Ruska invazija na Ukrajinu
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ai da napokon napišeš i nekaj pametnomarcellus wrote:
samo ebenici velikom vojnom stručnjaku.
Guest- Guest
čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
tko ste "vi"? u ime koje točno skupine ti govoriš?
Guest- Guest
Gvozdika
600 komada
kalibar 122 mm
Moš ga jebat sad. Nije NATO kalibar.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Ukrainian_Ground_Forces#Field_artillery
600 komada
kalibar 122 mm
Moš ga jebat sad. Nije NATO kalibar.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Ukrainian_Ground_Forces#Field_artillery
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
ja čitam savršeno i ponovo te pitam, tko ste "vi"? jesi ti ti ili si ti vi? kolko vas ima? u ime čije skupine ti govoriš?
Guest- Guest
Sa svom ovom pustom samohodnom artiljerijom i tegljenom artiljerijom iz SSSR-a Ukri mogu sad obrisat dupe.
Jbga nije NATO standard a ono šta je bilo po skladištima drugih država iz bivšeg varšavskog saveza se potrošilo.
Bog ne voli kretene. Znali ste da ćete prije ili poslije zaratit s Rusijom a niste promijenili kalibar uopće.
JEDITE GOVNA.
Jbga nije NATO standard a ono šta je bilo po skladištima drugih država iz bivšeg varšavskog saveza se potrošilo.
Bog ne voli kretene. Znali ste da ćete prije ili poslije zaratit s Rusijom a niste promijenili kalibar uopće.
JEDITE GOVNA.
2014-04-11
Ako ti tako jednostavne stvari ne možeš razumjeti kako da čovjek s tobom uopće raspravlja o bilo čemu?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
ja čitam savršeno i ponovo te pitam, tko ste "vi"? jesi ti ti ili si ti vi? kolko vas ima? u ime čije skupine ti govoriš?
ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Pricekaj da se prebroji i zbroji. Sad si ga skroz razlozio.
Guest- Guest
pojasni mi. pojasni mi kao malom djetetu.Šandor Winnetou wrote:Ako ti tako jednostavne stvari ne možeš razumjeti kako da čovjek s tobom uopće raspravlja o bilo čemu?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Guest- Guest
interesantna je ta retorika svako malo. kurve su oni drugi a "nama" kurve ne trebaju i "mi" ćemo ih izvozit. ali se nikad ne zna o kome je riječ. tajna neka.violator wrote:ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Pricekaj da se prebroji i zbroji. Sad si ga skroz razlozio.
Guest- Guest
dakle rusi će imati kurvi za izvoz, nama ruske kurve ne trebaju jer ih imamo dovoljno na forumu. Jel sam dovoljno dobro nacrtao ili ti trebaju dadatne bojice?ebenica wrote:pojasni mi. pojasni mi kao malom djetetu.Šandor Winnetou wrote:Ako ti tako jednostavne stvari ne možeš razumjeti kako da čovjek s tobom uopće raspravlja o bilo čemu?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Jedan muškarac može oplodit više žena.
Ti omjeri su nebitni. Posebno to šta je muških manje.
2014-04-11
znači "vi" ste forumaši? ti govoriš u ime svih forumaša? jel ovo vaš forum? ćete vi odavde nešto izvozit? kurve neke? tko su kurve? di ćete ih izvozit? na ruski forum? jel to?Šandor Winnetou wrote:dakle rusi će imati kurvi za izvoz, nama ruske kurve ne trebaju jer ih imamo dovoljno na forumu. Jel sam dovoljno dobro nacrtao ili ti trebaju dadatne bojice?ebenica wrote:pojasni mi. pojasni mi kao malom djetetu.Šandor Winnetou wrote:Ako ti tako jednostavne stvari ne možeš razumjeti kako da čovjek s tobom uopće raspravlja o bilo čemu?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Guest- Guest
Ma nebitno, vidiš da neutralni nije skužio pa je doveo pojačanje i sad bi se hranili na meni, moš misliti ;)RayMabus wrote:Jedan muškarac može oplodit više žena.
Srpska Gvozdika:
https://en.wikipedia.org/wiki/2S1_Gvozdika#Operators
Korisnici Gvozdika u svijetu:
https://en.wikipedia.org/wiki/2S1_Gvozdika#Operators
Korisnici Gvozdika u svijetu:
2014-04-11
pa objasni mi kao malom djetetu, ako ne znaš objasnit onda jebemu napiši: ne znam!Šandor Winnetou wrote:Ma nebitno, vidiš da neutralni nije skužio pa je doveo pojačanje i sad bi se hranili na meni, moš misliti ;)RayMabus wrote:Jedan muškarac može oplodit više žena.
Guest- Guest
Svejedno al Marcove i tvoje analize oko tih omjera nisu točne.Šandor Winnetou wrote:Ma nebitno, vidiš da neutralni nije skužio pa je doveo pojačanje i sad bi se hranili na meni, moš misliti ;)RayMabus wrote:Jedan muškarac može oplodit više žena.
Jedan muškarac može oploditi više žena.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
ti, tvoja pratilja vampirica, ringo, tovariš i alfa ste ruske kurve i zato nam ne trebaju uvozne . Što ti tu nije jasno?ebenica wrote:znači "vi" ste forumaši? ti govoriš u ime svih forumaša? jel ovo vaš forum? ćete vi odavde nešto izvozit? kurve neke? tko su kurve? di ćete ih izvozit? na ruski forum? jel to?Šandor Winnetou wrote:dakle rusi će imati kurvi za izvoz, nama ruske kurve ne trebaju jer ih imamo dovoljno na forumu. Jel sam dovoljno dobro nacrtao ili ti trebaju dadatne bojice?ebenica wrote:pojasni mi. pojasni mi kao malom djetetu.Šandor Winnetou wrote:Ako ti tako jednostavne stvari ne možeš razumjeti kako da čovjek s tobom uopće raspravlja o bilo čemu?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Šandor Winnetou wrote:dakle rusi će imati kurvi za izvoz, nama ruske kurve ne trebaju jer ih imamo dovoljno na forumu. Jel sam dovoljno dobro nacrtao ili ti trebaju dadatne bojice?ebenica wrote:pojasni mi. pojasni mi kao malom djetetu.Šandor Winnetou wrote:Ako ti tako jednostavne stvari ne možeš razumjeti kako da čovjek s tobom uopće raspravlja o bilo čemu?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Tko su to "mi" i "nama"? Hrvati? Sta nisi ti Srbin? :)
Guest- Guest
nitko od nas ti nije lajkao to kurve, noorka ti je lajkala. ne može se odnosit na nas. i tko si jebote ti da nekome govoriš da je kurva? kurvba ti je mater koja te izlegla.Šandor Winnetou wrote:ti, tvoja pratilja vampirica, ringo, tovariš i alfa ste ruske kurve i zato nam ne trebaju uvozne . Što ti tu nije jasno?ebenica wrote:znači "vi" ste forumaši? ti govoriš u ime svih forumaša? jel ovo vaš forum? ćete vi odavde nešto izvozit? kurve neke? tko su kurve? di ćete ih izvozit? na ruski forum? jel to?Šandor Winnetou wrote:dakle rusi će imati kurvi za izvoz, nama ruske kurve ne trebaju jer ih imamo dovoljno na forumu. Jel sam dovoljno dobro nacrtao ili ti trebaju dadatne bojice?ebenica wrote:pojasni mi. pojasni mi kao malom djetetu.Šandor Winnetou wrote:Ako ti tako jednostavne stvari ne možeš razumjeti kako da čovjek s tobom uopće raspravlja o bilo čemu?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne čitaš, čitaj ponovo.ebenica wrote:pročitao sam i ponovo te pitam, tko ste točno "vi" da ćete nekaj izvozit?Šandor Winnetou wrote:čitaj s razumjevanjemebenica wrote:tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu