Ruska invazija na Ukrajinu
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eroo wrote:Eroo wrote:MDMiridije wrote:Raketom su pogodili most. Sad sve ovisi gdje ga je pogodilo. Ako nisu nosivi stupovi stradali popravit ce ga u 3 dana.
Most je željeznički, čini mi se...Veza za Krim je prekinuta.
Idem još jednom provjeriti...ako je željeznički nije baš tako jednostavno ponovno uspostaviti prijevoz.
Evo još jedna informacija...
Sve je ovo za kurac ako ne uspiju neutralizirati mostove koje su izgubili kod Hersona u prvim danima rata. Cak i onaj momak sto se u zrak digo da unisti most prema Krimu je samo jednu traku ostetio
Guest- Guest
Kod Velike Komyshuvake izgleda da su Ukrainci morali reagirati sa oklopnom brigadom....veliko sranje je dole. Izmjenjuju se napadi....polumocvarno podrucje dole. Uspjeli su se ukopati na Groblju s jedne strane ceste i sumarsku s druge strane ceste....ali nisu to pripremljeni polozaji, rusi napreduju dosta polako....za sada je stalo jer Ukrainci zasiplju čitavu magistralu s nadolazecim trupama artiljerijom koju imaju ukopanu s druge strane rijeke, ali rusi su sišli s ceste. Ne bi me čudilo da popuše to Ukrainci. I ovo što im je došlo u pomoć izgleda nije došlo u punom sastavu. Inzinjerija je ostala u hrusuvaki...vjerojatno kopaju polozaje. Ne znam jedino s cime ce to puniti. U pozadini nema skoro nista 20km. Jedino ako se ovi na kraju povuku na te polozaje pod uvjetom da ih ovi uspiju pripremiti dok se pruza otpor.
Kaotično.
Kaotično.
Last edited by MDMiridije on Thu 28 Apr - 18:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
evo , neki tvrde da Rusi koriste sliku već postojećeg oborenog drona da prikažu da je to novo-oboreni
Ameri izglasali slanje paketa vojne pomoći u iznosu od 20 miljardi $...
Guest- Guest
I opet Ukrainci zauzeli Oleksandrivku....ovo je treci put danas da selo prelazi iz jedne u drugu ruku
Guest- Guest
evo as Deki, već sam se "prepao" da je as poginuo.
Anyway klasično priča bajke "nama ide super , tamo ginu na lopate" a onda priča "evo u našem pravcu u prva dva tri dana poginulo 400-500 ljudi pa su neki naši oficiri završili u zatvoru" :D (na 12:20 taj dio)
Anyway klasično priča bajke "nama ide super , tamo ginu na lopate" a onda priča "evo u našem pravcu u prva dva tri dana poginulo 400-500 ljudi pa su neki naši oficiri završili u zatvoru" :D (na 12:20 taj dio)
To sam im i rekao da cine:)MDMiridije wrote:I opet Ukrainci zauzeli Oleksandrivku....ovo je treci put danas da selo prelazi iz jedne u drugu ruku
Najlakse je vratiti izgubljeno mjesto na nepostavljenu obranu rusa.
Puno teze ce probijati tamo gdje neka obrana postoji, ali moraju ciniti i to, nema im druge.
Budu li se samo branili bez aktivne obrane nece dobro skoncati.
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou likes this post
fora slika naravno neće svi skužiti
A, vratila se glupa pička koja si misli da je intelektualka
ko adrian mole (13 3/4), "ja jesam intelektualac ali nisam baš jako pametan"
a biti će joj drago da je netko reagirao na njen glupi postmarcellus wrote:A, vratila se glupa pička koja si misli da je intelektualka
Inače držim da crvljikastom treba trajno zabraniti pristup barem ovoj temi, longi je mala bebe u spamanju za ovu četničku spodobu.
Šandor Winnetou wrote:a biti će joj drago da je netko reagirao na njen glupi postmarcellus wrote:A, vratila se glupa pička koja si misli da je intelektualka
a što mogu kad sam po prirodi dobrohotan
Rođo Ljubo nas je sve sjebo davši nam vile i sjeno za hranidbu potrebitih :(marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:a biti će joj drago da je netko reagirao na njen glupi postmarcellus wrote:A, vratila se glupa pička koja si misli da je intelektualka
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/ruske-medijske-prijetnje-sve-su-glasnije-simonyan-ili-cemo-izgubiti-u-ukrajini-ili-pocinje-treci-svjetski-rat-sto-je-realnije-poznavajuci-naseg-vodu-1188077
Jedina utjeha bi mi bila da bi tom prilikom spalio netralnog ebenog, ventilator, alfu, ringa, levog i ostale ruske kujice koje navijaju za psihopata
Jedina utjeha bi mi bila da bi tom prilikom spalio netralnog ebenog, ventilator, alfu, ringa, levog i ostale ruske kujice koje navijaju za psihopata
michaellcmacha likes this post
Vas dvojica baš retardirani.Šandor Winnetou wrote:Rođo Ljubo nas je sve sjebo davši nam vile i sjeno za hranidbu potrebitih :(marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:a biti će joj drago da je netko reagirao na njen glupi postmarcellus wrote:A, vratila se glupa pička koja si misli da je intelektualka
Evo ih nešt ka umjereni kanibali u Siriji
:camera::flag_ua: Ukrainian Army command has decided to form a separate military unit on the basis of Ukrainian Volunteer Corps. The units of Right Sector are now officially part of Ukrainian Army, namely the Special Operation Forces branch. #UkraineRussiaWar pic.twitter.com/A1zZp1eKgq
— MilitaryLand.net (@Militarylandnet) April 28, 2022
evo ja ću na tvoj post reagirati, jesi sad barem malo sretniji, barem da mahneš repom a?AlfaOmega wrote:Vas dvojica baš retardirani.Šandor Winnetou wrote:Rođo Ljubo nas je sve sjebo davši nam vile i sjeno za hranidbu potrebitih :(marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:a biti će joj drago da je netko reagirao na njen glupi postmarcellus wrote:A, vratila se glupa pička koja si misli da je intelektualka
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu