Ruska invazija na Ukrajinu
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
koliko su Ukrainci imali sreće što su poklopili Ruse tamo na prijelazu kod rijeke sjeverno donjec.. da su Rusi uspostavili most , bilo bi ima sranja sada.. bio bi im prodor sa dvije strane..
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Eroo wrote:Dolar vrijedi u Rusiji okruglo "nula", bezvrijedan papir.AlfaOmega wrote:Ni Evropi za uvoz koji odsad mora plaćti u RubaljimaRingo10 wrote:Rubalj dosao na 58.03
Ne vjerujem bas da se to Rusima isplati za izvoz
Možeš samo jedanput pogađati zašto.
Guest- Guest
Ode Nona u 3 pičke materine, ako je sreće zajedno s posadom!
Guest- Guest
e bogami taj zadnji video nisam vidio. vidim i da je izašao prije 12.50 zanima me geolokacija gdje se ovo dogodilo.. lijepo poklopilo Rusku kolonu. nadam se da je friško sa istočne fronte
AssadNaPodmornici wrote:e bogami taj zadnji video nisam vidio. vidim i da je izašao prije 12.50 zanima me geolokacija gdje se ovo dogodilo.. lijepo poklopilo Rusku kolonu. nadam se da je friško sa istočne fronte
Ja se nadam da su svi izginuli i izgorili. Nije me uopće briga gdje se dogodilo. Vidim da ima cisterna naprijed i sve da je užgalo....biće opet logistika negdje naletjela na nadrkanu čeljad. Ko im jebe mater samo neka ginu, ni jedan koji je granicu prešao dabogda se doma ne vratio. Jedini dobar rus je mrtav rus!
Guest- Guest
Možda čak i nije zasjeda....previše efektno izgleda za to oni obično odvale jedan-dva kamiona...ostali po gasu.
Primjetio sam da su počeli sve češće mine ukopavati i onda čekaju sa dronom...odleti prvi, ovi gledaju što se dogodi i poklopi ih artiljerija.
Primjetio sam da su počeli sve češće mine ukopavati i onda čekaju sa dronom...odleti prvi, ovi gledaju što se dogodi i poklopi ih artiljerija.
Guest- Guest
11-12komada uništene RU tehnike. lijepo. nije mi jasno odakle rusima toliko tehnike.. ukrainci su im u ova 3 mjeseca uništili više kopnene tehnike nego što imaju tipa njemačka, franuska, britanija zajedno , i sve jedno ovi kao zergovi navaljuju
anyway i te kako je bitno gdje su izgorjeli.. nadam se da su na nekom od ovih pravaca prodora na istočnoj fronti.. jer ove ruske mehanizirane jedinice koje su napravile prodor ne mogu dalje bez goriva i streljiva.. koja ovdje gori.. to daje vrijeme ukraincima da se ukopaju na novim pozicijama ili čak izvedu kontranapad ili nađu ruse pa ih prže artiljeriom
anyway i te kako je bitno gdje su izgorjeli.. nadam se da su na nekom od ovih pravaca prodora na istočnoj fronti.. jer ove ruske mehanizirane jedinice koje su napravile prodor ne mogu dalje bez goriva i streljiva.. koja ovdje gori.. to daje vrijeme ukraincima da se ukopaju na novim pozicijama ili čak izvedu kontranapad ili nađu ruse pa ih prže artiljeriom
Pa imaju oni smeća na lageru na tisuće. Samo je stvar toga da se to dovede u red da bude koliko toliko funkcionalno. I to je to. Artiljerijom ionako se bore sada najviše....odjebali moderno ratovanje. Zrakoplovstvo im je komedija....dakle ww2. Artiljerijom do besvjesti i onda šalji jadnike...ako izginu...kvisko ponovo.
Guest- Guest
anyway čekam geololaciju po komentarima.. i drugi ljudi traže.. ta geolokacija će utvriditi odmah točno kada i gdje se desio napad
taman sam tija reći o tome komentaru taman ga i ja pročitao... on kaže "i think". aj sačekat ćemo još koju potvrdu.. bilo bi super da je to sjeverno od popasne..što bi značilo da su skršeni ima dan-dva.. tu je bilo logistike za par stotina vojnika vjerojatno i više
gori još jedan logistički hub ruske vojske negdje na istočnoj fronti..
anyway nije loše za danas.. samo vizualno što je prikazano na internetu, već vidimo preko 20komada teške tehnike..
računaj da sigurno dobar dio toga se i ne snimi, lako dođeš do 40komada teške tehnike uništene dnevno..
evo na oryxu (ne onim glupostima što stavlja jedan forumaš tipa da su oborili 300 ruskih aviona i 10 000 komada tehnike pa mu brišem takve pizdarije) je dokumentirano vizualno
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html
3700 komada RU tehnike i koliko? 90dana.. to je taman kako sam i rekao 40 komada dnevno..
nemaju niti rusi na lageru neograničene količine svega toga ostalo im je ili najmodernije ili najstarije.. trenutno su poslali one terminatore, .... i moraju vaditi staro željezo iz skladišta
naravno i ukrainci su iscrpljeni ali nema veze za svako selo koje napuste treba biti ovakva neka ru kolona uništena
anyway nije loše za danas.. samo vizualno što je prikazano na internetu, već vidimo preko 20komada teške tehnike..
računaj da sigurno dobar dio toga se i ne snimi, lako dođeš do 40komada teške tehnike uništene dnevno..
evo na oryxu (ne onim glupostima što stavlja jedan forumaš tipa da su oborili 300 ruskih aviona i 10 000 komada tehnike pa mu brišem takve pizdarije) je dokumentirano vizualno
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html
3700 komada RU tehnike i koliko? 90dana.. to je taman kako sam i rekao 40 komada dnevno..
nemaju niti rusi na lageru neograničene količine svega toga ostalo im je ili najmodernije ili najstarije.. trenutno su poslali one terminatore, .... i moraju vaditi staro željezo iz skladišta
naravno i ukrainci su iscrpljeni ali nema veze za svako selo koje napuste treba biti ovakva neka ru kolona uništena
Ukrainci vjerojatno su ukalkulirali ionako gubitak ovoga po Donbassu ali idu na to da ove iscrpe do krajnjih granica racunajuci na to da ce za vrijeme dok se ovi tamo iscrpljuju opremiti odreden broj novih jedinica da upiknu negdje drugo skupa sa dronovima,artiljerijom itd... Uopce me ne bi cudilo da je tako. Jednostavno planirano da na svakog poginulog ubiju 2-3 ove krmadi i tako neko vrijeme dok ne budes mogao nesto realno vise napraviti. Iskren da budem ja sam ocekivao kako su najavljivali degenerici da ce to biti pitaj boga sta. Ko im jebe mater...neka ih samo što više izgine i to je to. Što više im doma kukaju za poginulima to je bolje i za kontinent i ljudsku rasu u cijelosti.
Dabogda se ni jedan kući ne vratio.
Dabogda se ni jedan kući ne vratio.
Guest- Guest
Ode još jedan barbar. Od ovoga nije ostalo ni za u kutiju cigareta složiti s obzirom di je raketa udarila.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:
Gine stoka ruska! Na veliko!
Kod Izjuma....tako tako. Gazi stoku!
Guest- Guest
Da, potvrđeno je da je dio konvoja uništen kod Popasne u prodoru na zapad. Ipak, čini se da su Rusi u ovim momentima ipak stigli do Soledara. Borbe za grad u tijeku
Russians are pushing towards Soledar, heavy fighting is happening around the town.
— WarMonitor:flag_ua: (@WarMonitor3) May 20, 2022
A ja mu još i bojicama nacrtam ali kreten ni to ne može ulovitikaya wrote:Ono kada se cigo pravi načitan pa mu ukrofili i ukrofobi istoŠandor Winnetou wrote:Eroo wrote:mentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.
Ukrofobe će otjerati tamo odakle su došli i problem riješen.
ovog budu skupljali u okolici po par gramaMDMiridije wrote:
Ode još jedan barbar. Od ovoga nije ostalo ni za u kutiju cigareta složiti s obzirom di je raketa udarila.
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 30 of 50