Policija je po Sl. Brodu lovila izbjeglice, uhitili njih šestero
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Policija je po Sl. Brodu lovila izbjeglice, uhitili njih šestero
Neloši su ali biće je to takva moda da u tekstu ponoviš
jednu stvar barem 3-4 puta kako bi ušla u uho čitatelju .
A kraći tekst nitko nebi ozbijno shvatio, samo bi ga
preletio pogledom i to je to.
Istu tendenciju sam uočio i u ozbiljnijim novinama,
napiše se vijest, onda se ispod slike ponovi tekst, pa se
piše o sl. dogadjajima mao, onda se opet vrati na temu
i tako tekst ispadne duži, ozbiljniji fol.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Primijetio sam da se tekstovi onog munjenog Hodaka u većem dijelu sastoje od nabrajanja osobnih imena.Yehudi wrote:Neloši su ali biće je to takva moda da u tekstu ponoviš
kolumna mu se sastoji od par osvrta (5-6)na neke događaje i u svakom od tih "eseja" obavezno nabroji po 20-tak istih imena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cuo sam da su goljpovci i ovi kapovicevi vec u brodu i omogucuju bijeg ovima...navodno na sigurno preko save u srpsku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
treba su ih uloviti sa puškama za uspavljivanje
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pretjerivanje. Brod je grad od 40 000 stanovinika i ganjaju sesta doktora. Nego Mali Pariz,??? Regoc, pomoc???
2014-04-14
Dobar ti je ovaj o Fincima.marcellus wrote:dakle, govorim o svom petku. Potrošiš deset sati da nešto napišeš suvislo i kako treba, ne te jebe niko. Ubaciš nešto o multikultijima, 15 minuta posla tisuću šeranja odma
Guest- Guest
Koja je uloga P.Vujisića bila u Kapelskim Kresovima? Možda nisam shvatio bit, ali zakleo bih se da s tom serijom nije imao ništa.jastreb wrote:Možda su mislili da su u Francuskoj.michaellcmacha wrote:
Kako javljaju čitatelji, najmanje šestero izbjeglica bježalo je po gradskom naselju Mali Pariz.
Sjetio sam se jedne anegdote vezane uz Pavla Vujisića prilikom snimanja legendarne serije kapelski kresovi.
Guest- Guest
Jel imalo veze s Moravicama, ta anegdota?kofein wrote:Koja je uloga P.Vujisića bila u Kapelskim Kresovima? Možda nisam shvatio bit, ali zakleo bih se da s tom serijom nije imao ništa.jastreb wrote:Možda su mislili da su u Francuskoj.michaellcmacha wrote:
Kako javljaju čitatelji, najmanje šestero izbjeglica bježalo je po gradskom naselju Mali Pariz.
Sjetio sam se jedne anegdote vezane uz Pavla Vujisića prilikom snimanja legendarne serije kapelski kresovi.
Guest- Guest
Ok anegdota kao takva, naravno.....no mistik se pogubi ponekad. :pStarhemberg wrote:Jel imalo veze s Moravicama, ta anegdota?kofein wrote:Koja je uloga P.Vujisića bila u Kapelskim Kresovima? Možda nisam shvatio bit, ali zakleo bih se da s tom serijom nije imao ništa.jastreb wrote:Možda su mislili da su u Francuskoj.michaellcmacha wrote:
Guest- Guest
Pavle Vuisić je u Kresovima glumio Amerikanca. Povratnika iz SAD koji je imao gostionu u mjestu. Uvijek bi sa sobom vukao onog prepariranog orla.kofein wrote:Koja je uloga P.Vujisića bila u Kapelskim Kresovima? Možda nisam shvatio bit, ali zakleo bih se da s tom serijom nije imao ništa.jastreb wrote:Možda su mislili da su u Francuskoj.michaellcmacha wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
... oprosti. Sad sam se i ja sjetio....jastreb wrote:Pavle Vuisić je u Kresovima glumio Amerikanca. Povratnika iz SAD koji je imao gostionu u mjestu. Uvijek bi sa sobom vukao onog prepariranog orla.kofein wrote:Koja je uloga P.Vujisića bila u Kapelskim Kresovima? Možda nisam shvatio bit, ali zakleo bih se da s tom serijom nije imao ništa.jastreb wrote:Možda su mislili da su u Francuskoj.michaellcmacha wrote:
Guest- Guest
Grandiozna uloga. Cijela serija se vrti oko Pavla. Muhahahahahaha Svaka cast Pavlu .
2014-04-14
Starhemberg wrote:Dobar ti je ovaj o Fincima.marcellus wrote:dakle, govorim o svom petku. Potrošiš deset sati da nešto napišeš suvislo i kako treba, ne te jebe niko. Ubaciš nešto o multikultijima, 15 minuta posla tisuću šeranja odma
a ono, onaj o obrazovanju nije pročitalo 700 ljudi a važniji je i bolji... ali jebeš visoko obrazovanje, ništa deri dalje po multikulti... nije da i oni nisu problem, doduše, aktualan...
mali kvartic u brodu, znan kao mali Parizabraham wrote:Pretjerivanje. Brod je grad od 40 000 stanovinika i ganjaju sesta doktora. Nego Mali Pariz,??? Regoc, pomoc???
sjeverno od ulice dr Mile Budaka
dijagram-
2015-08-09
kakav je to naziv za ulicu... kod mene je svojevremeno davorko vidović čim je stupio na gradonačelničku dužnost odmah izmijenio ime ulici koja je nosila taj sablažnjivi naziv.... a potom si je doveo plin do kuće... i to bi bilo to, tko će znat šta je od tog dvoje bilo veće socialdemokratsko postignuće...dijagram wrote:mali kvartic u brodu, znan kao mali Parizabraham wrote:Pretjerivanje. Brod je grad od 40 000 stanovinika i ganjaju sesta doktora. Nego Mali Pariz,??? Regoc, pomoc???
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a ima brod ima, i vinkovci i doli na moru negdje vidjeh i,...ima:)michaellcmacha wrote:kakav je to naziv za ulicu... kod mene je svojevremeno davorko vidović čim je stupio na gradonačelničku dužnost odmah izmijenio ime ulici koja je nosila taj sablažnjivi naziv.... a potom si je doveo plin do kuće... i to bi bilo to, tko će znat šta je od tog dvoje bilo veće socialdemokratsko postignuće...dijagram wrote:mali kvartic u brodu, znan kao mali Parizabraham wrote:Pretjerivanje. Brod je grad od 40 000 stanovinika i ganjaju sesta doktora. Nego Mali Pariz,??? Regoc, pomoc???
dijagram-
2015-08-09
Mislim da mi jestric zivio tamo kada sam bio mali. Je bila neka kolonija tamo??
2014-04-14
pa se ti sad misli kako je nama ovdje... ;).... šta mi ovdje duramo to je strahota....dijagram wrote:a ima brod ima, i vinkovci i doli na moru negdje vidjeh i,...ima:)michaellcmacha wrote:kakav je to naziv za ulicu... kod mene je svojevremeno davorko vidović čim je stupio na gradonačelničku dužnost odmah izmijenio ime ulici koja je nosila taj sablažnjivi naziv.... a potom si je doveo plin do kuće... i to bi bilo to, tko će znat šta je od tog dvoje bilo veće socialdemokratsko postignuće...dijagram wrote:mali kvartic u brodu, znan kao mali Parizabraham wrote:Pretjerivanje. Brod je grad od 40 000 stanovinika i ganjaju sesta doktora. Nego Mali Pariz,??? Regoc, pomoc???
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ima i kolonija da:)abraham wrote:Mislim da mi jestric zivio tamo kada sam bio mali. Je bila neka kolonija tamo??
dijagram-
2015-08-09
bit ce bolje, samo da se merzelica vrati na 'svoje mjesto" :)michaellcmacha wrote:pa se ti sad misli kako je nama ovdje... ;).... šta mi ovdje duramo to je strahota....dijagram wrote:a ima brod ima, i vinkovci i doli na moru negdje vidjeh i,...ima:)michaellcmacha wrote:kakav je to naziv za ulicu... kod mene je svojevremeno davorko vidović čim je stupio na gradonačelničku dužnost odmah izmijenio ime ulici koja je nosila taj sablažnjivi naziv.... a potom si je doveo plin do kuće... i to bi bilo to, tko će znat šta je od tog dvoje bilo veće socialdemokratsko postignuće...dijagram wrote:mali kvartic u brodu, znan kao mali Parizabraham wrote:Pretjerivanje. Brod je grad od 40 000 stanovinika i ganjaju sesta doktora. Nego Mali Pariz,??? Regoc, pomoc???
dijagram-
2015-08-09
Da to nije cigansko naselje?
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Čime se bavi hrvatska policija? Upravo su uhitili Indexovog novinara, zbog pjesmice
» Vsataška policija žigoše izbjeglice
» Turska: Policija uklonila sve arapske natpise sa radnji čiji su vlasnici sirijske izbjeglice u gradu Adana /VIDEO/
» Ostvarila sve snove: Po danu je lovila kriminalce, po noći bičevala fetišiste
» Šestero imigranata utopilo se na Dunavu
» Vsataška policija žigoše izbjeglice
» Turska: Policija uklonila sve arapske natpise sa radnji čiji su vlasnici sirijske izbjeglice u gradu Adana /VIDEO/
» Ostvarila sve snove: Po danu je lovila kriminalce, po noći bičevala fetišiste
» Šestero imigranata utopilo se na Dunavu
Page 2 of 4