Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:A ubij se onda ako ti ne paše.ebenica wrote:to znači neutralno, pogled s obje strane. to vama treba. kad je jedna strana cenzurirana ispadne ovak- budete glupi k'o kurac a meni to ne paše, moram živjet među vama idiotima, to je opasno.MDMiridije wrote:Neutralno iz voleja ce on!
99% ( devedeset devet posto ) duša koje se inkarniralo na ovu planetu tu di se inkarniralo se inkarniralo na ovaj ili onaj način svjesno i sa svojim odobrenjem odnosno nekom svojom željom da se baš tu sada inkarnira.
Štaš ti meni govorit šta tebi ne paše ? Ubij se onda ako ti ne paše. Šta si se inkarnira onda koji kurac ako ti ne paše ?
Last edited by RayMabus on 14/4/2022, 11:44; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a zakaj bih se ubio? kaj mi vi točno možete? reć' da sam četnik, mješanac, oficirsko dete? miha može nazvat svoje frendove u sou i locirat me? ako dođe rat locirat ćete me i kaj ubit?RayMabus wrote:A ubij se onda ako ti ne paše.ebenica wrote:to znači neutralno, pogled s obje strane. to vama treba. kad je jedna strana cenzurirana ispadne ovak- budete glupi k'o kurac a meni to ne paše, moram živjet među vama idiotima, to je opasno.MDMiridije wrote:Neutralno iz voleja ce on!
možete mi kurac popušit isto kak ste mi mogli svih ovih godina kad sam srao po horvatinčiću, bandiću, sanaderu, todoriću, mamiću, norcu, privatizaciji i svih ostalim govnima i sranjima kojima ste vi šupak lizali i dizali na pijedestal a danas se bez ikakvog srama pravite da nikad to nije bilo tak. ja imam principe i karakter i vi govna mi možete kurac popušit u bilo kojoj situaciji pa čak i u mihinoj situaciji rata s rusijom, možete mi kurac popušit. ono kaj je meni bitno da ovo društvo u kojem živim i ova država možda jednog dana postanu normalni. kad svi vi govna poumirate. ubijte se vi i spasite ovo društvo i državu.
Guest- Guest
ebenica wrote:arrested znači uhićen, znači da su ga uhitili rusi, tko zna radi čega. ali je vjerojatno lažnjak-canadian in ukraine.ljubo1212 wrote:grade ukri svoju mornaricu, ovaj admiral se ionak bez moskve ne bi smio vratit u moskvu
captured bi bilo da su ga zarobili. daj faktčekiraj.
Fact checkers are great at pointing out the truth…if you just believe the exact opposite of what they say.
Guest- Guest
na krstarici potemkin pobuna pocela zbog kisele juhe a prerasla u revoluciju sto poslala covjeka u svemir
sto se izrodi iz goruce moskve zbog loseg wi fi signala samo nebo zna
sto se izrodi iz goruce moskve zbog loseg wi fi signala samo nebo zna
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ebenica wrote:to znači neutralno, pogled s obje strane. to vama treba. kad je jedna strana cenzurirana ispadne ovak- budete glupi k'o kurac a meni to ne paše, moram živjet među vama idiotima, to je opasno.MDMiridije wrote:Neutralno iz voleja ce on!
Eto na, odmah izljevi emocija,uvrede,...tc tc tc
Guest- Guest
Zato šta ne moraš živit među nama "idiotima". Nitko te ne sili na to.ebenica wrote:a zakaj bih se ubio? kaj mi vi točno možete? reć' da sam četnik, mješanac, oficirsko dete? miha može nazvat svoje frendove u sou i locirat me? ako dođe rat locirat ćete me i kaj ubit?RayMabus wrote:A ubij se onda ako ti ne paše.ebenica wrote:to znači neutralno, pogled s obje strane. to vama treba. kad je jedna strana cenzurirana ispadne ovak- budete glupi k'o kurac a meni to ne paše, moram živjet među vama idiotima, to je opasno.MDMiridije wrote:Neutralno iz voleja ce on!
možete mi kurac popušit isto kak ste mi mogli svih ovih godina kad sam srao po horvatinčiću, bandiću, sanaderu, todoriću, mamiću, norcu, privatizaciji i svih ostalim govnima i sranjima kojima ste vi šupak lizali i dizali na pijedestal a danas se bez ikakvog srama pravite da nikad to nije bilo tak. ja imam principe i karakter i vi govna mi možete kurac popušit u bilo kojoj situaciji pa čak i u mihinoj situaciji rata s rusijom, možete mi kurac popušit. ono kaj je meni bitno da ovo društvo u kojem živim i ova država možda jednog dana postanu normalni. kad svi vi govna poumirate. ubijte se vi i spasite ovo društvo i državu.
Last edited by RayMabus on 14/4/2022, 12:01; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ebenica wrote:sad jesam ...neki brod je tonuo deset stranica, promaklo mi. al se više ne piše o onoj točki u na kramatorsk. čudno. nestalo iz medija k'o i ona fantomska ruska kolona na kijev.violator wrote:ebenica wrote:arrested znači uhićen, znači da su ga uhitili rusi, tko zna radi čega. ali je vjerojatno lažnjak-canadian in ukraine.ljubo1212 wrote:grade ukri svoju mornaricu, ovaj admiral se ionak bez moskve ne bi smio vratit u moskvu
Jesi li ti procitao onaj moj odgovor o piratskim obiljezjima D'Annunzijeve estetike? :P
samo američki četnici još o tome neš sitno pričaju, al četnici, šta'š :/
Overnight Russia's defence ministry put out a statement that said "the vessel is seriously damaged. The entire crew have been evacuated."
dakle službeno je priopćenje rusa da je brod potonuo (evakuiran je u tim situacijama isto što i potonuo, jasno, jer se neće sam održat na vodi ako je teško oštećen)
Pa znaju brodovi ne potonuti nakon toga, uzmu ih u tegalj itd...pa potonu ili ne potonu kasnije. Sve ovisi o razini ostecenja.
Guest- Guest
Putin odveo ruse u vojni moralni i ekonomski kolaps a neutralni ebeni i dalje navija...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaj ti točno vidiš da piše u mom postu?marcellus wrote:ebenica wrote:sad jesam ...neki brod je tonuo deset stranica, promaklo mi. al se više ne piše o onoj točki u na kramatorsk. čudno. nestalo iz medija k'o i ona fantomska ruska kolona na kijev.violator wrote:ebenica wrote:arrested znači uhićen, znači da su ga uhitili rusi, tko zna radi čega. ali je vjerojatno lažnjak-canadian in ukraine.ljubo1212 wrote:grade ukri svoju mornaricu, ovaj admiral se ionak bez moskve ne bi smio vratit u moskvu
Jesi li ti procitao onaj moj odgovor o piratskim obiljezjima D'Annunzijeve estetike? :P
samo američki četnici još o tome neš sitno pričaju, al četnici, šta'š :/
Overnight Russia's defence ministry put out a statement that said "the vessel is seriously damaged. The entire crew have been evacuated."
dakle službeno je priopćenje rusa da je brod potonuo (evakuiran je u tim situacijama isto što i potonuo, jasno, jer se neće sam održat na vodi ako je teško oštećen)
Guest- Guest
plavusho. nemoj. mislit.kaya wrote:Putin odveo ruse u vojni moralni i ekonomski kolaps a neutralni ebeni i dalje navija...
Guest- Guest
Eo prije 12 minuta dakle rusi vele. Da je brod tesko ostecen, vatru su ugasili, tokom noci su dosli remorkeri i tegle brod u luku
Guest- Guest
ebenica wrote:plavusho. nemoj. mislit.kaya wrote:Putin odveo ruse u vojni moralni i ekonomski kolaps a neutralni ebeni i dalje navija...
kaja je za tebe prof dr sc kad se radi o korištenju mozga.
jadni oni ukrajinci kaj su onaj dan pobili one ruse na onoj cesti i snimili se. taj dan su ubili sami sebe. budale.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Eo prije 12 minuta dakle rusi vele. Da je brod tesko ostecen, vatru su ugasili, tokom noci su dosli remorkeri i tegle brod u luku
što znači ako i ne završi u scrapyardu ili putem ne potone da neće bit upotrebljiv godinama...
ebenica wrote:jadni oni ukrajinci kaj su onaj dan pobili one ruse na onoj cesti i snimili se. taj dan su ubili sami sebe. budale.
misliš da će im neko sudit za to? Oće kurac...
naravno da je. ja imam ružnu frizuru. ona ima lijepu, lijepe stvari mogu rast samo iz kvalitenog gnojiva.marcellus wrote:ebenica wrote:plavusho. nemoj. mislit.kaya wrote:Putin odveo ruse u vojni moralni i ekonomski kolaps a neutralni ebeni i dalje navija...
kaja je za tebe prof dr sc kad se radi o korištenju mozga.
Guest- Guest
ne. mislim da će ih locirat i pogubit. rusi. bez suđenja. realno. tražit će ih do kraja svijeta. realno. budale su taj dan ubile sebe.marcellus wrote:ebenica wrote:jadni oni ukrajinci kaj su onaj dan pobili one ruse na onoj cesti i snimili se. taj dan su ubili sami sebe. budale.
misliš da će im neko sudit za to? Oće kurac...
Guest- Guest
kaya wrote:Putin odveo ruse u vojni moralni i ekonomski kolaps a neutralni ebeni i dalje navija...
Ebeni doduse ima jedan plus u odnosu na ostale proruske patnike ovdje. Tip je barem spomenuo ratne zlocine da su se dogodili tj nije negirao. Mal korak ali ipak korak.
Dok vecina ostalih idiota to i ne spominje...ono kao da se ne dogada onaj izraelac-branitelj-hrvat-srbin-rus-njemac-gospodarstvenik-šljaker-snajperist recimo to nebi ni spomenuo on samo hahaha hihihi izgubit cete...ruske djevojke spremite se za silovanje....ja uspjesan,divite mi se...trept trept trept.
U principu Ringo je jedina konstanta. Njegovo ludilo je dašak osvježenja, čovjek je isti non stop
Guest- Guest
marcellus wrote:MDMiridije wrote:Eo prije 12 minuta dakle rusi vele. Da je brod tesko ostecen, vatru su ugasili, tokom noci su dosli remorkeri i tegle brod u luku
što znači ako i ne završi u scrapyardu ili putem ne potone da neće bit upotrebljiv godinama...
Nece biti upotrebljiv nikada. Ako su stvarno eksplodirala skladista i ako se vatra prosirila...pogotovo sa ovako starim brodovima to je nemoguce popravljati a da se ne uloze sredstva puno veca nego sto sam brod vrijedi. No s druge strane....brod jos nitko nije ni vidio. Sve sto se ima od informacija je da rusi kazu da se radi o ozbiljnim ostecenjima i da je brod bio evakuiran i ukrainci koji vele da su ga oni pogodili.
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu