Nova Vlada ne može poništiti moju kandidaturu za glavnu tajnicu UN-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nova Vlada ne može poništiti moju kandidaturu za glavnu tajnicu UN-a
Zato jer nije Hrvatica. A stavovi kao i tvoji. Jugoslavenski.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Hrvaticu nitko ne sprječava, samo što nema nikakve Hrvatice kao kandidatkinje.jastreb wrote:Mislim da se u ovo nova vlast ne bi trebala pačati.
Uostalom zašto opstruirati jednu Hrvaticu da zasjedne na tako važno mjesto?
Nisam njen simpatizer,ali je postupila hrvatskije od mnogih HDZ-ovaca i SDP-ovaca,kada je spriječila formiranje neke nove srpske Krajine na području ist.Slavonije i zap.Srijema.
Osim toga Hrvati su teški nenavidnici i uvijek će opstruirati nekog svog.
Osim toga Hrvati su teški nenavidnici i uvijek će opstruirati nekog svog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
severina??..Mislim ako moze ciccolina,zasto ne severina???Regoč wrote:Hrvaticu nitko ne sprječava, samo što nema nikakve Hrvatice kao kandidatkinje.jastreb wrote:Mislim da se u ovo nova vlast ne bi trebala pačati.
Guest- Guest
Da je u pitanju Tomašićka ne bi se bunili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Najebala mi baban_razbojnik wrote:Ako ne podržite njenu kandidaturu, nema penzije!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja bi kandidirao ingridjastreb wrote:Da je u pitanju Tomašićka ne bi se bunili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To je bila politička igra. Pupovac je tražio nešto što nije mogao dobiti. HDZ ga nije mogao odbiti jer su bili u koaliciji. Rješenje je bilo da se zahtjev prihvati i zakonski uobliči pa kad dođe pred Sabor Pusićka odjednom "otkrije" da je to "Krajina na mala vrata" i sve padne u vodu.jastreb wrote:Nisam njen simpatizer,ali je postupila hrvatskije od mnogih HDZ-ovaca i SDP-ovaca,kada je spriječila formiranje neke nove srpske Krajine na području ist.Slavonije i zap.Srijema.
Neće, da je kandidatkinja Anka Mrak Taritaš prigovori bi bili neznatni. Ili Ivana Maletić.jastreb wrote:Osim toga Hrvati su teški nenavidnici i uvijek će opstruirati nekog svog.
Severina je otpadnica od nacije pa ne udovoljava uvjetu da bude Hrvatica, a Cicciolina nikada nije bila glavna tajnica UN-a.bogomdani wrote:severina??..Mislim ako moze ciccolina,zasto ne severina???Regoč wrote:Hrvaticu nitko ne sprječava, samo što nema nikakve Hrvatice kao kandidatkinje.jastreb wrote:Mislim da se u ovo nova vlast ne bi trebala pačati.
Bunila bi se ljevica, a i nije ona za taj posao.jastreb wrote:Da je u pitanju Tomašićka ne bi se bunili.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» V .Pusić kandidat za glavnu tajnicu UN-a
» Bivšu državnu tajnicu koja je pod istragom USKOK-a Medved imenovao za glavnu savjetnicu
» HND SE POBUNIO ZBOG ČISTKI NA HRT-U: Predstavljanje Pusić za glavnu tajnicu UN-a niti jedan od 4 TV kanala nije prenosio’
» 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
» Bivšu državnu tajnicu koja je pod istragom USKOK-a Medved imenovao za glavnu savjetnicu
» HND SE POBUNIO ZBOG ČISTKI NA HRT-U: Predstavljanje Pusić za glavnu tajnicu UN-a niti jedan od 4 TV kanala nije prenosio’
» 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
Page 2 of 2