Ja sam genije, čudo prirode
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ja sam genije, čudo prirode
Problem krene kad ti bezveznjaci pokušaju iskoristit svojih 5 minuta važnosti za brzo osobno bogaćenje, onda završe ko Josipa Rimac, Gabica,...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Pa jebemu mater generale ok nema alternativu sve pet. Ali evo aj mi reci nešto. Zato jer nema alternativu jel to znači da su dobri ili pozitivni?
Zar nedostatak alternative najmanje lošem izboru eventualno znači da taj najmanje loš izbor treba kucati u nebesa?
Pa slušaj, i u crkvi ima svakakvih ljudi, no niti crkva nema alternativu.
Jednostavno takve su velike organizacije, ima svega. Općenito mislim da je od HDZ-a došlo ipak više dobrog nego lošeg.
Ono loše uglavnom dolazi iz narodnog mentaliteta. Pogledaj IDS u Istri, apsolutno ista matrica ko najgore od HDZ-a.
Pa zasto im onda pises superlative svako malo....Plenki bog otac, odgovorna vlast,...
Ako nema bolje majkumu pa smiješ si dozvoliti povremenu dozu kritike vlasti ako je nesto ocigledno usrano...
Guest- Guest
najgora moguća stvar koja se desila hrvatskoj je kradezej i pripojenje ercegovini.Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Pa jebemu mater generale ok nema alternativu sve pet. Ali evo aj mi reci nešto. Zato jer nema alternativu jel to znači da su dobri ili pozitivni?
Zar nedostatak alternative najmanje lošem izboru eventualno znači da taj najmanje loš izbor treba kucati u nebesa?
Jednostavno takve su velike organizacije, ima svega. Općenito mislim da je od HDZ-a došlo ipak više dobrog nego lošeg.
Ono loše uglavnom dolazi iz narodnog mentaliteta. Pogledaj IDS u Istri, apsolutno ista matrica ko najgore od HDZ-a.
nema gore od ovog i nemremo niže pasti.
kada se odseli još 500 000 ljudi bit će sexa s mirovinama, zdravstvom, infrastrukturom.
2014-12-30
pa na sisi je.MDMiridije wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Pa jebemu mater generale ok nema alternativu sve pet. Ali evo aj mi reci nešto. Zato jer nema alternativu jel to znači da su dobri ili pozitivni?
Pa zasto im onda pises superlative svako malo....Plenki bog otac, odgovorna vlast,...
Ako nema bolje majkumu pa smiješ si dozvoliti povremenu dozu kritike vlasti ako je nesto ocigledno usrano...
eto zašto.
2014-12-30
MDMiridije wrote:Pa zasto im onda pises superlative svako malo....Plenki bog otac, odgovorna vlast,...
Pa Plenki je space-shuttle naspram ostatka političke scene i alternativa.
2018-04-10
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Pa zasto im onda pises superlative svako malo....Plenki bog otac, odgovorna vlast,...
Aha okej, i toga radi ima pravo na imunitet po pitanju bilo koje pizdarije koju napravi,kaže ili uzrokuje? Jebeno.
Guest- Guest
to je logika kao i marcova o bleiburgu za koji vranjo nije znao.MDMiridije wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Pa zasto im onda pises superlative svako malo....Plenki bog otac, odgovorna vlast,...
Aha okej, i toga radi ima pravo na imunitet po pitanju bilo koje pizdarije koju napravi,kaže ili uzrokuje? Jebeno.
baš se ženio taj dan i partizani baš na taj dan pobili ekipu.
i jadni vranjo saznao 71e.
jadan i neupućen.
i odojko osušeni je eto malo pekao pice po kanadi i vranjo bio gladan pa rekao, ajmo tukaj pojesti picu.
i onda mu se svidio odojko dok ga je posluživao pa ga je upitao;
a, zakaj ti ne bi bio ministar obrane?
radiš super picu, nisi u UDBA niti u KOS, odi z menom pa bume se po zagorju napelavali i buš malo po ministarstvu delal.
of kors.
2014-12-30
Cak i na verbalni imunitet ocito ima pravo. Medju nama...koji smo u krajnjoj liniji nebitni.
To ja ne kuzim kod HDZ-ovaca. Nema teorije da kritiziraju. A kad je isti se pojavio tek. Ja se sjecam sto su pisali tocno isti ljudi koji ga kucaju u nebesa. A tada jos nisu imali razloga ni da ga vole ni da ga mrze. Ali bogami odabraše da ga mrze...sad ga obozavaju...jer eto nema bolje. Znaci iz te recenice se da iscitati da nije savrsen...ali ipak necemo o tome razgovarati.
Ma bljeh.
To ja ne kuzim kod HDZ-ovaca. Nema teorije da kritiziraju. A kad je isti se pojavio tek. Ja se sjecam sto su pisali tocno isti ljudi koji ga kucaju u nebesa. A tada jos nisu imali razloga ni da ga vole ni da ga mrze. Ali bogami odabraše da ga mrze...sad ga obozavaju...jer eto nema bolje. Znaci iz te recenice se da iscitati da nije savrsen...ali ipak necemo o tome razgovarati.
Ma bljeh.
Guest- Guest
to je ta mašinerija.MDMiridije wrote:Cak i na verbalni imunitet ocito ima pravo. Medju nama...koji smo u krajnjoj liniji nebitni.
Ma bljeh.
pogledaj idiota eru.
boli ga kiki kaj živi u sloveniji, ali glasa za rvacki zabor.
ne živim u hrvatskoj, ne glasam za niti jednu opciju.
u njemačkoj mogu na nižim razinama ali ni to ne koristim pravo jer kada mi dosadi pokupim se i odem u drugu firmu, grad, državu.
ekipa iz CDU mi dala poklon vrećica pun kuraz da, kao hrvat glasam za kršćane.
sadržaj vrećica razdijelio okolo a u cdu vrećicama držim cipele, kupaću opremu i sl.
najbolje je kada je lokalni turčin okolo dijelio cdu vrećice s čokoladama, blokićima, bombonima i olovkama.
samo je falio špek pa da bude u kompletu.
2014-12-30
veber wrote:
kada se odseli još 500 000 ljudi bit će sexa s mirovinama, zdravstvom, infrastrukturom.
Većina ipak ode, zaradi i vrati se, jer vide kako nema boljeg mjesta za život.
2018-04-10
Hektorović wrote:veber wrote:
Jok. Vecina ode, dovrsi kucu na moru ako je imaju ili gdje god vec...i dodju na mjesec dana ljeti i eventualno za Bozic i Uskrs, i nemaju velikih interesa da se vracaju trajno.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Hektorović wrote:veber wrote:
Jok. Vecina ode, dovrsi kucu na moru ako je imaju ili gdje god vec...i dodju na mjesec dana ljeti i eventualno za Bozic i Uskrs, i nemaju velikih interesa da se vracaju trajno.
Hoće u mirovini
2018-04-10
i tako to,lupili Damira jer više nemaju nikoga na lageru.Još bi se i našlo ali ne žele "poštenjačine" da im se kopka po njihovom prvom milijunu.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cudo na Cetini
» Genije iz srbije postao viralan...
» Budjenje prirode HR-SLO
» Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
» GEJ SEKS LAVOVA: Mužjak prilazi drugom otpozadi i počinje akcija koja obara pravila prirode (FOTO) (VIDEO)
» Genije iz srbije postao viralan...
» Budjenje prirode HR-SLO
» Napad u Supetru ipak navijacke prirode?!Jedan od napadnutih sezonaca strastveni zvezdas iz Vukovara 'Vukovar navija za Zvezdu'
» GEJ SEKS LAVOVA: Mužjak prilazi drugom otpozadi i počinje akcija koja obara pravila prirode (FOTO) (VIDEO)
Page 2 of 2