Stariji od 40 godina trebali bi radit tri dana tjedno
Page 1 of 1
Stariji od 40 godina trebali bi radit tri dana tjedno
Evo ja baš danas napunija četrdeset i odma članak o tome kako ja ne bi triba radit non stop nego samo tri dana u tjednu , e pa točno
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zdravlje/clanak/id/600983/stariji-od-40-trebali-bi-raditi-tri-dana-tjedno-a-ovo-su-opasni-znakovi-da-ste-vec-pregorjeli
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zdravlje/clanak/id/600983/stariji-od-40-trebali-bi-raditi-tri-dana-tjedno-a-ovo-su-opasni-znakovi-da-ste-vec-pregorjeli
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Stariji od 40 godina trebali bi radit tri dana tjedno
ti ionako nikaj ne rađiš.
inače sretan ti rođendan
inače sretan ti rođendan
2014-12-30
Hvala.
Vidiš kako i novine znaju kad mi je rođendan i šta ja oću : e fino znanstvena analiza ja moran radit samo tri dana u tjednu.
Eto. I sad ćemo ovo gurati kao referendumsku incijativu Živog zida a ne ono da in ja radin tamo do 67.
Ima roboti pa nek ti oni rade.
Vidiš kako i novine znaju kad mi je rođendan i šta ja oću : e fino znanstvena analiza ja moran radit samo tri dana u tjednu.
Eto. I sad ćemo ovo gurati kao referendumsku incijativu Živog zida a ne ono da in ja radin tamo do 67.
Ima roboti pa nek ti oni rade.
2014-04-11
Oni Plenkovic čitan jučer kako se moraju napravit mirovinske reforme tj radi do 67. On i Merkelica i Macron. Sad je referendum , ja ga neću namjerno potpisat pa skupe 350 tisuća glasova ok a ako ne još bolje.
Meni je još 25 godina do penzije , roboti se usavršavaju , radit će oni a ne ja , ja želin ladit jaja a ako ne ima nešto šta se zove demokracija pa će vas masa skinit na izborima glasajaći za Živi zid.
Ma koga ćete vi pravit budalom i vaš sistem da nas držite u robovskom ropstvu a vi serete kvake.
Meni je još 25 godina do penzije , roboti se usavršavaju , radit će oni a ne ja , ja želin ladit jaja a ako ne ima nešto šta se zove demokracija pa će vas masa skinit na izborima glasajaći za Živi zid.
Ma koga ćete vi pravit budalom i vaš sistem da nas držite u robovskom ropstvu a vi serete kvake.
2014-04-11
Dat ću van ja referendum vrlo brzo a glasit će nekako u stilu da stariji od četrdeset godina moraju radit manje a za istu plaću.
Samo me gledaj a ovi novinski članak danas na moj rođendan ( 40.) ti je samo početak te ideje.
Samo me gledaj a ovi novinski članak danas na moj rođendan ( 40.) ti je samo početak te ideje.
2014-04-11
Longi legenda...RayMabus wrote:Evo ja baš danas napunija četrdeset i odma članak o tome kako ja ne bi triba radit non stop nego samo tri dana u tjednu , e pa točno
Guest- Guest
tri dana po 1 sat a pauza 7 sati
2015-08-22
Ti je to. Taman.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
onda takvima i u pola manje plaće
nama koji odradimo 5-6 dana, pune plaće
pa da.Noor wrote:onda takvima i u pola manje plaće
2014-12-30
Noor wrote:onda takvima i u pola manje plaće
Nije poanta koliko radiš nego šta radiš. Samo zaposlenici na manje kvalitetnim poslovima su su plaćeni "na sat".
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:
Nije poanta koliko radiš nego šta radiš. Samo zaposlenici na manje kvalitetnim poslovima su su plaćeni "na sat".
U RH je tako, da. Na žalost.
Medjutim je normalno da se kreće od satnice i satnica je glavno sredstvo
za obračun plaće. Kad se govori ili pregovara o dizanju plaće, onda se pregovara i
obračunava povećanje satnice. Barem u naprednim zemljama
Tako se od minimalne, satnica diže na 12-14....17....Eura.
Pa i za najkvalitetnija radna mista i poslove.
valjda se misli na one koji fizicki rade.a ne na raznorazne inzinjercice,programercice i slicne neradnike.koji sjedecki "rade"....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Similar topics
» Državni službenici radit će dva dana tjedno
» Finska premijerka planira skratiti radno vrijeme na četiri dana tjedno i šest sati dnevno
» Napokon nešto pametno od Pernara: svi stariji od 65. godina nemaju razvijeno kritičko mišljenje
» Godina dana "kraljice Balkana"
» Vučic: Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina
» Finska premijerka planira skratiti radno vrijeme na četiri dana tjedno i šest sati dnevno
» Napokon nešto pametno od Pernara: svi stariji od 65. godina nemaju razvijeno kritičko mišljenje
» Godina dana "kraljice Balkana"
» Vučic: Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina
Page 1 of 1