Ruska invazija na Ukrajinu
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ispričavam se što sam psovao, neću višeAssadNaPodmornici wrote:skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
Guest- Guest
sve uredu stariebenica wrote:ispričavam se što sam psovao, neću višeAssadNaPodmornici wrote:skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
ma bio sam glup, nastojat ću biti od sada dobar sugovornikAssadNaPodmornici wrote:sve uredu stariebenica wrote:ispričavam se što sam psovao, neću višeAssadNaPodmornici wrote:skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
Guest- Guest
ebenica wrote:ispričavam se što sam psovao, neću višeAssadNaPodmornici wrote:skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
UDAR NA MREŽE
EU postigao dogovor o novom propisu koji će, kako tvrde u Bruxellesu, ukrotiti ‘divlji zapad‘ na internetu
"Naša nova pravila zaštitit će korisnike na mreži, osigurati slobodu izražavanja i prilike za poduzeća. Ono što je nezakonito offline bit će nezakonito i online u EU"
Europska unija u subotu je postigla dogovor o propisu o digitalnim uslugama kojim će se od velikih tehnoloških kompanija zahtijevati da uklone "štetan sadržaj", u najnovijem potezu bloka da obuzda svjetske internetske divove.
Cilj Akta o digitalnim uslugama (DSA), drugog dijela velikog projekta za reguliranje tehnoloških tvrtki, je osigurati strože posljedice za platforme i web-stranice s dugim popisom zabranjenog sadržaja u rasponu od govora mržnje i dezinformacija do fotografija seksualnog zlostavljanja djece.
Dužnosnici EU i parlamentarci konačno su postigli dogovor u ranim jutarnjim satima u subotu u Bruxellesu o zakonu koji je u izradi od 2020. godine.
"Da, postigli smo dogovor", tvitao je europski povjerenik za unutarnje tržište Thierry Breton.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/eu-postigao-dogovor-o-novom-propisu-koji-ce-kako-tvrde-u-bruxellesu-ukrotiti-divlji-zapad-na-internetu-15187164
Viš kako galaktička reagira odma kad meni pukne film. Sad ćete lovat po bespućima interneta jer si meni diga tlak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
čedo, zaklopi labrnju i imaj poštovanjacrvenkasti wrote:niels wrote:@AssadNaPodmornici
Lima, netko ti je prebio naziv, poplavio je. :)
Kaj ima opcija da promijenimo boju naziva?
To je zato jer je on sad moderator, glupane.
Šandor Winnetou and niels like this post
Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
ovo je 7 skladiste u 2 dana na istim kordinatama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Noor likes this post
ebenica wrote:ispričavam se što sam psovao, neću višeAssadNaPodmornici wrote:skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
2014-04-12
ebeni, jel ti dobro?ebenica wrote:ispričavam se što sam psovao, neću višeAssadNaPodmornici wrote:skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
Noor wrote:ebeni, jel ti dobro?ebenica wrote:ispričavam se što sam psovao, neću višeAssadNaPodmornici wrote:skladište osvojeno na početku rata, to jest teritorij osvojen u prvom danu rata, tek sada otkrili skladište pa ga prikazali javnosti.Ringo10 wrote:Rrusi su kod Harkova zaplijenili ogromno skladiste municije
sutra ce glasat za plenkovica vidin ja di to vodi
2014-04-12
michaellcmacha and Noor like this post
Noor wrote:čedo, zaklopi labrnju i imaj poštovanjacrvenkasti wrote:niels wrote:@AssadNaPodmornici
Ne smijem ga vrijeđati? Zato jer je star i glup?
crvenkasti-
2014-04-17
Ukri su imali sve a izabrali su rat i ubijanje naroda Donbasa jer su Anglosaksi to njima naredili
E pa sad nek im bude...
JA za Anglosaksonsku mafiju navijat ne mogu a posebno ne za one koji su njihovo orudje
E pa sad nek im bude...
JA za Anglosaksonsku mafiju navijat ne mogu a posebno ne za one koji su njihovo orudje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Holodni Jar dan prije...ne znam di se toćno nalazi. Masakr.
Komentar je: - To vam je za Buču!
Komentar je: - To vam je za Buču!
Vlasti lučkog grada Odese javljaju da je projektil pogodio jednu tamošnju zgradu.
U saopćenju se ne navode konkretne informacije o tome je li napadnuta civilna ili vojna infrastruktura.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti kao i onaj četnik zingaro i jebač svetoje još uvijek ste u zapadnim tiranijama.Ringo10 wrote:Ukri su imali sve a izabrali su rat i ubijanje naroda Donbasa jer su Anglosaksi to njima naredili
E pa sad nek im bude...
nikako da krenete u rusku demokraciju, socijalizam za sve.
ni onaj lažov praprapraunuk koji je praprapapradjed isto se nikaj ne javlja.
samo iskompleksirani crveni kojeg je stari odvukao u srbiju i džango, reda radi da četnikovanje ne zahrđa.
veber-
2014-12-30
michaellcmacha, Šandor Winnetou and niels like this post
PS: prethodna fotografija se nalazi i na ovom setu,
tako da znamo s kojeg dijela je bojišta: Harkiv
tako da znamo s kojeg dijela je bojišta: Harkiv
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Interesantno sa T80...ne razleti se ipak tako ko T72....a nisu toliko opet drukciji jedan od drugoga tenkovi. Negdje sam procitao da municiju u T80 slažu na podu a ne uokolo po samome tenku. To bi mogao biti razlog što se ne razleti ko petarda baš svaki kad ga pogodi nešto. Doduše ne znam jel tako industrijski postavljeno ili su posade same zaključile da je vrag odnio šalu.
Guest- Guest
kaya wrote:Tko je moderator?
Kajo ja nisam. Nije da je bilo potrebno ovo odgovoriti ali uvijek koristim priliku da dignem ruku barem u blizini lijepih žena
Guest- Guest
što li tek sebi radiš...crvenkasti wrote:Noor wrote:čedo, zaklopi labrnju i imaj poštovanjacrvenkasti wrote:niels wrote:@AssadNaPodmornici
Ne smijem ga vrijeđati? Zato jer je star i glup?
2015-08-08
niels likes this post
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu