ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Hektorović Thu 14 Apr - 2:22

RayMabus wrote:Kad Rusi kažu da je eksplodiralo streljivo a sva posada s broda maknuta dakle nema nikog na brodu a brod gori.....ja mislin da je to OTPISANO. pirat lol! :^0

Dobro. Jedan manje. Idemo dalje.

Kanta potonula.

Hektorović

2018-04-10

RayMabus and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 14 Apr - 2:23

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 53ktiwzp?format=jpg&name=small
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 14 Apr - 2:25

Neki sad tvrde da je sa Baryaktarom, ali ne može Baryakrarova mala bombica ovo potopiti. Ima i verzija da su naletili na minu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Thu 14 Apr - 2:29

Hektorović wrote:Neki sad tvrde da je sa Baryaktarom, ali ne može Baryakrarova mala bombica ovo potopiti. Ima i verzija da su naletili na minu.

Ma nema teorije. Pa cak i da je dron pogodi. Pa ne drze idioti municiju i gorivo na palubi pa da odleti sve u 3pm.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 14 Apr - 2:30

April 14 (Reuters) - The flagship of Russia's Black Sea fleet, the Moskva missile cruiser, was badly damaged when ammunition on board blew up, Interfax news agency quoted the defence ministry as saying on Thursday.

Interfax said the crew had been evacuated. It blamed the blast on a fire and said the cause was being investigated.

A Ukrainian official earlier said the Moskva had been hit by two missiles but did not give any evidence.

The 12,500 tonne ship has a crew of around 500. Russian news agencies said the Moskva was armed with 16 anti-ship "Vulkan" cruise missiles, which have a range of at least 700 km (440 miles).

"As the result of a fire on the Moskva missile cruiser, ammunition detonated. The ship was seriously damaged," the Russian Defense Ministry said in a statement. "The crew was completely evacuated."

Interfax did not give more details.

lol
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 14 Apr - 2:31

ebenica wrote:
marcellus wrote:
ebenica wrote:ubijanje je zadnja opcija, kad je sve drugo propalo

u ratu je ubijanje prva opcija, uvijek dolazi prije zarobljavanja i ranjavanja, jednostavno je ekonomičnije, a rat su izabrali rusi, ne ukrajina.
a baš si teški čoban :facepalm  nije niti u ratu, čak i u ratu se gleda izbjegavanje žrtava i radije će zarobit nego ubit. ubijanje je uvijek zadnja opcija, čobane.
a vidim da te jebe razumijevanje pa evo ti za čobane: dobra djela su ona koja radimo s veseljem, ako ubijaš sa užitkom i veseljem onda nisi normalan. u ratu smo prinuđeni radit nešto što nije normalno i samo zato kaj je opravdano pucat na nekoga tko puca na tebe kako sam nebi poginuo, taj čin ne postaje dobro djelo. kapiš? kapiš ti moj kurac.
ti znaš što je prva a što zadnja opcija... aj pozovi gnječa da on to u detalje pojasni i onda nadgradnju da amenuje.... ti u ratu nisi prinuđen ništa raditi, niti si radio, niti kapiš, odnosno kužiš ti pičku mile mame tako tulav... krele jebo te tko te napravi tako mutavog... kakve veze ima užitak s obavezom da neutraliziraš protivnika... to se ukoliko ne postoji mogućnost da se zarobljene izvede iz prostora borbenog djelovanja mora napraviti, a ukoliko su pripadnici postrojbe svjesni nemogućnosti istog oni bez obzira što protivnik diže ruke u cilju da se preda pucaju da ubiju, jer ne mogu i ne smiju iza sebe ostaviti zarobljene jer bi ih upravo ti mogli doći glave... aj ne seri o nečemu o čemu nemaš blagog pojma...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 14 Apr - 2:34

MDMiridije wrote:
Hektorović wrote:Neki sad tvrde da je sa Baryaktarom, ali ne može Baryakrarova mala bombica ovo potopiti. Ima i verzija da su naletili na minu.

Ma nema teorije. Pa cak i da je dron pogodi. Pa ne drze idioti municiju i gorivo na palubi pa da odleti sve u 3pm.

Sve je moguće kod Rusa :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 14 Apr - 2:37

Pirate wrote:Ova tema je pravi flashback teme o ratu u Siriji. Erine kolone tvitova, nihine grandiozne analize, kayino prosipanje zuci i marcelovo pamfletiranje.
ak te steram u pičku materinu četničku hoće me Kic banovati...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 14 Apr - 2:37

Kakvi jebeni degenerici....apsolutno jebeno nevjerojatno. Belgrano je barem od torpeda stradao lol.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 14 Apr - 2:37

Dva ruska ratna broda započela su 24. veljače 2022. napad na Zmijski otok, ukrajinski otok koji se nalazi u Crnom moru. Kao mali otok sa samo jednim selom, na kojem živi manje od 30 ljudi, na otoku je u vrijeme napada bio stacioniran samo manji kontingent od 13 graničara. Tijekom napada, jedan od ruskih ratnih brodova koji su sudjelovali u opsadi otoka pozvao je vojnike da se predaju u zamjenu za sigurnost, nakon čega su branitelji oštro odbili ponudu i odgovorili opaskom.Razmjena koja vodi do toga prevedena je kao:

Ruski ratni brod: "Zmijski otok, ja, ruski ratni brod, ponavljam ponudu: spusti oružje i predaj se ili ćeš biti bombardiran. Jesi li me razumio? Čuješ?"

Ukrajinac 1: "To je onda to. Ili ih trebamo odjebati?"

Ukrajinac 2: "Možda i."

Ukrajinski 1: "Ruski ratni brod, idi jebi se."

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_warship,_go_fuck_yourself

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1280px-We_Stand_with_Ukraine_2022_Helsinki_-_Finland_%2851905452481%29

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_warship,_go_fuck_yourself

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 14 Apr - 2:39

melkior wrote:Izgledna je nuklearna eskalacija između Rusije i NATO-a zbog pristupanja Finske i Švedske NATO-u.
i dobro, ako mora biti, neka bude... rus može pokrenuti napad ali neće doživjeti da vidi rezultat istog...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 14 Apr - 2:40

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 UKR-Infowar-podcast-ship1

:tu :tu :tu :tu :tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 14 Apr - 2:41

michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:

u ratu je ubijanje prva opcija, uvijek dolazi prije zarobljavanja i ranjavanja, jednostavno je ekonomičnije, a rat su izabrali rusi, ne ukrajina.
a baš si teški čoban :facepalm  nije niti u ratu, čak i u ratu se gleda izbjegavanje žrtava i radije će zarobit nego ubit. ubijanje je uvijek zadnja opcija, čobane.
a vidim da te jebe razumijevanje pa evo ti za čobane: dobra djela su ona koja radimo s veseljem, ako ubijaš sa užitkom i veseljem onda nisi normalan. u ratu smo prinuđeni radit nešto što nije normalno i samo zato kaj je opravdano pucat na nekoga tko puca na tebe kako sam nebi poginuo, taj čin ne postaje dobro djelo. kapiš? kapiš ti moj kurac.
ti znaš što je prva a što zadnja opcija... aj pozovi gnječa da on to u detalje pojasni i onda nadgradnju da amenuje.... ti u ratu nisi prinuđen ništa raditi, niti si radio, niti kapiš, odnosno kužiš ti pičku mile mame tako tulav... krele jebo te tko te napravi tako mutavog... kakve veze ima užitak s obavezom da neutraliziraš protivnika... to se ukoliko ne postoji mogućnost da se zarobljene izvede iz prostora borbenog djelovanja mora napraviti, a ukoliko su pripadnici postrojbe svjesni nemogućnosti istog oni bez obzira što protivnik diže ruke u cilju da se preda pucaju da ubiju, jer ne mogu i ne smiju iza sebe ostaviti zarobljene jer bi ih upravo ti mogli doći glave... aj ne seri o nečemu o čemu nemaš blagog pojma...
sluišaj smrade usrani jebem ti mater usranu. opet nisi popio lijekove? mater ti se štiti, ponovit ću ti još jednom: možeš mi kurac popušit i kad nas rusi napdanu moći ćeš mi kurac popušit jebem ti mater usranu a sad si zovi frendove u sou nek me lociraju, mater ti jebem!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 14 Apr - 2:41

MDMiridije wrote:Kakvi jebeni degenerici....apsolutno jebeno nevjerojatno. Belgrano je barem od torpeda stradao lol.

Meni je vjerojatnija opcija da su sa Baryaktarom, vjerojatno su gađali unutar samog dimnjaka direktno u pogon.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 56589099-0-image-a-52_1649892626652

Last edited by Hektorović on Thu 14 Apr - 2:42; edited 1 time in total
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Thu 14 Apr - 2:42

michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:

jebem ti mater glupu!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 14 Apr - 2:43

melkior wrote:Dajte gledajte širu sliku; Putin ne vodi rat protiv Ukrajine, nego protiv Zapada u Ukrajini...i bojno polje neće ostati na Ukrajini. Nuklearna eskalacija.
malo kasniš, ja sam to napisao u prvih tjedan dana rata u ukrajini... ima tu kolegica koja to može i iskopati meni se neće tražiti...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 14 Apr - 2:44

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Snake-ISland

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1646062128152-russian-warship-snake-island-alive-ukraine.jpeg?crop=1xw:0

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 14 Apr - 2:44

Hektorović wrote:
MDMiridije wrote:Kakvi jebeni degenerici....apsolutno jebeno nevjerojatno. Belgrano je barem od torpeda stradao lol.

Meni je vjerojatnija opcija da su sa Baryaktarom, vjerojatno su gađali unutar samog dimnjaka direktno u pogon.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Russian_cruiser_Marshal_Ustinov_MOD_45164874

Ma pa nije bomba bas ping-pong loptica pa da tako rokne...eksplodirala bi 15 puta dok bi dosla do necega sto bi moglo takvu stetu nanijeti brodu.

Ako su napustili brod....doslo je ili do eksplozije municije ili goriva...I jedno i drugo dakle nisu mogli kontrolirati, ali isto tako i jedno i drugo se nalaze vjerojatno u najzasticenijim dijelovima broda, sto se municije tice vecina brodova cak ima mogucnost ako dode do vatre u samome skladistu da isto potope jako brzo da nebi doslo do ugroze samoga broda. Dakle eksplozija je bila trenutna.

Meni je iskreno najmanje vjerojatno da su ih pogodili protivbrodskim raketama...ono sto ih nisu onda do sada koristili? Dron mi zvuci jebeno nevjerojatno da napravi takvu stetu brodu od 13 000 tona....najvjerojatnije su idioti sami sebe raznijeli kod transporta raketa ili nesto....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 14 Apr - 2:48

MDMiridije wrote:
Hektorović wrote:

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Russian_cruiser_Marshal_Ustinov_MOD_45164874

Ma pa nije bomba bas ping-pong loptica pa da tako rokne...eksplodirala bi 15 puta dok bi dosla do necega sto bi moglo takvu stetu nanijeti brodu.

Ako su napustili brod....doslo je ili do eksplozije municije ili goriva...I jedno i drugo dakle nisu mogli kontrolirati, ali isto tako i jedno i drugo se nalaze vjerojatno u najzasticenijim dijelovima broda, sto se municije tice vecina brodova cak ima mogucnost ako dode do vatre u samome skladistu da isto potope jako brzo da nebi doslo do ugroze samoga broda. Dakle eksplozija je bila trenutna.

Meni je iskreno najmanje vjerojatno da su ih pogodili protivbrodskim raketama...ono sto ih nisu onda do sada koristili? Dron mi zvuci jebeno nevjerojatno da napravi takvu stetu brodu od 13 000 tona....najvjerojatnije su idioti sami sebe raznijeli kod transporta raketa ili nesto....

Ili je S-300 "rokno" brod pri lansiranju

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 14 Apr - 2:49

melkior wrote:
RayMabus wrote:
melkior wrote:Dajte gledajte širu sliku; Putin ne vodi rat protiv Ukrajine, nego protiv Zapada u Ukrajini...i bojno polje neće ostati na Ukrajini. Nuklearna eskalacija.
Zapada koji podržava Komšića ?

Baš šteta. :coffee
Dobit ćemo gljive iznad glave, i onda će se svima živo fućkati za Mariupol i jesu li Rusi četnici ili nisu. Tko preživi, naravno. Zapad nije spreman za nuklearni rat, Zapad kmeči kad BDP padne 2%.
zapad je itekako spreman za nuklearni rat... nikakvu prednostt rus nema kad je u pitanju takav rasplet, čak štoviše rusa će vrlo malo ili čak ni toliko preživjeti takav rat dok bi značajan dio zapada preživio i mogao bi nastaviti funkcionirati...inače za posljedice takvog rata nisu spremni ljudi koji su nedorečeni u svom životu...boje se smrti iako je smrt u takvom ratu blažena za ogromnu većinu pogođenih djelovanjem nuklearnog udara

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 14 Apr - 2:52

Hektorović wrote:
MDMiridije wrote:
Hektorović wrote:

Ili je S-300 "rokno" brod pri lansiranju

Ako su punili lansere ili nesto...jedino. Samo jebote cak i onda majkumu nije lako to bas tek tako da eksplodira. Šturo im je dosta i priopcenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics