koji se vratio.
Kermit-
2014-04-17
Osim toga vidim po gradu i okolici otišlo gomile ljudi a vraća se nitko
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mrsić za Index tvrdi: Nema egzodusa mladih, a "uvozimo" kuhare, vozače i pastire
» 500 mladih liječnika ne može se zaposliti jer nema natječaja
» Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» 500 mladih liječnika ne može se zaposliti jer nema natječaja
» Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
Page 2 of 2