Umro Ivica Osim
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umro Ivica Osim
....zao mi zelje bilo sto je spusio ono 1/2 finale kupa uefe protiv videotona..ali prerano mislili da je utakmica gotova kod 2-0 za zelju...i madjar par minuta prije kraja zabio gol iz krumpira...ali i ovi su zadnjih dvadesetak minuta poceli cuvati rezultat...godinu prije 1984 na slican nacin ispao u 1/2 finalu kupa uefa hajduk protiv tottenhama..2-1 u splitu za hajduk prva utakmica uzvratna 1-0 za tottenham..koji je u prvoj zabio isto par minuta prije kraja krumpiraski gol za 2-1 na poljudu..da su i zeljo i hajduk napadali do kraja utakmice kao prve 2/3 utakmice prosli bi u finale..ali jbg mentalitet..gotovo kad nije gotovo..a i onda sepalo se malo sa tjelesnom spremom u odnosu na europske momcadi narocito sa momcadi sa zapada...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...samo zeljo je tad slabo prvu utakmicu odigrao kad su izgubili 3-1...usli utakmicu sa previse respekta prema videotonu koja je bila dobra momcad ali ne i bolja od zelje...iz tri prilike madjari im zabili tri gola..zeljo iz dvije jedan gol...sjecam se utakmica bez neke igre...zeljo uglavnom povuceno igrao vecinu utakmice madjari vecinom pritiskali ali ne u tom smislu da su razbili zelju..uglavnom tri prilike tri gola..od kojih dva su isla na dusu zeljinom golmanu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kcerka je Irma.Ringo10 wrote:U stvari zena mu se zove Asima a ne Almasa
Sinovi Amar i Selim kcer Irma
O jebo te...taj se skroz poturcio
Sinovi Amar i Selimir. Ne Selim.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neka mu je laka zemlja.
Mi smo ga u Zagrebu kritizirali jer je sastavljao reprezentaciju po etničkom ključu, a i nije mladima lako davao šansu.
Po bilo kakvom ključu, imao je bazen talenata, mogao je 1990. napasti naslov prvaka svijeta.
Ali šteta čovjeka.
Mi smo ga u Zagrebu kritizirali jer je sastavljao reprezentaciju po etničkom ključu, a i nije mladima lako davao šansu.
Po bilo kakvom ključu, imao je bazen talenata, mogao je 1990. napasti naslov prvaka svijeta.
Ali šteta čovjeka.
niels-
2021-04-26
Serbinho-3 wrote:Piksi, Brnovic i Hadzibegic.
Sve je moglo drugacije biti i uci u polufinale.
Ne znam ko je tamo cekao, ali olako bacen Istorijski uspeh.
Barem polufinale, kada su vec izvukli penale sa Argentinom.
Osim je legenda, svaka rec je suvisna.
Rat ga je sprecio i sa Partizanom da radi i uradi nesto.
Sarajevo, nekad velika imena stvaralo a sada?
Italija u Napulju naravno.
Ono kad Maradona nije promašio penal i rasplakao domaćina.
U finalu standardno Švabe na 1:0 iz penala.
niels-
2021-04-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Da je Ivica Račan živ...
» Ivica Šola:O antikapitalističkom mentalitetu u Hrvatskoj
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata
» Ivica Olic bolji od Messija i Ronalda
» Ivica Šola:O antikapitalističkom mentalitetu u Hrvatskoj
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata