Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji
Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji (FOTO)
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik podržao je Јaneza Јanšu koji se u nedjelju na slovenačkim parlamentarnim izborima bori za četvrti mandat.
- Mom prijatelju puna podrška na sutrašnjim izborima u Sloveniji - objavio je Dodik na Tviteru.Мом пријатељу @JJansaSDS пуна подршка на сутрашњим изборима у Словенији. pic.twitter.com/lSZLzvS9Km
— Милорад Додик (@MiloradDodik) April 23, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji
Janša si vjerojatno misli....da mi želi dobro ne bi ovo objavio.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Janša si vjerojatno misli....da mi želi dobro ne bi ovo objavio.
Tijesno je, svaki glas dobro dođe.
2018-04-10
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Janša si vjerojatno misli....da mi želi dobro ne bi ovo objavio.
ljudi u trenirkama u sloveniji su dio izbornog kolača...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Janša si vjerojatno misli....da mi želi dobro ne bi ovo objavio.
ljudi u trenirkama u sloveniji su dio izbornog kolača...
Dodo se plaši ove oporbe u Sloveniji, neokomunjarske Fajonke koja po Briselu žestoko traži sankcije za njega i još žešćih Zelenih.
2018-04-10
Ja navijam za ovog drugog jer je on protiv slovenskih termoelektrana na ugljen a to znači da bi Slovenija kupovala više plina ) čitaj LNG terminal na Krku ).
Uostalom Janša nije stao uz nas na sastanku EU par dana prije ruskog napada na Ukrajinu kad se glasalo o izbornom zakonu u BiH tako da ....takvi mi ne trebaju.
Mediji će u 19 sati, odmah nakon zatvaranja birališta, objaviti rezultate izlaznih anketa koje bi trebale pokazati kako je prošlo dvadesetak kandidacijskih listi.
Prve službene djelomične rezultate s birališta državno izborno povjerenstvo počet će objavljivati na svojim mrežnim stranicama oko 20.30 sati, a paralelno s time i projekcije o tome koliko bi koja stranka mogla imati zastupničkih mandata u novom parlamentu.
Pravo glasa ima skoro 1,7 milijuna birača koji će 90 zastupnika u novom Državnom zboru (parlamentu) birati među više od 1400 kandidata s 20-ak kandidacijskih lista političkih stranaka i udruga.
Analitičari smatraju da bi za stabilnu buduću vladu u koaliciji trebale biti najmanje tri ili četiri stranke s oko 55 mandata u novom parlamentu.
Uostalom Janša nije stao uz nas na sastanku EU par dana prije ruskog napada na Ukrajinu kad se glasalo o izbornom zakonu u BiH tako da ....takvi mi ne trebaju.
Mediji će u 19 sati, odmah nakon zatvaranja birališta, objaviti rezultate izlaznih anketa koje bi trebale pokazati kako je prošlo dvadesetak kandidacijskih listi.
Prve službene djelomične rezultate s birališta državno izborno povjerenstvo počet će objavljivati na svojim mrežnim stranicama oko 20.30 sati, a paralelno s time i projekcije o tome koliko bi koja stranka mogla imati zastupničkih mandata u novom parlamentu.
Pravo glasa ima skoro 1,7 milijuna birača koji će 90 zastupnika u novom Državnom zboru (parlamentu) birati među više od 1400 kandidata s 20-ak kandidacijskih lista političkih stranaka i udruga.
Analitičari smatraju da bi za stabilnu buduću vladu u koaliciji trebale biti najmanje tri ili četiri stranke s oko 55 mandata u novom parlamentu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prema rezultatima izlaznih anketa koje je Mediana provela za RTV Slovenija i Pop TV, stranka Gibanje Svoboda na čelu s Robertom Golobom uvjerljivo slavi. Dobila je najviše glasova, 35.8 posto, a slijede Slovenska demokratska stranka Janeza Janše s 22.5 posto i Nova Slovenija koja je dobila 6.8 posto glasova.
2014-04-11
Jel znaš ti Longi čiji je Petrol i odakle je plin njihov?
Guest- Guest
Evo veli prve ankete da Golub guzi Janšu po prvima.
Tko je opće taj lik? Koja stranka?
Guest- Guest
Ne znam i ne zanima me.MDMiridije wrote:Jel znaš ti Longi čiji je Petrol i odakle je plin njihov?
Znam samo da je Janša osta sudržan par dana prije ove invazije a oko pitanja izbornog zakona u BiH a vamo smuljali s termoelektranom na ugljen i sad će to ovaj Globo izbacit a to znači još veća ovisnost o uvozu plina a ja ima LNG terminal.
Od Janše nikakve koristi a od ovoga ipak imam pa eto to je to.
Još će i pritisnit Komšića da ugasi svoje TE na ugljen.
Last edited by RayMabus on 24/4/2022, 19:41; edited 1 time in total
2014-04-11
MDMiridije wrote:
Slobodarski pokret (slovenski: Gibanje Svoboda), ranije poznat kao Stranka zelenih akcija (slovenski: Stranka zelenih dejanj; Z.DEJ) je zelena slovenska politička stranka. Njegov osnivački kongres održan je u subotu, 8. svibnja 2021. godine. Osnovao ga je Jure Leben, a njegovo osnivanje najavljeno je u siječnju iste godine u emisiji Studio City. Stranka traži ravnotežu između industrijskog napretka i očuvanja okoliša kroz mjere zaštite okoliša.
Za prvog predsjednika izabran je Jure Leben, a za dopredsjednika Gregor Erbežnik. Vodstvo je izabralo 119 delegata.
Partijski ciljevi
Temeljne vrijednosti stranke su demokracija, tolerancija i poštovanje. Jure Leben je u svom uvodnom govoru spomenuo i zatvaranje Kemisa, Eternita, Termita, Ekosistema, [potrebno pojašnjenje] regulaciju pitke vode u Anhovu, zatvaranje rudnika ugljena Velenje, zaštitu šuma i proglašenje ekološke kriza. Stranka bi također uvela porez na zaslađena pića i nerecikliranu plastiku, uz promicanje održivih oblika prometa, decentralizacije i dekarbonizacije Slovenije. Prema Lebenu, Slovenija bi se prema kriterijima Svjetskog gospodarskog foruma trebala svrstati među 20 globalno najkonkurentnijih zemalja.
Kao socijalne mjere stranka ističe javno dostupno zdravstvo i povećanje broja zaposlenih, reformu obrazovnog sustava i digitalizaciju škola.
https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Movement_(Slovenia)
Last edited by RayMabus on 24/4/2022, 19:41; edited 1 time in total
2014-04-11
Pa svi su imali sporije paljenje kod toga. Nije da se nije pokušao oprati Janez na kraju balade. I u Kiev išao i sve. Uzevši u obzir kako je Mattea popljuvalo on se skroz lijepo na kraju ushemio. Ja i dan danas nisam na čisto jel tip stvarno misli tako ili se ukrcao i on na kolosjek.
Guest- Guest
Eto na nisam ni znao da imaju zelene. Sjetim se kad je onaj srbin pobijedio na izborima kod njih prije par godina. Ovi ovdje lokalni forumski posvršavaše svi, danas mu se ni imena ne sjećaju
Guest- Guest
Drago mi je da je onaj natražnjak odlepršao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sad Orban ima saveznika manje a ovo mu je još i žestoki protivnik ovaj i sad se još više morat oslonit na Hrvatsku.jastreb wrote:Drago mi je da je onaj natražnjak odlepršao.
Janša je ispa peder. Par dana prije ove invazije osta sudržan na sastanku EU oko izbornog zakona u BiH. Jedino nas Orban i Grčka podržali.
Rekoh ja od ovog Zelenog imam neke koristi a od tebe nemam.
PA PA
2014-04-11
A i Orban i Grčka nas podržali radi ljubavi velike
Guest- Guest
Sad ako ovaj dobije mora i on u Kiev.
Guest- Guest
Radi svojih interesa. Al bar znaš na čemu si i ne okreču ti leđa kad je najveći pritisak belosvetske žgadije.MDMiridije wrote:A i Orban i Grčka nas podržali radi ljubavi velike
Uostalom izračunao sam da imam više koristi od ovog Zelenog nego licemjernog Janše.
Na osnovu prvih rezultata u slovenački parlament će ući pet stranaka, a parlament broji 90 poslanika.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/janez-jansa-dozivio-veliki-poraz-na-izborima-u-sloveniji-robert-golob-odnio-najvise-glasova/220424080
Last edited by RayMabus on 24/4/2022, 19:59; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Prema rezultatima izlaznih anketa koje je Mediana provela za RTV Slovenija i Pop TV, stranka Gibanje Svoboda na čelu s Robertom Golobom uvjerljivo slavi. Dobila je najviše glasova, 35.8 posto, a slijede Slovenska demokratska stranka Janeza Janše s 22.5 posto i Nova Slovenija koja je dobila 6.8 posto glasova.
Janša pometen
2018-04-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ANKETA:Tko će pobjediti na parlamentarnim izborima?
» Wilders popušio na parlamentarnim izborima u Nizozemskoj
» Rusi pobijedili na parlamentarnim izborima u Rumunjskoj
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Wilders popušio na parlamentarnim izborima u Nizozemskoj
» Rusi pobijedili na parlamentarnim izborima u Rumunjskoj
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 1 of 3