Ruska invazija na Ukrajinu
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja najmanje mrzim te Čečene tamo. Oni su ko fol nekakva ratnička kasta ( imaju oružje, idu u nekakvi napad ) dakle nešto ko ovi reptili negativni. Ne mrzim ih uopće. Pobiješ se s njima i to je to. Sve pet.debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
Čovjek koji nije zadovoljan svojim poslom nije zadovoljan ni svojim životom..
Ovo jednostavno nije istina.
nije ni daleko od istine , realno pola dana vezano za posao kojim nisi zadovoljan
A onda imate njihove pomagaće. To bi bili mali greysi. Njih ne volim. A onda imate duše koje su se inkarnirale ovdje i onda podržavaju ove tj da se svi ostali moraju predat bez borbe.
Imam neko poštivanje prema tim reptilima. Ono pobijemo se pa ko koga i sve pet.
Al nema mi veće sreće nego ove male greyse i ljude koji ih podržavaju kidati im dijelove tijela satima, danima, tjednima, godinama i iživljavati se na njima. U mojim oćima tada ćeš vidjeti samo neopisivu sreću postojanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MDMiridije wrote:debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
nije ni daleko od istine , realno pola dana vezano za posao kojim nisi zadovoljan
Ma hajde.
Mene jednom pitalo jel vjerujem u život nakon smrti.
Rekoh svaki dan kad idem doma s posla.
nismo svi isti , posao mi nije problem ne volim sat jutri
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus wrote:Ja najmanje mrzim te Čečene tamo. Oni su ko fol nekakva ratnička kasta ( imaju oružje, idu u nekakvi napad ) dakle nešto ko ovi reptili negativni. Ne mrzim ih uopće. Pobiješ se s njima i to je to. Sve pet.debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
A onda imate njihove pomagaće. To bi bili mali greysi. Njih ne volim. A onda imate duše koje su se inkarnirale ovdje i onda podržavaju ove tj da se svi ostali moraju predat bez borbe.
Al nema mi veće sreće nego ove male greyse i ljude koji ih podržavaju kidati im dijelove tijela satima, danima, tjednima, godinama i iživljavati se na njima. U mojim oćima tada ćeš vidjeti samo neopisivu sreću postojanja.
ti neizvodivo , gdje si vidio sliku/snimak zamazanog od rata cecena ?
stalno su u paradnom modu i maltretiranju "svojih"
2014-04-12
Shvati šta pišem.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ja najmanje mrzim te Čečene tamo. Oni su ko fol nekakva ratnička kasta ( imaju oružje, idu u nekakvi napad ) dakle nešto ko ovi reptili negativni. Ne mrzim ih uopće. Pobiješ se s njima i to je to. Sve pet.debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:Shvati šta pišem.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ja najmanje mrzim te Čečene tamo. Oni su ko fol nekakva ratnička kasta ( imaju oružje, idu u nekakvi napad ) dakle nešto ko ovi reptili negativni. Ne mrzim ih uopće. Pobiješ se s njima i to je to. Sve pet.debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
pises o reptilima i sivima , korak do ravne zemlje ? sto se tu ima shvatit ?
2014-04-12
Zapad je, zapravo, uhvaćen u zamku: sankcije i produbljivanje sukoba, pomažući u podizanju globalnih cijena roba i energenata, dovode do viših prihoda za Moskvu usprkos značajnom smanjenju njezina izvoza. A više međunarodne cijene, potičući inflaciju, znače političke probleme kod kuće za one koji stoje iza sankcija, navodi američki medij.
„Pogledajte još jedan paradoks: usprkos tome što je Rusija odsječena od svjetskih financijskih arterija, ruska rublja dramatično se oporavila kroz državnu intervenciju. Kao da signalizira kako Japan plaća cijenu slijedeći vodstvo SAD-a u odnosu na Rusiju – japanski jen (treća valuta na svijetu kojom se trguje) potonuo je na 20-godišnju najnižu razinu u odnosu na američki dolar, rangirajući se ove godine kao najlošija od 41 valute koja se prati – lošija od rublje“, piše The Hill.
U međuvremenu, pobjegla inflacija i poremećaji u opskrbnom lancu prijete profitima zapadnih tvrtki, dok povećanje kamatnih stopa s ciljem obuzdavanja inflacije pogoršava lošu situaciju za potrošače. Uz velike ekonomske probleme, travanj je postao najgori mjesec za Wall Street od pada izazvanog pandemijom u ožujku 2020.
U prva dva mjeseca rata u Ukrajini, oni koji su uveli sankcije ironično su pomogli Rusiji da gotovo udvostruči svoje prihode na oko 62 milijarde eura od prodaje fosilnih goriva njima, navodi se u izvješću finskog Centra za Istraživanje energije i čistog zraka. Prvih 18 uvoznika, s izuzetkom Kine, bili su oni koji su uveli sankcije, a samo na Europsku uniju (EU) otpada 71 posto kupnje ruskog goriva u tom razdoblju.
„Činjenica je da je Rusija najbogatija zemlja na svijetu kada su u pitanju prirodni resursi, uključujući i među najvećim svjetskim izvoznicima prirodnog plina, urana, nikla, nafte, ugljena, aluminija, bakra, pšenice, gnojiva i plemenitih metala poput paladija, koje je dragocjenije od zlata i uglavnom se koristi u katalitičkim pretvaračima“, navodi se dalje u tekstu.
https://www.geopolitika.news/vijesti/zapad-ce-se-umoriti-od-ukrajine-i-morat-ce-pregovarati-s-putinom/
„Pogledajte još jedan paradoks: usprkos tome što je Rusija odsječena od svjetskih financijskih arterija, ruska rublja dramatično se oporavila kroz državnu intervenciju. Kao da signalizira kako Japan plaća cijenu slijedeći vodstvo SAD-a u odnosu na Rusiju – japanski jen (treća valuta na svijetu kojom se trguje) potonuo je na 20-godišnju najnižu razinu u odnosu na američki dolar, rangirajući se ove godine kao najlošija od 41 valute koja se prati – lošija od rublje“, piše The Hill.
U međuvremenu, pobjegla inflacija i poremećaji u opskrbnom lancu prijete profitima zapadnih tvrtki, dok povećanje kamatnih stopa s ciljem obuzdavanja inflacije pogoršava lošu situaciju za potrošače. Uz velike ekonomske probleme, travanj je postao najgori mjesec za Wall Street od pada izazvanog pandemijom u ožujku 2020.
U prva dva mjeseca rata u Ukrajini, oni koji su uveli sankcije ironično su pomogli Rusiji da gotovo udvostruči svoje prihode na oko 62 milijarde eura od prodaje fosilnih goriva njima, navodi se u izvješću finskog Centra za Istraživanje energije i čistog zraka. Prvih 18 uvoznika, s izuzetkom Kine, bili su oni koji su uveli sankcije, a samo na Europsku uniju (EU) otpada 71 posto kupnje ruskog goriva u tom razdoblju.
„Činjenica je da je Rusija najbogatija zemlja na svijetu kada su u pitanju prirodni resursi, uključujući i među najvećim svjetskim izvoznicima prirodnog plina, urana, nikla, nafte, ugljena, aluminija, bakra, pšenice, gnojiva i plemenitih metala poput paladija, koje je dragocjenije od zlata i uglavnom se koristi u katalitičkim pretvaračima“, navodi se dalje u tekstu.
https://www.geopolitika.news/vijesti/zapad-ce-se-umoriti-od-ukrajine-i-morat-ce-pregovarati-s-putinom/
2014-04-11
Ne.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Shvati šta pišem.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ja najmanje mrzim te Čečene tamo. Oni su ko fol nekakva ratnička kasta ( imaju oružje, idu u nekakvi napad ) dakle nešto ko ovi reptili negativni. Ne mrzim ih uopće. Pobiješ se s njima i to je to. Sve pet.debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
pises o reptilima i sivima , korak do ravne zemlje ? sto se tu ima shvatit ?
Pišem ti o tipovima duša koje se negdje inkarniraju pa će se neki inarnirati među ratnike i s njima se pobiješ, drugi u njihove pomagače a uvijek će vrtit priču kako nisu oni a treći među planetu koju ovi napadaju da šire propagandu kako se moramo pokloniti istima bez borbe.
Prema ovom prvom tipu imam neki respekt. Ok borba pa tko koga. Prema ova druga dva tipa imam samo organsko gađenje i volim se iživljavati na njima jer me to usrećuje kad takva govanca uhvatim na fizičkoj ravni pa im kidam dijelove tijela i radim svašta.
2014-04-11
debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
Ma hajde.
Mene jednom pitalo jel vjerujem u život nakon smrti.
Rekoh svaki dan kad idem doma s posla.
nismo svi isti , posao mi nije problem ne volim sat jutri
Guest- Guest
Ruski divljaci nastavljaju opravdavati činjenicu da se radi o ljudskom otpadu,stoci,gamadi i parazitima najgore vrste. Jedini dobar rus je mrtav rus.
Guest- Guest
Krasna slika vozila za koje se jedino možemo nadati da je bilo ispunjeno kučkinim sinovima u trenutku kad je pogođeno.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:
Krasna slika vozila za koje se jedino možemo nadati da je bilo ispunjeno kučkinim sinovima u trenutku kad je pogođeno.
Je stvarno krasna,bili su hrvati unutra.Jebote,koji bolesnik da se lozi na toposebno u doba fotoshopa gdje skoro svaki klinac moze to zakeljiti na Twiter i reci bilo je 1000 rusa unutra. Da mi je tvoj zdrogiranii mozak makar 15 minuta da vidim samo kako funkcionira mada pretpostavljam da debele mjeshina govana i nije sposobna shvatiti shto je estetika a shto morbidnost.
Uglavnom, nastavlja se ruska demilitarizacija ukrajinskim (i zapadnim) sredstvima te ukrajinska denacifikacija ruskim sredstvima...
Ako hladno i objektivno sagledamo činjenični korpus i stanje na bojištu u posljednjih tjedan dana, jasno je vidljivo da obje strane ne mogu jedna bez druge, doduše jedna malo više nego druga, ali što ćeš, ljubav ne pita da li ju tko voli ili ne, ona jednostavno sve voli, pa svi najebu...
Ako hladno i objektivno sagledamo činjenični korpus i stanje na bojištu u posljednjih tjedan dana, jasno je vidljivo da obje strane ne mogu jedna bez druge, doduše jedna malo više nego druga, ali što ćeš, ljubav ne pita da li ju tko voli ili ne, ona jednostavno sve voli, pa svi najebu...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mentalitet wrote:MDMiridije wrote:
Je stvarno krasna,bili su hrvati unutra.Jebote,koji bolesnik da se lozi na toposebno u doba fotoshopa gdje skoro svaki klinac moze to zakeljiti na Twiter i reci bilo je 1000 rusa unutra. Da mi je tvoj zdrogiranii mozak makar 15 minuta da vidim samo kako funkcionira mada pretpostavljam da debele mjeshina govana i nije sposobna shvatiti shto je estetika a shto morbidnost.
Negdje na svijetu se nalazi jedno stablo, koje bez pogovora svakoga dana proizvodi gomilu kisika koju ti udišeš. Duguješ tom stablu ispriku.
A sad krepaj na ignoru kučkin sine
Guest- Guest
Još im se ovaj nakeljio iznad glava i mjerka s koje će strane udarit.
Mentalni, javi AV-u da se riješi one gvožđarije, a onda nabavi nešto zapadno.
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
RayMabus likes this post
Sumnjam. To je prepravljeno vozilo da može nosit lansere za Strijela 10 pa onda nije predviđeno da se prevozi pješadija u istom.MDMiridije wrote:
2014-04-11
MDMiridije wrote:mentalitet wrote:MDMiridije wrote:
Negdje na svijetu se nalazi jedno stablo, koje bez pogovora svakoga dana proizvodi gomilu kisika koju ti udišeš. Duguješ tom stablu ispriku.
A sad krepaj na ignoru kučkin sine
Konachno da me ignorirash,pa to mi je cilj zivota ali ja tebe necu nego cu te jebati i u to malo mozga shto imash gdje god stignem i kad mi se digne na vrecu komposta::::))))
To su unutra ti elementi od te kupole koja se vrti pa uređaji za praćenje i navođenje raketa, smještaj za dodatne rakete, kanistre s gorivom eventualno i tako. Nije to predviđeno za ljudsku posadu taj prostor u tom prepravljenom vozilu.
Umjesto oklopnog vozila BRDM-2 izabran je oklopni transporter MT-LB koji je pružao više prostora u svojoj unutrašnjosti i prostor potreban za smještaj uređaja za IC praćenje.
https://bs.wikipedia.org/wiki/9K35_Strela-10
Ovo su neke naše:
Umjesto oklopnog vozila BRDM-2 izabran je oklopni transporter MT-LB koji je pružao više prostora u svojoj unutrašnjosti i prostor potreban za smještaj uređaja za IC praćenje.
https://bs.wikipedia.org/wiki/9K35_Strela-10
Ovo su neke naše:
Last edited by RayMabus on Tue 3 May - 0:35; edited 1 time in total
2014-04-11
Ovo su granate od onog minobacaca tulipan sto vam spominjah prije nekog vremena. Iskljucivo dizajnirano za unistavanje gradova. Poodavno.
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu