Ruska invazija na Ukrajinu
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Šandor Winnetou wrote:To je prosto nevjerojatno koliko si ti glupmentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.
Pa zar tii nije drago kretenchino.Mislim ono,toliko se upinjete na zadnje noge da vam ni najvjeshtiji shiimpanza nije ravan ,a sad sam glup shto sam vam donio radosnu vijest.Uzivaj te necete vi vracati ukrainske dugove ali cete bogamii hrvatske vracati i to sa jebenim kamatama tako da crnci mogu imati socijalu::::)))))Ameri su vas navukli na neshto drugo shto vam je mentalna rak rana pa ii nije teshko vas naguziti.Tvoji unuci ce raditi za moju mirovinu.PPrtz Miilojka :::))))Pa ti vidi tko je budala?
mentalitet- Posts : 5254
2020-07-05
Ameri su globalni paraziti i kod njih je sve debelo proracunato i izracunato.
Rusija se tek sad izvlaci iz njihovog parazitizma.
Ako prezivi, Ukrajina ce dovijeka odplacivati americku takozvanu POMOC.
Rusi su Land and Lease odplatili tek 2006te godine.
Slicno i Englezi.
Nema kod Amera dzabe. Sve se mora odplatiti do posljednjeg centa. Sa kamatama.
Rusija se tek sad izvlaci iz njihovog parazitizma.
Ako prezivi, Ukrajina ce dovijeka odplacivati americku takozvanu POMOC.
Rusi su Land and Lease odplatili tek 2006te godine.
Slicno i Englezi.
Nema kod Amera dzabe. Sve se mora odplatiti do posljednjeg centa. Sa kamatama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ukrofobimentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:To je prosto nevjerojatno koliko si ti glupmentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.
Pa zar tii nije drago kretenchino.Mislim ono,toliko se upinjete na zadnje noge da vam ni najvjeshtiji shiimpanza nije ravan ,a sad sam glup shto sam vam donio radosnu vijest.Uzivaj te necete vi vracati ukrainske dugove ali cete bogamii hrvatske vracati i to sa jebenim kamatama tako da crnci mogu imati socijalu::::)))))Ameri su vas navukli na neshto drugo shto vam je mentalna rak rana pa ii nije teshko vas naguziti.Tvoji unuci ce raditi za moju mirovinu.PPrtz Miilojka :::))))Pa ti vidi tko je budala?
Pa ti ne barataš ni osnovnim pojmovima retardu a dijelio bi lekcije svima :)
mentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.
Ukrofobe će otjerati tamo odakle su došli i problem riješen.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Eroo wrote:mentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.
mentalitet wrote:a sad sam glup
Nisi sad, nego odavno, ali svaka spoznaja u bilo kojem trenutku je korak u pravome smjeru.
Guest- Guest
Ono kada se cigo pravi načitan pa mu ukrofili i ukrofobi istoŠandor Winnetou wrote:Eroo wrote:mentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...od kad zelenski manje prica ili prica na ono sto je u fokusu..ukrima je krenulo..ocito ga je netko iskontrolirao..i porucio 'bavi se sa onim zasto si predsjednik a ne recitazom'...vjerojatno ga je klicko stavio pod svoje za lojeg rusi kazu da ima veci utjecaj na ukrajince nego zelenski...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo iz blizine lijepi prikaz kako je jebeba usrana gamad iz nacije životinja i barbara zagnjojila pri prelasku. Sjeme im se zatrlo dabogda. Nadam se zajednickom masovnom pogrebu pa da neka kamenčina iz svemira direkt tu sleti i poklopi i ove koji su taj šljam ljudski se opće sjetili praviti.
Guest- Guest
Pokusaj drugi....čudo da ih je i rijeka odlučila odnijeti. Obratite pozornost na samu cestu i broj kratera na istoj. Momci su se opako uvježbali. Sve više i više barbarske stoke napušta svijet.
Guest- Guest
"žao mi je"
"neću više nikad"
"želim se boriti na vašoj strani"
,...
Inače i jedna i druga strana ovim snimcima radi doslovno zločin. Striktno ako se pisanog slova ženeve lovimo. Ovakve stvari su zabranjene, ne ispitivanje, ali puštanje snimaka u javnost u svakom slučaju.
Guest- Guest
Bilohorivka, pokušao ruskog prelaska preko rijeke Sieverskij Donec.
Navođenje paljbe je bilo besprijekorno i pomno pripremljeno.
Čudno mi je da ovakvo što ruska vojska nije primijetila...
U svakom slučaju je bila totalna ludost (nesposobnost?)
poslati konvoj 90.-ak vozila bez zračne pratnje i nadgledanja-
osiguravanja sigurne vožnje i samog prijelaza rijeke.
Navođenje paljbe je bilo besprijekorno i pomno pripremljeno.
Čudno mi je da ovakvo što ruska vojska nije primijetila...
U svakom slučaju je bila totalna ludost (nesposobnost?)
poslati konvoj 90.-ak vozila bez zračne pratnje i nadgledanja-
osiguravanja sigurne vožnje i samog prijelaza rijeke.
Rubalj dosao na 58.03
Ne vjerujem bas da se to Rusima isplati za izvoz
Ne vjerujem bas da se to Rusima isplati za izvoz
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
šta jest da jest Ukrainci kada rade videa znaju pogoditi soundtrack jebeno
MDMiridije wrote:
lol
Uglavnom....čisto mozgalica.