Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
dijagram wrote:MDMiridije wrote:
Bravo mali! Tako sa stokom gdje god i kad god ih se vidi! Jedini dobar Rus je mrtav Rus!
a čuj ga kako viče ljuto
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
crvljikasti je dvorska luda foruma, njemu je sve dozvoljeno.ljubo1212 wrote:moderatore, koliko fore daješ crvenome za spam? rođo ero ono ima 3 posta, a ovaj?
bogte opet stavljaš stvari koje su bile u nazad uru dvije na forumu. ide brisanje.
@za spamera
već postoji dvi tri stranice nazad , kako rekoh ne možeš ti toliko spama generirati koliko ja sa mobitelom kliknem x i nestane tvoj spam
plusi ne staviš izvor i takve stvari. ili stavljaš dezinformacije.
MDMiridije wrote:Na okupiranim područjima danas odletio u 3 pičke materine željeznički most u Akimovki kod Melitopolja.
već postoji dvi tri stranice nazad , kako rekoh ne možeš ti toliko spama generirati koliko ja sa mobitelom kliknem x i nestane tvoj spam
Last edited by AssadNaPodmornici on Thu 28 Apr - 18:12; edited 1 time in total
ok hvala, ispričavam se, pazi ću kako postam, i slobodno briši sve što smatraš da spamamAssadNaPodmornici wrote:@za spameraMDMiridije wrote:Na okupiranim područjima danas odletio u 3 pičke materine željeznički most u Akimovki kod Melitopolja.
Eroo- Posts : 78856
2016-07-22
Raketom su pogodili most. Sad sve ovisi gdje ga je pogodilo. Ako nisu nosivi stupovi stradali popravit ce ga u 3 dana.
Guest- Guest
onaj as na kraju videa vjerojatno se išao posrati iz grma.. skupljat će ga žlicom..MDMiridije wrote:
Bit će ovdje barem 450-600 $ i 3-4 para cipela svega mi...
MDMiridije wrote:
To nisu ruski vojnici, to su ruski kokošari.
Ružno je reć da ih nije šteta, ali nisam se mogao zadržat.
2016-07-22
Ode jos jedan Bayraktar. Bogami pokolj u zadnjih 3 dana sto se tih dronova tice. Ovaj je kod Hersona stradao.
Guest- Guest
Eroo wrote:MDMiridije wrote:
To nisu ruski vojnici, to su ruski kokošari.
Ružno je reć da ih nije šteta, ali nisam se mogao zadržat.
Izgleda ovako na prvu kao da su na minu naletjeli.
A Lada baš i nije mrap.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Raketom su pogodili most. Sad sve ovisi gdje ga je pogodilo. Ako nisu nosivi stupovi stradali popravit ce ga u 3 dana.
Most je željeznički, čini mi se...Veza za Krim je prekinuta.
Idem još jednom provjeriti...ako je željeznički nije baš tako jednostavno ponovno uspostaviti prijevoz.
2016-07-22
MDMiridije wrote:
Ode jos jedan Bayraktar. Bogami pokolj u zadnjih 3 dana sto se tih dronova tice. Ovaj je kod Hersona stradao.
Inace ovaj je bio model koji je za mornaricu im bio radjen.
Guest- Guest
Eroo wrote:MDMiridije wrote:Raketom su pogodili most. Sad sve ovisi gdje ga je pogodilo. Ako nisu nosivi stupovi stradali popravit ce ga u 3 dana.
Idem još jednom provjeriti...ako je željeznički nije baš tako jednostavno ponovno uspostaviti prijevoz.
Sta nije ovo kod Melitopola?
Raketa ga je bocno udarila ali ovako na prvu mi se cini da s nosacima se nista nije dogodilo, nece im to neki problem napraviti.
Prije neki dan tu smo postali kad su citava 3km pruge odletjela u 3pm. To bogami nece brzo popraviti...a ovo vise ruzno izgleda nego sto vjerojatno je. Na prvu opet napominjem.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:
Minobacac kazu....nemoguce mi pari, pogotovo ovako u voznji a opet...tko ce znati. Bilo kako bilo...nesto barbara manje.
Last edited by MDMiridije on Thu 28 Apr - 18:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eroo wrote:MDMiridije wrote:Raketom su pogodili most. Sad sve ovisi gdje ga je pogodilo. Ako nisu nosivi stupovi stradali popravit ce ga u 3 dana.
Evo još jedna informacija...
2016-07-22
Inače samo za odabrane.....ljudi gle ruzine na onome svježe uništenom autu gore?
Guest- Guest
Eroo wrote:Eroo wrote:MDMiridije wrote:Raketom su pogodili most. Sad sve ovisi gdje ga je pogodilo. Ako nisu nosivi stupovi stradali popravit ce ga u 3 dana.
Evo još jedna informacija...
Sve je ovo za kurac ako ne uspiju neutralizirati mostove koje su izgubili kod Hersona u prvim danima rata. Cak i onaj momak sto se u zrak digo da unisti most prema Krimu je samo jednu traku ostetio
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu