Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
niti ti niti ero niste hrvati.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:oce prije nas izbaciti...nek ce ovog sarafitiepikur37 wrote:Ajmo sad nek nato šarafi izetbegovića...
taman posla...
sašvidit kako ide rješenje izbornog zakona
Grci su godinama blokirali Makedonce zbog jebenog imena.
Ovdje se doslovce pod paskom angloamerikanaca jastukom guši politički subjektivitet Hrvata u BiH. To je starteški interes RH.
Pa dobro, ako je RH tako lojalan član zapadne zajednice a jeste i uvijek se trudi i više nego treba to dokazati.
E pa evo, izvolite, ovo nam je važno!
Da se razumijemo Plenki je ok ali očito je trebao netko tko će oko tog pitanja lupiti šakom o stol a ne moljakti na marginama nekih sastanaka...
Isto da se razumijemo, Zoki je prilično nepredvidljiv i zna biti neodmjeren...
ali to je to
Mislim da bih od njih dvojice mogao sklepati ejdnog dobrog
stalno "zaboravljaju" posavinu
i neke enkave.
hercegovanci, nisu hrvati.
islamizirani slaveni.
zlo koje samo rovari.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:pa to ti je vektor.epikur37 wrote:veber wrote:jesi kresnuo susjedu?epikur37 wrote:veber wrote:kaj te vinski brat obuzeo?epikur37 wrote:Ako povoljno 3d printaš automobile, primaš li narudžbe....
da si natipkao kaić, ajde. di auto?
Baš sam u poslovima na škveru oko broda.
Koliko je to pizdarija za dotegnut, zalemiti, opiturati, pobrusiti..
Još svaku godinu krenem već u siječnju da bi ovako u svibnju išao u more. Volim škver i zato krećem odmah iza nove godine, jer jedino tako mogu pomalo..inače kapitulacija.
btw tebe se sjetio kada sam s visa otišao na krk.
punat.
taman za tebe penzića.
galeb ide gratis
Je ok ali star je i previše mi je retro...
jedan sas vektor adria bio bi već bolja priča
premda mi je i ovo moje posve ok
stariji.
50ks 3cilindra.
MAN
taman za pičkicu.
ispod 30-40l/h u blagom glisiranju, to je za gejeve.
ako ne probudiš susjede ujutro znači da si gejfrendli i zeleni.
umveltšuc i te spike.
piješ coca colu, a ne boriš se protiv američkog imperijalizma. i pride cola ispusti 11,2g CO2
https://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/sas-vektor-950-oglas-36340211
ovako nešto, ali mi je to sve u ovom istom rangu ovog sada samo malo novije...
Prema tome, ne treba mi ništa drukčije...
U 50te kad uđem možda jedrilica...otompotom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:niti ti niti ero niste hrvati.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:oce prije nas izbaciti...nek ce ovog sarafitiepikur37 wrote:Ajmo sad nek nato šarafi izetbegovića...
taman posla...
Ovdje se doslovce pod paskom angloamerikanaca jastukom guši politički subjektivitet Hrvata u BiH. To je starteški interes RH.
Pa dobro, ako je RH tako lojalan član zapadne zajednice a jeste i uvijek se trudi i više nego treba to dokazati.
Da se razumijemo Plenki je ok ali očito je trebao netko tko će oko tog pitanja lupiti šakom o stol a ne moljakti na marginama nekih sastanaka...
ali to je to
i neke enkave.
islamizirani slaveni.
zlo koje samo rovari.
dobro de
2015-08-06
Hehe mogu zamisliti Fince na aparatima kako pričaju wft Bosna wft Bakir?? :DDD
Ministarstvo vanjskih poslova Finske objavilo je da su ministri vanjskih poslova Finske i Hrvatske razgovarali o izjavi Zorana Milanovića, odnosno o podršci Hrvatske finskom ulasku u NATO.
Gordan Grlić Radman odmah obavijestio Finsku da Hrvatska podržava njihov ulazak u NATO
Po ovome sad ispada da smo mi prvi koji smo službeno rekli da ih primamo ako oni to žele.
Gordan Grlić Radman odmah obavijestio Finsku da Hrvatska podržava njihov ulazak u NATO
Po ovome sad ispada da smo mi prvi koji smo službeno rekli da ih primamo ako oni to žele.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da mi je cut sta im je i kako Radman objasnjavao Zokija :)
kaj "de"?epikur37 wrote:veber wrote:niti ti niti ero niste hrvati.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:oce prije nas izbaciti...nek ce ovog sarafitiepikur37 wrote:Ajmo sad nek nato šarafi izetbegovića...
taman posla...
ali to je to
i neke enkave.
islamizirani slaveni.
zlo koje samo rovari.
dobro de
jedini hrvati u bosni su posavljaci i enklave oko tomislavgrada.
niti ti niti đemal nemate veze s hrvatskom.
2014-12-30
Sad će Zoki idućih dana pišat po Radmanu. Radman je ionako ljigav lik, nešto slično kao Mate Granić.RayMabus wrote:Ministarstvo vanjskih poslova Finske objavilo je da su ministri vanjskih poslova Finske i Hrvatske razgovarali o izjavi Zorana Milanovića, odnosno o podršci Hrvatske finskom ulasku u NATO.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
veber wrote:
kaj "de"?
ma daj ba
bolje lagano tjelovježbica ajns, cvaj....lijepu srijedu svima želim :)
2015-08-06
....sto se tice izbornog zakona i prava hrvata..tu sto se tice toga nista se nece promjeniti dok se ne promjeni presuda o uzp..bolje da su na tom proradili i rade...ali ocito bas ne vidim da pokusaju tu ista mjenjati..jbg ali tako stvari stoje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa dobro ti je rekao, kurca vi imate veze i sa hrvatskom i hrvatima... uopće mi nije jasno od kud vam uopće ideja da je Milanovića i najmanje briga za hrvate u BiH... nikada ga nije bilo briga pa ni sada... sve ovo što taj idiot radi je operacionaliziranje štete hrvatskoj na razini EU i NATO... jebote pa kak te nije sram imati o sebi iole visoko mišljenje u bilo kojem smislu... a sory uvijek zaboravim da si ti svoje zvanje kupio, kao i poziciju i tako to...
2015-08-08
....problem je sto se uvijek ocekuje da se netko za nekog zrtvuje ali ocito je da se nema volje za to...zoki hoce da se hrvatska zrtvuje za hrvate u bh-a ali tako nesto je nerealno ocekivati...za to treba konsenzus na nivou drzave ali od toga nece biti nista..prvo sto to ne zeli lijevi dio spektra koji nije zanemariv...a drugo to je danas gotovo nemoguce narocito nakon ovog rata rusije i ukrajine...da je to tako davno bi srbija imala kosovo
2015-09-08
vuksadinare wrote:oce prije nas izbaciti...nek ce ovog sarafitiepikur37 wrote:Ajmo sad nek nato šarafi izetbegovića...
izbaciti nas iz nato-a?
to bi bio samo plus za hrvatsku.
ali nismo mi te sreće.
catabbath wrote:Hehe mogu zamisliti Fince na aparatima kako pričaju wft Bosna wft Bakir?? :DDD
zamisli ih tek kad traže taj tamni vilajet na karti europe.
gdje je to? što je to? google maps?
muka ježeva!
:)
zoka, ako se finska uskurci ti brze bolje odkurci
a sad ozbiljno, treba vratit mesica
a sad ozbiljno, treba vratit mesica
2014-04-19
catabbath wrote:Hehe mogu zamisliti Fince na aparatima kako pričaju wft Bosna wft Bakir?? :DDD
Pa zvali su vladu da im prevede o čemu ovaj lupa
Pa ja ne znam tko je taj bakir i što hoće. Da ne pročitam na forumu bakir nebi nikad čula
Last edited by kaya on 27/4/2022, 12:18; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
po cemu plus..ajd da si naoruzan do zuba i bogatTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:oce prije nas izbaciti...nek ce ovog sarafitiepikur37 wrote:Ajmo sad nek nato šarafi izetbegovića...
izbaciti nas iz nato-a?
to bi bio samo plus za hrvatsku.
ali nismo mi te sreće.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovaj doista nije svoj :D:
najbolje je to objasnio raspudić:
"Ono što Hrvatska traži u BiH je moralno i političko neupitno i nije ništa radikalno. I to je pitanje koje će izvesti HDZ na čistac u Saboru: ili će glasati za budućnost Hrvata u BiH ili za Plenkovićevu budućnost u Bruxellesu"
naravno, domoljubi s kradoljubnim mentalnim sklopom su samo anemičarev iscjedak i ne kuže što je bit.
anemični ljigavac i briselski poltron divlja i pizdi jer ga predsjednik milanović tjera da mrdne kurcem i za hrvate u bosni, a ne samo da puže za sebe i svoju osobnu karijeru.
sitting_bull-
2015-09-28
Isto je sve naopako otišlo po pitanju mišljenja i komentara ljudi ovdje. Bez zajebancije. Da covjek se makne i pojavi se sada recimo...a da ima razvijeno vec misljenje o ljudima i njihovim stavovima vezano uz razne politicare,stranke,pojedince i vanjsku politiku generalno....šok neviđeni bi doživio.
Guest- Guest
eto, šalabahter iz središnjice u punom sjaju u opticaju.michaellcmacha wrote:pa dobro ti je rekao, kurca vi imate veze i sa hrvatskom i hrvatima... uopće mi nije jasno od kud vam uopće ideja da je Milanovića i najmanje briga za hrvate u BiH... nikada ga nije bilo briga pa ni sada... sve ovo što taj idiot radi je operacionaliziranje štete hrvatskoj na razini EU i NATO... jebote pa kak te nije sram imati o sebi iole visoko mišljenje u bilo kojem smislu... a sory uvijek zaboravim da si ti svoje zvanje kupio, kao i poziciju i tako to...
anemično udbaško đubre ne brine ni za hrvate u hrvatskoj, jer da brine obnova zagreba i banije bi bila u završnoj fazi, a još nije ni počela, tako da mu gadno smeta što je predsjednik milanović izvukao na čistac i njegovu lažnu brigu za hrvate u bosni koje samo laže i farba i kako kaže raspudička - anestezira hrvate u bosni lažnim obećanjima.
naravno, režim i anemičar su sad upregnuli sve resurse i kao putin granatiraju predsjednika ne bi li u hrvatskoj javnosti stvorili upravo ovakav dojam koji i ti sad pokušavaš podmetnuti - radi se šteta hrvatskoj.
koja šteta?
jebote, svi predsjednici i premijeri zemalja europske unije se brinu za nacionalne interese država koje vode, samo anemično đubre klima glavom i puzi pred briselskom birokracijom jer puca na neko mjesto u toj istoj birokraciji kad pobjegne iz hrvatske.
znaju jako dobro svi ostali u eu i nato-u što milanović traži, ne sviđa im se jer to i njih djelomično dekomodira pa pokušavaju preko puzavog anemičara zadržati statu quo u kojem nitko ništa ne mora poduzimati jer se i njima jebe za hrvate u bosni.
naravno da im se ne sviđa to što milanović traži, ali za razliku od hdz izdajnika, morati će o tome početi voditi brigu.
milanovića ne vole, to je sigurno, ali za razliku od udbaškog hdz-a imaju respekt prema njegovom zauzimanju za interese koje predsjednik milanović zastupa.
najtužnije je što današnji hdz nema nikakve veze s političkom idejom franje tuđmana, a kako će i imati kad ga vodi udbaški gojenac kojeg hrvatska zanima samo kao sredstvo za ostvarivanje svojih osobnih interesa.
od toga su tužniji samo likovi koji to ne vide i ustrajno brane lik i delo anemičnog đubreta.
sitting_bull-
2015-09-28
melkior likes this post
Ja ne razumijem inače toliko mržnju prema Plenkiju. Ono sasvim je bespotrebno uopće klasificirati i defragmentirati čovjeka i njegov karakter u trenutku kad se uopće odlučio za HDZ. Zašto? Ono majkumu to je to.
A ni ne kužim isto tako da netko komu je Zoki bio idol čitav niz godina nije u stanju za istoga reći da je govno ako ispada govno.
A ni ne kužim isto tako da netko komu je Zoki bio idol čitav niz godina nije u stanju za istoga reći da je govno ako ispada govno.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SDP i ljevica rado bi se zamjerili Finskoj i Svedskoj nego Zokiju zbog straha da ih proglasi izdajnicima.Vesna Pusic pak suprotno od Zokija:'Izdajnik tko ne glasa za ulazak Finske i Svedske u NATO'
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Orban blokirao prijem Švedske u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Orban blokirao prijem Švedske u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
Page 4 of 5