Ruska invazija na Ukrajinu
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
melkior wrote:Putinove prijetnje nuklearnim oružjem nisu blef. Njemu se može svašta prigovoriti, ali za razliku od zapadnih političara, on ne blefira.
cijeli zivot je proveo u blefu , kolega
i ova redarstvena akcija od 3 dana blef kao i pregovori koje kao vode
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
michaellcmacha and kaya like this post
sto se gleda ?melkior wrote:Subota je navečer, idem u kino i dobro se napit, treba iskoristiti vrijeme na raspolaganju, nema ga puno.
2014-04-12
Šalji još šljemova, panciorki, klasične municije, hrane, lijekova te obavezno Đavelina i Stingera.
Samo ih tarite.
Onda on mora artirljeriju pa EU mora razmišljat o embargu na rusku naftu i plin a onda ovi u Berlinu dobiju ospice.
Samo ih tarite.
Onda on mora artirljeriju pa EU mora razmišljat o embargu na rusku naftu i plin a onda ovi u Berlinu dobiju ospice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2 svjetski rat je trajao 6 godinajastreb wrote:1. i 2. svj.rat. Naš Dom.rat.AssadNaPodmornici wrote:u tom slučaju Rusija gubi rat. ali i Ukraina će biti totalno razorena sa stotinama tisuća mrtvih u najboljim godinama. a Rusija nakon takvog rata vjerojatno neće dugo niti postojati, jer će biti toliko ekonomski i demografski devastirana da će se vjeroajtno raspasti iza toga par desetljeća najkasnije a vjerojatno puno prije.jastreb wrote:Rat ce,kao i svaki ozbiljniji rat,trajati 4 godine.
zato je najpametnije Rusima da popuste, oni već sada ne mogu pobjediti u ratu, mogu dok je još vrijeme uzeti autonomiju u Donbasu i vojnu neutralnost Ukraine(a Ukrainci su tako jebeno dobra vojska da im i ne treba NATO) dok još mogu.
Što više budu razarali i ubijali, to će imati sve veće gubitke jer će Ukrainci biti sve luđi i luđi na ratovanje, a sve teže oružje će stizati u Ukrainu.
Ja sam već prije tjedan dana najavio da Ukraincima trebaju mobilni artiljerijski sustavi i SAM sustavi većeg dometa. Evo slovačka i češka su prve probile led.
Kod Britanaca se šuška da će poslati svoje artiljerijske sustave. I to neće ispaljivati "glupe" bombe kakve ispaljuju stari sovjetski sustavi, nego artiljerijski sustavi koji ispale projektil i on se sam navodi na tenk ili na rov...
a doći će i SAM sustavi srednjeg dometa, američki artiljerijski sustavi , eksperimentalno oružje..
Svi ti ratovi trajali su 4 godine i završili su porazima agresora.
Austrougarske,Njemačke, srpske vojske.
Jedino što u 2.svj.ratu njemačka nije poražena od Poljske.
sad šta tu imamo???
Ja mislim da će Rusija izgubiti rat,ali je pitanje od koga. Od same Ukrajine,ili će Ukrajina dobiti pojačanja.
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Cut more, rat poceo bombardiranjem Beograda....vuksadinare wrote:2 svjetski rat je trajao 6 godinajastreb wrote:1. i 2. svj.rat. Naš Dom.rat.AssadNaPodmornici wrote:u tom slučaju Rusija gubi rat. ali i Ukraina će biti totalno razorena sa stotinama tisuća mrtvih u najboljim godinama. a Rusija nakon takvog rata vjerojatno neće dugo niti postojati, jer će biti toliko ekonomski i demografski devastirana da će se vjeroajtno raspasti iza toga par desetljeća najkasnije a vjerojatno puno prije.jastreb wrote:Rat ce,kao i svaki ozbiljniji rat,trajati 4 godine.
zato je najpametnije Rusima da popuste, oni već sada ne mogu pobjediti u ratu, mogu dok je još vrijeme uzeti autonomiju u Donbasu i vojnu neutralnost Ukraine(a Ukrainci su tako jebeno dobra vojska da im i ne treba NATO) dok još mogu.
Što više budu razarali i ubijali, to će imati sve veće gubitke jer će Ukrainci biti sve luđi i luđi na ratovanje, a sve teže oružje će stizati u Ukrainu.
Ja sam već prije tjedan dana najavio da Ukraincima trebaju mobilni artiljerijski sustavi i SAM sustavi većeg dometa. Evo slovačka i češka su prve probile led.
Kod Britanaca se šuška da će poslati svoje artiljerijske sustave. I to neće ispaljivati "glupe" bombe kakve ispaljuju stari sovjetski sustavi, nego artiljerijski sustavi koji ispale projektil i on se sam navodi na tenk ili na rov...
a doći će i SAM sustavi srednjeg dometa, američki artiljerijski sustavi , eksperimentalno oružje..
sad šta tu imamo???
Ja mislim da će Rusija izgubiti rat,ali je pitanje od koga. Od same Ukrajine,ili će Ukrajina dobiti pojačanja.
2014-04-14
Ukrajina nema kud, ali Rusi itekako imaju, dio će otići kući mrtav ladan, dio sakat, a dio na svojim nogama ali popišani i posrani, kao nikad u povijesti...Ringo10 wrote:Rusi sad mogu zamrznuti sukob i Ukrajina nema kud
2015-08-08
kaya, Noor and Šandor Winnetou like this post
njega treba čečenima dat da ga prevaspitajuvuksadinare wrote:to sto ti pricas je debilana..cista mrznja..pun si mrznje stari..to je tvoj problem..Ringo10 wrote:Rusi sad mogu zamrznuti sukob i Ukrajina nema kud
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Jebem ti sunce kalajisano, DNRH ima vise vojnih strucnjaka nego epidemiologa. Nisam ovo vjerovao ali nicu kao gljive poslije kise. Koji je ovaj Vidmarovic????Svaka net stranica ima po tri cetiri stucnjaka i onda svaki nesta doda, da bude valjda pametan i upucen i na kraju od bjelodanih stvari ispadaju pizdarije....
Imamo još i scenarij s pristupanjem skandinavskih zemalja u NATO-u, što bi dovelo do tenzije i blokade pomorskih puteva od strane Rusije.
Kaze Vidmarovic?????
Ulaz i danas kontrolira NATO tj Njemacka ,Danska i Niorveska. Tu su jos Poljska i tri balticke zemlje. O cemu ovaj trabunja...Kila jebenog mozga...????
Baltik je malo veca kada. Slavina kod NATO a unutra plasticne patkice, spuzve i trubice....
Imamo još i scenarij s pristupanjem skandinavskih zemalja u NATO-u, što bi dovelo do tenzije i blokade pomorskih puteva od strane Rusije.
Kaze Vidmarovic?????
Ulaz i danas kontrolira NATO tj Njemacka ,Danska i Niorveska. Tu su jos Poljska i tri balticke zemlje. O cemu ovaj trabunja...Kila jebenog mozga...????
Baltik je malo veca kada. Slavina kod NATO a unutra plasticne patkice, spuzve i trubice....
Last edited by abraham on 9/4/2022, 20:13; edited 1 time in total
2014-04-14
nije to nista..nekidan je provalio da bismo se mi veselili da se bombardiraju hrvati u bh-a...michaellcmacha wrote:njega treba čečenima dat da ga prevaspitajuvuksadinare wrote:to sto ti pricas je debilana..cista mrznja..pun si mrznje stari..to je tvoj problem..Ringo10 wrote:Rusi sad mogu zamrznuti sukob i Ukrajina nema kud
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Pa ako nije bombardovanjem Beograda,onda je zasigurno napadom na SSSR.abraham wrote:Cut more, rat poceo bombardiranjem Beograda....vuksadinare wrote:2 svjetski rat je trajao 6 godinajastreb wrote:1. i 2. svj.rat. Naš Dom.rat.AssadNaPodmornici wrote:u tom slučaju Rusija gubi rat. ali i Ukraina će biti totalno razorena sa stotinama tisuća mrtvih u najboljim godinama. a Rusija nakon takvog rata vjerojatno neće dugo niti postojati, jer će biti toliko ekonomski i demografski devastirana da će se vjeroajtno raspasti iza toga par desetljeća najkasnije a vjerojatno puno prije.jastreb wrote:Rat ce,kao i svaki ozbiljniji rat,trajati 4 godine.
sad šta tu imamo???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tko je kome jebao majku neki dan, ja tebi ili ti meni a postavio sam ti sasvim normalno pitanje bez imalo ironije ili sarkazma ali je tebi to bilo nezgodno pa si zaključio da te zajebavam i udri po psovkama, ti si zadnji koji bi ikome trebao spominjati bilo kakvo vrijeđanje.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:ja? Ma gnječo ti si meni smješan kad se valjaš u blatu i skičiš jer ti tata i mama neće kupiti lizalicu. Eto tako ja tvoj pokušaj nametanja gluposti vidim, teška debilana u svakom slučaju :)Gnječ wrote:
šta si se uzjebao svaki puta čim stavim nešto što vam sjebe vaše horizonte vi se uzjebete ko divlji stršljenovi.
čemu to tvoje konstantno ponižavanje sugovornika koji ne razmišlja kao ti? nemaš argumenata pa ti preostaje infantilno ponižavati. ako te to veseli samo nastavi nemam ništa protiv.
a moj Kic, kad ti netko takav prouzroči nenadoknadive gubitke, onda ću te ja pitati da li bi trebalo ili ne bi ili ti hoćeš meni reći da ak se to dogodi nekom drugom a ne tebi da je to onda ok... nemoj me jebat sa tim forama, rekao sam ti, ako misliš da me trebaš bani rati ili trajno udaljiti to napravi, ali mi te fore kako mir mir mir nitko nije kriv nemoj prodavati.. čitaj sa razumijevanjem, Bog s tobom, ne nasjedaj na te sheme svi imaju pravo na mišljenje... ja mu jebem sve živo i mrtvo tko ima pravo misliti pa i na ovom forumu pisati da na hrvatsku treba baciti nuklearnu bombu i kako hrvatsku ustašiju treba tamaniti... koji je vama, što vam nije u redu po pitanju kognicije da elementarne stvari niste sposobni razlučiti.... za koju je pičku materinu proliveno 100 000 litara krvi, hrvatske krvi, da bi tu pojedini sroljci bez ikakvih posljedica zazivali masovna ubojstva i totalno uništenje hrvatskog naroda...kic wrote:michaellcmacha wrote:tako moj gnječ završavaju oni koji glume majmune i ufuravaju se u furku proruski nastrojenih sabotera, diverzira i prokazivača... konkretno na videu koji si stavio, kod jednog je pronađeno oružje, ista stvar i sa drugim, plus oprema u vozilu... to su moj gnječ ubojice i prema njima se brutalno postupa... evo ti govoriš kako priželjkuješ pokolje nad hrvatima, hrvatskom vojskom, želiš da nama neprijateljska rusija baci nuklearnu bombu na nas.... slobodno možeš očekivati u daljnim fazama širenja sukoba jedan ovakav brutalan pristup ophođenja spram tebe... i svakog tko poput tebe iznosi stajališta koja si ti iznosio... ako nisi primjetio Levi se ne pojavljuje na temi, jer mu je netko dao do znanja da bi doslovno mogao bez glave ostati... ;)Gnječ wrote:Nazi Ukraina ima i Gestapo zove se SBU. Metode su im copycat gestapovske samo jos i gore od gestapovskih.
Wow evo nesto za nase bojovnike forumske
Ukrainian SBU (police) arresting civilians in Dnipropetrovs using brute force.
a moj miha... zbog pisanja na forumu i stajališta ne bi trebalo nikome željeti takvo zlo..
2015-08-08
Bitka za Britaniju,Okupacija Nizozemske, Okupacija Poljske......... Nema svjetskog rata ukoliko nije napadnut Beograd ili Rusija....Kila jebenog mozgajastreb wrote:Pa ako nije bombardovanjem Beograda,onda je zasigurno napadom na SSSR.abraham wrote:Cut more, rat poceo bombardiranjem Beograda....vuksadinare wrote:2 svjetski rat je trajao 6 godinajastreb wrote:1. i 2. svj.rat. Naš Dom.rat.AssadNaPodmornici wrote:u tom slučaju Rusija gubi rat. ali i Ukraina će biti totalno razorena sa stotinama tisuća mrtvih u najboljim godinama. a Rusija nakon takvog rata vjerojatno neće dugo niti postojati, jer će biti toliko ekonomski i demografski devastirana da će se vjeroajtno raspasti iza toga par desetljeća najkasnije a vjerojatno puno prije.jastreb wrote:Rat ce,kao i svaki ozbiljniji rat,trajati 4 godine.
sad šta tu imamo???
2014-04-14
darth_vader likes this post
a jebote pa vi tu još uvijek snatrite da će ovaj rat završiti bez širenja istog na druge države... što se tiče pojačanja, presudno pojačanje će doći od GBjastreb wrote:1. i 2. svj.rat. Naš Dom.rat.AssadNaPodmornici wrote:u tom slučaju Rusija gubi rat. ali i Ukraina će biti totalno razorena sa stotinama tisuća mrtvih u najboljim godinama. a Rusija nakon takvog rata vjerojatno neće dugo niti postojati, jer će biti toliko ekonomski i demografski devastirana da će se vjeroajtno raspasti iza toga par desetljeća najkasnije a vjerojatno puno prije.jastreb wrote:Rat ce,kao i svaki ozbiljniji rat,trajati 4 godine.
sad šta tu imamo???
2015-08-08
Uzgred ovaj rat i okupacija traje zadnjih osam godina. Promijenjivog intenziteta. Zadnja faza rata je finalna koja ce donijeti i neko dugorocno rjesenje cijele situacije. Kako god bude...
2014-04-14
violator wrote:John Pilger: Have Western Democracies Mutated Into War Propagandists?
Marshall McLuhan’s prophecy that “the successor to politics will be propaganda” has happened. Raw propaganda is now the rule in Western democracies, especially the U.S. and Britain.
On matters of war and peace, ministerial deceit is reported as news. Inconvenient facts are censored, demons are nurtured. The model is corporate spin, the currency of the age. In 1964, McLuhan famously declared,…
(link)
"Assemble a mob of men and women previously conditioned by a daily reading of the newspapers .. and in next to no time you can reduce them to a state of almost mindless subhumanity. Never before have so few been in a position to make fools, maniacs, or criminals of so many."
Aldous Huxley ; The Devils Of Loudun
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:a moj Kic, kad ti netko takav prouzroči nenadoknadive gubitke, onda ću te ja pitati da li bi trebalo ili ne bi ili ti hoćeš meni reći da ak se to dogodi nekom drugom a ne tebi da je to onda ok... nemoj me jebat sa tim forama, rekao sam ti, ako misliš da me trebaš bani rati ili trajno udaljiti to napravi, ali mi te fore kako mir mir mir nitko nije kriv nemoj prodavati.. čitaj sa razumijevanjem, Bog s tobom, ne nasjedaj na te sheme svi imaju pravo na mišljenje... ja mu jebem sve živo i mrtvo tko ima pravo misliti pa i na ovom forumu pisati da na hrvatsku treba baciti nuklearnu bombu i kako hrvatsku ustašiju treba tamaniti... koji je vama, što vam nije u redu po pitanju kognicije da elementarne stvari niste sposobni razlučiti.... za koju je pičku materinu proliveno 100 000 litara krvi, hrvatske krvi, da bi tu pojedini sroljci bez ikakvih posljedica zazivali masovna ubojstva i totalno uništenje hrvatskog naroda...kic wrote:michaellcmacha wrote:tako moj gnječ završavaju oni koji glume majmune i ufuravaju se u furku proruski nastrojenih sabotera, diverzira i prokazivača... konkretno na videu koji si stavio, kod jednog je pronađeno oružje, ista stvar i sa drugim, plus oprema u vozilu... to su moj gnječ ubojice i prema njima se brutalno postupa... evo ti govoriš kako priželjkuješ pokolje nad hrvatima, hrvatskom vojskom, želiš da nama neprijateljska rusija baci nuklearnu bombu na nas.... slobodno možeš očekivati u daljnim fazama širenja sukoba jedan ovakav brutalan pristup ophođenja spram tebe... i svakog tko poput tebe iznosi stajališta koja si ti iznosio... ako nisi primjetio Levi se ne pojavljuje na temi, jer mu je netko dao do znanja da bi doslovno mogao bez glave ostati... ;)Gnječ wrote:Nazi Ukraina ima i Gestapo zove se SBU. Metode su im copycat gestapovske samo jos i gore od gestapovskih.
a moj miha... zbog pisanja na forumu i stajališta ne bi trebalo nikome željeti takvo zlo..
gnječ piše takve stvari od praskozorja foruma, nevezano za ovaj rat, ja prvi se gnušam na takve komentare, ali ne mislim ih zabranjivati.. nadobio se i on banova, i opet ga radije vidim ovdje - jer je netko tko doprinosi raspravi svojim iskopanim informacijama, i mislim i vjerujem da je to izraz slobode za koju se i hrvatska krv proljevala, ne mislim da se ginulo za novo jednoumlje...
ne mislim ni tebe trajno udaljavati, ali ću morati te hladiti ako budeš prijetio ljudima ovdje..
U sklopu međunarodne akcije prikupljanja sredstava za potporu Ukrajini prikupljena je 10,1 milijarda eura, objavila je u subotu u Varšavi predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen.
Kampanju pod nazivom 'Stand Up for Ukraine' pokrenula je međunarodna organizacija Global Citizen uz potporu Europske unije i kanadskog premijera Justina Trudeaua.
Uz svjetske čelnike koji su se u ime svojih zemalja obvezali da će prikupiti više milijarda dolara za pomoć ukrajinskim izbjeglicama, kampanji su se pridružili i umjetnici poput Eltona Johna, Alanis Morrissette, Billie Eilish, Annie Lennox i Chrisa Rocka.
“Svijet je u sklopu kampanje na kraju prikupio 9,1 milijardu eura, a usto je Komisija, zajedno s EBRD-om (Europska banka za obnovu i razvoj), dodala još milijardu za sve raseljene osobe u Ukrajini. Fantastično je to, dakle 10,1 milijarda eura", rekla je von der Leyen.
Dodala je da će se prikupljenoj svoti dodati i druga sredstva.
lijepo
Kampanju pod nazivom 'Stand Up for Ukraine' pokrenula je međunarodna organizacija Global Citizen uz potporu Europske unije i kanadskog premijera Justina Trudeaua.
Uz svjetske čelnike koji su se u ime svojih zemalja obvezali da će prikupiti više milijarda dolara za pomoć ukrajinskim izbjeglicama, kampanji su se pridružili i umjetnici poput Eltona Johna, Alanis Morrissette, Billie Eilish, Annie Lennox i Chrisa Rocka.
“Svijet je u sklopu kampanje na kraju prikupio 9,1 milijardu eura, a usto je Komisija, zajedno s EBRD-om (Europska banka za obnovu i razvoj), dodala još milijardu za sve raseljene osobe u Ukrajini. Fantastično je to, dakle 10,1 milijarda eura", rekla je von der Leyen.
Dodala je da će se prikupljenoj svoti dodati i druga sredstva.
lijepo
2014-04-12
michaellcmacha wrote:a moj Kic, kad ti netko takav prouzroči nenadoknadive gubitke, onda ću te ja pitati da li bi trebalo ili ne bi ili ti hoćeš meni reći da ak se to dogodi nekom drugom a ne tebi da je to onda ok... nemoj me jebat sa tim forama, rekao sam ti, ako misliš da me trebaš bani rati ili trajno udaljiti to napravi, ali mi te fore kako mir mir mir nitko nije kriv nemoj prodavati.. čitaj sa razumijevanjem, Bog s tobom, ne nasjedaj na te sheme svi imaju pravo na mišljenje... ja mu jebem sve živo i mrtvo tko ima pravo misliti pa i na ovom forumu pisati da na hrvatsku treba baciti nuklearnu bombu i kako hrvatsku ustašiju treba tamaniti... koji je vama, što vam nije u redu po pitanju kognicije da elementarne stvari niste sposobni razlučiti.... za koju je pičku materinu proliveno 100 000 litara krvi, hrvatske krvi, da bi tu pojedini sroljci bez ikakvih posljedica zazivali masovna ubojstva i totalno uništenje hrvatskog naroda...kic wrote:michaellcmacha wrote:tako moj gnječ završavaju oni koji glume majmune i ufuravaju se u furku proruski nastrojenih sabotera, diverzira i prokazivača... konkretno na videu koji si stavio, kod jednog je pronađeno oružje, ista stvar i sa drugim, plus oprema u vozilu... to su moj gnječ ubojice i prema njima se brutalno postupa... evo ti govoriš kako priželjkuješ pokolje nad hrvatima, hrvatskom vojskom, želiš da nama neprijateljska rusija baci nuklearnu bombu na nas.... slobodno možeš očekivati u daljnim fazama širenja sukoba jedan ovakav brutalan pristup ophođenja spram tebe... i svakog tko poput tebe iznosi stajališta koja si ti iznosio... ako nisi primjetio Levi se ne pojavljuje na temi, jer mu je netko dao do znanja da bi doslovno mogao bez glave ostati... ;)Gnječ wrote:Nazi Ukraina ima i Gestapo zove se SBU. Metode su im copycat gestapovske samo jos i gore od gestapovskih.
Hajde prestani vise srat', bolesnice! Idi se lijecit'! Ti ces nekome odredjivati kako ce se ponasati u vlastitoj drzavi!? Pa nisi jedini koji se borio u Domovinskom ratu! Ali si obicni seronja koji bi sve buduce generacije drzao taocima svog bijesa i mrznje! Mrs!
Guest- Guest
Neće nuklearke ali moguće da će nešto drugo poletiti prema rusiji.melkior wrote:I iskreno, vjerujem da će u jednom trenutku doista doći do eskalacije sukoba između Rusije i NATO-a, odnosno da će poletjet nuklearke. Što je Rusija u nezavidnijem položaju u Ukrajini, to je mogućnost nuklearne eskalacije sve ozbiljnija i veća.
Ili barem u ukrajini na ono što drže rusi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da. Pa blefirao je 20 godina da ima neku vojnu silu četvrtu na svijetu na temelju koje se je mislio dohvatiti susjednih teritorija i držati nato po strani. I zbog koje su sjedili s njim za stolom u eu prijestolnicama.debotoijusto wrote:melkior wrote:Putinove prijetnje nuklearnim oružjem nisu blef. Njemu se može svašta prigovoriti, ali za razliku od zapadnih političara, on ne blefira.
cijeli zivot je proveo u blefu , kolega
i ova redarstvena akcija od 3 dana blef kao i pregovori koje kao vode
Na kraju nema ni to, samo te atomske i sarin kojima se prijeti iz očaja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu