Godina dana "kraljice Balkana"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Godina dana "kraljice Balkana"
Predsjednice samo reci letit cemo ko meci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gdje si to pročitao da pise kod mene ? Pa Zoki je zariban tip , ono .. :fu: kao Mad max .. Njega ne jebu floskule . A KGK je to izrijekom. Obećalavuksadinare wrote:A kao zoka bio ' ujedinitelj ' hrvata?.......ahahaa bog ti tvoj sto sve necu procitat...Sora wrote:Baba je izbacila Tita a onda su je u posjetu nekim drzsvama posjetili na Tita . Jel ono u SADu? Babi bi bilo bolje da je ostala u Natou i da kuha kave. Ionak se bavi spletkama i mutnim poslovimal i ničim korisnim za drzavu l plus je licemjerja Erste klase . ..stalno govori o zajedništvu a Hrvati sve vise podjeljeni
svašta sam bio ali ti me unaprijedi......michaellcmacha wrote:boli te krc, šta ti imaš sa braniteljima.... abolirani doušniče.... :))v_vlado wrote:a tko je dao raškoviću i sličnima status branitelja i mirovinu od 7 jezera......vuksadinare wrote:Vesna je ministarka regiona a njezin braco veliki frend save strbca..dakle nije moja ni tvoja ni hrvatska politicarka i nema usporedbe sa kolindommichaellcmacha wrote:e jesi našo s kim ćeš predsjednicu uspoređivveati... pa nije on u klasi državnika... aj da si besnu vesnu naveo još nekako... ;)vuksadinare wrote:Zasada daleko normalnija i pristojnija od zokija...dovoljno za prolaznu ocjenu
srbi nas branili od srba -.....
svašta pica rodi....
a sa braniteljima imam da svaki mjesec uplačujem u proračun
šta misliš odakle mirovine?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kako veli kolega cijenjeni abraham i ovo što je dosad odradila i bez kamat ima kredita za još jedan mandat, mada će zasigurno još podebljati konto...
2015-08-08
Zoki kao prvo nije nikakav zajebani tip i fajter vec samo jak na rijecima djela nista..dokaz kad je zbrisao iz drzave 91 jer je bio tatin papucar..dok sam ja svome ocu kao jedinac rekao..oce idem kao dragovoljac u rat ako ces me sprjecavat vise me neces vidjet...a zoki je na naredbu tatice da mora se skriti...samo rekao...da tatice kako ti kazes.....ti bog fajtera takvogSora wrote:Gdje si to pročitao da pise kod mene ? Pa Zoki je zariban tip , ono .. :fu: kao Mad max .. Njega ne jebu floskule . A KGK je to izrijekom. Obećalavuksadinare wrote:A kao zoka bio ' ujedinitelj ' hrvata?.......ahahaa bog ti tvoj sto sve necu procitat...Sora wrote:Baba je izbacila Tita a onda su je u posjetu nekim drzsvama posjetili na Tita . Jel ono u SADu? Babi bi bilo bolje da je ostala u Natou i da kuha kave. Ionak se bavi spletkama i mutnim poslovimal i ničim korisnim za drzavu l plus je licemjerja Erste klase . ..stalno govori o zajedništvu a Hrvati sve vise podjeljeni
2015-09-08
odradila snimanje kako tobože vozi kombajn,liči stan i mlati praznu slamumichaellcmacha wrote:kako veli kolega cijenjeni abraham i ovo što je dosad odradila i bez kamat ima kredita za još jedan mandat, mada će zasigurno još podebljati konto...
gdje je sjednica koju će sazvati,vojni rok itd........
obožavatelji lika i djela hajte u sj. koreju....
2015-07-28
Nadam se da hoce. Smeta mi jedino ovo Blakanska kraljica????? Balkanska kraljica je Vesna Pusic, Karleusa i Ceca, to su balkanske kraljice. Jest da ne znam koja je Karleusa ali sam cuo za nju i da je kreljica???? Bilo kako bilo, jedna ugladjena osoba. Zna sto i kako radi. Bez velikih rijeci, sa osmijehom na ustima. Psi laju a ona ide dalje. Prvi politicar u DNRH zapadnog stiha. Nakon 25 godina.
2014-04-14
doušniče ne budi nervozan... vaš registar nećemo objavljivat, al da se bude delalo bude, jebiga sory... sjeti se što sam ti govorio... i onom debilku... ;)v_vlado wrote:odradila snimanje kako tobože vozi kombajn,liči stan i mlati praznu slamumichaellcmacha wrote:kako veli kolega cijenjeni abraham i ovo što je dosad odradila i bez kamat ima kredita za još jedan mandat, mada će zasigurno još podebljati konto...
2015-08-08
A da. Sigurno su novi kraljevi iz HDZ veeeeeeliki fajteri . Sigurno. Za šankom u minhenskpj bojni i u Kanađanaskikmgradovimavuksadinare wrote:Zoki kao prvo nije nikakav zajebani tip i fajter vec samo jak na rijecima djela nista..dokaz kad je zbrisao iz drzave 91 jer je bio tatin papucar..dok sam ja svome ocu kao jedinac rekao..oce idem kao dragovoljac u rat ako ces me sprjecavat vise me neces vidjet...a zoki je na naredbu tatice da mora se skriti...samo rekao...da tatice kako ti kazes.....ti bog fajtera takvogSora wrote:Gdje si to pročitao da pise kod mene ? Pa Zoki je zariban tip , ono .. :fu: kao Mad max .. Njega ne jebu floskule . A KGK je to izrijekom. Obećalavuksadinare wrote:A kao zoka bio ' ujedinitelj ' hrvata?.......ahahaa bog ti tvoj sto sve necu procitat...Sora wrote:Baba je izbacila Tita a onda su je u posjetu nekim drzsvama posjetili na Tita . Jel ono u SADu? Babi bi bilo bolje da je ostala u Natou i da kuha kave. Ionak se bavi spletkama i mutnim poslovimal i ničim korisnim za drzavu l plus je licemjerja Erste klase . ..stalno govori o zajedništvu a Hrvati sve vise podjeljeni
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
kojem debilku jel tre.u??michaellcmacha wrote:doušniče ne budi nervozan... vaš registar nećemo objavljivat, al da se bude delalo bude, jebiga sory... sjeti se što sam ti govorio... i onom debilku... ;)v_vlado wrote:odradila snimanje kako tobože vozi kombajn,liči stan i mlati praznu slamumichaellcmacha wrote:kako veli kolega cijenjeni abraham i ovo što je dosad odradila i bez kamat ima kredita za još jedan mandat, mada će zasigurno još podebljati konto...
a ti možeš samo pričat,tabletica i život haj,haj.....
2015-07-28
ima ona vremena da, ako joj se poklopi i krunu ponese, al hrvatsku...abraham wrote:Nadam se da hoce. Smeta mi jedino ovo Blakanska kraljica????? Balkanska kraljica je Vesna Pusic, Karleusa i Ceca, to su balkanske kraljice. Jest da ne znam koja je Karleusa ali sam cuo za nju i da je kreljica???? Bilo kako bilo, jedna ugladjena osoba. Zna sto i kako radi. Bez velikih rijeci, sa osmijehom na ustima. Psi laju a ona ide dalje. Prvi politicar u DNRH zapadnog stiha. Nakon 25 godina.
2015-08-08
Pa zena sa sela...sta je radila kao cura...sminkala se po rijeckom korzu...na selu radis..jos joj obitelj poljoprivrednicka
2015-09-08
E . Srce im zarobila . I drugi organ. Koji visi ....preko dva .v_vlado wrote:odradila snimanje kako tobože vozi kombajn,liči stan i mlati praznu slamumichaellcmacha wrote:kako veli kolega cijenjeni abraham i ovo što je dosad odradila i bez kamat ima kredita za još jedan mandat, mada će zasigurno još podebljati konto...
Mislim KGK i Balkan??? K´o u pjesmi, godina prodje a ti mi ne dodje. Koliko je balkan vazan??? Odjebaus u skokovima.michaellcmacha wrote:ima ona vremena da, ako joj se poklopi i krunu ponese, al hrvatsku...abraham wrote:Nadam se da hoce. Smeta mi jedino ovo Blakanska kraljica????? Balkanska kraljica je Vesna Pusic, Karleusa i Ceca, to su balkanske kraljice. Jest da ne znam koja je Karleusa ali sam cuo za nju i da je kreljica???? Bilo kako bilo, jedna ugladjena osoba. Zna sto i kako radi. Bez velikih rijeci, sa osmijehom na ustima. Psi laju a ona ide dalje. Prvi politicar u DNRH zapadnog stiha. Nakon 25 godina.
2014-04-14
pa kak sad, zar nisi rekao da sada dolazi vrijeme mraka i neizvjesnosti... nije valjda da sam neš krivo pročitao.... jedino što će vas dodatno zbuniti, represivni udar će doći prek MOSTa, a ne od kud se vama činilo.... ;)v_vlado wrote:kojem debilku jel tre.u??michaellcmacha wrote:doušniče ne budi nervozan... vaš registar nećemo objavljivat, al da se bude delalo bude, jebiga sory... sjeti se što sam ti govorio... i onom debilku... ;)v_vlado wrote:odradila snimanje kako tobože vozi kombajn,liči stan i mlati praznu slamumichaellcmacha wrote:kako veli kolega cijenjeni abraham i ovo što je dosad odradila i bez kamat ima kredita za još jedan mandat, mada će zasigurno još podebljati konto...
a ti možeš samo pričat,tabletica i život haj,haj.....
2015-08-08
Nijevjoj kao milanoviceva obitelj bili komunosticki vlastodrsci i nije spavala u medu i mlijeku...
2015-09-08
ma dobro, pa nitko od nas hrvata predsjednicu ni u ludilu ne bi išao povezivati sa epitetom balkanska, za to su zaduženi likovi poput v-vlajka, debilka kobca i imt-ea... koji sad imaju vremena za grickanje labrnje, što od muke što od neizvjesnosti....abraham wrote:Mislim KGK i Balkan??? K´o u pjesmi, godina prodje a ti mi ne dodje. Koliko je balkan vazan??? Odjebaus u skokovima.michaellcmacha wrote:ima ona vremena da, ako joj se poklopi i krunu ponese, al hrvatsku...abraham wrote:Nadam se da hoce. Smeta mi jedino ovo Blakanska kraljica????? Balkanska kraljica je Vesna Pusic, Karleusa i Ceca, to su balkanske kraljice. Jest da ne znam koja je Karleusa ali sam cuo za nju i da je kreljica???? Bilo kako bilo, jedna ugladjena osoba. Zna sto i kako radi. Bez velikih rijeci, sa osmijehom na ustima. Psi laju a ona ide dalje. Prvi politicar u DNRH zapadnog stiha. Nakon 25 godina.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
gospodja baba nije nista ispunila svojim biracima osim povrata dostojanstva sto god to bilo
istina nema ni negativnosti sto se tice vanjske politike
zadovoljan , 3 za 1 g. fikusovanja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Joj maca mala .. Njoj bili Djedovi u partizanima a otac mesar ..obrtnik od onih kojinsu uvijek mogli zaraditivuksadinare wrote:Nijevjoj kao milanoviceva obitelj bili komunosticki vlastodrsci i nije spavala u medu i mlijeku...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Debilko meni dovoljno da joj je br.1 baltik-jadran...a ne politika 'regiona' jer jebote slicne jezike govorimo...debotoijusto wrote:gospodja baba nije nista ispunila svojim biracima osim povrata dostojanstva sto god to bilo
2015-09-08
skromnost je vrlinavuksadinare wrote:Debilko meni dovoljno da joj je br.1 baltik-jadran...a ne politika 'regiona' jer jebote slicne jezike govorimo...debotoijusto wrote:gospodja baba nije nista ispunila svojim biracima osim povrata dostojanstva sto god to bilo
meni bitno da se drzi svojih ovlasti
zbog toga 3 ,
umjetnicki dojam - TV s miljeticem
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stariji od 40 godina trebali bi radit tri dana tjedno
» Vučic: Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» Ravno iz Izraela antivirusna maska , rok upotrebe godina dana
» Godina dana s alt-rightom: “Zastrašujuće je kako se čovjek brzo navikne na zlo”
» Vučic: Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» Ravno iz Izraela antivirusna maska , rok upotrebe godina dana
» Godina dana s alt-rightom: “Zastrašujuće je kako se čovjek brzo navikne na zlo”
Page 2 of 4