Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eroo wrote:PS:
Neko vrijeme namjeravan donositi vijesti iz samog centra zla.
Do kojih budem mogao doći, naravno.
Pa ti si neviidjeni iidiot,razmislii malo pa donesi neku viijest.Tebe zajebat je kao nashaliti se sa nekim,bore mi to sa praviim hercegovcem ne iide .Preispitaj svoje poriijeklo da nisi neki shipac?Niije problem u istinskim vijestima nego je problem shto zagadjujesh javni prostor sa propagandom.Donesi ti najgoru vijest ovdje za ruse samo da je istina.Meni idu takvi ljudi na kurac kojima mozesh prodati muda za bubrege,pa gdje ti je to malo mozga shto je ostalo..Pa bog te jebo ciganii lazu inteligentnije nego ti.Kopirati sa Twitera je isto kao da golom rukom idesh brisati dupe i onda pisati govnima po WC,jebo sam ruzu:::))))
mentalitet- Posts : 5254
2020-07-05
koliko vidim od početka zapadni podaci se poklapaju s činjenicama na terenu.T. wrote:'Experti' su predviđali svašta u ova dva i pol mjeseca...Eroo wrote:
Ukrajina u međuvremenu provodi 6. krug mobilizacije a rusija je i dalje na 99 bataljona profi vojske s početka...
Ali ok, znamo već od ranije da ti poštuješ samo 'struku'...
bit će malo skuplje gorivo, ljudi će se grijati na drva.
morat ćeš napuniti koji put šaržer, svakih tjedan dana, bit će malo više pepela.
bitno da će se odjebati tatari i smradovi s istoka.
problem će biti u "razvijenim" zemljama tipa hrvatska koja se oslanja na turizam.
gorivo je u njemačkoj poskupilo manje od 0,5€ unutar godinu dana.
na prosječnu potrošnu od 150l mjesečno, zanemarivo poskupljenje.
s time da trenutno država može se odreći 1€ po litri na ime tranzicije u "zelenu" energiju.
fama o suncokretovom ulju je samo odgovor mešetara i puka koji umjesto lož ulja hitaju suncokretovo ulje u cisterne.
sada kada je ulje skuplje od ložaka, stabilizira se dobava.
eto, tako se štedi da je na autocesti kolona od augsburga do minhena, u 3 trake.
i baš ih pogađa poskupljenje.
2014-12-30
Je li palo koje selo, ili mozda oslobodjeno.
Danas izgleda nema nekih vijesti.
Nema wolfa, njegovi motre izvan orbite, nama nepoznatom tehnologijom;)
Danas izgleda nema nekih vijesti.
Nema wolfa, njegovi motre izvan orbite, nama nepoznatom tehnologijom;)
dijagram-
2015-08-09
-Druga armija na svijetu? Njet, mi smo teatralnaja armija.
Onaj tko tvrdi da smo druga, ili je nikad nije služio ili samo gleda naše "teatralne snimke".
(zarobljeni ruski snimatelj).
Onaj tko tvrdi da smo druga, ili je nikad nije služio ili samo gleda naše "teatralne snimke".
(zarobljeni ruski snimatelj).
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Buča, Irpin, MARIUPOL, Harkiv...rušenje i paljenje svega i svačega, od stanovanjskih objekata, do kulturnih,mentalitet wrote:Eroo wrote:PS:
Neko vrijeme namjeravan donositi vijesti iz samog centra zla.
Do kojih budem mogao doći, naravno.
Pa ti si neviidjeni iidiot,razmislii malo pa donesi neku viijest.Tebe zajebat je kao nashaliti se sa nekim,bore mi to sa praviim hercegovcem ne iide .Preispitaj svoje poriijeklo da nisi neki shipac?Niije problem u istinskim vijestima nego je problem shto zagadjujesh javni prostor sa propagandom.Donesi ti najgoru vijest ovdje za ruse samo da je istina.Meni idu takvi ljudi na kurac kojima mozesh prodati muda za bubrege,pa gdje ti je to malo mozga shto je ostalo..Pa bog te jebo ciganii lazu inteligentnije nego ti.Kopirati sa Twitera je isto kao da golom rukom idesh brisati dupe i onda pisati govnima po WC,jebo sam ruzu:::))))
škola, vrtića, bolnica i zdravstvenih domova...svega,pljačka svega do čega dođu... ubijanje civila bez ikakve selekcije itd...
Idiote praznoglavi, rusofilski, pokaži ijedan samcati snimak da to Ukrajinci rade u Rusiji.
Jeblo vas vaše pravoslavlje, totalno su vam ispprali mozak i dušu.
Nisam ništa pogriješio, odlično znam o čemu govorim. Uostalom, svi ste to gledali nedavno po Hrvatskoj...U dlaku isti
mentalno poremećeni umovi.
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
Haubica M777A2 uže rabotaet...možda je i ovo moja prekopirana twitter-laž?
2016-07-22
Boli me ćošak za to, ja ti nisam dijelio etikete, to raspravi sa onima koji su ti je prišili.catabbath wrote:Haha danas dam ruski navijač a do jučer sam bio krkan i katoliban bez škoke koji brije na teorije zavjere kontra znanosti, tkozna šta sutra donisi...
Zanimljivo mi je da se Klempo i Kuferče više ne javljaju po ovim i sličnim pitanjima.
Ne tako dugo nazad Kuferče javno reče: - Ako nam postavena izbor Rusiju ili EU, odluka je Rusija.
Nismo ni zaboravili vježebe rusko-srpskih specijalaca i padobarnac uz lijevu obalu Dunava.
Pada mi na pamet i AV galama na priču o hrvatskom nabavljanju MLRS s dometom 300 km,
a nedavno im otišlo u zrak 500 km raketa s dometom 300 km...tobože proizvodnja za Rusiju.
Možeš ponekoga lagati jedno vrijeme, ali ne sve i ne sve vrijeme...posebno ne Zapad.
https://objektiv.rs/vest/1116187/srbija-placa-visoku-cenu-zbog-svoje-nezavisne-politike-pritisci-na-vucica-i-nasu-zemlju-se-nastavljaju/?utm_source=widget4media&utm_medium=b92&utm_content=article&utm_campaign=srbija-placa-visoku-cenu-zbog-svoje-nezavisne-politike-pritisci-na-vucica-i-nasu-zemlju-se-nastavljaju&ayu_origin=26&ayu_widget=34&ayu_post=322692
Ne tako dugo nazad Kuferče javno reče: - Ako nam postavena izbor Rusiju ili EU, odluka je Rusija.
Nismo ni zaboravili vježebe rusko-srpskih specijalaca i padobarnac uz lijevu obalu Dunava.
Pada mi na pamet i AV galama na priču o hrvatskom nabavljanju MLRS s dometom 300 km,
a nedavno im otišlo u zrak 500 km raketa s dometom 300 km...tobože proizvodnja za Rusiju.
Možeš ponekoga lagati jedno vrijeme, ali ne sve i ne sve vrijeme...posebno ne Zapad.
https://objektiv.rs/vest/1116187/srbija-placa-visoku-cenu-zbog-svoje-nezavisne-politike-pritisci-na-vucica-i-nasu-zemlju-se-nastavljaju/?utm_source=widget4media&utm_medium=b92&utm_content=article&utm_campaign=srbija-placa-visoku-cenu-zbog-svoje-nezavisne-politike-pritisci-na-vucica-i-nasu-zemlju-se-nastavljaju&ayu_origin=26&ayu_widget=34&ayu_post=322692
2016-07-22
Sve slavenske države, s koliko toliko razvijenom demokracijom, je Putin
okrenuo protiv Rusije. Ostale, jednako diktaorske, ga podržavaju, što tajno što javno.
Duboko sam uvjeren da će ove zadnje biti dovedene u red, ili će biti izolirane kao
štetočinski virusi.
Dugo sam imao nadu da će Rusija ipak zadržati poziciju vodeće slavenske države,
a vidi sad ovo...Moraš biti stvarno mentalni idiot i zadnji šljam, da podržavaš njihova
zlodjela u Ukrajini, drugoj najvećoj slavenskoj državi.
okrenuo protiv Rusije. Ostale, jednako diktaorske, ga podržavaju, što tajno što javno.
Duboko sam uvjeren da će ove zadnje biti dovedene u red, ili će biti izolirane kao
štetočinski virusi.
Dugo sam imao nadu da će Rusija ipak zadržati poziciju vodeće slavenske države,
a vidi sad ovo...Moraš biti stvarno mentalni idiot i zadnji šljam, da podržavaš njihova
zlodjela u Ukrajini, drugoj najvećoj slavenskoj državi.
2016-07-22
Noor and Šandor Winnetou like this post
takvi intervjui i jesu da vas njima dobro nahranePirate wrote:Sreca za zarobljenog Hrvata da mu naleti Srbin u Donbasu jer zbog reportaze ce tesko izgubiti glavu i dobro da je tako.
https://youtu.be/1muiAgQ-3cQ
zarobljenik radi i priča što mu se kaže kako bi spasio živu glavu
Pirat je srbo i po defoltu je nakrivo nasađen kao i većina srba, njemu nije ni za zamjeriti. Za zamjeriti je onima koji podržavaju ruse a žive u RH i prošli su torturu srpske mitomanije i svih sranja koja su nam prouzročili isti a što rusi sada rade ukrajincima doslovce sve kao da su prepisivali od srba, negiranje nacije, negiranje postojanja države, pisma, jezika, crkve...Noor wrote:takvi intervjui i jesu da vas njima dobro nahranePirate wrote:Sreca za zarobljenog Hrvata da mu naleti Srbin u Donbasu jer zbog reportaze ce tesko izgubiti glavu i dobro da je tako.
ne zamjeram mu ništa, iako vidim da iskreno vjeruje u ovaj propagandni videoŠandor Winnetou wrote:Pirat je srbo i po defoltu je nakrivo nasađen kao i većina srba, njemu nije ni za zamjeriti. Za zamjeriti je onima koji podržavaju ruse a žive u RH i prošli su torturu srpske mitomanije i svih sranja koja su nam prouzročili isti a što rusi sada rade ukrajincima doslovce sve kao da su prepisivali od srba, negiranje nacije, negiranje postojanja države, pisma, jezika, crkve...Noor wrote:takvi intervjui i jesu da vas njima dobro nahranePirate wrote:Sreca za zarobljenog Hrvata da mu naleti Srbin u Donbasu jer zbog reportaze ce tesko izgubiti glavu i dobro da je tako.
pa nije taj Prebeg blesav da u ruskom zatvoru priča drugačije
Sve da hoće ne bi mogaoNoor wrote:ne zamjeram mu ništa, iako vidim da iskreno vjeruje u ovaj propagandni videoŠandor Winnetou wrote:Pirat je srbo i po defoltu je nakrivo nasađen kao i većina srba, njemu nije ni za zamjeriti. Za zamjeriti je onima koji podržavaju ruse a žive u RH i prošli su torturu srpske mitomanije i svih sranja koja su nam prouzročili isti a što rusi sada rade ukrajincima doslovce sve kao da su prepisivali od srba, negiranje nacije, negiranje postojanja države, pisma, jezika, crkve...Noor wrote:takvi intervjui i jesu da vas njima dobro nahranePirate wrote:Sreca za zarobljenog Hrvata da mu naleti Srbin u Donbasu jer zbog reportaze ce tesko izgubiti glavu i dobro da je tako.
pa nije taj Prebeg blesav da u ruskom zatvoru priča drugačije
Bolje ti je pakiraj kufere...veber wrote:koliko vidim od početka zapadni podaci se poklapaju s činjenicama na terenu.T. wrote:'Experti' su predviđali svašta u ova dva i pol mjeseca...Eroo wrote:
Ukrajina u međuvremenu provodi 6. krug mobilizacije a rusija je i dalje na 99 bataljona profi vojske s početka...
morat ćeš napuniti koji put šaržer, svakih tjedan dana, bit će malo više pepela.
problem će biti u "razvijenim" zemljama tipa hrvatska koja se oslanja na turizam.
s time da trenutno država može se odreći 1€ po litri na ime tranzicije u "zelenu" energiju.
fama o suncokretovom ulju je samo odgovor mešetara i puka koji umjesto lož ulja hitaju suncokretovo ulje u cisterne.
eto, tako se štedi da je na autocesti kolona od augsburga do minhena, u 3 trake.
I ne okrivljuj ruse...
Ovo što dolazi su švabe sami sebi priredili...
Od schultza, van der leyen do 'zelenih' ministarki koji nemaju veze sa životom, kamoli ekonomijom...
Europa se neće oporavit za naših života...
Mark my words...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Ispovidaš li se kako svome fratru?Eroo wrote:I jope'...i jope'...iz tvog sela nije...
Ubili boga u njima i još migaju repon...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
ne bulazni.T. wrote:Bolje ti je pakiraj kufere...veber wrote:koliko vidim od početka zapadni podaci se poklapaju s činjenicama na terenu.T. wrote:'Experti' su predviđali svašta u ova dva i pol mjeseca...Eroo wrote:
I ne okrivljuj ruse...
Ovo što dolazi su švabe sami sebi priredili...
Od schultza, van der leyen do 'zelenih' ministarki koji nemaju veze sa životom, kamoli ekonomijom...
Europa se neće oporavit za naših života...
Mark my words...
odluči se već jednom.
do nedavno ti je ss bio top i njemačka osvajanja u drugom ratu.
sada ti je putin super.
znači po defaultu si nacist.
vaše želje za propašću europe i amerike, su samo želje.
u cijeloj priči će najebati države tipa hrvatske, bez proizvodnje i unutarnjih rezervi.
s pola uha sam čuo na vijestima da se za početak njemačka misli odreći 0,3€ u cijeni benzina.
pa će benzin biti jeftiniji nego u hrvatskoj.
a, danas parlament raspravlja da se još dodatno proračun odrekne "tranzicije" u zelenu energiju.
samo kaj će rvacka napraviti ako njemačka procjeni da litra benzina bude 1,20€?
bulazniš.
2014-12-30
Laž od prve do poslednje reči. Nikome ni dolar nisu platili.veber wrote:
isto tako su po ostalim gradovima platili štetu za civilne ciljeve i obeštetili rodbinu za ubijene nedužne.
jedino su se kinezima ispričali da je slučajno spizdio peršing kinesku ambasadu.
bez obeštećenja.
nisam niti očekivao da ćeš potvrditi.dzango wrote:Laž od prve do poslednje reči. Nikome ni dolar nisu platili.veber wrote:
isto tako su po ostalim gradovima platili štetu za civilne ciljeve i obeštetili rodbinu za ubijene nedužne.
jedino su se kinezima ispričali da je slučajno spizdio peršing kinesku ambasadu.
bez obeštećenja.
platili su.
vidio sam po kragujevcu.
to kaj je slobo ostavljao ruševine i mažnjavao lovu. drugi par rukava.
ali od krivoslavaca se niti ne očekuje da će govoriti istinu.
2014-12-30
Dobar izbor glazbe ... a i općenito je umjetnički dojam za 10.
2016-07-22
Nisu platili ni dolara. Znam one kojima su poginuli bližnji. Nikome nije ništa plaćeno. Milošević je skinut već 2000. godine. Nije mogao ništa da pokrade. Ne znam odakle ovakve gluposti.veber wrote:nisam niti očekivao da ćeš potvrditi.dzango wrote:Laž od prve do poslednje reči. Nikome ni dolar nisu platili.veber wrote:
bez obeštećenja.
platili su.
vidio sam po kragujevcu.
ceo svet protiv srbije i rusa.dzango wrote:Nisu platili ni dolara. Znam one kojima su poginuli bližnji. Nikome nije ništa plaćeno. Milošević je skinut već 2000. godine. Nije mogao ništa da pokrade. Ne znam odakle ovakve gluposti.veber wrote:nisam niti očekivao da ćeš potvrditi.dzango wrote:Laž od prve do poslednje reči. Nikome ni dolar nisu platili.veber wrote:
bez obeštećenja.
platili su.
vidio sam po kragujevcu.
2014-12-30
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu