Ruska invazija na Ukrajinu
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
evo ti sažetak za glupe k'o kurac, čitače indexa.debotoijusto wrote:
ovo je najduzi tekst ovog mjeseca koji nisam procitao
Guest- Guest
isus ti matermarcellus wrote:
joj daj dečko vidio sam smrznute ribe s više smisla za humor nego što ga ti imaš.
Guest- Guest
Mjesec dana prije tog napada :RayMabus wrote:Ebenica je kreten.
Doša mi jutros natezat se oko neke žene i djece i civila u onoj željezari i vodit moralne rasprave s menom a ja ga gledan.
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Post by RayMabus Sun 23 Jan - 8:11
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
--
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:42
Brige me za njih tamo. Ja sam stavio granicu na Karpatima ( zapadna Ukrajina ) a oćel se kreteni tamo van te zone zakačit...a ja san i reka svoje a oni nek rade šta oće, jebe mi se.
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
---
Tema:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
--
I idiot meni ujutro uletija s nekim ženama i djeci u željezari i počme mi solit pamet a ja ga gledam.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Odmah da napomenem da je ne upucujem nikome.
Ali
"Tebe je nemoguće podcijeniti"
Guest- Guest
A major Russian offensive is trying to break through the Ukrainian lines near Huliaipole, east of Zaporizhzhia.
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 19, 2022
At the same time, 25 000 Russian troops are trying to move south from Izyum.
It’s an attempt at a two-pronged encirclement of Ukraine’s troops in the Donbas. pic.twitter.com/4ZkWncYrcO
AlfaOmega wrote:A major Russian offensive is trying to break through the Ukrainian lines near Huliaipole, east of Zaporizhzhia.
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 19, 2022
At the same time, 25 000 Russian troops are trying to move south from Izyum.
It’s an attempt at a two-pronged encirclement of Ukraine’s troops in the Donbas. pic.twitter.com/4ZkWncYrcO
koordinirana vojna akcija? koji je ovo kurac, pa ne može tak. koje su ovo fore? mi smo u jarku s javelinima...kakve su ovo mrtve vojne fore.
Guest- Guest
Naglasio je kako je dosljedna provedba plana aktivnosti Ministarstva obrane zemlje usmjerena na daljnji razvoj vojske i mornarice te njihovu opskrbu naprednom vojnom opremom.
“Osim toga, uvođenje novih metoda ratovanja omogućit će bolju prilagodbu postrojbi suvremenim uvjetima oružanog sukoba”, kazao je Sergej Šojgu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Oružane snage RF uvest će nove metode ratovanja kako bi se bolje prilagodile suvremenim uvjetima vojne konfrontacije, izjavio je u utorak, 19. travnja, ruski ministar obrane Sergej Šojgu na kolegiju tog vojnog resora.
Naglasio je kako je dosljedna provedba plana aktivnosti Ministarstva obrane zemlje usmjerena na daljnji razvoj vojske i mornarice te njihovu opskrbu naprednom vojnom opremom.
“Osim toga, uvođenje novih metoda ratovanja omogućit će bolju prilagodbu postrojbi suvremenim uvjetima oružanog sukoba”, kazao je Sergej Šojgu.
eufemizam za "zasrali smo, prelazimo na plan b"
plan B: Dovući još topništva i sve poravnavati još jače.marcellus wrote:RayMabus wrote:Oružane snage RF uvest će nove metode ratovanja kako bi se bolje prilagodile suvremenim uvjetima vojne konfrontacije, izjavio je u utorak, 19. travnja, ruski ministar obrane Sergej Šojgu na kolegiju tog vojnog resora.
kad se kojem ruskom vladaru jebalo za 10 ili 20 milijuna mrtvih rusa?
Problem je što je rusija danas nacija od oko 140 milijuna ljudi, uglavnom gerijatrije...
a populacijska piramida im izgleda ovako - dakle, nacija baba
Šandor Winnetou wrote:plan B: Dovući još topništva i sve poravnavati još jače.marcellus wrote:RayMabus wrote:Oružane snage RF uvest će nove metode ratovanja kako bi se bolje prilagodile suvremenim uvjetima vojne konfrontacije, izjavio je u utorak, 19. travnja, ruski ministar obrane Sergej Šojgu na kolegiju tog vojnog resora.
pa da ostaviš sam sebi "spaljenu zemlju"
to su koristili protiv nijemaca u WW2, to sad koriste protiv samih sebe
samo ebenici velikom vojnom stručnjaku, onom kenguru i tak par njih se čini da ga dobiva.
Evo mariupolj samo što nije pao... dva mjeseca rata jebote za osvojit mariupolj... to nije fail. to je epic fail.
pa reko sam, hićo je za dva mjeseca zgazio pol europe...
Naime, njihovo dalekometno topništvo koristi granate kalibra 152 mm kakvo danas proizvodi jedino Rusija i Srbija. Jasno je da im Vučic neće prodati takve granate, ne samo zato što bi to smetalo Putinu, nego što bi Vučic u potpunosti ostao bez potpore svojih vlastitih birača koji su veći rusi i od Rusa.
Ukrajincima topnički NATO kalibar 155 mm ne znači ništa ako im se ne dostave i odgovarajuće oružje.
Ukrajinsko dalekometno topništvo koristi granate kalibra 152 mm kakve proizvodi jedino Srbija. Problem je što im ponestaje projektila, a Vučic im ne želi prodati nove!
Last edited by RayMabus on Tue 19 Apr - 21:02; edited 1 time in total
2014-04-11
a kad su rusi imali ikada drugačiju doktrinu u bilo kojem ratu, uvijek su se oslanjali na brutalnu silu i masovnost. U ww2 su im spasili guzice ameri a sad vjerujem da će američka pomoć Ukrajini svesti horde barbara na razumnu mjerumarcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:plan B: Dovući još topništva i sve poravnavati još jače.marcellus wrote:RayMabus wrote:Oružane snage RF uvest će nove metode ratovanja kako bi se bolje prilagodile suvremenim uvjetima vojne konfrontacije, izjavio je u utorak, 19. travnja, ruski ministar obrane Sergej Šojgu na kolegiju tog vojnog resora.
pa da ostaviš sam sebi "spaljenu zemlju"
to su koristili protiv nijemaca u WW2, to sad koriste protiv samih sebe
Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Noor likes this post
tko ste točno "vi" da ćete izvozit neke kurve? jesi kupio kartu za put?Šandor Winnetou wrote:Biće kurvi za izvoz, nama doduše ne trebaju, imamo ruskih kurvi poprilično barem na ovom forumu.marcellus wrote:The gender ratio in Russia is currently 86.8 men per 100 women
Guest- Guest
--
Tank guns and artillery
105×617mm
120×570mm NATO
155 mm
https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_cartridge
Last edited by RayMabus on Tue 19 Apr - 21:30; edited 1 time in total
2014-04-11