ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 6/4/2022, 15:18

Noor wrote:gdje ste, tovariši? :)

Di si tovarica?

Nemoj se uvrijedit sad...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 6/4/2022, 15:19

dijagram wrote:
melkior wrote:
dijagram wrote:
melkior wrote:
dijagram wrote:
omni wrote:Uglavnom gdje god su Rusi dosli i dobili utjecaj pretvorilo se u zaostalu rupcagu, pametnome dosta.
A bokte, zar treba i o tome raspravljati.

Sacuvaj Boze rusa i njihove soldateske.

:kickass
Btw, i Amerikanci su silovali Njemice, ali o tome se baš i nije pričalo puno...
Sigurno ne zato sto su nam bili simpaticni.

Dapace, juga je njegovala simpatije spram ruske komunisticke armije i netrpeljivost spram zapadnih armija.

Tipican primjer je velika laz kojom su nas filali.

Katynska suma, zlocin nad Poljacima.

Lagalo se da su to uradili Nijemci.
Ma da se razumijemo, Tito je bio gad par excellance, ali barem nas je sačuvao od Crvene armije, mada iskreno govoreći, Crvena armija ne bi napravila bleiburški užas kakav su radili Titovi partizani...ono što je naš generalni problem je to što je WWII na ovim prostorima imao elemente građanskog rata, zato je pomirba nakon rata bila nemoguća i zato bi svaka strana koja je izašla poražena iz rata zagnojila zemlju u masovnim razmjerima. Tito je naredio bleiburški užas jer su mu Hrvati predstavljali prijetnju obnove Jugoslavije. Nije to bila samo odmazda za WWII, to je bio zalog "svijetle" jugoslavenske budućnosti. Hrvati na žalost, nisu imali snažan građanski pokret otpora kakav su imali Francuzi, HSS je bio pacifiziran, nekakvi usrani domobrani, a NOB je vodio Tito. Ok, bio je široki narodnooslobodilački pokret, ali sve su organizirali i vodili KPJ-oti.

Ode ti od teme predaleko.

Curke se hvataj, i posao nek ide naravno:)
Ma...navečer mi nije do ničega a vijesti ne pratim ni po tri - četiri dana...sranje od civilizacije i kapitalizma. Ovi nesposobni Rusi nisu u stanju osloboditi ni Ukrajinu a kamoli Zapad ovog trulog materijalizma...
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2022, 15:28

dijagram wrote:
Gnječ wrote:
dijagram wrote:Evo naseg frenda iz devedesetih.

jna struka:)

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sljivancanin-krvnik-s-ovcare-nacisti-su-opasni-sto-ce-hrvatski-vojnik-u-ukrajini/2353879.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Tema je o ukrajini gdje si ti skrenuo bokte. Otvorite novu temu pa tamo sroljajte o svrbima vidim da vam to ide.

Tebe cemo pitati sto pisati:)

Tip govori o ratu, ukrajini, temi.

Uostalom vidi neke naciste i opravdava sve kao i vas nekolicina lumena:)

Tip zna kako se postupa s nacistima, poglavito zarobljenima, ranjenima.

Ti o tome ne znas nista, sam priznas nisu te primili:)

Sto si tako vehementan? Optuzujus nekolicinu lumena za sto tocno? Sta vi sad pokusavate? Malo ste dezorijentirani kao kad ose kad im netko prga osinjak pa zuje okolo trazeci neku zrvu koju bi piknuli zalcem.

Well gud lak idem off previse toksicno na forumu i puno misli 19. stoljeca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 6/4/2022, 15:29

Gnječ wrote:

Di si tovarica?

kokoš, tovarica...baš fino
ja tebe ne častim, ako si primjetio, al znaš da mi to jako dobro ide kad hoću, jel tak?
evo, završila s, danas već, drugim konzilijem

nego, vidi ovo, makar nije tema, al naveo si nešto sinoć, čini mi se, pa ti evo samo link
nije friško, ali zanimljivo
https://net.hr/webcafe/planet-x/procurile-informacije-o-novom-uznemirujucem-incidentu-americki-ratni-brod-vrebala-dva-nlo-a-b7ffeeae-b4c1-11ec-9778-56dec8a81d07

i da, idi u mičku ličku zbog onog što si napisao da postam mrtve
da malo dublje mućneš, shvatio bi povod, a i namjeru, možeš ti to

2017-10-06

Back to top Go down

Post by dijagram 6/4/2022, 15:32

Gnječ wrote:
dijagram wrote:
Gnječ wrote:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sljivancanin-krvnik-s-ovcare-nacisti-su-opasni-sto-ce-hrvatski-vojnik-u-ukrajini/2353879.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Tema je o ukrajini gdje si ti skrenuo bokte. Otvorite novu temu pa tamo sroljajte o svrbima vidim da vam to ide.

Tebe cemo pitati sto pisati:)

Tip govori o ratu, ukrajini, temi.

Uostalom vidi neke naciste i opravdava sve kao i vas nekolicina lumena:)

Tip zna kako se postupa s nacistima, poglavito zarobljenima, ranjenima.

Ti o tome ne znas nista, sam priznas nisu te primili:)

Sto si tako vehementan? Optuzujus nekolicinu lumena za sto tocno? Sta vi sad pokusavate? Malo ste dezorijentirani kao kad ose kad im netko prga osinjak pa zuje okolo trazeci neku zrvu koju bi piknuli zalcem.

Well gud lak idem off previse toksicno na forumu i puno misli 19. stoljeca.

Samo te zajebavam.

I bolje da ides off, sto se imalo reci reklo se.

Ostaje zafrkancija a to ti ne ide.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Ringo10 6/4/2022, 15:46

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
marcellus wrote:
Ringo10 wrote:Bucha je namjestaljka, false flag.
Milijun puta vidjena podvala

ma jasno pa ne bi oni divlji mongoli to napravili

ruska vojska je inače poznata po tome da nije pljačkala, ubijala i silovala gdje god se pojavila, još od revolucije prije 104 godine

Je bas ce si rusi zabijati autogolove ovakvim proserima. Nije nazi ukrima tesko u kamionu dovest hrpu leseva  i u dogovoru sa neoconsima i britsima ih poslagati tocno kao na satelitskoj snimci ili snimiti satelitom nakon sto nazi ukropi postave leseve.
proglasimo ruje svecima..i jos ponekog...

Da balije  ili srbi 8 godina bombardiraju ercegovce koliko mislis da bi proteklo vremena pa da rh napravi invaziju na bih?

Ajde ustaso mucni sljemom.
A mozda i bi... ne bi se Kifla usudila braniti vojskom Hrvate u BiH

A inace su Ukri stvarno presli sve moguce granice... 8 godina ubijali taj narod

Cudi me da Rusi nisu ranije udarili
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by crvenkasti 6/4/2022, 15:46

Ukrajinsko vodstvo zapovijedilo hitnu evakuaciju Ukrajinaca iz Harkova, Lugaska i Donjecka.

Slično kako su se i Rusi evakuirali oko Kijeva,

https://t.me/UkraineNow/8816
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 15:59

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2022, 16:01

Noor wrote:
Gnječ wrote:

Di si tovarica?

ja tebe ne častim, ako si primjetio, al znaš da mi to jako dobro ide kad hoću, jel tak?

nego, vidi ovo, makar nije tema, al naveo si nešto sinoć, čini mi se, pa ti evo samo link
https://net.hr/webcafe/planet-x/procurile-informacije-o-novom-uznemirujucem-incidentu-americki-ratni-brod-vrebala-dva-nlo-a-b7ffeeae-b4c1-11ec-9778-56dec8a81d07

Evo znao sam da ces popizdit. I zaboravila si da sam ti napisao da si ćurka.

A ovo tovariši i tovarice je naša istrijanska spika oduvijek samo ti si furešta pa neznaš. Mi smo trojezični pa smo i u YU uz hrv. imali i talijanski i slovenski. Pa kad bi lokalni komesar KP a poceo sastanak bilo bi ovako: dragi drugovi i drugarice cari compagni e compagne dragi tovariši i tovarišcice....i tu bi se uvijek zapleo jezikom pa smo mu mi sugerirali neka kaze tovarisi i tovarice lakse je za izgovoriti. Koji kurac se odmah uvrijedis ali dobro onaj baustelac dijagram je reko da mi ne ide zajebancija...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 6/4/2022, 16:11

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:

Di si tovarica?

A ovo tovariši i tovarice je naša istrijanska spika oduvijek samo ti si furešta pa neznaš. Mi smo trojezični pa smo i u YU uz hrv. imali i talijanski i slovenski. Pa kad bi lokalni komesar KP a poceo sastanak bilo bi ovako: dragi drugovi i drugarice cari compagni e compagne dragi tovariši i tovarišcice....i tu bi se uvijek zapleo jezikom pa smo mu mi sugerirali neka kaze tovarisi i tovarice lakse je za izgovoriti. Koji kurac se odmah uvrijedis ali dobro onaj baustelac dijagram je reko da mi ne ide zajebancija...
ma si poša na ocat....nisam popizdila
kad popizdim ću ti dat jenu poli uha :)

daj se opusti, ala šu!
ma otkad ne kužiš zajebanciju? evo i dijagrama si krivo shvatio :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2022, 16:20

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:

Di si tovarica?

A ca cu dio kan slovenci su posvud z tovari...tovariš je drug tovornik je kamion tovarna je tvornica...jedino imaju samo jednu kobilarnu u Lipici i preporucam izlet tamo ja sam bio nekoliko puta i ne nije bio seksualni turizam. Sad ce doci ona alapaca ljubica smajserica sa svojim fasciklom faktček sranja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2022, 16:22

https://m.vecernji.hr/vijesti/sljivancanin-sto-ce-hrvatski-vojnik-u-ukrajini-isti-rat-se-vodi-sad-kao-i-u-jugoslaviji-1576797
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 16:25

Jedno od dva vozila hitne pomoći koja su poslana iz Velsa za pomoć Ukrajini uništeno je projektilom.

Vozila su Ukrajini poslana prošlog mjeseca.

U GRADU MIKOLAJIVU

Projektilom uništeno ambulantno vozilo koje je Vels poslao u Ukrajinu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 6/4/2022, 16:28

Gnječ wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:

Di si tovarica?

A ca cu dio kan slovenci su posvud z tovari...tovariš je drug tovornik je kamion tovarna je tvornica...jedino imaju samo jednu kobilarnu u Lipici i preporucam izlet tamo ja sam bio nekoliko puta i ne nije bio seksualni turizam. Sad ce doci ona alapaca ljubica smajserica sa svojim fasciklom faktček sranja.
V Sevnico majo i kopitarno, tovarnu obutev narejenu z ljubeznijo in predanostjo delavcev vseh generacij :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 16:40

Također je poznato da je teško nositi se s krstarećim projektilima. Njihov slab radarski odraz, pogotovo u kombinaciji s putanjom leta na maloj visini i elektroničkim ometanjem s raznih strana, može onemogućiti njihovo otkrivanje pomoću radara ili vizualno. "Mislim da je kopnena protuzračna obrana mnogo efikasnija protiv njih", kaže Juice. "Svaki dan ti sustavi bilježe mnogo slučajeva uništavanja krstarećih projektila".

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/velika-ispovijest-ukrajinskog-pilota-nije-posteno-ja-sam-a-na-mene-ide-njih-12-15180459

Evo malo za Gnječa radistu podaci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 6/4/2022, 16:41

Gnječ wrote:

MA jebu mater i oni i njihov glupi bratoubilački rat

Meni postao smrtno dosadan ali jebi ga ne možeš pobjeć od toga
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 16:43

Kada su u pitanju različite vrste GBADS-a koje koriste Ukrajinci, Juice ocjenjuje da je S-300 dalekometni raketni sustav zemlja-zrak "vrlo efikasan", ali istovremeno je to sustav koji sve više pokazuje znakove zastarjelosti i nije baš mobilan, zbog čega je izložen riziku od zračnih napada. S druge strane, raketni sustav zemlja-zrak srednjeg dometa Buk je "vrlo pokretljiv i vrlo ga je lako sakriti... oni strahuju od toga i to je velika opasnost za njih".

Prednost vozila sustava Buk da se kamufliraju među stablima, primjerice, predstavlja veliku prijetnju Rusima, kaže Juice, posebno s velikom potencijom udara na ruske lovce bombardere Su-34 Fullback i njihovu pratnju Su-30. Juice smatra da je S-300 tu bio vrlo efikasan, no Buk vjerojatno ne zaostaje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 16:58

Ruska vojska je zadnjih dana izvijestila da usmjerava napore na istok zemlje, gdje je i luhanska regija u kojoj je Sjeverodoneck.

UN-ov humanitarni konvoj s osam tegljača stigao je u utorak u Sjeverodoneck, kamo je dovezao gotova jela, brašno i deke za 17.000 ljudi te četiri električna generatora za gradsku bolnicu.

Sjeverodoneck je pod neprestanom paljbom ruskih snaga: ‘Borbe na istoku se pojačavaju‘
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2022, 17:12

https://www.braniteljski-portal.com/video-ukrajinske-snage-sigurnosti-uhvatile-su-ruske-specijalce-u-civilnoj-odjeci-i-civilnim-vozilima-daj-ruke-ruke-daj-miruj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2022, 17:22

U sastavu ruskih postrojbi u Ukrajini može se vidjeti mnogo potpuno zastarjele ratne tehnike kao što su primjerice borbena vozila pješaštva BMP-1 koja više nitko osim Sirije i afričkih država ne koristi. U svakom slučaju postoji mogućnost da su u borbama u Ukrajini ubačene postrojbe B kategorije uz manje elemente elitnih postrojbi kao što je 1. gardijska tenkovska armija. Što sve Rusija drži u strateškoj pričuvi i što ima spremno za daljnju eskalaciju rata, na temelju javno objavljenih podataka može se samo kalkulirati, ali se već i na temelju tih informacija nikako ne može isključiti mogućnost da Moskva cilja na mnogo veći ulog nego što je Ukrajina. U svakom slučaju, realna je opcija da Putin glumi ranjenu zvijer i da ima daleko širi i opasniji plan koji uključuje sukob s NATO-om.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2022, 18:09

Galina wrote:
Gnječ wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:

Di si tovarica?

V Sevnico majo i kopitarno, tovarnu obutev narejenu z ljubeznijo in predanostjo delavcev vseh generacij   :D

kopitarna :facepalm nikada mi ta slovenska riječ nije sjela. baš bezveze ti janezi izmisle bizarne riječi samo da budu posebni kopitari jer valjda su ovi okolo njih papkari. ima i u puli kopitarna u max city mall, ali idu toliko daleko da su i strane psovke zabranili...odnosno sve ih manje koriste

Avtohtona slovenska kletvica

Več kot očitno je, da je slovenski jezik ogrožen in prve so na udaru prav stare domače avtohtone kletvice, ki jih hitro izpodrivajo implantati iz tujih jezikovnih področji. Tako na primer staro domačo “tristo kosmatih” zamenjujemo z “bolan bre“, “jebo ga ti” in recimo še “fucking it god damn it“.

Sam se nagibam k temu, da družno podpremo pravo avtohtono slovensko kletvico. Recimo STOP tujim kletvicam. Morda še manjša reklamna akcija z jumbo obcesnimi plakati in T-Shirt majicami z napisom “JAZ PODPIRAM AVTOHTONO SLOVENSKO KLETVICO“, pa bo stanje čez nekaj let bistveno drugače.

tristo kosmatih jebo ga ti :facepalm

TRISTO KOSMATIH MARIČK POTIČK.

Če kdo pozna še kakšno avtohtono slovensko kletvico, ki bi bila morda primerna za uporabo in ji grozi izumrtlje zaradi hude konkurence, z besedo, ali bolje rečeno kletvico, na plan.

Avtohtone slovenske kletvice:
– kršen matiček
– prmejduš
– saprabold
– jebelacesta
– bog te nima rad
– hudič te vzemi
– naj te koklja brcne
– pismo rosno

Avtohtone slovenske otroške kletvice:
– marička potička
– pišuka

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 155119051129072043111-1

preklemansko nazaj
hudič
hudir
jebela cesta (ne vem če je glih slovenska)
madona
mona
pismo
prmejdunej

kurc
kurba
prekleto
sapra bolt nazaj
seme hudičevo

-tristo kosmatih medvedov/devic (vstavi po potrebi)
-ježešna
V skrajni sili se pa lakho tut prevede par balkanskih :)
- jebi se (imej spolni odnos)
- koji ti je kurac (kateri je tvoj penis)
- goni se govno jedno (pojdi se parit, eden iztrebek)

molči, beštija
naj ga koklja brcne
ti cucek
da bi te grom užgal
hentani paglavec
gromska strela
kapa kosmata
bučman zabiti
prekleti buteljni

PRASEC ODUREN

Porka madonna je Italjanska

- MATI TI JE POCESTNICA!
- DA TI ZGNIJE PENIS!
- RIT POSRANA!
- VSI MI LOHKA GRETE NA ROR!
- NAJ TI SOSED IZNEKAZI RIT!

Nej ti krava v glavo prdne!

Da´b ti orel kokoši odnesel
Pes ti brado lizal
Da´b ti tahmašn pes crknil

DREK NA PALCI
MATER TI GNILO
NAJ TI KRAVA V GLAVO PRDNE
NAJ TE PES POŠČIJE
ČEBER DREKA
PRFUKNJENEC
SAPRABOLT NAZAJ
KOZA
KRŠČEN MATIČEK
KRAVA
JEBELA CESTA

DREK NA PALCI
MATER TI GNILO
NAJ TE PES POŠČIJE
ČEBER DREKA
PRFUKNJENEC
SAPRABOLT NAZAJ
KOZA
KRŠČEN MATIČEK
KRAVA
JEBELA CESTA

DREK NA PALCI
MATER TI GNILO
NAJ TE PES POŠČIJE
ČEBER DREKA
PRFUKNJENEC
SAPRABOLT NAZAJ
KOZA
KRŠČEN MATIČEK
KRAVA
JEBELA CESTA

People, "porka madona" ni slovenska kletvica ampak italijanska.

ima toga mašta im je sploh zelo seveda...

morat ću malo ponovit gradivo...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics