Ruska invazija na Ukrajinu
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
srušeni gradovi, spaljena sela, silovane žene, masovne grobnice ni prvi put ne prolaze kod vas-to je FAKEAlfaOmega wrote:Prvi put kad su to uradili, da. Drugi i treći put više ne.veber wrote:
kada ukrajinci pucaju u zarobljene ruse-e to je original.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Bit će para za ruski ratni stroj do kraja godineAlfaOmega wrote:Drago mi je što su Njemačka i Austrija pristale plaćati ruski plin u rubljama. Bar nešto pozitivno od njih.
melkior- Posts : 17477
2015-08-09
Ne, nego za razliku od Yode ja sam bio u školi kad se učilo prvih sto brojeva pa znam koliko su Ukri imali tih Mi-24 a sad je 60 i neki dan ruske trodnevne operacije u Ukrajini pa po njihovom ispada da Ukrajinci su imali bar 100 tih Mi-24 koliko su im ih ovi do sada oborili.AlfaOmega wrote:Pa ak je to tebi spoznaja, to znači da vjeruješ da svaki dan obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi-24 iak nikad slike nema.RayMabus wrote:Pa moram se informirat. Kakav bi ja to general bio da ne čitam štampu druge strane ?AlfaOmega wrote:Vjerujem da neko poput tebe zaista mere svaki dan čitati srpske medije. Pitam se kakav bi bio da ne čitaš?RayMabus wrote:Ja kad čitam one srpske medije onda tamo svaki dan ruske snage obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi- 24 a nikad slike nema.AlfaOmega wrote:Zaboravija si napisati da su to točni podaci, a ne propaganda. Neko bi moga biti skeptik.
Misliš se koliko ti Ukrajinci imaju tih helikoptera kad ovi svaki dan obavezno jednoga a svako drugi po dva i tako svaki dan to od početka ove specijalne operacije.
Ne stavljam to nikad il skoro nikad na forum. Ako nema slike ja takve vijesti preskoćim.
Morat znat SVE.
Možda si se htio drugačije izraziti?
Ukratko: seru ko foke.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ko sad ne zna matematiku? Yoda ili srpski novinari? Ili pak ni jedno ni drugo, a ti jedini znaš?RayMabus wrote:Ne, nego za razliku od Yode ja sam bio u školi kad se učilo prvih sto brojeva pa znam koliko su Ukri imali tih Mi-24 a sad je 60 i neki dan ruske trodnevne operacije u Ukrajini pa po njihovom ispada da Ukrajinci su imali bar 100 tih Mi-24 koliko su im ih ovi do sada oborili.AlfaOmega wrote:Pa ak je to tebi spoznaja, to znači da vjeruješ da svaki dan obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi-24 iak nikad slike nema.RayMabus wrote:Pa moram se informirat. Kakav bi ja to general bio da ne čitam štampu druge strane ?AlfaOmega wrote:Vjerujem da neko poput tebe zaista mere svaki dan čitati srpske medije. Pitam se kakav bi bio da ne čitaš?RayMabus wrote:Ja kad čitam one srpske medije onda tamo svaki dan ruske snage obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi- 24 a nikad slike nema.AlfaOmega wrote:Zaboravija si napisati da su to točni podaci, a ne propaganda. Neko bi moga biti skeptik.
Misliš se koliko ti Ukrajinci imaju tih helikoptera kad ovi svaki dan obavezno jednoga a svako drugi po dva i tako svaki dan to od početka ove specijalne operacije.
Ne stavljam to nikad il skoro nikad na forum. Ako nema slike ja takve vijesti preskoćim.
Morat znat SVE.
Uopće ne treba vjerovati u brojke na netu o tome koliko neka zemlja ima vojne tehnike, koliko vozila, helikoptera, tenkova. Ili koliko ih je imala prije rata. Barem ne ako se radi o ozbiljnim državama, jer vojni resursi, odnosno sposobnost obrane neke zemlje bi po nekoj logici stvari uvijek trebali biti vojna tajna, pa se ili preuveličavaju da uplaše neprijatelja, ili umanjuju da ga zavaraju, da misli da je bez obrane pa ga onda iznenade i dočekaju na volej.RayMabus wrote:Ne, nego za razliku od Yode ja sam bio u školi kad se učilo prvih sto brojeva pa znam koliko su Ukri imali tih Mi-24 a sad je 60 i neki dan ruske trodnevne operacije u Ukrajini pa po njihovom ispada da Ukrajinci su imali bar 100 tih Mi-24 koliko su im ih ovi do sada oborili.AlfaOmega wrote:Pa ak je to tebi spoznaja, to znači da vjeruješ da svaki dan obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi-24 iak nikad slike nema.RayMabus wrote:Pa moram se informirat. Kakav bi ja to general bio da ne čitam štampu druge strane ?AlfaOmega wrote:Vjerujem da neko poput tebe zaista mere svaki dan čitati srpske medije. Pitam se kakav bi bio da ne čitaš?RayMabus wrote:Ja kad čitam one srpske medije onda tamo svaki dan ruske snage obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi- 24 a nikad slike nema.AlfaOmega wrote:Zaboravija si napisati da su to točni podaci, a ne propaganda. Neko bi moga biti skeptik.
Morat znat SVE.
2015-08-09
Yoda ne zna koliko je pola od 24.AlfaOmega wrote:Ko sad ne zna matematiku? Yoda ili srpski novinari? Ili pak ni jedno ni drugo, a ti jedini znaš?RayMabus wrote:Ne, nego za razliku od Yode ja sam bio u školi kad se učilo prvih sto brojeva pa znam koliko su Ukri imali tih Mi-24 a sad je 60 i neki dan ruske trodnevne operacije u Ukrajini pa po njihovom ispada da Ukrajinci su imali bar 100 tih Mi-24 koliko su im ih ovi do sada oborili.AlfaOmega wrote:Pa ak je to tebi spoznaja, to znači da vjeruješ da svaki dan obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi-24 iak nikad slike nema.RayMabus wrote:Pa moram se informirat. Kakav bi ja to general bio da ne čitam štampu druge strane ?AlfaOmega wrote:Vjerujem da neko poput tebe zaista mere svaki dan čitati srpske medije. Pitam se kakav bi bio da ne čitaš?RayMabus wrote:Ja kad čitam one srpske medije onda tamo svaki dan ruske snage obore jedan il dva ukrajinska jurišna helikoptera Mi- 24 a nikad slike nema.AlfaOmega wrote:Zaboravija si napisati da su to točni podaci, a ne propaganda. Neko bi moga biti skeptik.
Morat znat SVE.
Banira Eru na pola dana i pita Kica kako se to radi i ovi mu reka da upiše pola dana i on upisa 0.5 i gle ne radi i on se čudi a ja se smijem jer program kompjutera je naštiman na sat i minute šta se vidi kad postaš pa ti fino napiše xy : zs tj sati i minute.
Program ne kuži šta je to 0.5 kad upišeš jer postoji samo broj jedan tu kao jedan sat a ne manja jedinica od toga.
A Yoda ne kuži zašto program ne kuži a mene uhvatio smijeh pola dana taj dan kad san prročita šta je on upisa i kako to eto ne radi.
Ja san ti i programer. Samouki.
2014-04-11
Gledaj terena ljudi....ne moze ovo Isus obranit. Nigdje brda nigdje stabla.
Guest- Guest
A što brane praznu ledinu, nek se povuku u gradove, to im ionako dobro ide, nek evakuiraju stanovništvo iz gradova, odnosno žene i djecu, a sve vojno sposobne muškarce utreniraju za urbano ratovanje. Rusi u gradovima nemaju šanse, nisu uspostavili potpunu kontrolu i nad Mariupolom, svaki malo veći grad za njih je pretvrdi orah.MDMiridije wrote:
Gledaj terena ljudi....ne moze ovo Isus obranit. Nigdje brda nigdje stabla.
2015-08-09
Dobro, đoda bar uči u hodu. Mene kad je pita da ja budem mod, ja odmah reka da nemam živaca učiti.RayMabus wrote:
Yoda ne zna koliko je pola od 24.
Banira Eru na pola dana i pita Kica kako se to radi i ovi mu reka da upiše pola dana i on upisa 0.5 i gle ne radi i on se čudi a ja se smijem jer program kompjutera je naštiman na sat i minute šta se vidi kad postaš pa ti fino napiše xy : zs tj sati i minute.
Program ne kuži šta je to 0.5 kad upišeš jer postoji samo broj jedan tu kao jedan sat a ne manja jedinica od toga.
A Yoda ne kuži zašto program ne kuži a mene uhvatio smijeh pola dana taj dan kad san prročita šta je on upisa i kako to eto ne radi.
Dakle, ne triba đodu kritizirati kad uvik ima gore od goreg.
Koji gradovi dole jedan ne bio. Ovo gdje se sad sranja dogadaju su sve mali gradovi...nema tu neke velike urbane borbe. A i rusi imaju gomilu artiljerije blizu....raznesu sve u 3 pičke materine i nema ni gradova ni ničega više.
Guest- Guest
Ovoga pilota nadredjeni trebaju u zatvor bacit radi zajebavanja s drzavnom imovinom na ovaj nacin.
Guest- Guest
Pa reka san ja to odma: Nitko se nije naučan rodija.AlfaOmega wrote:Dobro, đoda bar uči u hodu. Mene kad je pita da ja budem mod, ja odmah reka da nemam živaca učiti.RayMabus wrote:
Yoda ne zna koliko je pola od 24.
Dakle, ne triba đodu kritizirati kad uvik ima gore od goreg.
Po dana san se smija kad san čuja šta je upisa i kako to njemu NE RADI.
2014-04-11
A jebala ih sela i ledine.MDMiridije wrote:Koji gradovi dole jedan ne bio. Ovo gdje se sad sranja dogadaju su sve mali gradovi...nema tu neke velike urbane borbe. A i rusi imaju gomilu artiljerije blizu....raznesu sve u 3 pičke materine i nema ni gradova ni ničega više.
2015-08-09
Ruje interesuje obradiva zemlja. Gradova imaju dovoljno i kod kuće.
Da, sve je ravno. Zato je Ukrima problem Kerson i obalni pojas.
Nemaju avijaciju, mornaricu.....
Nemaju avijaciju, mornaricu.....
2014-04-11
Sami su si krivi za Herson. Ne minirati mostove na Dnjepru...pa cak i prije na Krimu je kriminalan propust radi kojeg im se dogadja danas ovo sto se dogadja. Rusi su degenerici, ali ovi su u toj situaciji ispali tri puta veci degenerici. Svi njihovi problemi...(pusti cak Donbass). Ali svi njihovi strateski problemi su direktno vezani uz nemogucnost ovladavanja Hersonom. Najveci problem im je to podrucje u citavoj zemlji.
Guest- Guest
nek si sibir pretvore u obradivu zemljuAlfaOmega wrote:Ruje interesuje obradiva zemlja. Gradova imaju dovoljno i kod kuće.
sve se moze, al velis..lakse otimat tuđu, a?
RayMabus wrote:Samo zato šta si na nižem katu ne vidiš šire polje.AssadNaPodmornici wrote:spamaš cijeli dan, čak i ludi safet nije luđak toliki više pa mu ne brišem više od 5-10 postova dnevno, odi na zrak i vrati se kasnijeRayMabus wrote:
Ne vrijedi ti Yoda brisanje mojih postova , duhovnih poruka.
Gledaj slom materijalizma i uživaj.
Opusti se i uživaj.
gotof si , @yoda te ohladi na 3 dana za tvoje dobro
debotoijusto- Posts : 31542
2014-04-12
A pa šta ćemo im mi sad ? Bog ne voli glupe. To je njihov problem. Neka ga sami riješavaju.MDMiridije wrote:Sami su si krivi za Herson. Ne minirati mostove na Dnjepru...pa cak i prije na Krimu je kriminalan propust radi kojeg im se dogadja danas ovo sto se dogadja. Rusi su degenerici, ali ovi su u toj situaciji ispali tri puta veci degenerici. Svi njihovi problemi...(pusti cak Donbass). Ali svi njihovi strateski problemi su direktno vezani uz nemogucnost ovladavanja Hersonom. Najveci problem im je to podrucje u citavoj zemlji.
2014-04-11
RayMabus wrote:A pa šta ćemo im mi sad ? Bog ne voli glupe. To je njihov problem. Neka ga sami riješavaju.MDMiridije wrote:Sami su si krivi za Herson. Ne minirati mostove na Dnjepru...pa cak i prije na Krimu je kriminalan propust radi kojeg im se dogadja danas ovo sto se dogadja. Rusi su degenerici, ali ovi su u toj situaciji ispali tri puta veci degenerici. Svi njihovi problemi...(pusti cak Donbass). Ali svi njihovi strateski problemi su direktno vezani uz nemogucnost ovladavanja Hersonom. Najveci problem im je to podrucje u citavoj zemlji.
Stoj niz vjetar kad mi se obracas. KRVI CU TI SE NAPIT!!!
JESI RAZUMIO!
AJMO!
VOZI!
EKVATOR I PARALELE!
Guest- Guest
Ako upiše broj 3 eto mene natraga za tri sata.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Samo zato šta si na nižem katu ne vidiš šire polje.AssadNaPodmornici wrote:spamaš cijeli dan, čak i ludi safet nije luđak toliki više pa mu ne brišem više od 5-10 postova dnevno, odi na zrak i vrati se kasnijeRayMabus wrote:
Ne vrijedi ti Yoda brisanje mojih postova , duhovnih poruka.
Gledaj slom materijalizma i uživaj.
Opusti se i uživaj.
gotof si , @yoda te ohladi na 3 dana za tvoje dobro
2014-04-11
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu