Popis ruskih nesvrstano ljudožderskih prijatelja
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Popis ruskih nesvrstano ljudožderskih prijatelja
Protiv suspenzije Rusije bili su Alžir, Bjelorusija, Bolivija, Burundi, Eritreja, Etiopija, Gabon, Iran, Kina, Kongo, Kuba, Kazahstan, Kirgistan, Laos, Mali, Nikaragva, Rusija, Sirija, Srednjoafrička republika, Sjeverna Koreja, Tadžikistan, Uzbekistan, Vijetnam i Zimbabve.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ovo-su-drzave-koje-su-podrzale-ruska-zvjerstva-u-ukrajini-protiv-putina-glasala-i-srbija-15181136
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ovo-su-drzave-koje-su-podrzale-ruska-zvjerstva-u-ukrajini-protiv-putina-glasala-i-srbija-15181136
Osim Kine i Irana, sve skupa kurac na batini...
Srbija glasala za izbacivanje, vučka ima da nema... sad kad putin nazove, "šta je tebi bre jesi ti normalan?"
valja malo popeglati image pred eu prije nego im janaf zatvori pipumarcellus wrote:Srbija glasala za izbacivanje, vučka ima da nema... sad kad putin nazove, "šta je tebi bre jesi ti normalan?"
Re: Popis ruskih nesvrstano ljudožderskih prijatelja
marcellus wrote:Srbija glasala za izbacivanje, vučka ima da nema... sad kad putin nazove, "šta je tebi bre jesi ti normalan?"
Mislis?
Puca njima ona stvar i za UN i rezolucije i ljudska prava. Znaju kako stvari stoje. Picousti kontrolira medije a mediji redovito....proruski. Dakle za javnost....vladavina ljudskuh prava....a privatno '"moramo jebiga, kobajagi, da nas ovi na zapadu ne gledaju kao divljake. I prolazi to. Ljepota je u tome da puca qrac svima za Srbiju. Prolazi iMadjarskoj i Turskoj.
Guest- Guest
ali ok, eritreja i zimbabve su na njihovoj strani... i neštoafrička republika...
Najbolje su Eritreja i Etiopija.
Medjusobno ratuju a slozno uz putka:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Najbolje su Eritreja i Etiopija.
Zaprvo su saveznici sad u gradjanskom ratu u etiopiji vjeroao ili ne.
Guest- Guest
Zabrinjava me stav Kine. Mogla bi EU lagano i toj istočnoj despotovini dat košaricu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro, valjda otud, ali gadno se krve godinama prije.MDMiridije wrote:dijagram wrote:Najbolje su Eritreja i Etiopija.
dijagram-
2015-08-09
Kina: NATO je proizvod Hladnog rata i trebao je odavno postati historija
‘Savjetujemo relevantnim zemljama da budu oprezne kada razvijaju odnose sa NATO-om’, poručio je glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova
07 Apr 2022
Vlasti Kine saopćile su da NATO predstavlja produkt Hladnog rata i pozvale su zemlje ostatka svijeta da budu oprezne u pokušajima razvijanja odnosa s tim vojnim savezom.
“NATO je proizvod Hladnog rata i trebao je odavno postati historija”, rekao je Zhao Lijian, glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova.
Zhao je komentirao i medijske tvrdnje da Finska razmatra da se prijavi za ulazak u NATO usred ruskog rata protiv Ukrajine koji je počeo 24. februara.
Razvijanje odnosa
“Savjetujemo relevantnim zemljama da budu oprezne kada razvijaju odnose sa NATO-om”, rekao je Zhao, prenosi kineski list Global Times.
Vlasti Kine protive se ideji širenja NATO-a.
---
Hmmmmmmm
‘Savjetujemo relevantnim zemljama da budu oprezne kada razvijaju odnose sa NATO-om’, poručio je glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova
07 Apr 2022
Vlasti Kine saopćile su da NATO predstavlja produkt Hladnog rata i pozvale su zemlje ostatka svijeta da budu oprezne u pokušajima razvijanja odnosa s tim vojnim savezom.
“NATO je proizvod Hladnog rata i trebao je odavno postati historija”, rekao je Zhao Lijian, glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova.
Zhao je komentirao i medijske tvrdnje da Finska razmatra da se prijavi za ulazak u NATO usred ruskog rata protiv Ukrajine koji je počeo 24. februara.
Razvijanje odnosa
“Savjetujemo relevantnim zemljama da budu oprezne kada razvijaju odnose sa NATO-om”, rekao je Zhao, prenosi kineski list Global Times.
Vlasti Kine protive se ideji širenja NATO-a.
---
Hmmmmmmm
2014-04-11
Kina : i pozvale su zemlje ostatka svijeta da budu oprezne u pokušajima razvijanja odnosa s tim vojnim savezom.
--
Zanimljivo. Dakle i s 90% EU jel tako ?
--
Zanimljivo. Dakle i s 90% EU jel tako ?
2014-04-11
dijagram wrote:Dobro, valjda otud, ali gadno se krve godinama prije.MDMiridije wrote:dijagram wrote:Najbolje su Eritreja i Etiopija.
Trenutno se savrseno razumiju. Eritreja uredno ulazila uz blagoslov Etiopije s ovim ratom njihovim...itd itd. Formalno su povijesno protivnici ali se privatno vodje savrseno dobro poznaju i podzavaju.
Guest- Guest
Mislim da će i Kinezi lagano počet kupit prnje iz Europe.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mislim da će i Kinezi lagano počet kupit prnje iz Europe.
Radi ruskih divljaka? Ma nece.
Guest- Guest
Vidjet ćemo. Još uvijek samo razmišljam.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Mislim da će i Kinezi lagano počet kupit prnje iz Europe.
Moram shvatit jesam li dobro razumio to šta sam pročitao tj jel on kaže ovo : Vi Tunis nemojte stvarati nikakve odnose sa Hrvatskom jer je ona NATO.
Nekako mi se čini da baš to piše tj da je to ta izjava.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vidjet ćemo. Još uvijek samo razmišljam.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Mislim da će i Kinezi lagano počet kupit prnje iz Europe.
Moram shvatit jesam li dobro razumio to šta sam pročitao tj jel on kaže ovo : Vi Tunis nemojte stvarati nikakve odnose sa Hrvatskom jer je ona NATO.
Nekako mi se čini d baš to piše tj da je to ta izjava.
Divim ti se. Ja nakon 40 godina zivota unaprijed odustanem od onog sto bih davno zakljucio da nije moj forte.
Guest- Guest
Točno.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Vidjet ćemo. Još uvijek samo razmišljam.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Mislim da će i Kinezi lagano počet kupit prnje iz Europe.
Nekako mi se čini d baš to piše tj da je to ta izjava.
Divim ti se. Ja nakon 40 godina zivota unaprijed odustanem od onog sto bih davno zakljucio da nije moj forte.
Ti. Tvoj.
2014-04-11
Bolje da ga rokne. Rešiš pizdu jednom za svagda.marcellus wrote:Srbija glasala za izbacivanje, vučka ima da nema... sad kad putin nazove, "šta je tebi bre jesi ti normalan?"
dzango wrote:Bolje da ga rokne. Rešiš pizdu jednom za svagda.marcellus wrote:Srbija glasala za izbacivanje, vučka ima da nema... sad kad putin nazove, "šta je tebi bre jesi ti normalan?"
To bio tek vrhunac apsurda. Ispao bi picousti mučenik.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi obrat; Pljenki je osobno doveo prijatelja Šavorića
» "Srbija će, uz pomoć prijatelja, odbiti napade Prištine"
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» Korade je iznuđivao prijatelja -pobit ću ti obitelj daj novac
» Davutoglu na otvaranju Ferhadije: Imate 78 miliona prijatelja
» "Srbija će, uz pomoć prijatelja, odbiti napade Prištine"
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» Korade je iznuđivao prijatelja -pobit ću ti obitelj daj novac
» Davutoglu na otvaranju Ferhadije: Imate 78 miliona prijatelja
Page 1 of 3