Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
dobro je safete, dobro je.
idi tuširaj se hladnom vodom.
take that putin.
privjet druzja.
treba mješalicu paliti.
;)
idi tuširaj se hladnom vodom.
take that putin.
privjet druzja.
treba mješalicu paliti.
;)
Službenik- Posts : 3265
2022-02-24
pratim i neke pro-ruske profile na twiteru, oni naravno objave sve ,uredno kažu "evo snimke poginulih ukrainaca, link na telegram" itd.
što se tiče zmijskog otoka muk, isto svi pričaju da su "zaustavili ukrainski desant u stilu normandije", naravno niti jedan dokaz. a zato video snimki kako ovi dronovima i avijacijom rakteriju otok ima koliko hoćeš.
ne znam možda nešto "iskrsne" , čekam , a inače nema mi smisla da Ukrainci rade desant na otok gdje su se Rusi ukopali.. pa nisu takvi luđaci.
Logičnije je da naprave ono što smo mi vidjeli ovdje.. da dronovima uništavaju sve živo iz zraka sa sigurnosti, ako i izgube koji dron, nije smak svijeta, doći će iz turske novi(te iz amerike) , i onda doslovno dok ne unište sve živo na otoku, što su napravili, osiguraju pristup, i onda pošalju jedan gliser, evo gledam udaljenost je 20milja, to je kao od Splita do grada Hvara, to jedan kvalitetni vojni gliser spraši za 35min... postave zastavu na prazan uništeni otok, naprave propagandu i nestanu nazad. tako bi ja napravio
što se tiče zmijskog otoka muk, isto svi pričaju da su "zaustavili ukrainski desant u stilu normandije", naravno niti jedan dokaz. a zato video snimki kako ovi dronovima i avijacijom rakteriju otok ima koliko hoćeš.
ne znam možda nešto "iskrsne" , čekam , a inače nema mi smisla da Ukrainci rade desant na otok gdje su se Rusi ukopali.. pa nisu takvi luđaci.
Logičnije je da naprave ono što smo mi vidjeli ovdje.. da dronovima uništavaju sve živo iz zraka sa sigurnosti, ako i izgube koji dron, nije smak svijeta, doći će iz turske novi(te iz amerike) , i onda doslovno dok ne unište sve živo na otoku, što su napravili, osiguraju pristup, i onda pošalju jedan gliser, evo gledam udaljenost je 20milja, to je kao od Splita do grada Hvara, to jedan kvalitetni vojni gliser spraši za 35min... postave zastavu na prazan uništeni otok, naprave propagandu i nestanu nazad. tako bi ja napravio
Postradala ruska kolona kod Hersona.
Među vozilima . vučna haubica 2A65, koju koriste i Ukrajinci.
Maksimalni domet 28.9 km...granate 45.-kilogramske.
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
video sa početka rata... još se i snijeg vidi okolo
Gdje vam je narod, sluge sotonske? Okrenuo vam leđa, a?
Po njihovim djelima ćete ih prepoznati!
Po njihovim djelima ćete ih prepoznati!
Last edited by Eroo on 10/5/2022, 11:28; edited 1 time in total
2016-07-22
Eroo wrote:Postradala ruska kolona kod Hersona.
Neka ginu govna. Što ih je manje na planeti to bolje.
Guest- Guest
taj video piše i datum je sa početka rata. a navodno i onaj moj što sam stavio što sam mislio da je "friški" video, neki u komentarima tvrde da je star mjesec ipo dana, gdje su zasuli rusku kolonu, samo nije bio objavljen, ali navodno piše datum na kameri.
a što se tiče svega ostaloga, ukrainci već sam stavio prisluškuju rusku komunikaciju(jer rusi koriste ukrainske mreže za mobitele) ima svega zanimljivoga. jedan prijevod.
uglavnom momak priča sa nekom ženskom osobom, govori da je Irena našla svoga brata - koji je mrtav.
našla ga je tako da je otišla u Donbas, gdje je saznala da Rusi doslovno "skladište" svoje poginule na jednoh hrpi, ona podmitila sa velikim iznosom tamo čuvare i dali joj tijelo.
da Rusi to rade, da radije prijave svoje poginule kao "nestale" , da se jadne obitelji "nadaju" da su možda zarobljeni ili negdje živi, dok su ovi jadni Rusi mrtvi.
-------- da ima na tisuće leševa u vrećama nabacanih jedni na druge..--------(
moj dodatak - ukrainci tvrde da oni sami imaju nekoliko tisuća mrtvih rusa(several to je ovako između 5 i 10), i da ih Rusi ne žele primiti, da oni nemaju više gdje sa njima, da će ih početi pokapati u masovnim grobnicama.
a što se tiče svega ostaloga, ukrainci već sam stavio prisluškuju rusku komunikaciju(jer rusi koriste ukrainske mreže za mobitele) ima svega zanimljivoga. jedan prijevod.
uglavnom momak priča sa nekom ženskom osobom, govori da je Irena našla svoga brata - koji je mrtav.
našla ga je tako da je otišla u Donbas, gdje je saznala da Rusi doslovno "skladište" svoje poginule na jednoh hrpi, ona podmitila sa velikim iznosom tamo čuvare i dali joj tijelo.
da Rusi to rade, da radije prijave svoje poginule kao "nestale" , da se jadne obitelji "nadaju" da su možda zarobljeni ili negdje živi, dok su ovi jadni Rusi mrtvi.
moj dodatak - ukrainci tvrde da oni sami imaju nekoliko tisuća mrtvih rusa(several to je ovako između 5 i 10), i da ih Rusi ne žele primiti, da oni nemaju više gdje sa njima, da će ih početi pokapati u masovnim grobnicama.
Eno još jedan oligarh umro. Našli ga mrtvog u podrumu nekog Šamana u kojeg je išao....jer je dan prije konzumirao toliko droge i alkohola da ga je glava boljela pa je išao po lijek za mamurluk kojeg je ovaj radio od ekstrakta žabe krastače...
Guest- Guest
išao u obližnju podružnicu FSBa da popije malo čaja od polonijaMDMiridije wrote:Eno još jedan oligarh umro. Našli ga mrtvog u podrumu nekog Šamana u kojeg je išao....jer je dan prije konzumirao toliko droge i alkohola da ga je glava boljela pa je išao po lijek za mamurluk kojeg je ovaj radio od ekstrakta žabe krastače...
AssadNaPodmornici wrote:
Ne treba to pisati ako nemaš čvrste dokaze...neki link, foto, video i slično.
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:taj video piše i datum je sa početka rata. a navodno i onaj moj što sam stavio što sam mislio da je "friški" video, neki u komentarima tvrde da je star mjesec ipo dana, gdje su zasuli rusku kolonu, samo nije bio objavljen, ali navodno piše datum na kameri.
O haubicama je bila riječ, ne spamaj i ne skreći s teme.
2016-07-22
Rusofili su obećavali opkoljavanje i vidi vraga - Ukrajinci se umjesto toga šire.
stavio sam ti gore photo, znaš engleskiEroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Ne treba to pisati ako nemaš čvrste dokaze...neki link, foto, video i slično.
evo ti i snimka razgovora na ruski iako neznaš ruski ali ako upireš
Eroo wrote:Rusofili su obećavali opkoljavanje i vidi vraga - Ukrajinci se umjesto toga šire.
Tesko se tu bas siriti. Pogledaj vecu kartu. Ovo lijevo je mocvarno podrucje a gore malo sjevernije je opet urbana sredina. Da su jucer tu prosli Rusi s onim Pontonom moglo je svega biti. Čak su poslali neke ljude ispred da vode čarke u unutrašnjosti nebi li ovi s pontonom imali kakav takav mir. Jebeno je to. Tu igra jedino gore kod Kharkiva da raščiste sve....stave obje pruge pod artiljeriju stalnu da se svaki dan mora popravljati...i onda će to stati...s te strane. Možda.
To sa strane logike neke. Sad...vidit ćemo. Yampil se kretenski izgubilo tu je panika bila da opet nije uletjelo tu tesko bombardiranje i oklop mogli su jos dalje otici. Sad ga jebi...to ce se tesko ocistiti frontalno. Pozadinski da ovi s Kharkiva krenu sranja raditi takva da ovima krenu dolaziti informacije da se u pozadini svasta dogada, da se gine....onda jedino moze se dogoditi samoinicijativno napustanje polozaja pojedinih jedinica i raspad sto se dogadalo na nekim drugim dijelovima.
Guest- Guest
Rob Lee objavljuje provjerene događaje, bez naglaska na datumima...više ga
zanimaju tipovi oružja i oruđa. Tu i tamo da i okvirne datume...
Glede na masovnost ukrajinskog udara mogli bi čak reći da se ovaj događaj
dogodio negdje blizu Kiiva.
Ne mislim da je to bitno, važno je da je bagra uničtožena, što bi reka naš Makso.
zanimaju tipovi oružja i oruđa. Tu i tamo da i okvirne datume...
Glede na masovnost ukrajinskog udara mogli bi čak reći da se ovaj događaj
dogodio negdje blizu Kiiva.
Ne mislim da je to bitno, važno je da je bagra uničtožena, što bi reka naš Makso.
2016-07-22
MDMiridije wrote:Eroo wrote:Rusofili su obećavali opkoljavanje i vidi vraga - Ukrajinci se umjesto toga šire.
Tesko se tu bas siriti. Pogledaj vecu kartu. Ovo lijevo je mocvarno podrucje a gore malo sjevernije je opet urbana sredina. Da su jucer tu prosli Rusi s onim Pontonom moglo je svega biti. Čak su poslali neke ljude ispred da vode čarke u unutrašnjosti nebi li ovi s pontonom imali kakav takav mir. Jebeno je to. Tu igra jedino gore kod Kharkiva da raščiste sve....stave obje pruge pod artiljeriju stalnu da se svaki dan mora popravljati...i onda će to stati...s te strane. Možda.
To sa strane logike neke. Sad...vidit ćemo. Yampil se kretenski izgubilo tu je panika bila da opet nije uletjelo tu tesko bombardiranje i oklop mogli su jos dalje otici. Sad ga jebi...to ce se tesko ocistiti frontalno. Pozadinski da ovi s Kharkiva krenu sranja raditi takva da ovima krenu dolaziti informacije da se u pozadini svasta dogada, da se gine....onda jedino moze se dogoditi samoinicijativno napustanje polozaja pojedinih jedinica i raspad sto se dogadalo na nekim drugim dijelovima.
Jasno. Rusofilima sam samo naglasio da opkoljavanja nema, baš iz tih razloga koje si naveo - močvare, rijeke, riječice...
Za ponovno osvajanje Rubižne je Ukrajincima trebalo prijeći i rijeku i veliko područje močvare.
Meni je ovo veoma znakovito.
2016-07-22
evo na jadnog rusa ukrainci iz drona iskrcali 30mm minobacačku granatu..
https://t.me/dvish_alive/13589
https://t.me/dvish_alive/13589
Konašenkov: Rusi osujetili Ukrajinu da zauzme Zmijsko ostrvo
Игор Конашенков (Фото EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV)
Ukrajinske trupe su planirale zauzimanje Zmijskog ostrva, ali ga je osujetila ruska vojska, izjavio je general-major Igor Konašenkov, portparol ruskog Ministarstva odbrane.
Konašenkov je izjavio da je Ukrajina napravila nekoliko pokušaja da izvrši vazdušne i morske napade na Zmijsko ostrvo.
Konašenkov tvrdi da je Rusija oborila četiri ukrajinska aviona, uključujući tri Su- 24, jedan Su-27, tri helikoptera Mi-8 i jedan helikopter Mi-24, prenosi Bi-Bi-Si.
Tela 24 ukrajinska vojnika ostala su na obali Zmijskog ostrva, napisao je Konašenkov na Telegramu.
https://www.politika.rs/sr/clanak/506817/Konasenkov-Rusi-osujetili-Ukrajinu-da-zauzme-Zmijsko-ostrvo
...e jebiga sad...
Игор Конашенков (Фото EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV)
Ukrajinske trupe su planirale zauzimanje Zmijskog ostrva, ali ga je osujetila ruska vojska, izjavio je general-major Igor Konašenkov, portparol ruskog Ministarstva odbrane.
Konašenkov je izjavio da je Ukrajina napravila nekoliko pokušaja da izvrši vazdušne i morske napade na Zmijsko ostrvo.
Konašenkov tvrdi da je Rusija oborila četiri ukrajinska aviona, uključujući tri Su- 24, jedan Su-27, tri helikoptera Mi-8 i jedan helikopter Mi-24, prenosi Bi-Bi-Si.
Tela 24 ukrajinska vojnika ostala su na obali Zmijskog ostrva, napisao je Konašenkov na Telegramu.
https://www.politika.rs/sr/clanak/506817/Konasenkov-Rusi-osujetili-Ukrajinu-da-zauzme-Zmijsko-ostrvo
...e jebiga sad...
2016-07-22
Koliko glup treba biti pa da pokusas desant na taj komad stijene
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rusi pobjedjuju i na frontu Korone
Danas konacno broj zarazenih ispod 5000.
Tacnije 4531
Broj hospitaliziranih 1000.
Umrlih 100.
Bravo Rusija. Imaju najbolja cjepiva. Najbolje lijecnike
Najbolji u svemu
Danas konacno broj zarazenih ispod 5000.
Tacnije 4531
Broj hospitaliziranih 1000.
Umrlih 100.
Bravo Rusija. Imaju najbolja cjepiva. Najbolje lijecnike
Najbolji u svemu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu