IZBAVI NAS OD ZLA (LIBERA NOS A MALO)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nadbiskup Carlo Maria Viganò -
https://www.youtube.com/watch?v=zIyBFr1bTVg
Nadbiskup Vigano: O planu depopulacije svijeta, dubokoj državi i dubokoj crkvi, te Luciferijanskoj matrici Novog Svjetskog Poretka
Dopustite mi da ovo razmišljanje zaključim kratkom duhovnom misli. Sve što znamo, otkrivamo i razumijemo o globalnoj zavjeri u tijeku pokazuje nam zastrašujuću stvarnost, ali u isto vrijeme oštru i jasnu: da postoje dvije strane, ona Božja i ona Sotonina, ona djece Svjetla i ona djece tame.
Tko je Nadbiskup Carlo Maria Viganò
https://en.wikipedia.org/wiki/Carlo_Maria_Vigan%C3%B2
Dragi moji 'rvatici i 'rvatice bez obzira shto su vam mozgovi izaprani raznim medijskim pranjima bez i sa sredstvima za ispiranje mozga obracam vam se skruseno i ponizno moleci vas da pogledate ovaj video to pazljvo, razmislite o svome zivotu i zivotu vashe djece sada i u buducnost.Buducnost se stvara sada,danas a ne tek kada ona dodje.Za to nam sluze i uche nas pametni i obrazovani ljudi koji imaju josh u sebi mrvu dobrote i dostojanstva i koji sa lakocom prepoznaju razne svjetske prevarante i jebivjetre koji su nauchli zivjeti kao krpelji na vashem tjelu.Dragi 'rvatci posebno oni katolichke vjere poslushajte vasheg pastira,(valjda ste istinski vjernici a ne bivshe komunjare)chovjeka iz crkve koj vam sigurno propovijeda istinu koju ne zelite chuti od mene jer u svome ne znanju mislite da lazem i navodim vodu na mlin vashih neprijatelja koje su izmislili perachi mozgova da bi mogli vama upravljati i koristiti vas kao korisne budale.Dakle, drage moje guske u magli poslushajte vasheg pastira jer nakon toga garantiram vam da necete vishe blejati i biti shishani i po zimi.Eto.
Nadbiskup Vigano: O planu depopulacije svijeta, dubokoj državi i dubokoj crkvi, te Luciferijanskoj matrici Novog Svjetskog Poretka
Dopustite mi da ovo razmišljanje zaključim kratkom duhovnom misli. Sve što znamo, otkrivamo i razumijemo o globalnoj zavjeri u tijeku pokazuje nam zastrašujuću stvarnost, ali u isto vrijeme oštru i jasnu: da postoje dvije strane, ona Božja i ona Sotonina, ona djece Svjetla i ona djece tame.
Dragi moji 'rvatici i 'rvatice bez obzira shto su vam mozgovi izaprani raznim medijskim pranjima bez i sa sredstvima za ispiranje mozga obracam vam se skruseno i ponizno moleci vas da pogledate ovaj video to pazljvo, razmislite o svome zivotu i zivotu vashe djece sada i u buducnost.Buducnost se stvara sada,danas a ne tek kada ona dodje.Za to nam sluze i uche nas pametni i obrazovani ljudi koji imaju josh u sebi mrvu dobrote i dostojanstva i koji sa lakocom prepoznaju razne svjetske prevarante i jebivjetre koji su nauchli zivjeti kao krpelji na vashem tjelu.Dragi 'rvatci posebno oni katolichke vjere poslushajte vasheg pastira,(valjda ste istinski vjernici a ne bivshe komunjare)chovjeka iz crkve koj vam sigurno propovijeda istinu koju ne zelite chuti od mene jer u svome ne znanju mislite da lazem i navodim vodu na mlin vashih neprijatelja koje su izmislili perachi mozgova da bi mogli vama upravljati i koristiti vas kao korisne budale.Dakle, drage moje guske u magli poslushajte vasheg pastira jer nakon toga garantiram vam da necete vishe blejati i biti shishani i po zimi.Eto.
immortal dislikes this post
Re: IZBAVI NAS OD ZLA (LIBERA NOS A MALO)
,rvatici moji ,ne navijajte ,jer niste na stadionu,radi se o ziivotu i smrti vas i vashe djece.Nemojte poslije govoriti ,nismo znali,nemojte se udruzivati u chopore nego upotrijebite vashe mozgove za vashe sutrashnje dobro Nadam se da josh nije kasno.Nemojte da vam se desi kao 1990 kada su vam ljudi govorili da je HDZ organizacija podlih namjera pa tek sada nakon 30 god. viidite da su bili u pravu ali jebiga prodje jedan chitav zivot koji ste uludo izgubili dok vi shvatite.Pametni uche na tudjim greshkama a budale na svojima.'hrvatici moji ne budite opet budale.
Sad cu kao RayMabus poceti sam sa sobom priichati jer i o nako ovo niije za pametne.Oni su to znali i prije pa im ne trebaju popovi nishta prichati,mada je i ovo dzaba troshenje vremena jer oni koji se na forumu kurche da su vjernicii uglavnom su komunjare koje bi prije poslushale neki Staljinov ilii Titov govor nego ovog nadbiskupa.
mentalitet wrote:IZBAVI NAS OD ZLA (LIBERA NOS A MALO)
Ovo je istina
O ovom se priča i planira dugo vremena kako provedbe zamišljenog tako i zaštita od istog.
Istina u vezi teme je da je upravo PUTIN NADIŠAO OSOBE OD POVJERENJA ZA UVAŽAVANJE, ZAŠTITU I BOLJITAK ŽIVOTA ČOVJEKA o kojem govoriš i ODABRAO DRUGU STRANU. Ne na samom početku, nego na pola puta.
Tako izigrao mnoge oko sebe i svoje.
Razumno je što je ostao bez podrške. Napravio je ono što nije smio!!
Pa kad svi razumnije i odlučnije pogledamo na stvarnost odgovor glasi- bolje rat nego predaja i pakt!!!!
Ubiti je grijeh, ali ako netko prijeti tebi i tvojima grijeh postaje jedini način obrane ili ako želiš umrijeti u čistoći predaja Bogu u tim trenucima i puštanje zlom da se iživi na tebi do tvog uništenja. Pravi zlikovci ne ubijaju nego uništavaju duh i takvog te puštaju da živiš.
Svatko sam odabire kako će i što će dok ima izbora za to.
Šutnja i neobaziranje na zlo koje se dešava drugima oko tebe je grijeh ravan ubojstvu ako ne i gori!
Bog vlada svojim pravilima, a postoji i posljednji sud!
Da ovo su trenuci dok još imamo vremena molitvama ublažiti zlo, ali koliko.... to je pitanje.
2014-04-16
mortal wrote:mentalitet wrote:IZBAVI NAS OD ZLA (LIBERA NOS A MALO)
Ovo je istina
O ovom se priča i planira dugo vremena kako provedbe zamišljenog tako i zaštita od istog.
Istina u vezi teme je da je upravo PUTIN NADIŠAO OSOBE OD POVJERENJA ZA UVAŽAVANJE, ZAŠTITU I BOLJITAK ŽIVOTA ČOVJEKA o kojem govoriš i ODABRAO DRUGU STRANU. Ne na samom početku, nego na pola puta.
Tako izigrao mnoge oko sebe i svoje.
Razumno je što je ostao bez podrške. Napravio je ono što nije smio!!
Pa kad svi razumnije i odlučnije pogledamo na stvarnost odgovor glasi- bolje rat nego predaja i pakt!!!!
Ubiti je grijeh, ali ako netko prijeti tebi i tvojima grijeh postaje jedini način obrane ili ako želiš umrijeti u čistoći predaja Bogu u tim trenucima i puštanje zlom da se iživi na tebi do tvog uništenja. Pravi zlikovci ne ubijaju nego uništavaju duh i takvog te puštaju da živiš.
Svatko sam odabire kako će i što će dok ima izbora za to.
Šutnja i neobaziranje na zlo koje se dešava drugima oko tebe je grijeh ravan ubojstvu ako ne i gori!
Bog vlada svojim pravilima, a postoji i posljednji sud!
Da ovo su trenuci dok još imamo vremena molitvama ublažiti zlo, ali koliko.... to je pitanje.
i da, još jedna istina koju si indirektno naveo u podnaslovu teme
židovi su jedino zlo i antikristi na štetu svih ostalih na ovom svijetu
taj rat je već dugo u tijeku, ni Hrvatska više ne vlada sobom
bili smo tu na ovom forumu, razni
dogovori su bili mogući
rasulo nas je
srbi očito čekali putina s ciljem zla
Vučko vas drži pod kontrolom
točnije sankcije zapada
2014-04-16
Sve si pobrkala.Ajde josh jednom poslushaj sve i prochitaj o chemu chovjek besjedi pa se opet javi.Dodushe moram biti iskren i odati ti poshtovanje za hrabrost da se javish na ovoj temi dok mushke piichkice koje su chiitale i slushale Nadbiskupa Vigana nemaju muda da bilo shto napishu.A biilo je ohoho pregleda.Ako neshto napishu protiv Vigana ispast ce ne katolici i dokazatii da su bivshe komunjare,ako se sloze sa njim onda im je dzabe shto su toliko piskarali po forumu i vrshili propagandu za svoje dzelate koji ih drze u toru i koriste samo kao korisne budale.Ja se slazem potpuno sa Nadbiskupom koji je ochiito poshten chovjek i vidi dalje od masu ljudi shto se dogadja na medjunarodnoj sceni i kamo to sve vodi.Ziivio je dugo u USA i iznutra vidio bolje nego da je zivio van Amerike.Ovdje ima par forumasha koji su davno shvatiili zapadno prodavanje muda pod bubrege i oni skoro vishe ne piishu o srbima,partiizanima,chetnicima ustashama i drugim glupostima kojima se ovaj forum bavi vec 15 godina , nego o onome shto biskup propovijeda i o onome shto je vidio u USA isto kao i ja.Vi koji nikada niste zivjelii na zapadu josh zivite u nekoj romantichnoj idili koju vam je taj zapad prodavao preko Holivuda ,CocaCole i hamburgera koju vishe ni ameri ne jedu i ne piiju ali zato uspjeshno vama prodaju taj otrov kao ii takozvanu demokraciju.Nije ovdje pitanje vjere,komuniizma,fashizma i ne znam koje sve ideologiije ,ovo je pitanjei skrenost i poshtenja te borbe protiv lucifera u ljudskom obliku.Borba koja je vjechna od kako postoji ljudski rod.Borba protiv DOBRA i ZLA,a ne protiv pojednca ili protiv nekog naroda jer svi mi u sebi nosimo dobro i zlo te samo od nas zaviisi shto ce isplivati na povrshinu.Teshko je biti dobar chovjek posebno kada si okruzen oniim zlim ii pokvarenima ali na kraju se ipak "isplati",tome nas uchi povijest.
Ako ti nje biilo jasno, evo potpora na srpskom ,vjerojatno cesh bolje razumjeti ako te ljude budesh gledala samo kao ljude a ne kroz svoju ustashku prizmu.Vjeruj mi,ja nikada ljude ne slusham razmishljajucii o njima koje su vjere ili nacije,boje koze,kojeg spola.Vazno mi je samo da ne lazu ili ako lazu da to rade inteligentno a ne da ih uloviim nakon par recheniica.Kuzish?
AMERIKA JE OBJAVILA DUGO SKRIVANE DOKUMENTE !! (Aleksandar Pavic)
https://www.youtube.com/watch?v=fV2tvGsXx5Y
Ako ti nje biilo jasno, evo potpora na srpskom ,vjerojatno cesh bolje razumjeti ako te ljude budesh gledala samo kao ljude a ne kroz svoju ustashku prizmu.Vjeruj mi,ja nikada ljude ne slusham razmishljajucii o njima koje su vjere ili nacije,boje koze,kojeg spola.Vazno mi je samo da ne lazu ili ako lazu da to rade inteligentno a ne da ih uloviim nakon par recheniica.Kuzish?
Treci svjetski rat je poceo, Rusija je mozda posljednja brana sotonistickom projektu.
Ukrajina je instrument novog svjetskog poretka
Ako Rusija bude porazena onda je sve gotovo I bit ce ustanovljeno globalno ropstvo.
Ukrajina je instrument novog svjetskog poretka
Ako Rusija bude porazena onda je sve gotovo I bit ce ustanovljeno globalno ropstvo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Čitajući ovo sjetio sam se jednog vica:
Došao sa Floride jedan pametnjaković pa zašao u birtiju i ne zna kako da se nahvali i pokaže svoju inteligenciju i naobrazbu,veli završio je avio tečaj i čeka da ga pozovu u NASU.
Počne on a svi pozorno slušaju.
-avion se kreche brzinom od 376 km/h,pushe bochni vetar od 25 m/s.Tlak zraka 1022 hPa a temperatura je 33C.Koliko ja imam godina?
Svi ga sa nevjericom gledaju ali se napokon jedan javi.
-44
-Bravo svaka chast,kako si to prokljuvio?
-ima jedan mladić tam kod mene na selu i ima 22 godine,malo je onak kak da velim čaknut ali bedast je na pol kak si ti
Došao sa Floride jedan pametnjaković pa zašao u birtiju i ne zna kako da se nahvali i pokaže svoju inteligenciju i naobrazbu,veli završio je avio tečaj i čeka da ga pozovu u NASU.
-avion se kreche brzinom od 376 km/h,pushe bochni vetar od 25 m/s.Tlak zraka 1022 hPa a temperatura je 33C.Koliko ja imam godina?
-44
-ima jedan mladić tam kod mene na selu i ima 22 godine,malo je onak kak da velim čaknut ali bedast je na pol kak si ti
vili40-
2015-08-02
Šandor Winnetou likes this post
Mozda i jeste pcheo ali ga josh svi ne osjecamo i daj boze da tako ostane iako sumnjam u to ka chitam
kako se kuha oko Fiinske i Shvedske.Valjda su tamo ljudi pametnijii i nece dozvoliti nikakvu provokaciiju prema Rusima ,jer ako tamo pochne onda mozemo svi na ovoj kugli zemaljskoj sami se unaprijed iskopati grobove.Svijet, posebno ovaj zapadnii je poludo do kraja jer misle da se mogu igrat vatrom koliiko hoce i vjeruju da to njih nece dotaknut.Kada satjersh misha do zida kada vdi da mu je kraj grize jacheg od sebe.U ovom sluchaju dovoljno je samo jedna mala nezgoda oko Atomskog naoruzanja ii svi ce pocheti iispaljivatii u istom trenutku atomske bombe nadajuci se da ce oni pobijediti.Blo koja strana da odnese pobjedu nakon atomskog moze pushit kurac josh par godiina i umirat u najvecim mukama zajedno sa svojim najblizma.Zato ja smatram da nece biti pobjednika ako nastane atomska tarapana.Koji ce tii kurac zagadjena teritoriija i sva nafta ii rudna bogastva kada ce to biti sve ozracheno.Rusi su ludii kada osjete da m netko hoce neshto uzeti pa su u stanju prvi ii roknuti atomsku.a onda kako rekoh ,zbogom pameti,a sami su rekli ako iim drzava bude ugrozena da ce ispaliitii atomske,a onda sigurno nece jednu nego par tisuca od 6500.Ne znam shto da miislim ali bi da imam neku moc unishtio sve politichare ovog svjeta i zabranio njihovo djelovanje.Ovo je uzas samo pomisliti shto se moze desiiti,Njima je potreban strah da lakshe vladaju ovim sviijetom,Trebamo samo u cijelome svijetu prestati placati poreze jednu godiinu dana i to bi se sve od sebe rijeshilo samo.
kako se kuha oko Fiinske i Shvedske.Valjda su tamo ljudi pametnijii i nece dozvoliti nikakvu provokaciiju prema Rusima ,jer ako tamo pochne onda mozemo svi na ovoj kugli zemaljskoj sami se unaprijed iskopati grobove.Svijet, posebno ovaj zapadnii je poludo do kraja jer misle da se mogu igrat vatrom koliiko hoce i vjeruju da to njih nece dotaknut.Kada satjersh misha do zida kada vdi da mu je kraj grize jacheg od sebe.U ovom sluchaju dovoljno je samo jedna mala nezgoda oko Atomskog naoruzanja ii svi ce pocheti iispaljivatii u istom trenutku atomske bombe nadajuci se da ce oni pobijediti.Blo koja strana da odnese pobjedu nakon atomskog moze pushit kurac josh par godiina i umirat u najvecim mukama zajedno sa svojim najblizma.Zato ja smatram da nece biti pobjednika ako nastane atomska tarapana.Koji ce tii kurac zagadjena teritoriija i sva nafta ii rudna bogastva kada ce to biti sve ozracheno.Rusi su ludii kada osjete da m netko hoce neshto uzeti pa su u stanju prvi ii roknuti atomsku.a onda kako rekoh ,zbogom pameti,a sami su rekli ako iim drzava bude ugrozena da ce ispaliitii atomske,a onda sigurno nece jednu nego par tisuca od 6500.Ne znam shto da miislim ali bi da imam neku moc unishtio sve politichare ovog svjeta i zabranio njihovo djelovanje.Ovo je uzas samo pomisliti shto se moze desiiti,Njima je potreban strah da lakshe vladaju ovim sviijetom,Trebamo samo u cijelome svijetu prestati placati poreze jednu godiinu dana i to bi se sve od sebe rijeshilo samo.
Svedska i Finska mogu u NATO
Ali kako ce Rusija reagirati ako se tamo instaliraju nuklearne rakete, to ne znam
Ovo mora zavrsiti globalnim ratom...ja ne vidim kako se moze izbjeci
Ali kako ce Rusija reagirati ako se tamo instaliraju nuklearne rakete, to ne znam
Last edited by Ringo10 on 14/4/2022, 07:04; edited 1 time in total
2015-09-24
vili40 wrote:Čitajući ovo sjetio sam se jednog vica:
-44
Znachi bivsha komunjara doshla da ujebe temu.Samo izvoli meni ni iz dzepa ni u dzep.Ali apropo pametii ,viidi se da si glup ko kurac,samo ne mogu da shvatim zashto bolujesh od kompleksa manje vrijednostii kad si glup.Nema logike jebo te .Hajde da je viic smijeshan pa ne bii rekao nii rijech ali ovakve anglo-saksonske viceve ne pushe ni englezi.
Ringo10 wrote:Svedska i Finska mogu u NATO
Pa ne znam jebo te rusi poslali pun kurac oklopa ka granic Finske,mogu ih roknutii prje nego udju u NATO.
aj ti srchi pesak,bar toga na floridi imamentalitet wrote:vili40 wrote:Čitajući ovo sjetio sam se jednog vica:
-44
Znachi bivsha komunjara doshla da ujebe temu.Samo izvoli meni ni iz dzepa ni u dzep.Ali apropo pametii ,viidi se da si glup ko kurac,samo ne mogu da shvatim zashto bolujesh od kompleksa manje vrijednostii kad si glup.Nema logike jebo te .Hajde da je viic smijeshan pa ne bii rekao nii rijech ali ovakve anglo-saksonske viceve ne pushe ni englezi.
vili40-
2015-08-02
Mentalni, globalni rat je poceo.
Sve ovo je uvod. Eskalacija je neizbjezno
2015-09-24
Jedan za Vilima40 apropo njegove pameti..
Vidii peder vilija40 u birtiji zgodan lijepo gradjen i napali se na njega pa mu veli ajde da te kresnem bt ce ti super.,Vili ga posalje u pichku materinu ali se peder ne da nego uporno ,chuj zgodan si ljepo gradjen ,imash dobar shupak ali badava ti je nisi kompletan
Vlli: kako to mislish kompletan ?
Peder:pa nepismen si a ja bi te mogao nauchiti chitati i pisati ako mi dash shupka.
Vili malo razmishlja i pomisli,bog te jebo stvarno ne znam chitati i pisatii shta bi mi falilo da me kresne pa da me nauchi chiitati ii pisati,bio bi onda kompletan i pametan pa ne bi imao komplekse manje vrijednosti.Da pederu da ga okine nakon toga vidi Vili kako se peder izlezava ne pada mu napamet da ga uchi chitati i piisati.
Vili popizdi dere se na pedera.Ajde me uchiti chitati i piisati ,obecao si.
Peder;'ajd u piizdu materinu glupu ja sam jebach a ne Bartol Kashic
Vidii peder vilija40 u birtiji zgodan lijepo gradjen i napali se na njega pa mu veli ajde da te kresnem bt ce ti super.,Vili ga posalje u pichku materinu ali se peder ne da nego uporno ,chuj zgodan si ljepo gradjen ,imash dobar shupak ali badava ti je nisi kompletan
Vlli: kako to mislish kompletan ?
Peder:pa nepismen si a ja bi te mogao nauchiti chitati i pisati ako mi dash shupka.
Vili malo razmishlja i pomisli,bog te jebo stvarno ne znam chitati i pisatii shta bi mi falilo da me kresne pa da me nauchi chiitati ii pisati,bio bi onda kompletan i pametan pa ne bi imao komplekse manje vrijednosti.Da pederu da ga okine nakon toga vidi Vili kako se peder izlezava ne pada mu napamet da ga uchi chitati i piisati.
Vili popizdi dere se na pedera.Ajde me uchiti chitati i piisati ,obecao si.
Peder;'ajd u piizdu materinu glupu ja sam jebach a ne Bartol Kashic
Ringo10 wrote:Mentalni, globalni rat je poceo.
Izgleda da je tako.Onda moram put pod noge dok je vrijeme Peru ili Argentina.
mentalitet wrote:Sve si pobrkala.Ajde josh jednom poslushaj sve i prochitaj o chemu chovjek besjedi pa se opet javi.Dodushe moram biti iskren i odati ti poshtovanje za hrabrost da se javish na ovoj temi dok mushke piichkice koje su chiitale i slushale Nadbiskupa Vigana nemaju muda da bilo shto napishu.A biilo je ohoho pregleda.Ako neshto napishu protiv Vigana ispast ce ne katolici i dokazatii da su bivshe komunjare,ako se sloze sa njim onda im je dzabe shto su toliko piskarali po forumu i vrshili propagandu za svoje dzelate koji ih drze u toru i koriste samo kao korisne budale.Ja se slazem potpuno sa Nadbiskupom koji je ochiito poshten chovjek i vidi dalje od masu ljudi shto se dogadja na medjunarodnoj sceni i kamo to sve vodi.Ziivio je dugo u USA i iznutra vidio bolje nego da je zivio van Amerike.Ovdje ima par forumasha koji su davno shvatiili zapadno prodavanje muda pod bubrege i oni skoro vishe ne piishu o srbima,partiizanima,chetnicima ustashama i drugim glupostima kojima se ovaj forum bavi vec 15 godina , nego o onome shto biskup propovijeda i o onome shto je vidio u USA isto kao i ja.Vi koji nikada niste zivjelii na zapadu josh zivite u nekoj romantichnoj idili koju vam je taj zapad prodavao preko Holivuda ,CocaCole i hamburgera koju vishe ni ameri ne jedu i ne piiju ali zato uspjeshno vama prodaju taj otrov kao ii takozvanu demokraciju.Nije ovdje pitanje vjere,komuniizma,fashizma i ne znam koje sve ideologiije ,ovo je pitanjei skrenost i poshtenja te borbe protiv lucifera u ljudskom obliku.Borba koja je vjechna od kako postoji ljudski rod.Borba protiv DOBRA i ZLA,a ne protiv pojednca ili protiv nekog naroda jer svi mi u sebi nosimo dobro i zlo te samo od nas zaviisi shto ce isplivati na povrshinu.Teshko je biti dobar chovjek posebno kada si okruzen oniim zlim ii pokvarenima ali na kraju se ipak "isplati",tome nas uchi povijest.
Nisam ja majstore ništa pobrkala nego mi nismo ista straana kad je u pitanju nacija i zastupanje nacionalnih intertesa pa zato ti gledaš kroz zaštitu rusije jer padanjem rusije srbi su najveći gubitnici. Ja sam ono suprotno tebi pa znajući da je termin ruski katolik ne postojii i da je zabranjen u rusiji i zato jer je Putin napao Ukrajinu gdje žive bijeli Hrvati nikako ne mogu podržati putina kao ni nasilno ubijanje ljudi i uništavanje države i naroda bez obzira koje su nacije.
Iz tvoj teksta potpuno vidljivo kako želiš okriviti samo novi sv. poredak tj zapad!! Rade na ostvarivvanju planova NWO. Ne podržavam to!!! Putinovu komuniustičku diktaturu također ne podržavam još više. Kao da komunizam nije tvornica zla kao i putinov režim.
Govorim ti što je Putin s ostalima trebao zastupati pa je izigrao. Uzeo stvar u svoje ruke mislio sam zavladati pa sad pushi.
I neka. Treba ga potpuno urušiti. Njega i njegov sistem kad je tako postupio.
Ti i dalje navodiš vodu na svoj mlin, ali voda teče svojim tokom!!!! Nemoćni ste.
Rečeno je od najuzvišenijih a to sam kroz godine tu ponavljala da bi se i srbi i Hrvati izvukli da su imali suradnju na zaštiti nacionalnog, tradicionalnog svatko za svoj narod. Vi ste čekali putina. Pushite. mi također. Manje nego sa srbima. Nadišli smo vas tokom godina. Teško vam je to priznati. Hoće li se rat proširiti.... rečeno je da hoće.
Moguće da još postoje šanse za njegovo spriječavanje.
2014-04-16
čuj kad tvoji objave dokaze za koje nitko drugi nije čuo niti tih podataka ima na bilo kojim drugim poznatim stranicamamentalitet wrote:
ni ne pogledam ( odslušam) što se govori
baš kad se natjeram vidjeti šta fuflja a onda se ne mogu načuditi vašoj sklonosti stvaranja vizija koje samo vama idu u korist
od vas mi je previše propagande o Ustašama
nisam ni pomišljala da bi se takva vaša propaganda proširila i na ameriku
2014-04-16
Nisu drugi izbjegli temu jer se ne usude pisati nego znaju da je stavljena kao potpora rusu a takva im se sraćka ne dopada
2014-04-16
Nas Hrvate će da čuva Bog ali i NATO snageRingo10 wrote:Mentalni, globalni rat je poceo.
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo ih je al' su **vna
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo ih je al' su **vna
Page 1 of 2