Ruska invazija na Ukrajinu
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Upravo ova fabrika, ostala je posljednje uporište ukrajinskih snaga u Mariupolju koje su već nekoliko puta odbile zahtjeve Ministarstva odbrane Ruske Federacije za predajom.
"Jurišne grupe započele su akciju. Ruska Federacija nam pomaže u tome avijacijom i artiljerijom. U bliskoj budućnosti, pseudobranioci ukrajinskog naroda će se se ipak predati i ljudi u Mariupolju će lakše disati", rekao je danas predstavnik vojnog resora Narodne Republike Donjeck Eduard Basurin.
Počeo je napad na fabriku Azovstal, posljednje uporište ukrajinske vojske u Mariupolju
"Jurišne grupe započele su akciju. Ruska Federacija nam pomaže u tome avijacijom i artiljerijom. U bliskoj budućnosti, pseudobranioci ukrajinskog naroda će se se ipak predati i ljudi u Mariupolju će lakše disati", rekao je danas predstavnik vojnog resora Narodne Republike Donjeck Eduard Basurin.
Počeo je napad na fabriku Azovstal, posljednje uporište ukrajinske vojske u Mariupolju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
Guest- Guest
ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
A nije veteran Domovinskog rata?
Guest- Guest
koliko ovog oružja kaj se ukrajini šalje zvarši na crnom tržištu? koliko ukrajinskih generala omasti brk? koliko će terorističkih napada od tog istog oružja bit u idućih desetak godina po europskim metropolama? šalju im oružje---jupiiii ameri. borimo se do zadnjeg ukrajinca. geroima slava.
Guest- Guest
nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči. sad se bori za njihovu stvar, piše o ratu, srbi su četnici, dobar četnik je mrtav četnik, dobar srbin samo mrtav srbin, daj nam oružje.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
Last edited by ebenica on 19/4/2022, 12:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
#RussianArmy & #LPR forces managed to capture Yampolivka/Ямполівка village during the night & reached the northern outskirts of Zarichne/Зарічне & Tors'ke/Торське.
— @Suriyak (@Suriyakmaps) April 19, 2022
Map: [ https://t.co/WueDxgMjXL ]
Inače ova suriyakova mapa je dosta preciznija neg ona na liveuamap
na kraju ispada da je photoshopirana ukradena veš mašina na tenku med i mlijeko naspram ovih lopova.ebenica wrote:koliko ovog oružja kaj se ukrajini šalje zvarši na crnom tržištu? koliko ukrajinskih generala omasti brk? koliko će terorističkih napada od tog istog oružja bit u idućih desetak godina po europskim metropolama? šalju im oružje---jupiiii ameri. borimo se do zadnjeg ukrajinca. geroima slava.
https://www.cato.org/commentary/sending-weapons-ukraine-could-have-unintended-consequences#
Guest- Guest
ebenica wrote:nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
Ah, oh, sad mi je jasna ta ogromna mrznja koju svako malo ispolji... Bit ce ga kakav komesar spasio od obavljanja duznosti. A on mu se bas otimao. Htio je braniti domovinu, ali je onemogucen. ;)
Guest- Guest
ebenica wrote:nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči. sad se bori za njihovu stvar, piše o ratu, srbi su četnici, dobar četnik je mrtav četnik, dobar srbin samo mrtav srbin, daj nam oružje.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ebenica wrote:nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči. sad se bori za njihovu stvar, piše o ratu, srbi su četnici, dobar četnik je mrtav četnik, dobar srbin samo mrtav srbin, daj nam oružje.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
dečko, radilo se o izdaji za koju se znalo. Cijelo jutro je četnički radio javljao kojim putem će doći ustaše i kad.
naravno da nisam otišao u četničku klopku. Jer u ratu nije cilj glupo poginuti i naletjet na minu.
za razliku od tebe ja sam svoje odradio u HV-u, koliko me je išlo, ostatak vremena radio u banci, a tebi tumačenje na volju.
ti nisi al kaj s ljudima iz tog kamiona, jel su oni bili glupi? ili njih nije imao tko spasit iz tog kamiona? nije to dezertiranje kad u ratu misliš da ćeš poginut.marcellus wrote:ebenica wrote:nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči. sad se bori za njihovu stvar, piše o ratu, srbi su četnici, dobar četnik je mrtav četnik, dobar srbin samo mrtav srbin, daj nam oružje.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
dečko, radilo se o izdaji za koju se znalo. Cijelo jutro je četnički radio javljao kojim putem će doći ustaše i kad.
naravno da nisam otišao u četničku klopku. Jer u ratu nije cilj glupo poginuti i naletjet na minu.
za razliku od tebe ja sam svoje odradio u HV-u, koliko me je išlo, ostatak vremena radio u banci, a tebi tumačenje na volju.
znam da jesi, na sigurnom, u morh-u. srcu ratišta, zagrebu. ja sam ovoj državi dao više nego kaj ćeš ti ikad ;)
Guest- Guest
ebenica wrote:index je mini biblija. ponekad laže u koroni npr. ali sad govori istinu. ali laž je figurativna kao i u pravoj bibliji, nitko ne misli ozbiljno. kao i sad, rusi su općeniti ali ih dijelimo na urbane i ruralne ali to svatko zna čim pročita na koga se odnosi, na ruralne. ta-da.violator wrote:ebenica wrote:uvijek zaboravi m da ima urbanih i oni koji to nisu, ovi ruralni kolju i siluju. to je u rusiji normalno. kaže debo. urbani su ok.
Debo je ovaj sto cita srednjostrujasku knjizevnost tipa Index?
stavite ove umivene djecacice sto im majka udrobila cajne kolutice prije snimanja i tim cinom pravdate spodobe koje se na ratistu nakon 20 dana ludila dokopala civila na kojima se mogu izivljavat , ova dva bi jebala smrznutog cetnika u letu da nisu zaglavili 3 dan rata
index kazes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
branio je, u minhen bojni, čuvao kafić prema zaprešiću, najopasnije ratište. to je cilj u ratu da ne pogineš ili staneš na minu.violator wrote:ebenica wrote:nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
Ah, oh, sad mi je jasna ta ogromna mrznja koju svako malo ispolji... Bit ce ga kakav komesar spasio od obavljanja duznosti. A on mu se bas otimao. Htio je braniti domovinu, ali je onemogucen. ;)
Guest- Guest
nema sumnje da ako što i ode sa strane, kontrolirano je od amera i služi im za razna potkusurivanja...ameri vole tuđim po glogu mlatit, na svoje više pazeebenica wrote:na kraju ispada da je photoshopirana ukradena veš mašina na tenku med i mlijeko naspram ovih lopova.ebenica wrote:koliko ovog oružja kaj se ukrajini šalje zvarši na crnom tržištu? koliko ukrajinskih generala omasti brk? koliko će terorističkih napada od tog istog oružja bit u idućih desetak godina po europskim metropolama? šalju im oružje---jupiiii ameri. borimo se do zadnjeg ukrajinca. geroima slava.
https://www.cato.org/commentary/sending-weapons-ukraine-could-have-unintended-consequences#
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ebenica wrote:ti nisi al kaj s ljudima iz tog kamiona, jel su oni bili glupi? ili njih nije imao tko spasit iz tog kamiona? nije to dezertiranje kad u ratu misliš da ćeš poginut.marcellus wrote:ebenica wrote:nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči. sad se bori za njihovu stvar, piše o ratu, srbi su četnici, dobar četnik je mrtav četnik, dobar srbin samo mrtav srbin, daj nam oružje.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
znam da jesi, na sigurnom, u morh-u. srcu ratišta, zagrebu. ja sam ovoj državi dao više nego kaj ćeš ti ikad ;)
ne, nisam bio na morhu, bio sam u pripizdini
nema veze, ladno i vlaga ali mirno
za ostalo se obrati sinu od janka blebetka koji je te dečke poslao u zasjedu, nisam ja.
lopovi i slovatelji, vidi se odmah, samo da ih malo umiješ, ruralne orkedebotoijusto wrote:ebenica wrote:index je mini biblija. ponekad laže u koroni npr. ali sad govori istinu. ali laž je figurativna kao i u pravoj bibliji, nitko ne misli ozbiljno. kao i sad, rusi su općeniti ali ih dijelimo na urbane i ruralne ali to svatko zna čim pročita na koga se odnosi, na ruralne. ta-da.violator wrote:ebenica wrote:uvijek zaboravi m da ima urbanih i oni koji to nisu, ovi ruralni kolju i siluju. to je u rusiji normalno. kaže debo. urbani su ok.
Debo je ovaj sto cita srednjostrujasku knjizevnost tipa Index?
stavite ove umivene djecacice sto im majka udrobila cajne kolutice prije snimanja i tim cinom pravdate spodobe koje se na ratistu nakon 20 dana ludila dokopala civila na kojima se mogu izivljavat , ova dva bi jebala smrznutog cetnika u letu da nisu zaglavili 3 dan rata
index kazes
Guest- Guest
Ebenica je glup ko kurac.
Najjaće mi kad meni koji san ono koljač ekstra klase počeja tupit kako su neki civili u željezari a ja ga gledam.
Kao da sam im ja kriv šta su ušli unutra.
Najjaće mi kad meni koji san ono koljač ekstra klase počeja tupit kako su neki civili u željezari a ja ga gledam.
Kao da sam im ja kriv šta su ušli unutra.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hladno i vlaga a ti nejač od 30 godina. jadan, jebote. težak rat.marcellus wrote:ebenica wrote:ti nisi al kaj s ljudima iz tog kamiona, jel su oni bili glupi? ili njih nije imao tko spasit iz tog kamiona? nije to dezertiranje kad u ratu misliš da ćeš poginut.marcellus wrote:ebenica wrote:nije imao vremena, partijsko dijete, spašen da ne pogine. izvuklo ga iz kamiona za ratište. pitam se jel je mahnuo onima koji su ostali u tom kamionu. pogledao ih u oči. sad se bori za njihovu stvar, piše o ratu, srbi su četnici, dobar četnik je mrtav četnik, dobar srbin samo mrtav srbin, daj nam oružje.violator wrote:ebenica wrote:to si četnicima rekao i 91. kad si iskakao iz kamiona. nemaš vremena. ovo za kajumarcellus wrote:joj bando četnici nemam trenutno vremena za vas, dođem kasnije, imate kaju pa se lijepo igrajte i pazite da vas ne našamara prejako
ne, nisam bio na morhu, bio sam u pripizdini
nema veze, ladno i vlaga ali mirno
za ostalo se obrati sinu od janka blebetka koji je te dečke poslao u zasjedu, nisam ja.
Guest- Guest
Ne vjerujem mnogo u ta ratna silovanja.
Kad granate rokaju oko tebe I zvizde meci oko usiju jebacina ti je zadnja stvar u mozgu. A kad zavrsi psihicki se oporavljas i opet ti nije do jebacine
Mozda daleko od fronta u logorima I slicno...
A i to ovisi ...malo je takvih koji bas siluju i kojima je do toga.
Iako...ima i takvih
Kad granate rokaju oko tebe I zvizde meci oko usiju jebacina ti je zadnja stvar u mozgu. A kad zavrsi psihicki se oporavljas i opet ti nije do jebacine
Mozda daleko od fronta u logorima I slicno...
A i to ovisi ...malo je takvih koji bas siluju i kojima je do toga.
Iako...ima i takvih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu