Ruska invazija na Ukrajinu
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Toshkinvka, near Severodonetsk, has fallen to the enemy. The same for Dovhenke, at NW from Sloviansk.
— Gregor Martin (@Guderian_Xaba) May 19, 2022
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Nezz zašt se Ukri ukopavaju u Hirskeu kad im ruska 9. oklopna nadire iz pravca Komyshuvakhe i Popasne sa jugozapada i prijeti da oko Hirskea formira novi džep.
#Severodonetsk - #Russian forces captured the town of Toshkivka after intense #Russian bombardment as indicated by #NASA FIRMS. #Ukrainian troops retreated to #Hirske, where they are building defensive lines. Toshkivka is critical for the #RUAF goal of encircling #Severodonetsk. pic.twitter.com/8Ltz7rjt9E
— OSINT Aggregator (@AggregateOsint) May 19, 2022
novi džep... rusi do sada nisu napravili ukraincima niti jedan džep čak niti na taktičkoj razini(mariopol zbog specifične situacije ne nabrajam).
Na Mariupol sam mislija. Ali mislim da Rusi ni ne pokušavaju ovdi primarno ići na opkoljavanje, nego više da bi Ukre natjerali na evakuaciju. Ali neće oklijevati ako se ovi zaista ukopaju i odluče tu ostati. A s obzirom da cili front zahtjeva nova pojačanja, nezz koliko je pametno tu ostajati.
ma znam u Maropolu su Ukrainci namjerno ostali braniti taj grad. vezali su 20 000 -30 000 ruskih snaga tamo 3 mjeseca. naravno i njih nekoliko tisuća je eliminirano. (pola poginulo pola će biti zarobljeno).
van toga Rusi nisu nigdje napravili niti jedand džep. iskreno ukraincima pozicija u sjevernodonjecku je gadna, možda i im se i isplati povući na lisičnjask čisto jer je on sa druge strane rijeke sjeverno donjeck
van toga Rusi nisu nigdje napravili niti jedand džep. iskreno ukraincima pozicija u sjevernodonjecku je gadna, možda i im se i isplati povući na lisičnjask čisto jer je on sa druge strane rijeke sjeverno donjeck
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne pokušavajte ovo barbarstvo razumjeti koristeći logiku.
Osvajača će pravoslavni na kraju proglasiti svecem.
Pamjatnik će mu biti top, a na topu on sa uzdignutom rukom s križem u njoj.
Aleksander Nevski nije bio ništa drugo do barbar-osvajač, a danas je najveći svetac...
u ruskom pravoslavlju. Kod njih je križ i mač istoznačnica.
...sruši, zapali, ubij...i tvoje je kraljestvo nebesko....Sotonska sekta, kažem vam.
Aleksander Nevski nije bio ništa drugo do barbar-osvajač, a danas je najveći svetac...
...sruši, zapali, ubij...i tvoje je kraljestvo nebesko....Sotonska sekta, kažem vam.
2016-07-22
Eroo wrote:Ne pokušavajte ovo barbarstvo razumjeti koristeći logiku.
Židovi su još gori od njih.
To je rasa podmuklih i lažljivih štakora čiji je jedini cilj da budu pametniji i bogatiji od nas.
Kad pomislim na njih i pravoslavce, meni spontano dođe škrgutanje zubima.
crvenkasti-
2014-04-17
https://t.me/intelslava/29267
jadni Ukrajinac.
jadni Ukrajinac.
crvenkasti-
2014-04-17
Pogled od blizu na dio spržene ruske kolone nakon neuspjelog prelaska rijeke Siverskij Donec kod Bilogorivke:
Ovaj slučaj će zasigurno biti tema za snimanje ratnog filma...
Nedostaju samo pripreme (obje strane) za prelazak, a s druge strane obrana...
Ovaj slučaj će zasigurno biti tema za snimanje ratnog filma...
Nedostaju samo pripreme (obje strane) za prelazak, a s druge strane obrana...
2016-07-22
crvenkasti wrote:https://t.me/intelslava/29267
jadni Ukrajinac.
Bolji snimak...
2016-07-22
Valjda i ovoga proglase svecem...Kiril to bude obrazložio s biblijskim tekstovima.
a ledteyebo, koji loši fejk
https://net.hr/danas/svijet/snimka-sa-sastanka-ponovo-bacila-sumnju-na-putinovo-zdravlje-5eb26dc2-d75d-11ec-a867-8e74d0fe31fe
https://net.hr/danas/svijet/snimka-sa-sastanka-ponovo-bacila-sumnju-na-putinovo-zdravlje-5eb26dc2-d75d-11ec-a867-8e74d0fe31fe
Noor wrote:a ledteyebo, koji loši fejk
To mu je od boostera:)
dijagram-
2015-08-09
ma ne to, nego pogledaj kakva je to loša obrada...dijagram wrote:
To mu je od boostera:)
meni je to bilo vidljivo čim sam pokrenula video i pomislila, ovo nije realna snimka...nešto su kompjutorski muljali
tek nakon toga sam čitala članak i vidim da upravo o tome pišu
(...) Oporbeni kanal General SVR, koju navodno vodi doušnik iz Kremlja, objavio je u utorak optužbe da ruski čelnik "nije održao taj sastanak u stvarnom vremenu". "Uvod je bio unaprijed snimljen, a zatvoreni dio napravljen je pomoću računalne grafike i Deepfake tehnologije kako bi se stvorila iluzija Putinove prisutnosti", naveli su (...)
pogodak kao pogodak, međutim izgleda mi sa snimke da se vidi da nekoliko ruskih vojnika sjedi na ovom oklopnom vozilu.. (što znači da je još još nekoliko unutra).. čekam komentare da netko razjasni
crvenkasti wrote:https://t.me/intelslava/29267
jadni Ukrajinac.
Jadni vi.
Šta vam ovo rade, jebote? Uglavnom se borio protiv dva starija brata...zbog vlasti.
Doduše, to je kod vas tradicija.
2016-07-22
prije 8m
Za odobrenje je glasalo 86, a protiv 11 zastupnika, što je bilo dovoljno za konačno usvajanje paketa od strane Kongresa SAD-a.
Prije tri sedmice, američki predsjednik Joe Biden tražio je nižu pomoć od 33 milijarde dolara.
Kongres SAD-a odobrio pomoć Ukrajini od 40 milijardi dolara
Američki senat usvojio je paket vojne i ekonomske pomoći Ukrajini u iznosu od 40 milijardi dolara, pošto su mu zastupnici obje stranke dale podršku.Za odobrenje je glasalo 86, a protiv 11 zastupnika, što je bilo dovoljno za konačno usvajanje paketa od strane Kongresa SAD-a.
Prije tri sedmice, američki predsjednik Joe Biden tražio je nižu pomoć od 33 milijarde dolara.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu