ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vesna Pusić: Bilo bi strašno opasno da Le Pen postane francuska predsjednica

Go down

Vesna Pusić: Bilo bi strašno opasno da Le Pen postane francuska predsjednica Empty Vesna Pusić: Bilo bi strašno opasno da Le Pen postane francuska predsjednica

Post by RayMabus 11/4/2022, 01:25

Smatra kako bi bilo loše da Francuska odabere Le Pen. Evo zašto.

"Francuska koja bi izabrala desničarku poput Le Pen, financiranu, dokazano od Putina, njezina stranka i danas otplaćuje formalni kredit koji su dobili od Putina, odnosno od Rusije, bilo strašno opasno za Europu. Jer, objektivno govoreći, s odlaskom Velike Britanije, Njemačka i Francuska su jako važne za EU i daju ton.

Macron je izrazito proeuropski orijentiran. Čak je i snažnije proeuropski orijentiran od Merkel. Le Pen je nešto sasvim drugo, ona je puno orbanističnija, sličnija tom ksenofobičnom modelu", zaključila je Pusić.

Pusić: Le pen je protiv Komšića i Bakira Izetbegovića

:coffee
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vesna Pusić: Bilo bi strašno opasno da Le Pen postane francuska predsjednica Empty Re: Vesna Pusić: Bilo bi strašno opasno da Le Pen postane francuska predsjednica

Post by RayMabus 11/4/2022, 01:31

Baš mi je drago šta je ušla u drugi krug jer sad se vi dva tjedna morate trest oće li il neće dok car Putin gazi vaš neoliberalni poredak u Europi i svijetu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vesna Pusić: Bilo bi strašno opasno da Le Pen postane francuska predsjednica Empty Re: Vesna Pusić: Bilo bi strašno opasno da Le Pen postane francuska predsjednica

Post by Guest 11/4/2022, 01:50

RayMabus wrote:Baš mi je drago šta je ušla u drugi krug jer sad se vi dva tjedna morate trest oće li il neće dok car Putin gazi vaš neoliberalni poredak u Europi i svijetu.

Opet si ploču promijenio? Lijepo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/4/2022, 01:52

A zasto bi to bilo lose. Mozda lose sa Pusicku i slicne bitange
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 01:57

MDMiridije wrote:
RayMabus wrote:Baš mi je drago šta je ušla u drugi krug jer sad se vi dva tjedna morate trest oće li il neće dok car Putin gazi vaš neoliberalni poredak u Europi i svijetu.

Opet si ploču promijenio? Lijepo.
Ne. Mene samo zanima Komšić. Za mene i ova strana di je neoliberalna Amerika i ova di su Kina i Putin je jedno te isto al ako će se one tako sukobit da teče krv u potocima svuda oko mene dok ja ne dobijem šta želim a onda je to to.

Možda je nekome neshvatljiv moj način razmišljanja pa ima dojam kad me čita da ja letim s cvijeta na cvijet a u osnovi radim samo ono šta meni daje rezultat....e to šta mene mnogi ne mogu shvatit dok sam ja sam sebi savršeno jasan, to nije moj problem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 02:01

Ja ti mjesec dana prije napada Putina na Ukrajinu kažem da će se ako to pokušaju vraćati u crnim vrećama al isto tako kažem da me brige za ovu zapadnu a oće lise oni klat između sebe na istoku da me uopće nije brige.

Onda ti objasnim vezu Putina i Komšića i kako on na tom primjeru u osnovi shvaća kako ova druga strana razmišlja i da nema pregovora s njima i kako je fino čoek objasnio kad je najavio rat da ako do njega mora doći onda će Rusija napasti prva.

Drugima koji me čitaju ja sam nejasan al ja sam sam sebi savršeno jasan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2022, 02:03

Ja sam jednom rekao, striktno sa točke moga maloga grada odakle jesam. Dabogda svaki puta biralo drugima one koji će im vladati dok god ljudi autobusima dolaze glasati u moj grad o tome kako će živjeti ljudi s kojima oni nikakve veze nemaju. A znaš po čemu znam da sam u pravu? Kad bi na lokalnima u tom gradiću dobile strane za koje su naši sendvicari glasali...onda bi se izrugivali i zajebavali s time isti ljudi koji bi kasnije kukali jer su im muslimani odabrali predstavnika. Kad bi ih se upozorilo na licemjerje "nije to isto"...lol
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 02:07

MDMiridije wrote:Ja sam jednom rekao, striktno sa točke moga maloga grada odakle jesam. Dabogda svaki puta biralo drugima one koji će im vladati dok god ljudi autobusima dolaze glasati u moj grad o tome kako će živjeti ljudi s kojima oni nikakve veze nemaju. A znaš po čemu znam da sam u pravu? Kad bi na lokalnima u tom gradiću dobile strane za koje su naši sendvicari glasali...onda bi se izrugivali i zajebavali s time isti ljudi koji bi kasnije kukali jer su im muslimani odabrali predstavnika. Kad bi ih se upozorilo na licemjerje "nije to isto"...lol

Ne tražim ja koga će birati nego koga neće a to je Komšić.

To je jedino šta tražim sada tj pravila ko i u Americi da fizički samo dva puta. Komšić je tri a oće ga instalirat i četvrti.

Može.

Samo postoji i posljedica takvog bezobrazluka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 02:12

Dugo bi potrajalo da ti objasnim moja razmšljanja.

Ja san ti protiv korupcije. Isto ko i ovaj Escobar od Bidena šta je došao.

E sad zamisli  Ameriku koja je sila broj 1 i može jednim potezom reči tj uvjetovati da se izglasa da nitko ne može više od dva puta u BiH.

Dakle ko u Americi.

Kako da ne. To znači da neće biti Komšić nego Čovic sada pa im to ne paše.

Nisan ja baš od jučer.

Ja testiran ljude i entitete da buden 100% siguran prije nego šta ću krenit u pohod da ih udavim u čaši vode.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 02:18

Hrvatska im je sto puta otvoreno poručila da neće trpit Komšića a oni su sto puta rekli da im je najvažnija borba protiv korupcije.

Pa di ćeš veće korupcije nego kad se netko bezbroj puta može kandidirati na važno mjesto u državi poput npr člana predsjedništva.

Dakle Amerika je protiv toga al ne radi ništa jer zna da onda nema Komšića.

AHA TU SMO.

EVO TI ODGOVOR :

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 02:21

U kontekstu toga a osobno me nije brige tko će od ovo dvoje pajaca u Francuskoj biti predsjednik šta je tu čudno kad ja pročitam izjavu jedne Vesne Pusić i onda kažem e je mi drago šta ćete se sad trest dva tjedna dok Putin u Ukrajini mijenja neoliberalni poredak u EUropi i svijetu ?

NEŠTO JE ČUDNO U TOJ MOJOJ IZJAVI ?

STVARNO ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 02:30

Jedan Milanovic se gore izjeba da u Briselu spomenu konstuivnost.

Grlića Radmana su napali u EU par dana prije ove invazije.

Žele ukinit konstutivnost.

Otvoreno pričaju o ukidanju Dejtona i daju podršku Komšiću.

Počevši od Nizozemske pa nadalje.

Dejton je mirovni sporazum.

Znači oni žele srušiti mir.

ONI SU BOLESNI I SAD ĆE DOBITI TREĆI SVJETSKI RAT I SVE ĆU TO POBITI.

JA SAM BOLESNIJI OD NJIH SVIJU SKUPA I ZAJEDNO KAD POSTANEM REAKTIVNI UM.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 11/4/2022, 06:06

Ukinut ce LE PEN mirovine. Muhahahahhaaa Dobro je vama jako dobro Ova vas obitelj "vodi" kroz bespuca zbiljnosti.Kila mozga...

abraham

Male
2014-04-14

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by melkior 11/4/2022, 10:15

U Bosni neće biti promjena dok god Čović, Dodik i Izetbegović žare i pale istom. Njima trojici je u interesu da se baš ništa ne promijeni u BiH, njima ovakva situacija odgovara, oni su najveći kočničari svih promjena. Komšić je tek njihova jugo-titoistička maskota.
melkior

2015-08-09

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 10:21

melkior wrote:U Bosni neće biti promjena dok god Čović, Dodik i Izetbegović žare i pale istom. Njima trojici je u interesu da se baš ništa ne promijeni u BiH, njima ovakva situacija odgovara, oni su najveći kočničari svih promjena. Komšić je tek njihova jugo-titoistička maskota.
tocno..a razlog je oduvijek poznat..mogu muljati i bogatiti se...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by prckov 11/4/2022, 10:42

melkior wrote:U Bosni neće biti promjena dok god Čović, Dodik i Izetbegović žare i pale istom. Njima trojici je u interesu da se baš ništa ne promijeni u BiH, njima ovakva situacija odgovara, oni su najveći kočničari svih promjena. Komšić je tek njihova jugo-titoistička maskota.
cuj ovog  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 11/4/2022, 10:45

a tek ova dva bisera vucina i joda
jebote koje dno, ja se prije cudio kako je ljevica toliko uspjesna, sad mi je sasvim jasno

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Službenik 11/4/2022, 14:04

teško da će le pen dobiti.
sad će se svi od lijeva do desna protiv nje okrenuti.
tako je bilo i prošli put.
jedino ako im oni koji do sada nisu nikako glasali izađu na izbore i pomrse račune.
ali sumnjam.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 14:06

Tovariš Koba wrote:teško da će le pen dobiti.
sad će se svi od lijeva do desna protiv nje okrenuti.
tako je bilo i prošli put.
jedino ako im oni koji do sada nisu nikako glasali izađu na izbore i pomrse račune.
ali sumnjam.
A kog brige ? Ionako je ta Francuska sjebana iznutra, ni đeneral GF s pez zvjezdica im ne bi mogao to dovest u red da im dođe na vlast.

Nek se krčka. pirat
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 17:35

Šoja: Više strahuje Macron, Le Pen nema šta izgubiti

Nakon jučerašnjeg prvog kruga francuskih predsjedničkih izbora, u drugi krug idu Emmanuel Makron i Marine Le Pen.

Bit će to utrka istih kandidata kao i 2017. Macron, neoliberalni centrist, prema službenim rezultatima Ministarstva unutarnjih poslova, osvojio je 27,6 posto biračke podrške. Desničarki Marine Le Pen povjerenje je ukazalo 23,4 posto birača. Ostaje 12 dana kampanje za drugi krug koji će biti održan 24. aprila.

Gost vijesti je Slobodan Šoja, historičar, diplomat i bivši ambasador BiH u Francuskoj.

Više strahuje Macron, Le Pen nema šta izgubiti
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics