Policija je po Sl. Brodu lovila izbjeglice, uhitili njih šestero
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Policija je po Sl. Brodu lovila izbjeglice, uhitili njih šestero
Ajd, provjerit ću. Dakle, adventisti? Ako imaju neko drugo ime, reci da znam što tražim.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
"subotari" mislim da su adventisti. crkva im je bila iz onih zGrada na trgu pobjede koje idu u L. Preko puta poste. Dvije trafike pa zelena povrsina. Poslije prema centru Banka itd. Na raskrizju bio "zdravljak" koji je prvi otvarao. Na lijevo Siroka do Male crkve ili tako nekako. NA desno korzo, Vesna, itd....Moguce da sam pobrkao ali znam da je bakina spavaca soba gledala na dvoriste od "subotarske" crkve. Cak sam se kao dijete igrao sa djecom pred misu ili tako sto.Regoč wrote:Ajd, provjerit ću. Dakle, adventisti? Ako imaju neko drugo ime, reci da znam što tražim.
abraham-
2014-04-14
ma nije dio grada nego ostarija na krimeji...doduse, neki kad se hoce nac tamo - kazu kod pariza...a ima i maskarani reli - Pariz-Bakarjastreb wrote:Gore negdje kod one pravosl.crkve. Prema Trsatu.n_razbojnik wrote:Gdje ga dode taj riječki Pariz?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Neoliberalni portugalac wrote:Da je INA ostala u privatnim rukama(rukama RH židova), mogla je možda postati uz tržišne odnose jedan od najvećih globalnih korporacija čija bi vrijednost bila veća nego BDP RH države, uz malo sreće i sposobnosti privatnog vlasništva.
Ovako je firma , slučaj, razjebao je socijalizam
Socijalizam nas je kulturoloski, tehnicki i nacionalno sjebao do jaja. Potpuno neprirodna totalitaristicka pojava nepotrebna ljudskom bicu.
Last edited by flumen on 13/1/2016, 20:02; edited 1 time in total (Reason for editing : jbga)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Čime se bavi hrvatska policija? Upravo su uhitili Indexovog novinara, zbog pjesmice
» Vsataška policija žigoše izbjeglice
» Turska: Policija uklonila sve arapske natpise sa radnji čiji su vlasnici sirijske izbjeglice u gradu Adana /VIDEO/
» Ostvarila sve snove: Po danu je lovila kriminalce, po noći bičevala fetišiste
» Šestero imigranata utopilo se na Dunavu
» Vsataška policija žigoše izbjeglice
» Turska: Policija uklonila sve arapske natpise sa radnji čiji su vlasnici sirijske izbjeglice u gradu Adana /VIDEO/
» Ostvarila sve snove: Po danu je lovila kriminalce, po noći bičevala fetišiste
» Šestero imigranata utopilo se na Dunavu
Page 4 of 4