ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 11 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by vuksadinare 16/5/2022, 10:24

.....belgijski ministar vanjskih poslova priznao da je ukrajina spasila zapad...kako tvrdi da zapad napose eu nije bila spremna za rat visokog inteziteta i da su rusi brzo rjesili ukrajinu eu bi platila visoku cijenu u ustupcima rusiji...narocito sto se tice srednje i istocne europe....dojma sam iz izjava belgijskog ministra da je rusija okupirala ukrajinu da eu vise ne bi postojala u ovakvom obliku i da bi granica ruskog utjecaja imala slicne pozicije kao sovjetski savez za vrijeme hladnog rata granica ne bi bila povucena u berlinu kao tada...ali pitanje sto bi bilo sa bugarskom,rumunjskom,poljskom,slovackom i baltickim drzavama

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 16/5/2022, 10:57

vuksadinare wrote:.....belgijski ministar vanjskih poslova priznao da je ukrajina spasila zapad...kako tvrdi da zapad napose eu nije bila spremna za rat visokog inteziteta i da su rusi brzo rjesili ukrajinu eu bi platila visoku cijenu u ustupcima rusiji...narocito sto se tice srednje i istocne europe....dojma sam iz izjava belgijskog ministra da je rusija okupirala ukrajinu da eu vise ne bi postojala u ovakvom obliku i da bi granica ruskog utjecaja imala slicne pozicije kao sovjetski savez za vrijeme hladnog rata granica ne bi bila povucena u berlinu kao tada...ali pitanje sto bi bilo sa bugarskom,rumunjskom,poljskom,slovackom i baltickim drzavama

ne bi bilo ništa jer su te zemlje odavno u nato-u i prekrižene za rusiju.
crvenu crtu su ruje postavili kod ukrajine.
i to mislim zbog crnog mora najviše.
svi gledamo koliko su ruje otkinuli kopna ukrajini, ali nam nekako iz vida bježi i teritorijalno more i ti neki morski pojasi.
kad se to pogleda dobiva se veća slika zašto im je i krim, hersonska i zaporoška i njihovo spajanje sa luganskom i donjeckom prioritet.
i tu će ići amputacija ukrajine i pripajanje rusiji u konačnici.
ukrajini ako ostane odesa, neka glade bradu.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/5/2022, 11:05

vuksadinare wrote:.....belgijski ministar vanjskih poslova priznao da je ukrajina spasila zapad...kako tvrdi da zapad napose eu nije bila spremna za rat visokog inteziteta i da su rusi brzo rjesili ukrajinu eu bi platila visoku cijenu u ustupcima rusiji...narocito sto se tice srednje i istocne europe....dojma sam iz izjava belgijskog ministra da je rusija okupirala ukrajinu da eu vise ne bi postojala u ovakvom obliku i da bi granica ruskog utjecaja imala slicne pozicije kao sovjetski savez za vrijeme hladnog rata granica ne bi bila povucena u berlinu kao tada...ali pitanje sto bi bilo sa bugarskom,rumunjskom,poljskom,slovackom i baltickim drzavama
to je i bio plan Putina . jedan od planova. Osvajanje velikog dijela Ukraine, da osvoji 30 milijuna stanovništva koje priča ruski i za koje je mislio da će ih lako asimilirati, sa svim tehničkim fakultetima i zavodima i industrijskim poduzećima u kijevu, odesi, harkivu, dniporopetrovsku, zaporožju, čak i žitomir,.

Rusija puši demografski, imaju u Rusiji svega 110 milijuna etničkih Rusa, i preko 30milijuna manjina(ugalvnom muslimani). osvajanjem Ukraine bi dodali još 30milijuna slavena, + 10milijuna iz bjelorusije ..

i preplašili bi EU i NATO i ostale..

a dobili su totalno obrnuto, a Ukrainci se doslovno sa njima ravnopravno ratuju , nitko ih se više ne boji što se tiče konvecionalne vojske, ostaje im jedino da prijete nukelarnim oružjem, a poginulo im je na tisuće i tisuće vojnika, tisuće komada skupe ratne tehnike uništeno, sankcije itd.

Rusija nije Sovjetski Savez koji je bio na granicamma Grčke i Zapadnog Berlina i koji je pod kontrolom imao 17% svjetskog BDPa sa Varšavskim Ugovorom(toliko danas ima USA) , SSSR je pri raspadu imao skoro 300milijuna ljudi, plus varšavski ugovor 100-150milijuna ljudi, Rusija je sama i ima tipa 2% svjetskog BDPa i 140milijuna staračke populacije.

ljudi nemaju pojma kada uspoređuju te dvije države, nemaju veze jedna sa drugom, brojke su bolesne. kao da uspoređujete Bizantsko Carstvo tamo na vrhuncu kada je držalo i pola bliskog istoka i većinu mediterana i većinu balkana, sa bizantskim carstvom tamo gdje turci opsjedaju carigrad

iskreno Rusima kao naciji i narodu i državi bi bilo najbolje da dokle još mogu, da maknu Putina sa vlasti i pregovaraju sa Ukraincima oko završetka rata, gdje bi se ovi vratili na granice prije invazije(to su gradovi Donjeck i Luganjsk) i Krim.

Jer Ukrainci su se napalili sve manje pričaju o tome , nego sve više zagovaraju totalno povlačenje Rusije i iz Donjecka i Krima. ako imaju motivaciju, ljude, a oružje će dobiti, mogu to i ostvariti. iman osjećaj da ćemo gledati Ruse kako će prijetiti Ukraincima nuklearnim oružjem zbog poraza što će im ovi zadati kroz par mjesesci(pod uvjetomm da Ukrainci treniraju 10-15 brigada na zapadu države)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/5/2022, 11:06

e da mislim da znam tko je forumaš Koba, mislim da sam ga čak skužio i na jednom srpskom forumu i prije po internetu, i bio je ovdje aktivan kada je bio rat 2014/2015

prvo - etnički je čisti Hrvat
drugo - nije sovak

eto

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/5/2022, 11:20

e da što se tiče zmijskog otoka, objavljeno je par mrtvih vojnika, zamućena slika, rusi su objavili da su to poginuli ukrainci koji su pokušali desant. slika je dosta zamućena u crnoj bijeloj boji , indetifikacija je teška, naravno nema da je netko slikao ukrainca i stavio slike dokumenata, što su i prije znali i rusi i ukrainci raditi(i rade) takvih slika sam se nagledao na obje strane .

međutim na snimci ekipa prepoznala ruski opasač. onda se priča da su to nesretni rusi koji su poginuli u udaru UKR drona , i da su ih Rusi htjeli podvaliti pod "Ukraince".

neki govore da taj opasač ništa ne znači da i dalje mogu biti ukrainci, ali snimka koja je zamućena u crnoj bijeloj više postavlja pitanja nego odgovora. -------
---------

drugo sa pro-ruske strane se govori da su negdje na izjumskoj fronti zaustavili UKR protu napad gdje su uništili 30 komada teške tehnike i 300 vojnika. naravno nema niti jednog dokaza - za sada. ---

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/5/2022, 11:24

....bez obzira na ruske probleme ..ocito je da eu u prvom redu ali i nato i ameri imaju poprilicnih problema..i da ce tu morati doci do reseta.. kad se smiri ovaj rusko ukrajinski sukob...bojim se da ce u tim resetu najebati manje ili slabije clanice eu-a i nato-a...a bojim se da mi tu bas ako dodje do toga necemo dobro ili povoljno proci..narocito nakon zokijev eskapada ali upozorenje nam je bilo i ne reakcija brisela,amera ali i nato-a tj zakasnjela reakcija nakon pada bespilotne letjelice...bice tu sigurno podjele zona interesa vecih,manjih ili neutralnih....kome ce kome tko pripasti valja promatrati...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2022, 11:50

AssadNaPodmornici wrote:e da mislim da znam tko je forumaš Koba, mislim da sam ga čak skužio i na jednom srpskom forumu i prije po internetu, i bio je ovdje aktivan kada je bio rat 2014/2015

prvo  - etnički je čisti Hrvat
drugo - nije sovak

eto

Pozojski?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/5/2022, 11:59

jok, ali naravno da neću nikome reći. i ne znam tko je taj pozojski, ako se sjećam jedan as koji je pisao nekim čudnim jezikom kao aben samo sa sjevera RH :D
. znam tko je  koba, bio je aktivan kada je bio zadnji rat, i vidim da je online aktivan još na još nekim mjestima, ovdje je došao sada kada je počeo novi rat, malo je promjenio stil pisanja da ga se ne može povezati ali izvukao sam neke zaključke između redova, stil pisanja jest drugačiji.  čak se i nesjećam nicka, ali upamtio sam neke druge cake, plus ako sam u pravu aktivan je na još nekim online lokacijama(ništa osobno pratim i ja rat na više izvora)

ali nije vam bitno, jer nemate pojma tko je, većina vas tada nije pratila ovaj rat, plus ja sam ga primjetio na još par lokacija online, jer jebiga i tada i sada me je zanimao ovaj rat :)

vama je bitno da lik nije sovak, ne znate ga,(ja ga znam preko drugih lokacija i malo ovdje) , i on je čisti 100% etnički hrvat

ostalo je nebitno

dakle nije sovak, nije neki bivši forumaš koji je spamao svugdje, lik je samo zainteresiran bio za UKR-RU , fašizam-antifašizam, itd
e da visokoobzraovan je, znam i šta čak po struci, ali fala bogu čovjek ima pravo na svoju privatnost, i to je to

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/5/2022, 12:22

AssadNaPodmornici wrote:jok, ali naravno da neću nikome reći. i ne znam tko je taj pozojski, ako se sjećam jedan as koji je pisao nekim čudnim jezikom kao aben samo sa sjevera RH :D
. znam tko je  koba, bio je aktivan kada je bio zadnji rat, i vidim da je online aktivan još na još nekim mjestima, ovdje je došao sada kada je počeo novi rat, malo je promjenio stil pisanja da ga se ne može povezati ali izvukao sam neke zaključke između redova, stil pisanja jest drugačiji.  čak se i nesjećam nicka, ali upamtio sam neke druge cake, plus ako sam u pravu aktivan je na još nekim online lokacijama(ništa osobno pratim i ja rat na više izvora)

ali nije vam bitno, jer nemate pojma tko je, većina vas tada nije pratila ovaj rat, plus ja sam ga primjetio na još par lokacija online, jer jebiga i tada i sada me je zanimao ovaj rat :)

vama je bitno da lik nije sovak, ne znate ga,(ja ga znam preko drugih lokacija i malo ovdje) , i on je čisti 100% etnički hrvat

ostalo je nebitno

dakle nije sovak, nije neki bivši forumaš koji je spamao svugdje, lik je samo zainteresiran bio za UKR-RU , fašizam-antifašizam, itd
e da visokoobzraovan je, znam  i šta čak po struci, ali fala bogu čovjek ima pravo na svoju privatnost, i to je to
uglavnom lik je bezveznjakovic...ne simpatiziram bas one koji mjenjaju svoje nickove cesto ili glume da su netko drugi...pomalo i kukavicki
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/5/2022, 12:40

pa nije promjenio sada nick , zadnji put je bio prije X godina , nestao mu profil ili šta već . nije niti bitno.
osoba ima pravo na svoju privatnost. itd. plus postoje stotien tisuća ljudi u RH koji se slažu sa njegovim stajalištima koliko god bili ispravni ili neispravni(nesipravni glede rata u UKR ali ispravni kod nekih drugih stvari recimo kod korone, tu je bio jedan od rijetkih pametnih , i to je meni najvažniji plus kod neke osobe ali nebih dalje)

što se tiče dalje toga rata, jedan od planova Ukrainaca jest da kada završe sa Rusima - idu na Bjelorusiju

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/5/2022, 12:48

AssadNaPodmornici wrote:pa nije promjenio sada nick , zadnji put je bio prije X godina , nestao mu profil ili šta već . nije niti bitno.
osoba ima pravo na svoju privatnost. itd. plus postoje stotien tisuća ljudi u RH koji se slažu sa njegovim stajalištima koliko god bili ispravni ili neispravni(nesipravni glede rata u UKR ali ispravni kod nekih drugih stvari recimo kod korone, tu je bio jedan od rijetkih pametnih , i to je meni najvažniji plus kod neke osobe ali nebih dalje)

što se tiče dalje toga rata, jedan od planova Ukrainaca jest da kada završe sa Rusima - idu na Bjelorusiju

....nece biti potrebno...lukasenko ce ionako pasti...bez zastite putina...bio putin na vlasti ili ne...prije bi bio zabrinutiji na mjestu orbana...nakon prestanka sukoba...kako rekoh ide reset eu-a i vjerojatno nato-a i tu nece proci dobro neke drzave clanice kojih ce se brisel vjerojatno pokusati rijesiti ili predati nekom jacem na discipliniranje vjerojatno amerima...a brisel ce se rjesiti utega...predmjevam da ce ameri uzeti pod svoj interes neke clanice iz srednje i istocne europe gdje ce vrsiti pritisak a brisel vise nece imati sa takvima probleme i bakcanje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2022, 13:05

AssadNaPodmornici wrote:jok, ali naravno da neću nikome reći. i ne znam tko je taj pozojski, ako se sjećam jedan as koji je pisao nekim čudnim jezikom kao aben samo sa sjevera RH :D

ostalo je nebitno

e da visokoobzraovan je, znam  i šta čak po struci, ali fala bogu čovjek ima pravo na svoju privatnost, i to je to

Pozojski je Sovak.
Ne znam na čemu si donio takve zaključke koje si donio, ali mi se teško oteti dojmu da je samo riječ o tvojem dojmu. 
A dojam je vrlo nepouzdana stvar.
Nije samo ostalo nebitno (na ovom forumu). Doslovce je sve nebitno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2022, 13:15

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

....nece biti potrebno...lukasenko ce ionako pasti...bez zastite putina...

Svakako će pasti, ali lako je moguće da će Ukrajina svakako krenuti na Lukašenkovu Bjelorusiju ili čisto radi osvete i da im daju do znanja da se sa njima ne smije tako ponašati, ali i radi naplate dijela ratne štete jer je Bjelorusija ipak ustupila dio svojeg teritorija za ruske trupe koje su krenule baš iz Lukašenkove države u "specijalnu operaciju".
Uopće me ne bi iznenadilo da se Ukrajina zadovolji i ustupanjem dijela teritorija Bjelorusije u svoju korist kao sredtvo naplate dijela ratne štete. Tu bi se lako mogla uključiti i Poljska kao zainteresirana strana.
Priče na zapadu o izbjegavanju drastičnih promjena granica (osim dogovorom i mirnim putem) su trlababalan za malu djecu, jer se ovdje radi o Rusiji i njenim saveznicima kao ljutom neprijatelju zapada.
Evo, recimo ja ne vidim kako će kroz dulji vremenski period Rusija zadržati Kaliningrad pod svojom kontrolom, pa niti kako će joj to uspjeti sa Kurilima, čak i Karelijom.
S druge strane, uvjeren sam da će uspjeti zadržati Sibir čak i u slučaju da ga Kina pokuša staviti pod svoju kontrolu jednostavno zato jer je ruska vojska djelotvornija od kineske, a niti zapad ne bi na takav pokušaj Kine gledao niti najmanje blagonaklono, a i riječ je ipak o ruskom teritoriju.
Radije će imati posla sa slomljenom Rusijom nego podivljalom Kinom bez ikakvog nadzora.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 16/5/2022, 13:16

Speare Shaker wrote:

ostalo je nebitno

Pozojski je Sovak.
Ne znam na čemu si donio takve zaključke koje si donio, ali mi se teško oteti dojmu da je samo riječ o tvojem dojmu. 

Masovni, evo je prošlo polak maja, ča se čeko?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2022, 13:20

aben wrote:
Speare Shaker wrote:

ostalo je nebitno

Pozojski je Sovak.

Masovni, evo je prošlo polak maja, ča se čeko?

Rekao sam da će glavnina problema biti riješena do prvog, ne da će Rusija do tada kapitulirati.
Glavnina problema i jeste riješena, u ukrajinsku korist, to je sada valjda jasno i najzadrtijim rusofilima odnosno Putinofilima, ali im valjda čuveni balkanski inat i/ili dalmatinski dišpet ne da da to makar i samima sebi priznaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 16/5/2022, 13:28

AssadNaPodmornici wrote:e da mislim da znam tko je forumaš Koba, mislim da sam ga čak skužio i na jednom srpskom forumu i prije po internetu, i bio je ovdje aktivan kada je bio rat 2014/2015

drugo - nije sovak

eto

ne bih ni ja rekao da je sovak

ne zvuči slično

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 16/5/2022, 13:29

usput, pozojski je bio lingvist, sovak očito nije

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 16/5/2022, 13:42

Koba wrote:gdje ste pizda vam ..... pa je l' ja jedini ovdje moram rmbat?
nego je l' se trebam ukopavat kod urala ili ne?
što kaže forumski đeneralštab?

:)
Partizani pracuju, ili što bi tvoji rekli - dejstvuju. :)

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 11 Screenshot-2774
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 11 Screenshot-2773
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2022, 13:43

Dame i gospodo dobar dan.

Vrijeme je lijepo, dan je krenuo dobro....a barbari gnjoje i dalje plodne njive plemenite ukraine.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2022, 13:44

marcellus wrote:

drugo - nije sovak

eto

ne bih ni ja rekao da je sovak

ne zvuči slično

Jebote....

Pa dobro jel vi i ovako ulicom kad hodate pa naletite na kravlje govno krene.....jel ovo posrala ruža ili kneginja? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2022, 13:46

Opet govna,stoka,barbari i životinje ruske bježe i ostavljaju opremu za sobom!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics