Korona jesen 2022
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Korona jesen 2022
Nema opustanja, struka bdije:)
Nema bastarde, ali neka i dalje ostane doma i tako to, odgovorno, misliti na druge i kojesta.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ukidanje-mjera-ne-znaci-da-se-smije-na-partyje-ovo-je-samo-priprema-za-jesen-da-nam-mjere-tada-budu-snazne-i-kratke-15182083
Nema bastarde, ali neka i dalje ostane doma i tako to, odgovorno, misliti na druge i kojesta.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ukidanje-mjera-ne-znaci-da-se-smije-na-partyje-ovo-je-samo-priprema-za-jesen-da-nam-mjere-tada-budu-snazne-i-kratke-15182083
dijagram-
2015-08-09
Re: Korona jesen 2022
Cjepiva ima dovoljn, važno je pregrmit sezonu i ljeto.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
immortal dislikes this post
dijagram wrote:Nema opustanja, struka bdije:)
Kontrolira struka kurac. Virus je manje virulentan jer je UV zracenje sada jace nego na jesen i zimu. To znam cak i ja koji sam tri koraka iza.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Cjepiva ima dovoljn, važno je pregrmit sezonu i ljeto.
Neces ti dugo jedino ako ti ne ustrcavaju placebo.
Guest- Guest
eto.
ukinuli mjere, ukinuli covid potvrde, skinule se brnjice.
državna mainstream dresura pučanstva ovisne kolonije rvacke se prebacila na rat u ukrajini.
za par mjeseci ili kad to već završi vidjet ćemo što će biti sljedeća dresura.
smanjite potrošnju energenata?
hrana?
ukinuli mjere, ukinuli covid potvrde, skinule se brnjice.
državna mainstream dresura pučanstva ovisne kolonije rvacke se prebacila na rat u ukrajini.
za par mjeseci ili kad to već završi vidjet ćemo što će biti sljedeća dresura.
smanjite potrošnju energenata?
hrana?
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Cjepiva ima dovoljn, važno je pregrmit sezonu i ljeto.
Neces ti dugo jedino ako ti ne ustrcavaju placebo.
Sve je ok, peti mejsec nakon testnog cjepiva nema problema, malo mi se ljušti kožni epitel ali to je zbog proljeća.
Nokti su sada u boljem stanju.
2015-08-06
kic wrote:
još jedna sezona ovog, ajme upucat ću se
ma nije, malo se zezamo...
korona se lijepo udomaćila
malo smo ju amortizirali....tu je to, imamo modus vivendi s virusom
jel teče krčić, mislim na izlet gore
2015-08-06
kic briši temu.
Korona ukinuta dekretom :)
niels-
2021-04-26
kic likes this post
tko se cijepio, cijepio se.niels wrote:kic briši temu.
i sovac nam više ne bulazni o cijepljenju
i đemal od udbe zaboravio na koronu, maske i konc logore.
veber-
2014-12-30
čudno mi je okolo hodat bez brnjice
Jer se navikne čovjek na dobro i zlo...
niels likes this post
sada bi trebalo napraviti što gnječ zagovara.
đemala, stožeraše i slične zaraziti kugom i kolerom i smjestiti u karantenu.
đemal je toliko grešan da se drži zubima i noktima na ovom svijetu. nikako da u gospodu kihne i oslobodi prostor za mlađe.
ali poklapa mu se ramazan s uskrsom, čudo da nije stavio temu.
sretan ramadan svima koji ga slave......upsss uskrs, on se samo kliče đemal. inače je fahrudin.
đemala, stožeraše i slične zaraziti kugom i kolerom i smjestiti u karantenu.
đemal je toliko grešan da se drži zubima i noktima na ovom svijetu. nikako da u gospodu kihne i oslobodi prostor za mlađe.
ali poklapa mu se ramazan s uskrsom, čudo da nije stavio temu.
sretan ramadan svima koji ga slave......upsss uskrs, on se samo kliče đemal. inače je fahrudin.
2014-12-30
Kic ne diraj temu, misli malo i na dijasporu. Mi još imamo brnjice
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Nema ukidanja, nema opustanja, Djikic i ja bdijemo i samo cekamo reprizu.niels wrote:kic briši temu.
dijagram-
2015-08-09
Upravo sam u hodu prebolio covid...Ili sam ja izvanserijska genetika ili je ovaj tip korone zacurac;
malo suhog kašlja, curenja iz nosa i to bi bilo to. Doduše u poslu sam i nemam kad ni biti bolestan.
malo suhog kašlja, curenja iz nosa i to bi bilo to. Doduše u poslu sam i nemam kad ni biti bolestan.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
eto, vidiš...al bitno da si se ti natankirao otrovomEroo wrote:Upravo sam u hodu prebolio covid...Ili sam ja izvanserijska genetika ili je ovaj tip korone zacurac;
al to što si se ti...nego si i druge maltretis'o
a di ti živiš?Ra wrote:Kic ne diraj temu, misli malo i na dijasporu. Mi još imamo brnjice
u nazi austriji ili nazi bavarskoj.
kod nas u baden wutenbergu nema nikakvih mjera od nove godine.
samo nazi pokrajine i nazi države siluju puk.
veber-
2014-12-30
lik je dva put spušil koronu.Galina wrote:eto, vidiš...al bitno da si se ti natankirao otrovomEroo wrote:Upravo sam u hodu prebolio covid...Ili sam ja izvanserijska genetika ili je ovaj tip korone zacurac;
al to što si se ti...nego si i druge maltretis'o
i šira okolina.
bitno da su se piknuli.
bi i vodokradica priznao da je spušio koronu i da ide 17× cijepiti se.
veber-
2014-12-30
Galina wrote:čudno mi je okolo hodat bez brnjice
Ja sam se lako vratio na normalno u dva dana zaboravio brnjicu.
kad smo kod brnjice, sjetilo me na pse.
Jutros sam išao na trening trčanja i u šumi me počeo pratiti poveći nepoznati pas.
Tako je drag bio, ima oglicu nečiji je. Sat vremena smo se utrkivali, pa sam ga podragao i lako se sprijateljili. Uljepšao mi je jutro.
2015-08-06
Noor likes this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» TITO: Nuklearnii sukob vec na jesen bicemo gladni
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» TITO: Nuklearnii sukob vec na jesen bicemo gladni
Page 1 of 2