ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 6/4/2022, 20:37

Blinken: Deset protutenkovskih sistema za svaki ruski tenk u Ukrajini

Američki državni sekretar je za MSNBC izjavio – “za svaki ruski tenk u Ukrajini osigurali smo, ili ćemo to učiniti vrlo skoro – deset protutenkovskih sustava”.
SAD i zapadni saveznici uvode dodatne sankcije Rusiji nakon novih dokaza o ratnim zločinima u Ukrajini, uključujući one u Buči, objavljeno je iz Bijele kuće.

Na meti novih sankcija su finansijske institucije i osobe bliske vlastima.

SAD zabranjuju svim američkim pravnim i fizičkim osobama poslovanje sa Sberbankom i Alfa bankom, najvećom ruskom privatnom bankom.

Američki predsjednik Joe Biden najavio je i da će potpisati izvršnu uredbu kojom Amerikancima zabranjuje ulaganje u Rusiju.

Bidenova administracija optužila je ruskog milijardera Konstantina Malofajeva da je pokušao izbjeći sankcije koje su mu nametnute.

Uz to, američki pravni stručnjaci su u Evropi i pripremaju dokaze o ruskim ratnim zločinima počinjenim u Ukrajini, javlja Ivica Puljić.

“Navodno se može očekivati suđenje slično onom u Nirnbergu nacistima nakon Drugog svjetskog rata.”

Uporedo stim radi se na dopremanju vojne opreme. Zanimljivu izjavu dao je američki državni sekretar Antony Blinken. On je za MSNBC izjavio – “za svaki ruski tenk u Ukrajini osigurali smo, ili ćemo to učiniti vrlo skoro – deset protutenkovskih sustava”, javlja Puljić.

:tu

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 20:43

U sastavu ruskih postrojbi u Ukrajini može se vidjeti mnogo potpuno zastarjele ratne tehnike kao što su primjerice borbena vozila pješaštva BMP-1 koja više nitko osim Sirije i afričkih država ne koristi. U svakom slučaju postoji mogućnost da su u borbama u Ukrajini ubačene postrojbe B kategorije uz manje elemente elitnih postrojbi kao što je 1. gardijska tenkovska armija. Što sve Rusija drži u strateškoj pričuvi i što ima spremno za daljnju eskalaciju rata, na temelju javno objavljenih podataka može se samo kalkulirati, ali se već i na temelju tih informacija nikako ne može isključiti mogućnost da Moskva cilja na mnogo veći ulog nego što je Ukrajina. U svakom slučaju, realna je opcija da Putin glumi ranjenu zvijer i da ima daleko širi i opasniji plan koji uključuje sukob s NATO-om.

---

Zato mu treba sad sve izlupat tamo šta više tako da prazni skladišta i ima manju mogućnost otvaranja drugog ili drugih frontova.

Vjerovatno tamo onaj Kavkaz nećeš moć zaustavit jer je kopneno povezan s Rusijom itd itd itd al oćeš onda recimo npr Balkana i da to šalje tamo ili u Libiju, Siriju itd dakle Mediteran.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 20:54

Na plaži na Krimu pronađena je pomorska mina, a otkriće mine prijavile su i turske vlasti. Ove mine Oružanih snaga Ukrajine minirali su prilaze Odesi.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 Z

https://t.me/RVvoenkor/6887

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 6/4/2022, 20:55

RayMabus wrote:Bidenova administracija optužila je ruskog milijardera Konstantina Malofajeva da je pokušao izbjeći sankcije koje su mu nametnute.

Smrad ruski. Treba ga uhititi, otpremiti u Haag, i osuditi ga na 25 godina robije.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:00

Ovo je ono jučer šta san ja priča da će in sad počet lupat po željeznici i mostovima jer su odustali od cijele Ukrajine a stiže gomila oružja iz smjera zapada i od Zapada a s ostalih strana je okruženo Rusijom a na moru pomorska blokada i sad da ih uspore tj uspori tu opskrbu tim oružjima sa zapada Ukrajine na istok di je fronta i....evo :

prije 35m

Raketirana željeznička stanica na istoku Ukrajine

Više ljudi je nastradalo nakon što su tri rakete pogodile željezničku stanicu u istočnoj Ukrajini, oštetivši zgrade i šine, saopštile su danas Državne ukrajinske željeznice.

U saopštenju se ne navode detalji o broju žrtava ili lokaciji napada, prenosi Reuters.

U ruskoj artiljerijskoj vatri danas su poginule najmanje četiri osobe, a još toliko je ranjeno na punktu za distribuciju humanitarne pomoći dok su ruske trupe bombardirale gradove i željezničku infrastrukturu na istoku Ukrajine, saopštili su lokalni zvaničnici.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:13

Sad kad in polome sve željezničke pravce zapad istok, onda će morat radit opskrbu drumovima. A onda će im i mostove polomit.

Evo jedno odlično opskrbno vozilo za Ukrajince, još iz prvog svjetskog rata kad nije ni gume bilo ili se samo stavljala oko kotača koji je bio il drveni il željezni, već koji je model i godina.

Ovo nema teorije da će ti se izbušiti guma kad je nema. :tu

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 39206a789bc6d170500d83310c0f94ca
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:18

Ja se ne zajebavan nego ozbiljno to mislin. Uzmeš manji kamion i skineš mu gume i zavariš na njih puni profil točka od čelika nekoga il tako dalje i to van felge i onda imaš em zaštitu jer to je sad puni profil od četiri točka čelika i još ne jebe te oće li se probit guma negdi il kad netko puca na tebe oće li se probušiti.

Nema je+ taj čelični profil kruga od ta četiri točka to još dodatna zaštita a posebno ova prva dva jer štite motor s boka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by ljubo1212 6/4/2022, 21:23

hebalo nanu  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 1f60e
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:24

Rusi šalju pojačanje željeznicom u Donbas, gomila tenkova, opet.

Marširanje pojačanja u Donbas. Snimljeno prije nekoliko dana, vjerojatno već stiglo.

https://t.me/rusvesnasu/17019
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 6/4/2022, 21:25

Gnječ wrote:
Galina wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Galina wrote:gdje ste, tovariši? :)
Udri Galina, ruse (z)gazi cheers cheers cheers :x
Gnječ Strašni mi je našao novi nick, odličan, jel nije? :D

pa baš ti dobro stoji prigodno. Galina je ukrajinsko žensko ime. bio sam nekoliko godina unazad sreo u gradu dvije ukrajinke jedna se zvala Galina a druga neznam zaboravih ali kad mi se ova predstavila da mi ruku i kaže ime Galina ja sam mislio da me zajebava. nikad nisam čuo ime Galina jer kod nas galina znači kokoš. baš je na tren bila nezgodna situacija.
vidiš nisi sveznajuć

dolazi ime iz vremena kada je julije zatukao gaulois, kasnije polatinjeno u gallus.

francuzi svojataju da su slijednici drevnih kelta i gala, što nije istina.

sve te izvedbenice dolaze od pjetlića.

ti koristiš imenicu u izvornom obliku, a preneseno dalje je postalo ime.
kao i laura, lucija, andrea (muško), matija, luka, petar...

nikaj neobično u imenu galina kao niti u jagoda, višnja, dunja i sl.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor 6/4/2022, 21:26

RayMabus wrote:Sad kad in polome sve željezničke pravce zapad istok, onda će morat radit opskrbu drumovima. A onda će im i mostove polomit.

Evo jedno odlično opskrbno vozilo za Ukrajince, još iz prvog svjetskog rata kad nije ni gume bilo ili se samo stavljala oko kotača koji je bio il drveni il željezni, već koji je model i godina.

Ovo nema teorije da će ti se izbušiti guma kad je nema. :tu

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 39206a789bc6d170500d83310c0f94ca
Hallford Model EIDI 80 4545 iz 1917.

jocolor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by ljubo1212 6/4/2022, 21:26

real ubija chelsea
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:29

veber wrote:
Gnječ wrote:
Galina wrote:
Šandor Winnetou wrote:

pa baš ti dobro stoji prigodno. Galina je ukrajinsko žensko ime. bio sam nekoliko godina unazad sreo u gradu dvije ukrajinke jedna se zvala Galina a druga neznam zaboravih ali kad mi se ova predstavila da mi ruku i kaže ime Galina ja sam mislio da me zajebava. nikad nisam čuo ime Galina jer kod nas galina znači kokoš. baš je na tren bila nezgodna situacija.
vidiš nisi sveznajuć

dolazi ime iz vremena kada je julije zatukao gaulois, kasnije polatinjeno u gallus.

Gallo je pijetao a možda su njih Rimljani zbog repića koje su Kelti imali tj tako vezali prozvali pijetlovi pa od tuda naziv Gali za ove Kelte u današnjoj Francuskoj i općenito tu ta zona Alpe itd di su Rimljani ulazili u front s istima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 6/4/2022, 21:34

Opet nista novog.

Danima smanjen intenzitet borbe.

Samo se mrcvare.

Sto prije prestati i za stol.

Rusi se navodno pripremaju i ojacavaju, ali tako sporo da ce ukrajinci biti spremni za sve sto pokusaju.

Imam dojam da se samo glumata, ceka, taktizira i pokusava naci izlaz iz idiotske situacije.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:36

RayMabus wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:
Galina wrote:
Šandor Winnetou wrote:

vidiš nisi sveznajuć

Gallo je pijetao a možda su njih Rimljani zbog repića koje su Kelti imali tj tako vezali prozvali pijetlovi pa od tuda naziv Gali za ove Kelte u današnjoj Francuskoj i općenito tu ta zona Alpe itd di su Rimljani ulazili u front s istima.
Sad san provjerija na google prijevod jer ja znan kako se to izgovara al nisan bija siguran se to piše.

Evo ovako :

Gallo : Pijetao

Gallina : kokoš.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:38

dijagram wrote:Opet nista novog.

Danima smanjen intenzitet borbe.

Samo se mrcvare.

Sto prije prestati i za stol.

Rusi se navodno pripremaju i ojacavaju, ali tako sporo da ce ukrajinci biti spremni za sve sto pokusaju.

Imam dojam da se samo glumata, ceka, taktizira i pokusava naci izlaz iz idiotske situacije.
Nek se mrcvare.

Ja ću uvijek mijenjati jednog mrtvog ukrajinskog vojnika koji pogine u borbi za jedan ruski tenk T-72

pirat lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:50

AMERIKA je poslala Ukrajini 100 tzv. dronova kamikaza, rekao je dužnosnik američkog ministarstva obrane. "Stići će u Ukrajinu uskoro ako već nisu stigli", dodao je.

"Razgovaramo s Ukrajinom o korištenju tih dronova u budućnosti i naravno da ćemo držati tu opciju otvorenom", rekao je glasnogovornik Pentagona John Kirby.

Radi se o malim dronovima koji nose bojeve glave i zalijeću se u mete. Mogu se nositi u ruksaku, a lansiraju se iz male cijevi. Najmanji model može pogoditi metu udaljenu do 10 kilometara, tvrdi kompanija koja ih proizvodi.

Kirby je dodao da je SAD "uvježbao vrlo mali broj ukrajinskih vojnika koji su već bili u SAD-u" kako bi mogli koristiti dronove. Ideja je bila da se ti vojnici vrate u Ukrajinu i obuče druge.

"Osobu se može adekvatno uvježbati za korištenje tih dronova u oko dva dana", rekao je Kirby.

Dodao je da je Amerika "spremna razmotriti ostale prilike, bude li potrebno, kako bi omogućila dodatnu obuku za rad s takvim dronovima".

https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-amerika-poslala-ukrajini-100-dronova-kamikaza/2354022.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d

A svaki ima u osnovnom paketu deset projektila, dakle lanser minobacač i 10 projektila.

100 lansera i tisuću projektila.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:52

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 6/4/2022, 21:52

RayMabus wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:
Galina wrote:
Šandor Winnetou wrote:

vidiš nisi sveznajuć

daj urokani ne bulazni, kakav repić kakvi bakraći.
u to vrijeme je bilo hrpa germanskih plemena koja su šarala cisalpskom galijom, kao i galijom.

cezar je napravio prvi genocid koji je uredno opisao u svojim galskim ratovima kada ja zetukao 80 000 ratnika Helveta i nešto Gallusa izgubivši samo dvije kohorte i nešto kuhinje i robova.

s obzirom da se njegovi zapisi poklapaju s arheološkim nalazima isto tako se njegovi galski ratovi smatraju dnevnikom vremena.

odi drobi negdje drugdje budaletino nadrogirana i "generalu" GF s 5*.

pišeš pizdarije godinama, zamoran si.

ali bolje i to nego da napadaš majku.

odjebi g GF 5*
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by melkior 6/4/2022, 21:54

Rusi spušili rat, sve dosadno, Putin jebem ti mater nesposobnu, od ruskih vojnih uspjeha u posljednjih mjesec dana u Ukrajini zanimljivije su sise Ivane Knoll, jedino što se svakih sat vremena pojavljuje u svim medijima je globalni ekonomski političko-diplomatski gang rape Rusije, ima da idućih 100 godina pasu samo travu  :kickass
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 21:54

veber wrote:
RayMabus wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:
Galina wrote:
Šandor Winnetou wrote:

vidiš nisi sveznajuć

daj urokani ne bulazni, kakav repić kakvi bakraći.
u to vrijeme je bilo hrpa germanskih plemena koja su šarala cisalpskom galijom, kao i galijom.

cezar je napravio prvi genocid koji je uredno opisao u svojim galskim ratovima kada ja zetukao 80 000 ratnika Helveta i nešto Gallusa izgubivši samo dvije kohorte i nešto kuhinje i robova.

s obzirom da se njegovi zapisi poklapaju s arheološkim nalazima isto tako se njegovi galski ratovi smatraju dnevnikom vremena.

odi drobi negdje drugdje budaletino nadrogirana i "generalu" GF s 5*.

pišeš pizdarije godinama, zamoran si.

ali bolje i to nego da napadaš majku.

odjebi g GF 5*

This post was made by veber who is currently on your ignore list. See the message.

Reako sam : MOŽDA.

PA PA KRETENU NEDOJEBANI.

Last edited by RayMabus on 6/4/2022, 21:55; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next