Gasprom normalno isporučuje gas u Evropu preko ukrajinske teritorije
Page 1 of 1
Gasprom normalno nastavlja da isporučuje ruski gas u Evropu preko ukrajinske teritorije, izjavio je danas portparol ruske kompanije Sergej Kuprijanov.
"Gasprom normalno isporučuje ruski gas preko ukrajinske teritorije, u skladu sa zahtevima evropskih potrošača, odnosno 79,6 miliona kubnih metara", rekao je Kuprijanov novinarima. Ova količina isporučenog gasa je manja od one predviđene dugoročnom rezervacijom, koja iznosi oko 109,5 miliona kubnih metara dnevno, navodi Tas. Od subote, 9. aprila, naručeno je 78,3 miliona kubnih metara gasa.
Gasprom normalno nastavlja da isporučuje ruski gas u Evropu preko ukrajinske teritorije, izjavio je danas portparol ruske kompanije Sergej Kuprijanov.
"Gasprom normalno isporučuje ruski gas preko ukrajinske teritorije, u skladu sa zahtevima evropskih potrošača, odnosno 79,6 miliona kubnih metara", rekao je Kuprijanov novinarima. Ova količina isporučenog gasa je manja od one predviđene dugoročnom rezervacijom, koja iznosi oko 109,5 miliona kubnih metara dnevno, navodi Tas. Od subote, 9. aprila, naručeno je 78,3 miliona kubnih metara gasa.
Re: Gasprom normalno isporučuje gas u Evropu preko ukrajinske teritorije
Zajebacija je zajebancija ali posao je posao.
Da. Eu može zaustaviti ovaj rat samo otkazom plina i nafte. Ovisniji je putin od miljardi eura nego oni o njegovim derivatima.
Ako hoće. Bacili bi rusiju u srednji vjek za mjesec dana.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne isplati se. Mrtvi Ukrajinci su besplatni, zastoj u industriji nije.kaya wrote:Da. Eu može zaustaviti ovaj rat samo otkazom plina i nafte. Ovisniji je putin od miljardi eura nego oni o njegovim derivatima.
Da. U tome je predvodnik Njemačka znamo svi.dzango wrote:Ne isplati se. Mrtvi Ukrajinci su besplatni, zastoj u industriji nije.kaya wrote:Da. Eu može zaustaviti ovaj rat samo otkazom plina i nafte. Ovisniji je putin od miljardi eura nego oni o njegovim derivatima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Zvezdi ponistena tri gola, Gasprom Sponzor?
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Zvezdi ponistena tri gola, Gasprom Sponzor?
Page 1 of 1