ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Hektorović 14/4/2022, 16:49

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:u svakom slučaju za Moskvu je rat gotov.. negdje čitam komentare da će Putin ove jadne mornare koji su preživjeli exploziju poslati kao topovsko meso na ukrainske dronove i artiljeriju... da inače ima primjera gdje se ruski mornari ratuju.. sada kada im fali ljudi, ovi nesretnici , par dana odmora, i na istočni front..

Znat ćemo što se dogodilo kad danas ili sutra dođe u Sevastopol.  Izgleda da je eksplodiralo skladište streljiva za AK-130 top.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 4779f7c8738818748f2d94edbb858a73
ako je explozija bila "lokalizirana" samo na taj dio oko toga topa, onda su im možda rakete očuvane i mooožda brod se može popraviti kroz par mjeseci i vratiti u službu? mislim nisam siguran ne kužim se toliko u to..

Rusi tvrde kako su Vulkan i S-300 rakete očuvane i brod ne tone, no mislim ako je otišao AK-130, nema teorije da se to vrati u stroj. Konstrukcija je vjerojatno jako kompromitirana, posebno jer brod niti nije bio u nekom dobrom stanju prije ovoga.

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2022, 16:51

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
Znat ćemo što se dogodilo kad danas ili sutra dođe u Sevastopol.  Izgleda da je eksplodiralo skladište streljiva za AK-130 top.
ako je explozija bila "lokalizirana" samo na taj dio oko toga topa, onda su im možda rakete očuvane i mooožda brod se može popraviti kroz par mjeseci i vratiti u službu? mislim nisam siguran ne kužim se toliko u to..
A šta se imaš kužit ? Ako brod ima 500 članova posade i sve su ih morali poskidat s broda i onda brod moraju teglit, dakle ne rade mu motori jel....šta misliš šta je izgorilo ? Da je izgorilo samo to onda ne bi pesto ljudi poskidali s broda na sigurno i brod teglili u prvu sigurnu luku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 14/4/2022, 16:55

debotoijusto wrote:Prema medijskim izvješćima, Rusija je izgubila svog 40. visokog časnika otkako je Kremlj pokrenuo invaziju na Ukrajinu, koja je danas došla do 50. dana.

Potpukovnik Denis Mežujev, zapovjednik 1. gardijske sevastopoljske motorizirane streljačke pukovnije Crvena zastava, poginuo je u borbama, prema izvješćima koja stižu iz Rusije i Ukrajine.

Detalji nisu navedeni, a za sada nema ni službene ruske potvrde ovih ukrajinskih tvrdnji, no domoljubni ruski pjesnik Andrej Kovaljev poziva da se Mežujevu posthumno dodijeli najveća ruska čast, prenosi Evening Standard.

"Dostojan je titule heroja Rusije s obzirom na svoja djela", objavio je Kovaljev.
Želim im da imaju još barem sto tisuća takvih heroja koje će odlikovati sa svim i svačim :tu :tu :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by marcellus 14/4/2022, 16:57

Šandor Winnetou wrote:
marcellus wrote:tone "Moskva", ponos crnomorske flote...

lajkam :tu :tu :tu

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Z10

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/4/2022, 16:58

Po Kirbyju se sama vraća u Sevastopol

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 14/4/2022, 16:59

marcellus wrote:Rusi kažu da krstarica Moskva nije potonula... nego su je prenamijenili u podmornicu.
Specijalna vojna akcija prenamjene bojnog broda u ni za kurac bilo kakvu podmornicu :rasta

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/4/2022, 17:06

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 FQT30sWVUAQeMHu?format=jpg&name=900x900
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 17:11

Ovi kazu da su im ukrainci napravili zracni napad....a neki dan da ukrainske zracne snage ne postoje i da je samo jedan bayraktar jos citav.....

Tja....nije sad da forsiram odgovor ali...

😄
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 14/4/2022, 17:21

Nista, malo ogrebalo farbu i napuklo vjetrobansko staklo. Ruski je to brod.... Eeejjjjjjjj

abraham

Male
2014-04-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 17:36

Sve sto se trebalo napraviti je da su24 nadleti razmjerno blizu obale i jednim pingom iskljuci pola ukraine. Ima strucnjaka koji su objasnjavali tu tezu pa sam siguran da ce se i ovdje ukljuciti 😊
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 14/4/2022, 17:57

Nego, sreca je da nije matalik boja pa se moze valjkom prefarbati. Mislim, sada dok je rat, poslije u metalik British racing green....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 14/4/2022, 18:13

MDMiridije wrote:Ovi kazu da su im ukrainci napravili zracni napad....a neki dan da ukrainske zracne snage ne postoje i da je samo jedan bayraktar jos citav.....

😄
ti misliš da neutralni ebeni ili ringo (da ne spominjem srbende jel ) neće naći objašnjenje?  :rofl :rofl :rofl

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2022, 18:17

MDMiridije wrote:Sve sto se trebalo napraviti je da su24 nadleti razmjerno blizu obale i jednim pingom iskljuci pola ukraine. Ima strucnjaka koji su objasnjavali tu tezu pa sam siguran da ce se i ovdje ukljuciti 😊
Blizu obale jel. Onda bi isključio i plinsku termoelektranu u Transisitriji koja cijeloj Moldaviji daje struje a izbio bi Rusiji prihod iz đepa. Da ne pričam o tome da su mnoga energetska postrojenja u Ukrajini u vlasništvu nekakvih proputinovih igrča bilo izravno bilo neizravno.

Stuka je on njima rafnerije i počupa onu nuklearnu centralu na istoku koja je proizvodila dosta struje i uništija još dosta toga ciljano i sad uvoze struju iz EU itd a on opet izvozi struju u Europu itd.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2022, 18:44

Koliko košta struja ?

E sad kad ti košta struja najmanje u Ukrajini a pogašene su ti ili izrokane određene te termoelektrane, hidrolektrane, nuklearne centrale itd da sad ne nabrajamo a nije ono šta je od mojih kompića i kompića i kompića mojih kompića jer to ne diramo, i kad mi treba para e to ja sutra rečenu onome vojnom štabu mome, to i to sutra raketa da toga nema i ti još manje struje imaš a oko tebe nitko nema ništa i tu kupuješ a oni kupuju u mene dakle eto potražnja i onda kupuješ po tržišnoj cijeni...

Kupuješ po tržišnoj cijeni  a ona sigurno nije ova prije rata ( vidi sliku, Ukrajina najeftinija struja u Europi ), nego ako uvoziš iz Poljske a onda ne može cijena bit niža od njihove i tako ja tebi praznim blagajnu i usput zarađujem jer ja san taj koji ima energiju i uvik se u mene kupuje bilo energent bilo struja kao takva, jel struja šta iđe kroz kabele.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 522FE702-C937-4CCB-A8AC-199581AA3845_w650_r0_s

I sad bi ti nakon svega ovoga njima elektronsku bombu i izgubija lovu a njima izbija to da ekonomski propadaju i da im je blagajna sve tanja i tanja a moja sve veća i veća.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 18:47

Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:Ovi kazu da su im ukrainci napravili zracni napad....a neki dan da ukrainske zracne snage ne postoje i da je samo jedan bayraktar jos citav.....

😄
ti misliš da neutralni ebeni ili ringo (da ne spominjem srbende jel ) neće naći objašnjenje?  :rofl :rofl :rofl

Kad srce nešto želi, uvijek se pronađe rješenje!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 18:51

Šandor Winnetou wrote:

😄
neće. ja sam inteligentan ako do sad nisi shvatio. da imam videa i slike oštećenja onda bih. kaj bih trebao ovak? izjave? to prepuštam vama, avio napad, podmornica, ronioci...evo i marčelo kaže tipkovnica :D
100 godina gladi, sudac sviraj kraj. pobjeda. slava geroiem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 18:51

MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:

😄

Kad srce nešto želi, uvijek se pronađe rješenje!
curica sa šibi..njenim emocijama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 18:54

Šandor Winnetou wrote:

😄

Btw ovo nije rekao nitko na forumu, to je stav koje je iznijelo rusko ministarstvo obrane. Dakle Ukrainske zracne snage prakticki ne postoje, sve unisteno, svi aerodromi sjebani...sve oboreno, jedan dron ostao....i to ono prije mjesec dana još...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 19:49

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Citanje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/4/2022, 20:01

Evo Azeri tvrde da imaju snimak, ja nekako mislim da je nadgradje vise nekako kod Moskve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Službenik 14/4/2022, 20:15

AssadNaPodmornici wrote:pogledajte ogromnu gljivu na prvih par sekundi.. očito su Ukrainci nešto gadno pogodili..

jebote je l' ti vidiš na početku videa prije nego ga startaš da je to harkov live telegram?
to ruje praše po harkovu.

harkov ili harkiv ovisi je li na ruskom ili ukrajinskom ime grada.

stvarno ste otišli na kvasinu.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics