Ruska invazija na Ukrajinu
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
mentalitet wrote:violator wrote:mentalitet wrote:violator wrote:mentalitet wrote:violator wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a dobro onda, nije ti to u redu, ali tvoje je pravo kao i odgovornost...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a da se ipak malo iskorigiraš...Gnječ wrote:Usput jebem rvacku majku i oca turcina svim forumskim ustasama i amerofilima.
ne.
opet ti sa tvojim prijetnjama. odgovornost za što? jer sam tebi rekao ne i nisam se ipak malo iskorigirao? tebi to nije sjelo a i meni nije sjelo tvoje targetiranje i luđačko zastašivanje i prijetnje forumašima. da sam ja admin ti bi kume moj popušio ban do kraja sukoba u Ukrajini. i da, ne zaboravi da batina ima dva kraja.
Boze tebe, Gnjec, pa ne prijeti on nikome. Pa vi ste prijatelji, ne? Dobri ste si, ne?
Nitko nista ne vidi i svi se prave bedasti, ne?
:)
Ali, u pravu si, batina ima dva kraja. :)
Josh da ga esko pozove na piivu ,shta bi tek onda pomislila!!!!!????
Pomislila bih: Nekog ceka miris napalma ujutro.
Ajd dobro,iako na ovakvu daljinu telepatija radi.::))))
:)
Jesam li u pravu ili sam u pravu?
A s kime ti tako lijepo divanis? Nisam ubrala jer mi paznju zaokupljaju ovi kristoliki... Svako me malo netko cusne ogromnom aureolom, dosadno vise, sestrice slatka .. :p
Pa kada sam rekao da telepatija radi na ovu daljinu to je bila potvrda da mislimo isto o docheku,mada sam josh davno chuo sve superlative o esku to iz zenskih usta.Navodno da je prema zenama pravi dzentlemen a da mushkarce odmah kastrira:::)))
Eee zbog ovog "navodno" si na pravom topicu.
Nista, ti provjeri ovo za muskarce pa nam ispricaj. :P
Guest- Guest
Dobro spavaj ,nocka,a to sa eskom mi ne pada na pamet provjeravat::)))violator wrote:Laku noc, Zing.
mentalitet wrote:.INche tvoji upisi su suhoparnii i suviishe akademski pa te i ne chitam toliko nego samo kada tvoj upis iskochi u prv plan.Uzivaj.
Pa vidiš to je i cilj. Dakle pisati koliko se može objektivno, ne spamati, sve tvrdnje potkrijepiti čvrstim dokazima, analizirati na osnovu pouzdanih informacija i kvalitetnih izvora.
S druge strane imaš Safeta i Ringa.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
I nezdravu opsjednutost virtualnim neprijateljima koju je jednostavno rijesiti stavljanjem nekoga na ignore nego upucivanjem svakodnevnih uvreda
Guest- Guest
Ukrajincima stigle i nove zolje iz Srbije :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
daj Gnječ, ne pričaj gluposti...nisam ih navikla od tebe čuti, iskrenoGnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:ako jesu, zato ih mrziš i osuđuješ, šta ne da da?Gnječ wrote:
I tvoji ameri su borci protiv islamskog fundamentalizma stvorili i angazirali ISIL.
a zašto onda nemaš isti pristup i prema svojim rusima koji sada angažiraju Wagnera?
podbuhli kepec šalje plaćenike privatnih odnosno poluprivatnih kompanija, jer za zločine i operacije tih krvoloka rusija se ne smatra odgovornom
odgovorna je i te kako...ona je naručitelj i financijer tih počinjenih zločina
zašto ti mene guraš i namećeš u ulogu koja nije moja? po tebi izgleda da onaj tko bezrezervno ne podržava ukrope onda je sigurno rusofil i mrzitelj amera i ukropa.
ja sam nekoliko puta ovdje napisao da samo promatram i komentiram. ništa više. ne držim ničiju stranu ne zanima me utakmica, ne zanima me što misli većina, ne zanimaju me zapadni mediji itd. ako naletim na neki članak za kojeg smatram da je objektivan onda stavim.
a to što ste se ti i tvoja ekipa povampirili zaslijepljeni mržnjom prema rusima i bezrezervnom podrškom nazi režimu u Ukrajini usput pljuvajući sve forumaše koji nisu i ne žele biti u vašem vagončeku to je vaš problem i problem vaših psihijatara sadašnjih i budućih.
ne smatram da su rusi krvoloci te vaše epitete morbidne malo podijelite i vašim ljubimcima ukro nacistima. koji već 8 godina non stop bombardiraju vlastite građane ruske nacionalnosti.
eto već kad si se prokazala kao prava nazi kujetina pošalji sociopati đaneru klaunu Zelenskom paket kokaina.
uh, uh...poj se yebat
zanimljivo kako nikad nemaš nešto negativno za komentirati o agresorskoj strani, tj, rusima, kako to?
kad budu napravili neko sranje onda ću i njih komentirati za sada odrađuju zadatak sasvim korektno u skladu sa svim pravilima ratovanja pokušavajući zaštititi civile koliko god je to moguće u datim okolnostima. baš zbog zaštite civila mnogima izgleda da su rusi šeprtljavi inesposobni i ukri ih skidaju ko glinene golubove.
tvoji krasni ameri bi jednostavno napravili zračni carpet bombing i tek kad bi uništili sve pa i civile, ušetali pobjednički u Kijev. i ti bi im pljeskala ručicama i divila im se kako su moćni.
Azeri izgleda imaju poprilicno dobre veze i s jednom i drugom stranom. Posto u vijestima bude stvari kakve na zapadu ne vidjamo. Upravo objavise poprilicno detaljan snimak citavog niza Kadirovaca koji preselise na Ahiret. Snimak je grozan pa ga necemo staviti tu...ali mi se ucini da neki imaju vezane ruke. Lako moguce da ih je pobilo po zarobljavanju. 10-12 likova.
Guest- Guest
Hektorović wrote:mentalitet wrote:.INche tvoji upisi su suhoparnii i suviishe akademski pa te i ne chitam toliko nego samo kada tvoj upis iskochi u prv plan.Uzivaj.
Pa vidiš to je i cilj. Dakle pisati koliko se može objektivno, ne spamati, sve tvrdnje potkrijepiti čvrstim dokazima, analizirati na osnovu pouzdanih informacija i kvalitetnih izvora.
S druge strane imaš Safeta i Ringa.
Vidish ,slazem se sa tobom ali 90.00% forumskog zivlja se ne ponasha tako i kada ih pobijesh chinjenicama oni pochnu da vrijedjaju.Ja ne znam tko je Safet i ne zanima me ali je Riingo korektan forumashkii lik i cijenim njegov nachin razmishljanja zato shto smo proshli iste zablude o demokraciiji zapadnog tipa ) Ne vjerujem u onu krshcansku da treba okrenuti i drugi obraz nego mislim da prema takviima treba biti gorii deset puta nego shto su oni,znam da to zvuchi gadno u ushima onih koji chitaju ali ne postoji druga mogucnost da im se odupresh.Tvoji postovi su korektni i nisam te nikada vrijedjao ili napadao,mogu se slagati sa njima ili ne alii ne pada mii napamet da te maltretiram glupostima, iako se i u njima moze ishchitatii navijanje,(valjda je to postalo normalno na ovom forumu kada nekom kazesh Safet ili srbin iako to nije pa mi malo rushi tvoj krediiliibiitet)samo mi nije jasno zbog chega jer su rusi u BiH korektni prema hrvatima i podrzavaju ono shto hrvati zele.
Kako ameri osvajaju neki grad.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=B9vb3lCV7Qc&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=B9vb3lCV7Qc&feature=emb_logo
samo da pozdravim malu štakorčinu kica, jebem ti mater štakorsku, dejstvuj, udalji ruske kurve s foruma, mater ti jebem malu štakorsku.
Guest- Guest
Ako vas ne udalji , ja ću pozvat policiju da posjeti i pročešlja ovaj forum.ebenica wrote:samo da pozdravim malu štakorčinu kica, jebem ti mater štakorsku, dejstvuj, udalji ruske kurve s foruma, mater ti jebem malu štakorsku.
Imaš ti sine IP adresu.
Vidimo se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebem mater i tebi i tvojoj svemirskoj policiji. pizda ti materina glupa.RayMabus wrote:Ako vas ne udalji , ja ću pozvat policiju da posjeti i pročešlja ovaj forum.ebenica wrote:samo da pozdravim malu štakorčinu kica, jebem ti mater štakorsku, dejstvuj, udalji ruske kurve s foruma, mater ti jebem malu štakorsku.
Imaš ti sine IP adresu.
Vidimo se.
Guest- Guest
I oćeš uskoro.ebenica wrote:jebem mater i tebi i tvojoj svemirskoj policiji. pizda ti materina glupa.RayMabus wrote:Ako vas ne udalji , ja ću pozvat policiju da posjeti i pročešlja ovaj forum.ebenica wrote:samo da pozdravim malu štakorčinu kica, jebem ti mater štakorsku, dejstvuj, udalji ruske kurve s foruma, mater ti jebem malu štakorsku.
Imaš ti sine IP adresu.
Vidimo se.
Imam ja dva maloljetna nećaka i učinit ću sve da ih zaštitim od psihopata koji podržavaju nekoga tko misli da smije napadat druge jer taj tako želi i da su ta djeca kriva jer taj baca bombe na njih a ne taj koji to rade.
I oćeš ja ti obećavam.
2014-04-11
Momci, ponašajmo se u skladu s godinama zaboga.
Kakav je ovo način!
Kakav je ovo način!
Guest- Guest
Inace netlko je u Hersonu danas upucao pro-ruskog blogera valerija kuleshova
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Inace netlko je u Hersonu danas upucao pro-ruskog blogera valerija kuleshova
Opet? po drugi puta? Pa vec su ga upucali unatrag desetak stranica.
Guest- Guest
Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Inace netlko je u Hersonu danas upucao pro-ruskog blogera valerija kuleshova
Opet? po drugi puta? Pa vec su ga upucali unatrag desetak stranica.
Sigurno je sigurno!
Guest- Guest
Eroo wrote:
Taj model na slici košta miljon dolara.
Unit cost 1 M $
https://en.wikipedia.org/wiki/Kamaz_Typhoon
Kamaz Typhoon (ruski: Kamaz-63968 Tajfun) je obitelj ruskih multifunkcionalnih, modularnih, oklopnih MRAP vozila proizvedenih od strane ruskog proizvođača kamiona Kamaz. Obitelj Typhoon dio je ruskog programa Typhoon. Od 2021. broj tajfuna u floti ruskih oružanih snaga iznosi oko 330 jedinica Typhoon-K.
2014-04-11
Wagner grupa ima oko 6000 zaposlenika.
Odredjen broj se nalazi u Africi
U Ukrajini ako ih uopce ima ne moze biti vise od 1000.
Hajde, recimo 2000
Prilicno nebitno sa obzirom na razmjere operacije.
Odredjen broj se nalazi u Africi
U Ukrajini ako ih uopce ima ne moze biti vise od 1000.
Hajde, recimo 2000
Prilicno nebitno sa obzirom na razmjere operacije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noorka, Ukri su imali osam godina...Noor wrote:ma ne, ja ne mogu vjerovati da on to svjesno piševuksadinare wrote:ne mozes vjerovati sto on lupa...jos malo pa ce rec nema sirijaca cecena...onfa se ljuti kad mu kazes da je idiotNoor wrote:Ringo10 wrote:Ukri bi se morali povuci iz trokuta kod Secerodonjecka i Lisicanska jer bi im mogla masa vojske ostati u kotlu
Sto se Wagnera tice to je privatna tvrtka.
Nisu dio regularne vojske.
Nije poznato da su u Ukrajini, nije provjereno...
OSAM GODINA da sprovedu sporazume koje su sami potpisali
Osam godina su to odbijali sprovesti iako su ti sporazumi njima išli u prilog i bili povoljni za njih
Da bez ispaljenog metka dobiju Donbas natrag ali da garantiraju nacionalna i jezička prava etničkih manjina
I nisu htjeli jer im Ameri i Englezi nisu dopustili a Ukro ekstremisti su radili sve moguće pizdarije
Neprestano masakrirali civile Donbasa ... na tisuće su pobili
Rusija je na kraju izgubila strpljenje i iluzije jer se to više nije moglo gledati
I sad ja treba da žalim te banderovce koji teroriziraju Ukrajinu
Neka ih zgaze ... tamo treba postaviti na vlast normalne ljude
Kako oni ne razumiju da su za Anglosaksonce samo smeće i topovsko meso ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu