Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
Ja ne razumijem inače toliko mržnju prema Plenkiju. Ono sasvim je bespotrebno uopće klasificirati i defragmentirati čovjeka i njegov karakter u trenutku kad se uopće odlučio za HDZ. Zašto? Ono majkumu to je to.
A ni ne kužim isto tako da netko komu je Zoki bio idol čitav niz godina nije u stanju za istoga reći da je govno ako ispada govno.
A ni ne kužim isto tako da netko komu je Zoki bio idol čitav niz godina nije u stanju za istoga reći da je govno ako ispada govno.
Guest- Guest
krvnički je ne prihvatiti Fince u nato jer su već imali rat sa rusima
ne treba im novi
s natom su sigurniji
Onaj tko ih izloži novoj pogibiji isto neće dobro proći
Milanović mora izražavati volju naroda Hrvatske, ne svoju vlastitu volju
ne treba im novi
s natom su sigurniji
Onaj tko ih izloži novoj pogibiji isto neće dobro proći
Milanović mora izražavati volju naroda Hrvatske, ne svoju vlastitu volju
2014-04-16
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović ponovo je danas u svom maniru govorio o kritikama zbog njegove izjave da Hrvatski sabor treba da blokira ulazak Finske i Švedske u NATO, dok se u BiH ne sprovede izborna reforma, pa je šefa hrvatske diplomatije Gordana Grlić Radmana nazvao "rumenim seoskim đilkošem".
Govoreći ponovo o izbornoj reformi u BiH Milanović je poručio da "ili će Zapad natjerati (Bakira) Izetbegovića da se usvoji zakon u skladu s Dejtonom ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno tamo došao, jer ga nije izabrao Vijeće sigurnosti - to sam napraviti".
Inače, Milanović se ovom tvrdnjom stavio na stranu Milorada Dodika i Rusije, koji tvrde da Schmidt nije legitimni visoki predstavnik jer nije dobio podršku u Vijeću sigurnosti. Schmidta je, podsjetimo, izabralo Vijeće za provedbu mira (PIC).
"Plenkovic je član Narodne stranke, i neka mu kaže da to sprovede. Ja ću učiniti sve da se u Hrvatskom saboru pristup u NATO-u tim državama ne realizuje", kazao je Milanović.
Milanović stao na stranu Dodika: Schmidt nije legalan, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti
Govoreći ponovo o izbornoj reformi u BiH Milanović je poručio da "ili će Zapad natjerati (Bakira) Izetbegovića da se usvoji zakon u skladu s Dejtonom ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno tamo došao, jer ga nije izabrao Vijeće sigurnosti - to sam napraviti".
Inače, Milanović se ovom tvrdnjom stavio na stranu Milorada Dodika i Rusije, koji tvrde da Schmidt nije legitimni visoki predstavnik jer nije dobio podršku u Vijeću sigurnosti. Schmidta je, podsjetimo, izabralo Vijeće za provedbu mira (PIC).
"Plenkovic je član Narodne stranke, i neka mu kaže da to sprovede. Ja ću učiniti sve da se u Hrvatskom saboru pristup u NATO-u tim državama ne realizuje", kazao je Milanović.
Milanović stao na stranu Dodika: Schmidt nije legalan, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zoki je zabrijao...cini mi se da bi on bio najbolji politicar za hrvate u herceg bosni..da je tu na domacem terenu ionako tako se i ponasa...i to bi bilo dobro..tamo bi dosao njegov izricaj u punom zamahu...i takvo ponasanje je tamo normalno...as na desetku bi bio da se kandidira za hrvatskog clana u bih...korijeni su mu livanjski..vise ga zanima politicka i ina situacija u bh-a nego u hrvatskoj..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MDMiridije wrote:Ja ne razumijem inače toliko mržnju prema Plenkiju
Izgubio je izbore od njega, a "karakter" mu ne dopušta da se suzdrži od osvete na što je moguće niži način.
Guest- Guest
nema to veze toliko sa tim koliko si takav na svoju ruku..pa ni sinovi mu nis nisu bolji narocito stariji...a djed mu je cakijao onomad po sinjskim i glavickim konobama..moja pok.baba bi rekla 'taka raca'Speare Shaker wrote:MDMiridije wrote:Ja ne razumijem inače toliko mržnju prema Plenkiju
Izgubio je izbore od njega, a "karakter" mu ne dopušta da se suzdrži od osvete na što je moguće niži način.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.dnevno.hr/vijesti/regija/milanovicu-stiglo-pismo-ozbiljno-je-upozoren-ne-trebam-vam-ja-govoriti-sto-je-bosanski-inat-zbog-vas-trpe-ljudi-narodi-i-drzave-1951740/
Magaza samara kizu, na cevape i opet podrzati komsica:)
Koji je to sljam , boze sacuvaj.
Magaza samara kizu, na cevape i opet podrzati komsica:)
Koji je to sljam , boze sacuvaj.
dijagram-
2015-08-09
"Mnogo su veće mogućnosti pred Vama od onih koje ste odlučili konzumirati. U svako doba sam spreman o ovome razgovarati sa Vama, pa i biti Vam domaćin u Sarajevu. Možemo opet otići na ćevape kao onda kada ste dolazili podržati Željka Komšića. Doduše, od tada se mnogo toga promijenilo, ali su bar ćevapi ostali isti."
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SDP i ljevica rado bi se zamjerili Finskoj i Svedskoj nego Zokiju zbog straha da ih proglasi izdajnicima.Vesna Pusic pak suprotno od Zokija:'Izdajnik tko ne glasa za ulazak Finske i Svedske u NATO'
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Orban blokirao prijem Švedske u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Orban blokirao prijem Švedske u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
Page 5 of 5