francuska izbori
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: francuska izbori
licno bih da pobedi macron
ova bi bila gora od angele
spolja gladac unutra jadac
kad je rec o srbima i srbiji
ova bi bila gora od angele
spolja gladac unutra jadac
kad je rec o srbima i srbiji
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Što? Ja mislim da bi vama baš Le Pen više odgovarala. Trebaš biti realist manijaci uvijek vole druge manijake...ono osjećaju se lijepo kad znaju da ih ima više. A opet i Macron vam rece ako je po Aleksi suditi da nece nitko u EU prije Srbije. Vama win-win
Guest- Guest
Prve projekcije veli Macron...57%
Isto ovi nekako to brzo. U nas se do ponoći broji
Isto ovi nekako to brzo. U nas se do ponoći broji
Guest- Guest
Prve projekcije rezultata
Francuske televizije objavile su prve projekcije rezultata za koje se smatra da su vrlo pouzdane. Prema njima, Macron je osvojio 57 posto glasova, a Le Pen 43 posto.
Francuske televizije objavile su prve projekcije rezultata za koje se smatra da su vrlo pouzdane. Prema njima, Macron je osvojio 57 posto glasova, a Le Pen 43 posto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Upravo se obraća Le Pen
Za svoj poraz, Marine Le Pen osudila je dva tjedna nepoštenih metoda, ali rezultat koji je postigla je nazvala sjajnom pobjedom. "Ideje koje zastupamo doegle su novi vrh. Nastavit ću svoj put, i dalje ću biti predana Francuzima i Francuskoj", rekla je Le Pen podsjećajući da su za nekoliko tjedana parlamentarni izbori. "Nikad neću napustiti Francusku", dodala je.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Upravo se obraća Le Pen
Za svoj poraz, Marine Le Pen osudila je dva tjedna nepoštenih metoda, ali rezultat koji je postigla je nazvala sjajnom pobjedom. "Ideje koje zastupamo doegle su novi vrh. Nastavit ću svoj put, i dalje ću biti predana Francuzima i Francuskoj", rekla je Le Pen podsjećajući da su za nekoliko tjedana parlamentarni izbori. "Nikad neću napustiti Francusku", dodala je.
Guest- Guest
Ovo su bili najvažniji izbori što se tiče budućnosti EU. Na ovim izborima je pobjeđena ideja suverenosti nauštrb europskog zajedništva. Nakon ovog, Eu će imati svoju vojsku, EU će se približiti cilju da postane naddržava. Izbori u Sloveniji pokazuju nezaustavljivi trend rasta europske lijevocentrističke političke misli.
red wolf-
2016-02-10
ljudi od dva zla birali manje.
ja živim na rajni, često idemo u franscusku.
taj porajnje je protiv le pen.
vele, između kepeca i frigidne-biram kepeca.
ja živim na rajni, često idemo u franscusku.
taj porajnje je protiv le pen.
vele, između kepeca i frigidne-biram kepeca.
2014-12-30
Le Pen je priznala poraz pa onda valjda zaključno to je to kad protukandidat otvoreno priznaje poraz pa je Makron novi stari predsjednik Francuske a na mandat na idući pet godina.
Pa ok. Paše mi i to.
Ovo šta ona priča o parlamentu, tamo može dobit onih 20-ak posto glasova koliko je dobila u prvom krugu a ako i to i kad uđe tamo, opet neće s njom nitko radit saveze nego ih svi gledaju ko najzadnje gubavce.
Da skratimo: Pušionaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa ok. Paše mi i to.
Ovo šta ona priča o parlamentu, tamo može dobit onih 20-ak posto glasova koliko je dobila u prvom krugu a ako i to i kad uđe tamo, opet neće s njom nitko radit saveze nego ih svi gledaju ko najzadnje gubavce.
Da skratimo: Pušionaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2014-04-11
Jedan veliki proces polako završava unutar same EU. U budućnosti će biti izgleda neophodno da Mađarska više ne bude unutar EU. Nakon toga, EU se mora postaviti prema anglosaksonskom savezu, s jedne strane, a s druge prema Kini. Rusija će desetljećima kaskati da bi povratila svoju snagu koju je do invazije Ukrajine imala.
red wolf-
2016-02-10
Meni isto nije mrsko da je kučka izgubila. Striktno jer je Putinov trojanac bila i ostala. Ali opet kažem...to je jedna jako čudna zemlja. Umalo je došlo da ona nije ni otišla u drugi krug, malo je falilo ono sljedeci je bio tipa 1% razlike tako nesto.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Što? Ja mislim da bi vama baš Le Pen više odgovarala. Trebaš biti realist manijaci uvijek vole druge manijake...ono osjećaju se lijepo kad znaju da ih ima više. A opet i Macron vam rece ako je po Aleksi suditi da nece nitko u EU prije Srbije. Vama win-win
vise verujem macronu
prilikom posete bg.du
verovatno se i sam iznenadio
doceku i atmosferi.
nema veze sa sl.posetama,
posebno putina.
govor, citanje, na srpskom,
bilo je ozbiljno pripremljeno.
nakon toga cesto je u kontaktu
sa vuchicem, pred.srbije.
bilo bi ok da opet dodje u novom
mandatu.
2020-04-21
RayMabus wrote:Pa ok. Paše mi i to.
Prije bukvalno po sata si govorio da bi volio da ona dobije.
Kume znaš šta. Isto mi krivo što nisam za psihijatra završio. Na razgovorima s tobom bi se mogla karijera izgraditi.
Guest- Guest
Jako male šanse su da unutar deset godina uđete u EU. Žalosno je što je politika učinila od vas i vaše zemlje.pizzon wrote:MDMiridije wrote:Što? Ja mislim da bi vama baš Le Pen više odgovarala. Trebaš biti realist manijaci uvijek vole druge manijake...ono osjećaju se lijepo kad znaju da ih ima više. A opet i Macron vam rece ako je po Aleksi suditi da nece nitko u EU prije Srbije. Vama win-win
vise verujem macronu
prilikom posete bg.du
doceku i atmosferi.
posebno putina.
mandatu.
red wolf-
2016-02-10
Rekao sam da radi Komšića više naginjem nešto njoj al ne toliko da bi se osobno uživo u ovo tj ovu igru i ove izbore i da mi je u osnovi svejedno.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Pa ok. Paše mi i to.
Prije bukvalno po sata si govorio da bi volio da ona dobije.
Kume znaš šta. Isto mi krivo što nisam za psihijatra završio. Na razgovorima s tobom bi se mogla karijera izgraditi.
Prevrti malo moje postove pa ćeš vidit da baš to piše.
Last edited by RayMabus on 24/4/2022, 20:48; edited 1 time in total
2014-04-11
red wolf wrote:Jedan veliki proces polako završava unutar same EU. U budućnosti će biti izgleda neophodno da Mađarska više ne bude unutar EU. Nakon toga, EU se mora postaviti prema anglosaksonskom savezu, s jedne strane, a s druge prema Kini. Rusija će desetljećima kaskati da bi povratila svoju snagu koju je do invazije Ukrajine imala.
nema sanse da madjaraska napusti eu.
ko sme to da predlozi madjarima.
2020-04-21
pizzon wrote:MDMiridije wrote:Što? Ja mislim da bi vama baš Le Pen više odgovarala. Trebaš biti realist manijaci uvijek vole druge manijake...ono osjećaju se lijepo kad znaju da ih ima više. A opet i Macron vam rece ako je po Aleksi suditi da nece nitko u EU prije Srbije. Vama win-win
vise verujem macronu
prilikom posete bg.du
doceku i atmosferi.
posebno putina.
mandatu.
Isto smo jebali ježa striktno kroz prizmu nošenja s ovim barbarima iz Rusije. Jebote svugdje zeleni,lijevi dobivaju....redom pacifisti. Za kontru imaju poludjelog idiota koji ima vrisnut svako malo mu svejedno što će biti sa svijetom kad ga napusti....
S druge strane nije čudno da puši desnica svugdje. Redom sve degenerici im kandidati.
Guest- Guest
pizzon wrote:red wolf wrote:Jedan veliki proces polako završava unutar same EU. U budućnosti će biti izgleda neophodno da Mađarska više ne bude unutar EU. Nakon toga, EU se mora postaviti prema anglosaksonskom savezu, s jedne strane, a s druge prema Kini. Rusija će desetljećima kaskati da bi povratila svoju snagu koju je do invazije Ukrajine imala.
Nece svojevoljno, ali bit ce šamara.
Guest- Guest
Budu letili, vjeruj mi.pizzon wrote:red wolf wrote:Jedan veliki proces polako završava unutar same EU. U budućnosti će biti izgleda neophodno da Mađarska više ne bude unutar EU. Nakon toga, EU se mora postaviti prema anglosaksonskom savezu, s jedne strane, a s druge prema Kini. Rusija će desetljećima kaskati da bi povratila svoju snagu koju je do invazije Ukrajine imala.
red wolf-
2016-02-10
nada umire zadnjared wolf wrote:Jako male šanse su da unutar deset godina uđete u EU. Žalosno je što je politika učinila od vas i vaše zemlje.pizzon wrote:MDMiridije wrote:Što? Ja mislim da bi vama baš Le Pen više odgovarala. Trebaš biti realist manijaci uvijek vole druge manijake...ono osjećaju se lijepo kad znaju da ih ima više. A opet i Macron vam rece ako je po Aleksi suditi da nece nitko u EU prije Srbije. Vama win-win
vise verujem macronu
prilikom posete bg.du
doceku i atmosferi.
posebno putina.
mandatu.
2020-04-21
MDMiridije wrote:pizzon wrote:red wolf wrote:Jedan veliki proces polako završava unutar same EU. U budućnosti će biti izgleda neophodno da Mađarska više ne bude unutar EU. Nakon toga, EU se mora postaviti prema anglosaksonskom savezu, s jedne strane, a s druge prema Kini. Rusija će desetljećima kaskati da bi povratila svoju snagu koju je do invazije Ukrajine imala.
Nece svojevoljno, ali bit ce šamara.
to, verovatno
2020-04-21
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» izbori HDZ
» Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» izbori HDZ
» Izbori
Page 4 of 6