Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji
MDMiridije wrote:Evo veli prve ankete da Golub guzi Janšu po prvima.
Tko je opće taj lik? Koja stranka?
Ma Slovenci svaki izborni ciklus nađu nekog novog mesiju sa nabrzaka skockanom koalicjom koji pokupi glasove, tipa Janković, pa Miro Cerar, pa Marijan Šarec, evo sad Golub.
Koalicija pukne, Janša preuzme vlast. Pa opet izbori.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
90 mjesta u parlamentu dakle 45 je pola a 46 većina.
Prema prvim preliminarnim rezultatima Instituta Medijana i POP TV, Pokret sloboda predvođen Robertom Golobom dobio je najviše glasova - 35,8 posto. Golobov pokret bi tako trebao dobiti 42 poslanička mjesta u parlamentu Slovenije.
Na drugom mjestu je Janez Janša i njegova stranka SDS sa 22,5 posto glasova, što znači 26 mandata.
Slijedi NSi sa Matejem Toninom na čelu i 6,8 posto glasova, što im daje osam mjesta u parlamentu. Slijede socijaldemokrate, predvođene Tanjom Fajon , koja je osvojila 6,6 posto glasova, čime su osvojili sedam mjesta u parlamentu. Na petom mjestu je Ljevica sa 4,4 odsto glasova i pet mandata.
Na osnovu prvih rezultata u slovenački parlament će ući pet stranaka, a parlament broji 90 poslanika.
Prema prvim preliminarnim rezultatima Instituta Medijana i POP TV, Pokret sloboda predvođen Robertom Golobom dobio je najviše glasova - 35,8 posto. Golobov pokret bi tako trebao dobiti 42 poslanička mjesta u parlamentu Slovenije.
Na drugom mjestu je Janez Janša i njegova stranka SDS sa 22,5 posto glasova, što znači 26 mandata.
Slijedi NSi sa Matejem Toninom na čelu i 6,8 posto glasova, što im daje osam mjesta u parlamentu. Slijede socijaldemokrate, predvođene Tanjom Fajon , koja je osvojila 6,6 posto glasova, čime su osvojili sedam mjesta u parlamentu. Na petom mjestu je Ljevica sa 4,4 odsto glasova i pet mandata.
Na osnovu prvih rezultata u slovenački parlament će ući pet stranaka, a parlament broji 90 poslanika.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
90. Slabo isto. Kako oni očekuju da imaju društvenu elitu s toliko malo ljudi u parlamentu?
Guest- Guest
Vidim Janša je krenuo optuživati oporbu da su proruski igrači
2018-04-10
RayMabus wrote:90 mjesta u parlamentu dakle 45 je pola a 46 većina.
Dakle vlada i bez koalicije. No vjerojatno će imati jako podršku i SD i Levice.
Dakle Janša i NSi na sve skupa nekih 34 od 90. Slabo za bilo kakav utjecaj.
2018-04-10
The president of this party is Mr. Robert Golob, once the vice-president of the @ZoranDELA party. They won the 2011 parliamentary elections. Today, Mr. Janković is a mayor of Ljubljana. He refused to return Putin's decoration but backed @Gibanje_Svoboda fully. 3/10 pic.twitter.com/1TTDBPcmEe
— Janez Janša (@JJansaSDS) April 24, 2022
2018-04-10
MDMiridije wrote:Dostojanstven u porazu
Meni ne izgleda kao da će priznati poraz.
2018-04-10
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Dostojanstven u porazu
Je pa šta će napraviti....revoluciju?
Popušio je od zelenog lika koji se preziva Golub i izgleda ko Harry Potter jebote....nek se baci sa zgrade prve.
Guest- Guest
Hektorović wrote:RayMabus wrote:90 mjesta u parlamentu dakle 45 je pola a 46 većina.
Dakle vlada i bez koalicije. No vjerojatno će imati jako podršku i SD i Levice.
Dakle Janša i NSi na sve skupa nekih 34 od 90. Slabo za bilo kakav utjecaj.
Šta će mi njegov utjecaj kad mi je okrenuo leđa na glasanju u EU oko izbornog zakona u BiH a par dana prije ove ruske invazije ?
Ono kao ja sam uz tebe al tamo u EU meni je bitnija Njemačka pa puši kurac.
Pa puši ti kurac.
Ovaj Zeleni će ukinit termoelektrane na ugljen dakle veća ovisnost o uvozu plina jer ga Slovenija nema, Orban izgubio saveznika dole tj luka Kopar i mora se više oslanjat sad na mene, Zeleni će također pritiskat Komšića i Vučica da na Balkanu gasi TE na ugljen.
Od ovog Zelenog imam ipak koristi a od licemjernog Janše nemam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MDMiridije wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Dostojanstven u porazu
Je pa šta će napraviti....revoluciju?
Popušio je od zelenog lika koji se preziva Golub i izgleda ko Harry Potter jebote....nek se baci sa zgrade prve.
Pa vjerojatno će tvrditi da su Rusi kupili/ukrali izbore... vidim na to miriše...
We see heavy involvement in SLO politics of some interest groups linked with Russian companies (Gazprom, Yandex itd.) The round is thus completed and clearly illustrates Slovenian politics and its deep ties with the Kremlin. 9/10https://t.co/Cqj5hltbf1
— Janez Janša (@JJansaSDS) April 24, 2022
2018-04-10
Malo je teško tvrditi takvo nešto kad se uzme u obzir Janšin odnos prema tom idiotu do samoga rata. Ono da mu je po čelu svršio ovaj bi tvrdio da mu kosa raste....
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Malo je teško tvrditi takvo nešto kad se uzme u obzir Janšin odnos prema tom idiotu do samoga rata. Ono da mu je po čelu svršio ovaj bi tvrdio da mu kosa raste....
You are onto something. This guy on the right looks heavily Russian. pic.twitter.com/kptQ79ouC5
— Boštjan Potisek (@PotisekBostjan) April 24, 2022
2018-04-10
problem za hrvatsku...kad god dodju na vlast tamosnji ljevicari i liberali...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tebe će ti ljevičari sahranitivuksadinare wrote:problem za hrvatsku...kad god dodju na vlast tamosnji ljevicari i liberali...
vili40-
2015-08-02
...nema to veze...ali znas i sam da kad je kod janeza na vlasti ljevica ili ljevo liberalna koalicija imamo probleme..pa bio kod nas hdz ili sdp na vlasti...no kod slovenaca je ljevica kako u jugi tako i danasnjoj sloveniji uvijek imala jak nacionalni osjecaj..za razliku od dobrog dijela ljevice u hrvatskoj..pa poznato je da i u jugi nisu bas bili neki skladniji odnosi izmedju slovenske i hrvatske partije tek tamo od polovice osamdesetih i pojavom milosevica ti odnosi su bili bolji uvjetovani silom prilikavili40 wrote:tebe će ti ljevičari sahranitivuksadinare wrote:problem za hrvatsku...kad god dodju na vlast tamosnji ljevicari i liberali...
2015-09-08
ja ne vidim nikakvih većih problema između Slovenije i Hrvatske ma ko bio u Sloveniji na vlastivuksadinare wrote:...nema to veze...ali znas i sam da kad je kod janeza na vlasti ljevica ili ljevo liberalna koalicija imamo probleme..pa bio kod nas hdz ili sdp na vlasti...no kod slovenaca je ljevica kako u jugi tako i danasnjoj sloveniji uvijek imala jak nacionalni osjecaj..za razliku od dobrog dijela ljevice u hrvatskoj..pa poznato je da i u jugi nisu bas bili neki skladniji odnosi izmedju slovenske i hrvatske partije tek tamo od polovice osamdesetih i pojavom milosevica ti odnosi su bili bolji uvjetovani silom prilikavili40 wrote:tebe će ti ljevičari sahranitivuksadinare wrote:problem za hrvatsku...kad god dodju na vlast tamosnji ljevicari i liberali...
vili40-
2015-08-02
ma jok...sad bus videl opet koljazu oko granice..da si malo slusal predizbornu kampanju kod janeza..jedno od vaznijih pitanja je bilo odmrzavanje granicnog pitanja narocito kod savudrijske vale...kako su danas vladajuci u sloveniji govorili...da je opet 'na stetu slovenije'vili40 wrote:ja ne vidim nikakvih većih problema između Slovenije i Hrvatske ma ko bio u Sloveniji na vlastivuksadinare wrote:...nema to veze...ali znas i sam da kad je kod janeza na vlasti ljevica ili ljevo liberalna koalicija imamo probleme..pa bio kod nas hdz ili sdp na vlasti...no kod slovenaca je ljevica kako u jugi tako i danasnjoj sloveniji uvijek imala jak nacionalni osjecaj..za razliku od dobrog dijela ljevice u hrvatskoj..pa poznato je da i u jugi nisu bas bili neki skladniji odnosi izmedju slovenske i hrvatske partije tek tamo od polovice osamdesetih i pojavom milosevica ti odnosi su bili bolji uvjetovani silom prilikavili40 wrote:tebe će ti ljevičari sahranitivuksadinare wrote:problem za hrvatsku...kad god dodju na vlast tamosnji ljevicari i liberali...
2015-09-08
to nije ništa,nek to rješavaju i riješe već jedanput oni koji su za to dobro plaćeni,osim toga graničnih pitanja i sporova ima puno država u EU pa se ide dalje.vuksadinare wrote:ma jok...sad bus videl opet koljazu oko granice..da si malo slusal predizbornu kampanju kod janeza..jedno od vaznijih pitanja je bilo odmrzavanje granicnog pitanja narocito kod savudrijske vale...kako su danas vladajuci u sloveniji govorili...da je opet 'na stetu slovenije'vili40 wrote:ja ne vidim nikakvih većih problema između Slovenije i Hrvatske ma ko bio u Sloveniji na vlastivuksadinare wrote:...nema to veze...ali znas i sam da kad je kod janeza na vlasti ljevica ili ljevo liberalna koalicija imamo probleme..pa bio kod nas hdz ili sdp na vlasti...no kod slovenaca je ljevica kako u jugi tako i danasnjoj sloveniji uvijek imala jak nacionalni osjecaj..za razliku od dobrog dijela ljevice u hrvatskoj..pa poznato je da i u jugi nisu bas bili neki skladniji odnosi izmedju slovenske i hrvatske partije tek tamo od polovice osamdesetih i pojavom milosevica ti odnosi su bili bolji uvjetovani silom prilikavili40 wrote:tebe će ti ljevičari sahranitivuksadinare wrote:problem za hrvatsku...kad god dodju na vlast tamosnji ljevicari i liberali...
vili40-
2015-08-02
je...ucjenama,blokadama,uhicenjima,uperenim strojnicama na patrolnim brodovima...sumnjam da se tako 'rjesavaju' granicni sporovi u ostatku eu..osim nas i janeza..te grcke sa turskomvili40 wrote:to nije ništa,nek to rješavaju i riješe već jedanput oni koji su za to dobro plaćeni,osim toga graničnih pitanja i sporova ima puno država u EU pa se ide dalje.vuksadinare wrote:ma jok...sad bus videl opet koljazu oko granice..da si malo slusal predizbornu kampanju kod janeza..jedno od vaznijih pitanja je bilo odmrzavanje granicnog pitanja narocito kod savudrijske vale...kako su danas vladajuci u sloveniji govorili...da je opet 'na stetu slovenije'vili40 wrote:ja ne vidim nikakvih većih problema između Slovenije i Hrvatske ma ko bio u Sloveniji na vlastivuksadinare wrote:...nema to veze...ali znas i sam da kad je kod janeza na vlasti ljevica ili ljevo liberalna koalicija imamo probleme..pa bio kod nas hdz ili sdp na vlasti...no kod slovenaca je ljevica kako u jugi tako i danasnjoj sloveniji uvijek imala jak nacionalni osjecaj..za razliku od dobrog dijela ljevice u hrvatskoj..pa poznato je da i u jugi nisu bas bili neki skladniji odnosi izmedju slovenske i hrvatske partije tek tamo od polovice osamdesetih i pojavom milosevica ti odnosi su bili bolji uvjetovani silom prilikavili40 wrote:tebe će ti ljevičari sahranitivuksadinare wrote:problem za hrvatsku...kad god dodju na vlast tamosnji ljevicari i liberali...
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ANKETA:Tko će pobjediti na parlamentarnim izborima?
» Wilders popušio na parlamentarnim izborima u Nizozemskoj
» Rusi pobijedili na parlamentarnim izborima u Rumunjskoj
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Wilders popušio na parlamentarnim izborima u Nizozemskoj
» Rusi pobijedili na parlamentarnim izborima u Rumunjskoj
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 2 of 3