Sretan vam dan državnosti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sretan vam dan državnosti
niels wrote:Vidim da obilježavaju oni koji se smatraju ustašama, Srbi i njihovi jataci.
Sjećam se života u NDH, i danas se naježim kad idem gradom i sjetim se obješenih ljudi.
Karta nije postojala ni dana. Ustaše su prepustile Rimskim sporazumom Dalmaciju, otoke itd. Talijanima. Kad su se Talijani predali, pokušali su zauzeti, skupa s partizanima i četnicima, obalu, pa su ih sve najurili Nijemci, i tek su ih potisnuli partizani.
Velika područja NDH su držali partizani te četnici. U nekim područjima vlast nije nikada ni profunkcionirala.
NDH je bila priznata od Sila Osovine, a kad smo se borili 1991, to nam je bio najveći uteg oko vrata. Bili smo podijeljeni na okupacijske zone Talijana i Nijemaca.
I usred demokratske, univerzalno međunarodno priznate države, pobjedničke u DR, članice EU i NATO vi slavite Nazi-puppet, romp state?!
NDH ili RH, mi ili oni, živite u “boljoj prošlosti” (budite sretni da ju niste očima vidjeli!) ili sadašnjosti. Točno kako ide onima koji nariču za SFRJ.
Komšijama koji obilježavaju NDH poručujem da je prema Ustavu iz 1990 RH se jasno ogradila od NDH i odbacila njeno naslijeđe, te nije njen pravni ni politički sljednik.
jebote pa ti stvarno imaš 82?
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
.....trebaju nam zestoki momci...previse se mlakonja namnozilo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:od kad si ti komunac?..odavnoTovariš Koba wrote:IL Risorto wrote:Vladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske - Index.hrVladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske wrote:
jebi ga.
budala.
di si jeb'o te irud?
na graničnom prijelazu?
kojem?
:)
...tamo gdje treba biti...optika je ociscena idem u ciscenjeTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:od kad si ti komunac?..odavnoTovariš Koba wrote:IL Risorto wrote:Vladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske - Index.hrVladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske wrote:
jebi ga.
budala.
di si jeb'o te irud?
na graničnom prijelazu?
kojem?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...tamo gdje treba biti...optika je ociscena idem u ciscenjeTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:od kad si ti komunac?..odavnoTovariš Koba wrote:IL Risorto wrote:Vladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske - Index.hrVladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske wrote:
jebi ga.
budala.
di si jeb'o te irud?
na graničnom prijelazu?
kojem?
a vid?
+5?
:D
Sta rece, da nije bilo endehazije ne bi bilo ni danasnje Hrvatske
Ne kontam tu vezu ali u danasnjoj Hrvatskoj u kojoj se place za ustasama nista me ne iznenadjuje.
Ne kontam tu vezu ali u danasnjoj Hrvatskoj u kojoj se place za ustasama nista me ne iznenadjuje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Sta rece, da nije bilo endehazije ne bi bilo ni danasnje Hrvatske
jebeni debili.
jok..cist kao suzaTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:...tamo gdje treba biti...optika je ociscena idem u ciscenjeTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:od kad si ti komunac?..odavnoTovariš Koba wrote:IL Risorto wrote:Vladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske - Index.hrVladin izaslanik: Da nije bilo 10. 4. 1941. ne bi bilo ni današnje Hrvatske wrote:
jebi ga.
budala.
di si jeb'o te irud?
na graničnom prijelazu?
kojem?
a vid?
+5?
:D
2015-09-08
..nitko ne place..ali ljudi imaju pravo na svoje politicke stavove da li ce im ti stavovi proci ili ne ovisi o stanovitim okolnostima..zato postoje izbori..Ringo10 wrote:Sta rece, da nije bilo endehazije ne bi bilo ni danasnje Hrvatske
2015-09-08
vidi se da smo normalno društvo, prije bi ovakve debilne teme oko NDH i komunista skupile 50 stranica komentara u dva dana, a sada osim par forumaša koji su staroj dobi, boli koga kurac za ndh, partizane, ujkane, jasenovac, jadovno itd.
znači ima nade.
znači ima nade.
Gnječ wrote:Jel vam Zelensky čestitao dan državnosti?
Nije on, ali jesu Gljauk Konjufca i Aljbin Kurti.
crvenkasti-
2014-04-17
Oye,ja nisam star,a ovakve teme su dio naše kulturne baštine koju trebamo njegovat.AssadNaPodmornici wrote:vidi se da smo normalno društvo, prije bi ovakve debilne teme oko NDH i komunista skupile 50 stranica komentara u dva dana, a sada osim par forumaša koji su staroj dobi, boli koga kurac za ndh, partizane, ujkane, jasenovac, jadovno itd.
znači ima nade.
Osim toga,briga mene za NDH,ja jedino što podsjećam i žalim za 850 000 nedužne srpske nejači koja je pogubljena za vrijeme NDH.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A za 500.000 hrvatskih civila ubijenih u ratu i poraću te baš briga?IL Risorto wrote:Oye,ja nisam star,a ovakve teme su dio naše kulturne baštine koju trebamo njegovat.AssadNaPodmornici wrote:vidi se da smo normalno društvo, prije bi ovakve debilne teme oko NDH i komunista skupile 50 stranica komentara u dva dana, a sada osim par forumaša koji su staroj dobi, boli koga kurac za ndh, partizane, ujkane, jasenovac, jadovno itd.
znači ima nade.
Osim toga,briga mene za NDH,ja jedino što podsjećam i žalim za 850 000 nedužne srpske nejači koja je pogubljena za vrijeme NDH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Niti jedan ubijeni u Jasenovcu nije kriv za tih 500 000 ,dok su mnogi od tih 500 000 ustaške nejači krivi i odgovorni za ove u Jasenovcu.jastreb wrote:A za 500.000 hrvatskih civila ubijenih u ratu i poraću te baš briga?IL Risorto wrote:Oye,ja nisam star,a ovakve teme su dio naše kulturne baštine koju trebamo njegovat.AssadNaPodmornici wrote:vidi se da smo normalno društvo, prije bi ovakve debilne teme oko NDH i komunista skupile 50 stranica komentara u dva dana, a sada osim par forumaša koji su staroj dobi, boli koga kurac za ndh, partizane, ujkane, jasenovac, jadovno itd.
znači ima nade.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sretan vam dan državnosti
» Dan državnosti
» Dan državnosti
» Sretan Dan državnosti
» dan državnosti se vraća na 30. svibnja...
» Dan državnosti
» Dan državnosti
» Sretan Dan državnosti
» dan državnosti se vraća na 30. svibnja...
Page 2 of 2