ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by veber 27/4/2022, 21:41

AlfaOmega wrote:
veber wrote:

kada ukrajinci pucaju u zarobljene ruse-e to je original.
Prvi put kad su to uradili, da. Drugi i treći put više ne.
srušeni gradovi, spaljena sela, silovane žene, masovne grobnice ni prvi put ne prolaze kod vas-to je FAKE

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by melkior 27/4/2022, 21:42

AlfaOmega wrote:Drago mi je što su Njemačka i Austrija pristale plaćati ruski plin u rubljama. Bar nešto pozitivno od njih.
Bit će para za ruski ratni stroj do kraja godine  pirat
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2022, 21:45

AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:Zaboravija si napisati da su to točni podaci, a ne propaganda. Neko bi moga biti skeptik.
Ja kad čitam one srpske medije onda tamo svaki dan ruske snage obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi- 24 a nikad slike nema.

Misliš se koliko ti Ukrajinci imaju tih helikoptera kad ovi svaki dan obavezno jednoga a svako drugi po dva i tako svaki dan to od početka ove specijalne operacije.

Ne stavljam to nikad il skoro nikad na forum. Ako nema slike ja takve vijesti preskoćim.
Vjerujem da neko poput tebe zaista mere svaki dan čitati srpske medije. Pitam se kakav bi bio da ne čitaš?
Pa moram se informirat. Kakav bi ja to general bio da ne čitam štampu druge strane ?

Morat znat SVE.
Pa ak je to tebi spoznaja, to znači da vjeruješ da svaki dan obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi-24 iak nikad slike nema.

Možda si se htio drugačije izraziti?
Ne, nego za razliku od Yode ja sam bio u školi kad se učilo prvih sto brojeva pa znam koliko su Ukri imali tih Mi-24 a sad je 60 i neki dan ruske trodnevne operacije u Ukrajini pa po njihovom ispada da Ukrajinci su imali bar 100 tih Mi-24 koliko su im ih ovi do sada oborili.

Ukratko: seru ko foke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/4/2022, 21:50

RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:Zaboravija si napisati da su to točni podaci, a ne propaganda. Neko bi moga biti skeptik.
Ja kad čitam one srpske medije onda tamo svaki dan ruske snage obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi- 24 a nikad slike nema.

Misliš se koliko ti Ukrajinci imaju tih helikoptera kad ovi svaki dan obavezno jednoga a svako drugi po dva i tako svaki dan to od početka ove specijalne operacije.

Ne stavljam to nikad il skoro nikad na forum. Ako nema slike ja takve vijesti preskoćim.
Vjerujem da neko poput tebe zaista mere svaki dan čitati srpske medije. Pitam se kakav bi bio da ne čitaš?
Pa moram se informirat. Kakav bi ja to general bio da ne čitam štampu druge strane ?

Morat znat SVE.
Pa ak je to tebi spoznaja, to znači da vjeruješ da svaki dan obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi-24 iak nikad slike nema.

Ne, nego za razliku od Yode ja sam bio u školi kad se učilo prvih sto brojeva pa znam koliko su Ukri imali tih Mi-24 a sad je 60 i neki dan ruske trodnevne operacije u Ukrajini pa po njihovom ispada da Ukrajinci su imali bar 100 tih Mi-24 koliko su im ih ovi do sada oborili.

Ko sad ne zna matematiku? Yoda ili srpski novinari? Ili pak ni jedno ni drugo, a ti jedini znaš?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by melkior 27/4/2022, 21:54

RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:

Morat znat SVE.

Uopće ne treba vjerovati u brojke na netu o tome koliko neka zemlja ima vojne tehnike, koliko vozila, helikoptera, tenkova. Ili koliko ih je imala prije rata. Barem ne ako se radi o ozbiljnim državama, jer vojni resursi, odnosno sposobnost obrane neke zemlje bi po nekoj logici stvari uvijek trebali biti vojna tajna, pa se ili preuveličavaju da uplaše neprijatelja, ili umanjuju da ga zavaraju, da misli da je bez obrane pa ga onda iznenade i dočekaju na volej.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2022, 21:57

AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:

Morat znat SVE.

Ko sad ne zna matematiku? Yoda ili srpski novinari? Ili pak ni jedno ni drugo, a ti jedini znaš?
Yoda ne zna koliko je pola od 24.

Banira Eru na pola dana i pita Kica kako se to radi i ovi mu reka da upiše pola dana i on upisa 0.5 i gle ne radi i on se čudi a ja se smijem jer program kompjutera je naštiman na sat i minute šta se vidi kad postaš pa ti fino napiše xy : zs tj sati i minute.

Program ne kuži šta je to 0.5 kad upišeš jer postoji samo broj jedan tu kao jedan sat a ne manja jedinica od toga.

A Yoda ne kuži zašto program ne kuži a mene uhvatio smijeh pola dana taj dan kad san prročita šta je on upisa i kako to eto ne radi.

Ja san ti i programer. Samouki.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2022, 21:58

Gledaj terena ljudi....ne moze ovo Isus obranit. Nigdje brda nigdje stabla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 27/4/2022, 22:02

MDMiridije wrote:

Gledaj terena ljudi....ne moze ovo Isus obranit. Nigdje brda nigdje stabla.
A što brane praznu ledinu, nek se povuku u gradove, to im ionako dobro ide, nek evakuiraju stanovništvo iz gradova, odnosno žene i djecu, a sve vojno sposobne muškarce utreniraju za urbano ratovanje. Rusi u gradovima nemaju šanse, nisu uspostavili potpunu kontrolu i nad Mariupolom, svaki malo veći grad za njih je pretvrdi orah.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/4/2022, 22:03

RayMabus wrote:

Banira Eru na pola dana i pita Kica kako se to radi i ovi mu reka da upiše pola dana i on upisa 0.5 i gle ne radi i on se čudi a ja se smijem jer program kompjutera je naštiman na sat i minute šta se vidi kad postaš pa ti fino napiše xy : zs tj sati i minute.

Program ne kuži šta je to 0.5 kad upišeš jer postoji samo broj jedan tu kao jedan sat a ne manja jedinica od toga.

A Yoda ne kuži zašto program ne kuži a mene uhvatio smijeh pola dana taj dan kad san prročita šta je on upisa i kako to eto ne radi.

Dobro, đoda bar uči u hodu. Mene kad je pita da ja budem mod, ja odmah reka da nemam živaca učiti. 
Dakle, ne triba đodu kritizirati kad uvik ima gore od goreg.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2022, 22:04

Koji gradovi dole jedan ne bio. Ovo gdje se sad sranja dogadaju su sve mali gradovi...nema tu neke velike urbane borbe. A i rusi imaju gomilu artiljerije blizu....raznesu sve u 3 pičke materine i nema ni gradova ni ničega više.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2022, 22:05

Ovoga pilota nadredjeni trebaju u zatvor bacit radi zajebavanja s drzavnom imovinom na ovaj nacin.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2022, 22:06

AlfaOmega wrote:
RayMabus wrote:

Dobro, đoda bar uči u hodu. Mene kad je pita da ja budem mod, ja odmah reka da nemam živaca učiti. 
Dakle, ne triba đodu kritizirati kad uvik ima gore od goreg.
Pa reka san ja to odma: Nitko se nije naučan rodija.

Po dana san se smija kad san čuja šta je upisa i kako to njemu NE RADI. pirat
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 27/4/2022, 22:07

MDMiridije wrote:Koji gradovi dole jedan ne bio. Ovo gdje se sad sranja dogadaju su sve mali gradovi...nema tu neke velike urbane borbe. A i rusi imaju gomilu artiljerije blizu....raznesu sve u 3 pičke materine i nema ni gradova ni ničega više.
A jebala ih sela i ledine.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/4/2022, 22:10

Ruje interesuje obradiva zemlja. Gradova imaju dovoljno i kod kuće.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2022, 22:24

Da, sve je ravno. Zato je Ukrima problem Kerson i obalni pojas.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 Ukraine-phys-187093172

Nemaju avijaciju, mornaricu.....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2022, 22:27

Sami su si krivi za Herson. Ne minirati mostove na Dnjepru...pa cak i prije na Krimu je kriminalan propust radi kojeg im se dogadja danas ovo sto se dogadja. Rusi su degenerici, ali ovi su u toj situaciji ispali tri puta veci degenerici. Svi njihovi problemi...(pusti cak Donbass). Ali svi njihovi strateski problemi su direktno vezani uz nemogucnost ovladavanja Hersonom. Najveci problem im je to podrucje u citavoj zemlji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 27/4/2022, 22:28

AlfaOmega wrote:Ruje interesuje obradiva zemlja. Gradova imaju dovoljno i kod kuće.
nek si sibir pretvore u obradivu zemlju
sve se moze, al velis..lakse otimat tuđu, a?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by debotoijusto 27/4/2022, 22:29

RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:

Ne vrijedi ti Yoda brisanje mojih postova , duhovnih poruka.
spamaš cijeli dan, čak i ludi safet nije luđak toliki više pa mu ne brišem više od 5-10 postova dnevno, odi na zrak i vrati se kasnije
Samo zato šta si na nižem katu ne vidiš šire polje.

Gledaj slom materijalizma i uživaj.

Opusti se i uživaj.

gotof si , @yoda te ohladi na 3 dana za tvoje dobro
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2022, 22:30

MDMiridije wrote:Sami su si krivi za Herson. Ne minirati mostove na Dnjepru...pa cak i prije na Krimu je kriminalan propust radi kojeg im se dogadja danas ovo sto se dogadja. Rusi su degenerici, ali ovi su u toj situaciji ispali tri puta veci degenerici. Svi njihovi problemi...(pusti cak Donbass). Ali svi njihovi strateski problemi su direktno vezani uz nemogucnost ovladavanja Hersonom. Najveci problem im je to podrucje u citavoj zemlji.
A pa šta ćemo im mi sad ? Bog ne voli glupe. To je njihov problem. Neka ga sami riješavaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2022, 22:31

RayMabus wrote:
MDMiridije wrote:Sami su si krivi za Herson. Ne minirati mostove na Dnjepru...pa cak i prije na Krimu je kriminalan propust radi kojeg im se dogadja danas ovo sto se dogadja. Rusi su degenerici, ali ovi su u toj situaciji ispali tri puta veci degenerici. Svi njihovi problemi...(pusti cak Donbass). Ali svi njihovi strateski problemi su direktno vezani uz nemogucnost ovladavanja Hersonom. Najveci problem im je to podrucje u citavoj zemlji.
A pa šta ćemo im mi sad ? Bog ne voli glupe. To je njihov problem. Neka ga sami riješavaju.

Stoj niz vjetar kad mi se obracas. KRVI CU TI SE NAPIT!!!

JESI RAZUMIO!

AJMO!

VOZI!

EKVATOR I PARALELE!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2022, 22:32

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:

Ne vrijedi ti Yoda brisanje mojih postova , duhovnih poruka.
spamaš cijeli dan, čak i ludi safet nije luđak toliki više pa mu ne brišem više od 5-10 postova dnevno, odi na zrak i vrati se kasnije
Samo zato šta si na nižem katu ne vidiš šire polje.

Gledaj slom materijalizma i uživaj.

Opusti se i uživaj.

gotof si , @yoda te ohladi na 3 dana za tvoje dobro
Ako upiše broj 3 eto mene natraga za tri sata. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics