Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
pusti mene, kak su sad gay židovi iz soroseve ekipe ispali ustaše?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
inače ludi jebenica mene uvjereava danima da je Mariopol pao, da nema aktivnog otpora i ostalo.
svaki dan izađe neki video. danas su izašla tri videa o tome koliko je Mariopol pao..
prvi.. azovac protuoklopnim sredstvom uništava ruski BMP
u drugom videu se vide naslagani rusi kao srdele, netko izbroja u par sekundi videa 8 rusa
svaki dan izađe neki video. danas su izašla tri videa o tome koliko je Mariopol pao..
prvi.. azovac protuoklopnim sredstvom uništava ruski BMP
u drugom videu se vide naslagani rusi kao srdele, netko izbroja u par sekundi videa 8 rusa
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
a ovo video od jučer.. Azov sa oklopnim vozilom i 30mm topom uništava /onesposobljuje dva ruska tenka
da, mariupolj je pao, to sam ti rekao. i rekao sam isto tak zašto, da oni koji čiste grad to rade javno, kreću se istim i čiste i da će im gubici bit jebeni jer je to opis takvog posla, stradavanje u zasjedama i sačekušama. da čitaj više jebmu mater točno kaj piše, prestani jebeno dodavat jer mi se igraš s jebenim živcima polagano!AssadNaPodmornici wrote:inače ludi jebenica mene uvjereava danima da je Mariopol pao, da nema aktivnog otpora i ostalo.
Guest- Guest
i prestani me gurat u neke retardirane videe, ne gledam ni ruske ni ukrajinske ni tvoje, boli me kurac jel netko negdje uništio 3 tenka, srušio dva helića i bacio bombu. jebe mi se za snipsete nekog rata. to je za budale.
Guest- Guest
pa zašto visiš na temi kao onomad ludi safet na koroni
kad sam na kompu i ne radim niš onda sam na temi, nema me po cijele dane, ak je to tebi visenje onda ok.AssadNaPodmornici wrote:pa zašto visiš na temi kao onomad ludi safet na koroni
ako netko visi po temi to bi trebao bit ti, jer ja kad ugasim ovu temu rat za mene u ukrajini ne postoji imam dovoljno svojih problema da bi mi to bilo bitno, s druge strane ti i kad nisi na temi ti si u ukrajinskom ratu, temu zamijeniš sa twiterom, telegramom i videima. pa ako je netko safet, pogledaj se u špigl.
Guest- Guest
prije 31m
Britanija šalje Ukrajini vojnu opremu vrijednu 100 miliona funti
Britanija će poslati Ukrajini dodatnu vojnu podršku vrijednu 100 miliona funti, izjavio je danas britanski premijer Boris Johnson poslije sastanka sa njemačkim kancelarom Olafom Scholzom.
“Velika Britanija će poslati još visokokvalitetne vojne opreme ukrajinskim oružanim snagama vrijedne 100 miliona funti, uključujući više protuavionskih raketa Starstreak… još 800 protutenkovskih projektila i precizne municije sposobne da ostane na nebu dok ne budu upućene do mete”, rekao je Johnson, prenio je Reuters.
Britanija će, također, osigurati veću količinu šljemova, opreme za noćno osmatranje i pancira, dodao je Johnson na konferenciji za novinare.
Britanija šalje Ukrajini vojnu opremu vrijednu 100 miliona funti
Britanija će poslati Ukrajini dodatnu vojnu podršku vrijednu 100 miliona funti, izjavio je danas britanski premijer Boris Johnson poslije sastanka sa njemačkim kancelarom Olafom Scholzom.
“Velika Britanija će poslati još visokokvalitetne vojne opreme ukrajinskim oružanim snagama vrijedne 100 miliona funti, uključujući više protuavionskih raketa Starstreak… još 800 protutenkovskih projektila i precizne municije sposobne da ostane na nebu dok ne budu upućene do mete”, rekao je Johnson, prenio je Reuters.
Britanija će, također, osigurati veću količinu šljemova, opreme za noćno osmatranje i pancira, dodao je Johnson na konferenciji za novinare.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
1. Šalji šta više oružja u Ukrajinu
2. Kao rekacija na to Rusi rokaju željeznicu i mostove i tu ima civilnih žrtava
3. EU mora udariti još jače sankcije Rusijii a to su energenti a Njemačka naučila na jeftine ruske energente i sad mora plaćat više a to onda inflacija
JEBEN TI MATER SALTERE , NEMATE VREMENA A SVE STE NAPRAVILI DA SDA NE PRISTANE NA PROMJENU IZBORNOG ZAKONA JER JE KOMŠIĆ VAŠ IGRAČ
DAT ĆU VAM JA PROSTOR
KLAT ĆU VAS TUPIN NOŽEN
2. Kao rekacija na to Rusi rokaju željeznicu i mostove i tu ima civilnih žrtava
3. EU mora udariti još jače sankcije Rusijii a to su energenti a Njemačka naučila na jeftine ruske energente i sad mora plaćat više a to onda inflacija
JEBEN TI MATER SALTERE , NEMATE VREMENA A SVE STE NAPRAVILI DA SDA NE PRISTANE NA PROMJENU IZBORNOG ZAKONA JER JE KOMŠIĆ VAŠ IGRAČ
DAT ĆU VAM JA PROSTOR
KLAT ĆU VAS TUPIN NOŽEN
2014-04-11
Nazi Ukraina ima i Gestapo zove se SBU. Metode su im copycat gestapovske samo jos i gore od gestapovskih.
Wow evo nesto za nase bojovnike forumske
Ukrainian SBU (police) arresting civilians in Dnipropetrovs using brute force.
Wow evo nesto za nase bojovnike forumske
Ukrainian SBU (police) arresting civilians in Dnipropetrovs using brute force.
Guest- Guest
zato antifašistička rusija nema gestapo i ne zove se FSB. I metode nisu gestapovske... nego gore
Last edited by marcellus on Fri 8 Apr - 19:06; edited 1 time in total
inače ne radi se o "civilima" radi se o nekim klošarima koji su valjda napucali vojnike , neki ulični klošari napucali neke vojnike , pa ovi pozvali svoju ekipu i ubila boga u ovima..
i ne samo što su ih izbatinali nego će ih poslati na istočnu frontu da posluže kao topovsko meso
i ne samo što su ih izbatinali nego će ih poslati na istočnu frontu da posluže kao topovsko meso
LOVAC MIG-31 srušio se u Lenjingradskoj oblasti na severozapadu Rusije, a posada se katapultirala, saopštila je pres-služba vojnog sektora.
Kako je navedeno, avion se srušio tokom trenažnog leta. Posada se katapultirala, a u potragu su poslata tri helikoptera Mi-8, prenosi agencija Tass.
Letelica se srušila u nenaseljenom području, a na zemlji nije pričinjena šteta, dodala je pres-služba.
Kako je navedeno, prema preliminarnim informacijama, uzrok udesa bi mogao biti tehnički kvar.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1105049/srusio-ruski-mig-31-posada-katapultirala-potrazi-tri-helikoptera
MiG-31 je dvosjed s tim da kopilot u stražnjem sjedištu ima zadatak upravljanja radarom i naoružanjem. Iako su kontrole u kokpitu udvostručene, što omogućuje obojici pilota upravljanje, to se rijetko koristilo te je zrakoplovom najčešće upravljao prednji pilot koji ujedno ima i dobru vidljivost dok stražnji pilot ima samo dva manja otvora na bokovima. Razlog korištenja dva člana posade je u rasterećenju glavnog pilota jer se pretpostavljalo da ne može efektivno upravljati zrakoplovom ako istovremeno nadgleda složeni radar i sustav za upravljanje naoružanjem.
Piloti sjede na nula-nula sjedalima za katapultiranje što im omogućuje katapultiranje pri svim visinama i brzinama. Nedavno je i provedena modernizacija dijela flote ugradnjom novije avionike i naprednijeg radara no pretpostavlja se kako cijela flota neće biti dovedena na ovaj standard.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/u-rusiji-se-srusio-mig-31-sumnja-se-da-je-uzrok-incidenta-kvar-letjelice-1182590
Kako je navedeno, avion se srušio tokom trenažnog leta. Posada se katapultirala, a u potragu su poslata tri helikoptera Mi-8, prenosi agencija Tass.
Letelica se srušila u nenaseljenom području, a na zemlji nije pričinjena šteta, dodala je pres-služba.
Kako je navedeno, prema preliminarnim informacijama, uzrok udesa bi mogao biti tehnički kvar.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1105049/srusio-ruski-mig-31-posada-katapultirala-potrazi-tri-helikoptera
MiG-31 je dvosjed s tim da kopilot u stražnjem sjedištu ima zadatak upravljanja radarom i naoružanjem. Iako su kontrole u kokpitu udvostručene, što omogućuje obojici pilota upravljanje, to se rijetko koristilo te je zrakoplovom najčešće upravljao prednji pilot koji ujedno ima i dobru vidljivost dok stražnji pilot ima samo dva manja otvora na bokovima. Razlog korištenja dva člana posade je u rasterećenju glavnog pilota jer se pretpostavljalo da ne može efektivno upravljati zrakoplovom ako istovremeno nadgleda složeni radar i sustav za upravljanje naoružanjem.
Piloti sjede na nula-nula sjedalima za katapultiranje što im omogućuje katapultiranje pri svim visinama i brzinama. Nedavno je i provedena modernizacija dijela flote ugradnjom novije avionike i naprednijeg radara no pretpostavlja se kako cijela flota neće biti dovedena na ovaj standard.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/u-rusiji-se-srusio-mig-31-sumnja-se-da-je-uzrok-incidenta-kvar-letjelice-1182590
2014-04-11
Evo čujem da su našli masovnu grobnicu u Ukrajini s 700 tijela unutra.
Da vidimo kako će sad njemački kapitalisti i političari na njihovoj platnoj sisi reči da neće udariti embargo na naftu i plin Rusiji.
IMATE KRVAVE RUKE SMEČARI A SVAKI DAN SU VAM SVE KRVAVIJE.
Kritika se ne odnosi na pojedine političare već na ukupnu vanjsku, sigurnosnu i trgovinsku politiku Njemačke u posljednjih 30 godina. „Previše dijaloga i premalo oštrine prema Kremlju", tako je to sažeo Melnyk. Tu procjenu potvrđuje politolog sa Sveučilišta Regensburg Stefan Birling: „Sve njemačke vlade od dolaska Putina na vlast slale su signale da su njima važniji neproblematični odnosi s Moskvom od sudbine Ukrajine. To je ohrabrilo Kremlj da napadne".
Birling je još 24.3. u časopisu „Cicero“ ukupnu njemačku vanjsku politiku posljednjih nekoliko godina označio kao „veliko samozavaravanje“. Pod vojnim kišobranom Sjedinjenih Američkih Država se Njemačka prema njemu „odala pacifističkoj iluziji“ i koncentrirala se na svoje poslove.
https://www.dw.com/hr/njema%C4%8Dka-vanjska-politika-na-stupu-srama/a-61405640
Da vidimo kako će sad njemački kapitalisti i političari na njihovoj platnoj sisi reči da neće udariti embargo na naftu i plin Rusiji.
IMATE KRVAVE RUKE SMEČARI A SVAKI DAN SU VAM SVE KRVAVIJE.
Kritika se ne odnosi na pojedine političare već na ukupnu vanjsku, sigurnosnu i trgovinsku politiku Njemačke u posljednjih 30 godina. „Previše dijaloga i premalo oštrine prema Kremlju", tako je to sažeo Melnyk. Tu procjenu potvrđuje politolog sa Sveučilišta Regensburg Stefan Birling: „Sve njemačke vlade od dolaska Putina na vlast slale su signale da su njima važniji neproblematični odnosi s Moskvom od sudbine Ukrajine. To je ohrabrilo Kremlj da napadne".
Birling je još 24.3. u časopisu „Cicero“ ukupnu njemačku vanjsku politiku posljednjih nekoliko godina označio kao „veliko samozavaravanje“. Pod vojnim kišobranom Sjedinjenih Američkih Država se Njemačka prema njemu „odala pacifističkoj iluziji“ i koncentrirala se na svoje poslove.
https://www.dw.com/hr/njema%C4%8Dka-vanjska-politika-na-stupu-srama/a-61405640
2014-04-11
Slovački sistem S-300 na putu u Ukrajinu :
2014-04-11
Slovačka je planirala modernizirati svoj S-300 prije nekoliko godina, ali proces nikada nije dovršen. Na internetskoj stranici slovačke vojske navodi se da njihov S-300 ima domet od 75 km i može pogoditi ciljeve do 27 km iznad zemlje.
https://www.geopolitika.news/vijesti/slovacka-donirala-ukrajini-protuzracni-sustav-s-300/
https://www.geopolitika.news/vijesti/slovacka-donirala-ukrajini-protuzracni-sustav-s-300/
2014-04-11
marcellus wrote:zato antifašistička rusija nema gestapo i ne zove se FSB. I metode nisu gestapovske... nego gore
daj ajde stavi neki dokaz. davaj davaj
Guest- Guest
ebenica wrote:kad sam na kompu i ne radim niš onda sam na temi, nema me po cijele dane, ak je to tebi visenje onda ok.AssadNaPodmornici wrote:pa zašto visiš na temi kao onomad ludi safet na koroni
ako netko visi po temi to bi trebao bit ti, jer ja kad ugasim ovu temu rat za mene u ukrajini ne postoji imam dovoljno svojih problema da bi mi to bilo bitno, s druge strane ti i kad nisi na temi ti si u ukrajinskom ratu, temu zamijeniš sa twiterom, telegramom i videima. pa ako je netko safet, pogledaj se u špigl.
safet likes this post
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gnječ wrote:marcellus wrote:zato antifašistička rusija nema gestapo i ne zove se FSB. I metode nisu gestapovske... nego gore
daj ajde stavi neki dokaz. davaj davaj
dokaz da KGB ubija ljude? Lol. Jebote.
inače video s jubita nije dokaz ničeg. Što se "dokaza" tiče
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu