Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
marcellus wrote:Ringo10 wrote:JAsno je zašto Rusi sporo napreduju
Ne žele previše žrtava i gubitaka jer to nije nimalo popularno
Sa što manje vojnog angažmana što više rezultata
Čitam da im ni dvije ili tri godine rata nije problem
Pa sad...
pa ja za sad vidim na ruskoj strani velike žrtve, velik vojni angažman, i nikakve rezultate. Rusima se inače jebe koliko je rusa poginulo u ratu.
a dvije tri godine rata nije problem za ukrajince, a za ruse... pa sad... za dvije tri godine, ovim tempom kojim zaliježu, više neće imat vojsku
Vidis ti i potopljenog Makarova ali ajd to na stranu, mislis da Ukrajinci izlaze iz FED stamparije pa mogu da ginu u neogranicenom broju?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ukrajinski farmeri imaju pune ruke posla...biznis je biznis, jbga.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Da. To iz povijesti a vezano za sadašnjost trenutno ih nitko u europi ne može vidjeti nacrtane zbog agresije na ukrajinu.omni wrote:Poljaci vrlo dobro znaju o kakvim se satrapima radi i kome je ovaj polagao cvijece. Istima onima koji su zajedno sa nacistima izvrsili agresiju na Poljsku i podijelili je a sada kao slave pobjedu nad tim istima s kojima su se srdacno rukovali, dijelili cigarete i cvijece u sred Poljske.Noor wrote:Eroo wrote:
da se razumijemo, meni je ovo malo rečeno grozno...ali nije da nisu zaslužili
I dođe mrtvo hladno tip.
Pa ne čudi me da su ga zalili.
Rusi moraju shvatiti da nigdje u europi nisu više dobrodošli, neće biti još dugo i nek se gube svima s očiju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Lijepo je rekao Putin danas
"Da je bilo ikakve sanse da se problem rijesi mirnim putem mi bismo tu sansu svakako iskoristili. Ali tu sansu nam nisu pruzili"
"Da je bilo ikakve sanse da se problem rijesi mirnim putem mi bismo tu sansu svakako iskoristili. Ali tu sansu nam nisu pruzili"
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prava strana je Rusija
Banderovska Ukrajina i njeni Anglosaksonski naredbodavci nisu prava strana.
Vrijeme ce sve pokazati
Vrijeme ce sve pokazati
Last edited by Ringo10 on 9/5/2022, 17:44; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
Ringo10 wrote:Lijepo je rekao Putin danas
ama ne šutali ga nogom u guzicu da pošalje tenkove na ukrajinu i rekli "samo ti daj, nećemo ti ništa"
jes ti normalan ( i ja pitam).... kako rus može provođenjem agresije na suverenu državu na njenom teritoriju bilo što oslobađati...Ringo10 wrote:Mariupolj je oslobodjen ima vec nekoliko dana.
Danas je oslobodjen gradic Orehovo kod Luganska
Malo pomalo...
Navijao bih ja za Ukrajinu ali posto su Engleske i Americke sluge ja za njih ne mogu navijati.
2015-08-08
Kad ti vidim stranu odmah mi je jasno koliko je sati. Anglosaksonska putovnica, turski mentalitet a na forumu rusofil... ako covjek hoce hijenu u svojoj blizini eto te kao porucen...Ringo10 wrote:Prava strana je Rusija
Vrijeme ce sve pokazati
omni-
2014-04-12
Najveća zemlja na svijetu koja je otimala teritorij svima oko sebe da priča da nisu imali izbora? Oteli gruzijcima dvije pokrajine, moldavcima jednu, fincima, japancima, pokušali u avganistanu, čečeniju oteli... ali eto NATO koji nije nikome ništa oteo je agresivan a rusija miroljubivamarcellus wrote:Ringo10 wrote:Lijepo je rekao Putin danas
ama ne šutali ga nogom u guzicu da pošalje tenkove na ukrajinu i rekli "samo ti daj, nećemo ti ništa"
michaellcmacha wrote:jes ti normalan ( i ja pitam).... kako rus može provođenjem agresije na suverenu državu na njenom teritoriju bilo što oslobađati...Ringo10 wrote:Mariupolj je oslobodjen ima vec nekoliko dana.
Malo pomalo...
Navijao bih ja za Ukrajinu ali posto su Engleske i Americke sluge ja za njih ne mogu navijati.
pa tak su čejeni i vukovar oslobodili... divim se kretenizmu, u WW2 su rusi sjebali nijemce taktikom spaljene zemlje, tako da su nijemcima ostavljali uništene gradove, prometnice, sve... tak da ovi nemaju niš i pokrepaju.
sad sami sebi pale zemlju koju osvajaju, tako da ne mogu uspostaviti bazu i da se moraju vratit... genijalno. Ko i vukovar... "oslobodili" pa napustili jer nije bilo ničeg tamo
Jesu li se vise istrijebili ovi pravoslavni cigani medjusobno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
debilčino hoćeš lajk za tu debilanu što si natipkao... veliš ne treba, sam ćeš si lajkati...Ringo10 wrote:JAsno je zašto Rusi sporo napreduju
Pa sad...
2015-08-08
jesi se odselio u četničiju, ili još tavoriš u ustašiji...Pirate wrote:marcellus wrote:Ringo10 wrote:JAsno je zašto Rusi sporo napreduju
Pa sad...
pa ja za sad vidim na ruskoj strani velike žrtve, velik vojni angažman, i nikakve rezultate. Rusima se inače jebe koliko je rusa poginulo u ratu.
a dvije tri godine rata nije problem za ukrajince, a za ruse... pa sad... za dvije tri godine, ovim tempom kojim zaliježu, više neće imat vojsku
Vidis ti i potopljenog Makarova ali ajd to na stranu, mislis da Ukrajinci izlaze iz FED stamparije pa mogu da ginu u neogranicenom broju?
2015-08-08
aj marš u pičku materinu, konjino debilna...Ringo10 wrote:Prava strana je Rusija
Vrijeme ce sve pokazati
2015-08-08
ma jebo im pas mater i jednima i drugima.... i trećima...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:jes ti normalan ( i ja pitam).... kako rus može provođenjem agresije na suverenu državu na njenom teritoriju bilo što oslobađati...Ringo10 wrote:Mariupolj je oslobodjen ima vec nekoliko dana.
Malo pomalo...
pa tak su čejeni i vukovar oslobodili... divim se kretenizmu, u WW2 su rusi sjebali nijemce taktikom spaljene zemlje, tako da su nijemcima ostavljali uništene gradove, prometnice, sve... tak da ovi nemaju niš i pokrepaju.
sad sami sebi pale zemlju koju osvajaju, tako da ne mogu uspostaviti bazu i da se moraju vratit... genijalno. Ko i vukovar... "oslobodili" pa napustili jer nije bilo ničeg tamo
2015-08-08
kepec blebeće danas kako oslobađa domovinu..
a gdje mu bil general Gerasimov? nije zaslužio ložu na paradi ili vida rane u bolnici?
michaellcmacha likes this post
Ponavlj...
Bio sam u nedoumici što bi moglo na ovaj način eksplodirati i goriti.
Dvije mogunćnosti se spominju u komentarima: fosforna municija ili termobarična.
Skloniji sam mišljenju da se radi o fosfornoj municiji.
A da je krasivo krasdivoe.
Bio sam u nedoumici što bi moglo na ovaj način eksplodirati i goriti.
Dvije mogunćnosti se spominju u komentarima: fosforna municija ili termobarična.
Skloniji sam mišljenju da se radi o fosfornoj municiji.
A da je krasivo krasdivoe.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
marcellus likes this post
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu