Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:Orbanu je prošlo kroz cilu državu, po ure najmanje pičilo. Nama 7 minuti il tako nešto.
Njega su Mađari uočili al su mislili da je lažan trag i reka je to oni iz NATOa i sad su se procedure pooštrile.
Radara ima na Jadranu a ovi gori isto ima al to je ko cijev koja tu leti i na radarima kao lažni trag al sad se diže procedura i sad će se i svaki lažni trag tretirat kao pravi.
mađari su u Puli montirali meteo radar koji pokriva skroz do mađarske. drugi su nedavno montirali u Zaru Zadar.
evo
https://www.idokep.hu/adria
Guest- Guest
eto vidiš da sam ja puno zajebaniji igrač od tebe, piknem te gdje boli, i ti se otvoriš, a ja sam znao da si ti istinski, ali neostvareni hrvatski domoljub u praktičnom smislu... znao sam i da si se nudio da u domeni svog faha doprineseč da se agresorsku gamad potjera iz hrvatske, zato ni u jednom trenutku nisam prema tebi nastupio neprijateljski, a to možeš i sam potvrditi, a mogu i drugi, iako su se čudili otkud to da ja odjednom s tobom na dobri smo si... moš ti tu pizditi i kontrirati kontriranja radi ali ne mreš protiv samog sebe... isto vrijedi i to što si ogorčen na lopovluk, banditluk, nepravdu, korupciju i ostale malformacije... reagiraš kako reagiraš jer si jebena poštenjačina koju smeta nepravda i gore navedeno... i sam si mi rekao da bi ti da si u mom okruženju da bi bio 3 puta gori od mene... tak da moš ti pričat što hoćeš ali jezik neće nego pravo... eto i sad si tu gore to dokazao i meni je drago da jesi... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:jebote znaš što meni nije jasno... ti tako žestoko nastupaš, a u stvari si pacifist, nisi sudjelovao u ratu, bio si protiv rata, i te sheme a onda ovamo žestok ratnik, protiv nacista, zazivaš nuklearno pospremanje od strane najvećih nacista nakon njemačkih nacista... jebote kako vas evo npr tebe i jebenicu razumjeti... i on isto kao i ti teški pacifist, a zubima bi klali naciste ustaše banderovce... pretpostavljam da kužiš da ne mislim ozbiljno kad kažem da mi nije jasno... te tvoje i njegove fore da tuđim kurcem mlatite po gloginjama je u krajnju ruku neozbiljno a i nije u redu... makar se i o rusima radilo...Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa ne znam šta je čudno. ukrainski nacisti su žrtve napada antifašista, i ako su se antifašisti imali pravo braniti od nacista koji su napali 1941 i pobjedili (uz američku pomoć) , sada su nacisti žrtve agresije antifašista, i uz američku i božju pomoć nacisti će ovaj put predvladatiGnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:nacisti se ovaj put brane od napada antifašista, koji ubijaju sve redom, stoga logično je da će uzimati bilo kakvu pomoć.Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače ukraincima u ovom trenu se raspoređuju američki dronovi kamikaze.
pazi činjenice - amerikanci sami nisu stigli uvesti u svoju vojsku dronove kamikaze, a sada ti dronovi kamikaze dolaze ukraincima.. koji će ih testirati na nesretnim rusima..
imate dvije vrste.. swtichblade 300 koji ima domet ovako izglave 10ak km, i ima explozivno punjenje puno gelera koje može potamaniti nekoliko pješaka na hrpi, ili uništiti nešto lako oklopljeno tipa kamion, džip, itd.. zatim imamo switchblade 600, koji je težak 25kg, ima i domet nekoliko destaka km(zaboravih) i može uništitit bilo šta.. nosi praktički projektil od javelina u sebi, i zabije se u metu.. uništi bilo što ..nadam se da ćemo gledati neka videa uskoro, da će ukrainci snimiti koji mobitelom i podijeliti
pa znamo da neoconsi vode preko ukropa proxy rat sa rusima. kao da su ameri tamo samo nema vojske to odrađuju ukropi nazi debili.
ti si lud jebote. naciste treba deratizirati gdje god bili. pazi ovo: nacisti se ovaj put brane od napada antifašista. daj smanji tu keto šemu.
uvijek trebamo biti na strani slabijih i žrtve, ne na strani agresora
pa kažete i tvrdite da je denacifikacija Ukrajine putinova izmišljotina jer nema nacista u Ukrajini. sad odjednom ti kažeš da ih ima dapače izgleda da nacista ima pun kurac i da je Ukrajina stvarno nazificirana i da je ukrajince zahvatilo kolektivno nazi ludilo.
ne bi volio da se ponovi pogrom židova iz 1941 u Lvyvu od strane tih kanibala ukro nazi šljama banderaca
to treba deratizirati pa i nuklearnom silom a neoconsima mrtvu majku jebati odnosno krenuti u manhunt na neoconse i likvidirati ih jednog po jednog svim mogućim načinima i sredstvima. neoconsi se ne smiju osjećati nigdje sigurni na ovoj planeti.
pa htio sam pomoć nudio sam se barem u onom dijelu koje je moje područje znači radari radio veze itd. ali glupsoni me otpilili njima nije trebao netko tko zna nego netko tko sluša nekog kurvinog sina rvatinu iznad a koji o tome pojma o pojmu nema. tako je moja karijera u toj vašoj usranoj vojsci završila u par minuta zahvaljujući vašim vojnim sroljatorima, ustašama i udbašima. sad mi je i drago da je tak ispalo jer poznavajući sebe prije ili kasnije bi mi neko rvacko govance diglo živac puknuo bi i film i sprašio mu rafal u glavu.
a jesam pacifist oduvijek dosta sam se nervirao za ovu državu pokušavao pomoći i više nego jebeni državotvorni rvati. ponekad sam se zapitao koji mi je kurac ja koji nisam hrvat više mi je stalo do te hrvatske države nego li hrpi hrvata koji se kunu da su modrogalični hrvati. jednostavno kad vidim da je taj hrvatski narod hrpa rasutog tereta bez ikakve kohezje i da svi kradu i demoliraju sve što im padne pod ruke rekoh dosta. nema više. ne jebem hrvatsku ni pol posto. da sada rusi ušetaju puca mi kurac nešto ruskog sam naučio čitati ćirilicu znam. ako ulete njemci isti kurac meni super i bingo. ako ulete talijani jackpot pride. što dalje od hrvata. naravno da ima normalnih poštenih hrvata i naravno da ću sa njima uvijek komunicirati ali kao društo država ste zakurac. 30 godina ste vi u jebenoj tranziciji!!! 30 godina. za 30 godina Kina je od vukojebine postala prva svjetska ekonomska sila. a vi ste i danas još uvijek u devesprvoj i i riješavate neki fantomski unfinished businesssa svrbima. vlakovi vam voze 40kmh a u Kini 450kmh.
što se tiče rusa dajem im svako pravo da počist tu nazi ukro močvaru. imaju rusi tamo 10 milijuna ukrajinaca koji su rusi koje nazi ukri kolju i bombardiraju non stop 8 godna za redom. e pa dosta. još ovaj klaun psihopata Zelenski se u Minhenu pohvalio u veljači da ima namjeru započeti vlastiti nuklearni program naorućavanja nebitno o NATO. E TO JE BILA KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU.
a ti miha pokušaj pogledati situaciju iz različitih uglova. iznenaditi ćeš se koliko si zabrazdio u slijepu ulicu.
2015-08-08
Noor likes this post
Adriatic Radar trenutno su dvije postaje u hrvatskoj međunarodnoj mreži od 27 radara, kojima upravlja MeteoSense, zajedničko ulaganje Meteopressa i njegovog češkog partnera Meteopressa.
Naš prvi radar djeluje na sportskoj zračnoj luci Medulin na južnom dijelu istarskog poluotoka, a drugi radar u gradu Zadru, dopunjen mjerenjima iz Mađarske na radarima Győrényes, Gornji Szeklers i Beč kojima upravlja austrijski ZAMG. Podaci naše mreže detektora munje također se prikazuju na radarskoj slici.
--
To je ova evropska udruga metereologa i ta priča. To je mreža evropskih metereologa. Službena organizacija za mjerenje vremena odnosno atmosfere i njenih svojstava.
Vjerovatno ima neki senzibilitet na oblake pa prati mase oblaka ako ih ima a ako nema onda znači da nema.
Kondenzirani zrak. Vlažnost. To vjerovatno radar na tu šemu.
Naš prvi radar djeluje na sportskoj zračnoj luci Medulin na južnom dijelu istarskog poluotoka, a drugi radar u gradu Zadru, dopunjen mjerenjima iz Mađarske na radarima Győrényes, Gornji Szeklers i Beč kojima upravlja austrijski ZAMG. Podaci naše mreže detektora munje također se prikazuju na radarskoj slici.
--
To je ova evropska udruga metereologa i ta priča. To je mreža evropskih metereologa. Službena organizacija za mjerenje vremena odnosno atmosfere i njenih svojstava.
Vjerovatno ima neki senzibilitet na oblake pa prati mase oblaka ako ih ima a ako nema onda znači da nema.
Kondenzirani zrak. Vlažnost. To vjerovatno radar na tu šemu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo i Rimac :
Mate Rimac, genije i inžinjer rodom iz Livna, bere uspjehe svog odličnog rada. Sada je poznati automobilski magazin Top Gear proglasio njegovu Neveru najboljim sportskim električnim automobilom.
Velikim priznanjem su se pohvalili iz Rimac Automobila na zvaničnoj Facebook stranici kompanije.
- Samo nekoliko sedmica nakon što je GQ proglasio Neveru hiperautomobilom godine, Rimac Nevera proglašena je najboljim sportskim automobilom na Top Gear Electric Awardsu 2022. U ime tima Rimac Automobili, koji je neumorno radio na usavršavanju Nevere tokom proteklih nekoliko godina, to je ogromna privilegija - piše u objavi na Facebooku.
Mate Rimac, genije i inžinjer rodom iz Livna, bere uspjehe svog odličnog rada. Sada je poznati automobilski magazin Top Gear proglasio njegovu Neveru najboljim sportskim električnim automobilom.
Velikim priznanjem su se pohvalili iz Rimac Automobila na zvaničnoj Facebook stranici kompanije.
- Samo nekoliko sedmica nakon što je GQ proglasio Neveru hiperautomobilom godine, Rimac Nevera proglašena je najboljim sportskim automobilom na Top Gear Electric Awardsu 2022. U ime tima Rimac Automobili, koji je neumorno radio na usavršavanju Nevere tokom proteklih nekoliko godina, to je ogromna privilegija - piše u objavi na Facebooku.
2014-04-11
Sad će se cila ta granica prema Rusiji ojačat radarima. Britanci su neku svoju donili u Poljsku, vjerovatno će je stavit tamo kod Kaljingrada il možda prema Ukrajini i tamo.
NATO je posla snage i u Rumunjsku i u Mađarsku isto i tu su i radarske jedinice i sad se radi ta mreža radara itd.
O tom potom. Jača sad i suradnja država po tom pitanu a posebno ovo nakon ovog drona jel.
NATO je posla snage i u Rumunjsku i u Mađarsku isto i tu su i radarske jedinice i sad se radi ta mreža radara itd.
O tom potom. Jača sad i suradnja država po tom pitanu a posebno ovo nakon ovog drona jel.
2014-04-11
Ruska vojska povlači se iz Hersona.
red wolf-
2016-02-10
Gledajte naprijed. Rusija će biti dio Zapada u budućnosti!!!RayMabus wrote:Sad će se cila ta granica prema Rusiji ojačat radarima. Britanci su neku svoju donili u Poljsku, vjerovatno će je stavit tamo kod Kaljingrada il možda prema Ukrajini i tamo.
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:eto vidiš da sam ja puno zajebaniji igrač od tebe, piknem te gdje boli, i ti se otvoriš, a ja sam znao da si ti istinski, ali neostvareni hrvatski domoljub u praktičnom smislu... znao sam i da si se nudio da u domeni svog faha doprineseč da se agresorsku gamad potjera iz hrvatske, zato ni u jednom trenutku nisam prema tebi nastupio neprijateljski, a to možeš i sam potvrditi, a mogu i drugi, iako su se čudili otkud to da ja odjednom s tobom na dobri smo si... moš ti tu pizditi i kontrirati kontriranja radi ali ne mreš protiv samog sebe... isto vrijedi i to što si ogorčen na lopovluk, banditluk, nepravdu, korupciju i ostale malformacije... reagiraš kako reagiraš jer si jebena poštenjačina koju smeta nepravda i gore navedeno... i sam si mi rekao da bi ti da si u mom okruženju da bi bio 3 puta gori od mene... tak da moš ti pričat što hoćeš ali jezik neće nego pravo... eto i sad si tu gore to dokazao i meni je drago da jesi... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:jebote znaš što meni nije jasno... ti tako žestoko nastupaš, a u stvari si pacifist, nisi sudjelovao u ratu, bio si protiv rata, i te sheme a onda ovamo žestok ratnik, protiv nacista, zazivaš nuklearno pospremanje od strane najvećih nacista nakon njemačkih nacista... jebote kako vas evo npr tebe i jebenicu razumjeti... i on isto kao i ti teški pacifist, a zubima bi klali naciste ustaše banderovce... pretpostavljam da kužiš da ne mislim ozbiljno kad kažem da mi nije jasno... te tvoje i njegove fore da tuđim kurcem mlatite po gloginjama je u krajnju ruku neozbiljno a i nije u redu... makar se i o rusima radilo...Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa ne znam šta je čudno. ukrainski nacisti su žrtve napada antifašista, i ako su se antifašisti imali pravo braniti od nacista koji su napali 1941 i pobjedili (uz američku pomoć) , sada su nacisti žrtve agresije antifašista, i uz američku i božju pomoć nacisti će ovaj put predvladatiGnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:nacisti se ovaj put brane od napada antifašista, koji ubijaju sve redom, stoga logično je da će uzimati bilo kakvu pomoć.Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače ukraincima u ovom trenu se raspoređuju američki dronovi kamikaze.
pazi činjenice - amerikanci sami nisu stigli uvesti u svoju vojsku dronove kamikaze, a sada ti dronovi kamikaze dolaze ukraincima.. koji će ih testirati na nesretnim rusima..
imate dvije vrste.. swtichblade 300 koji ima domet ovako izglave 10ak km, i ima explozivno punjenje puno gelera koje može potamaniti nekoliko pješaka na hrpi, ili uništiti nešto lako oklopljeno tipa kamion, džip, itd.. zatim imamo switchblade 600, koji je težak 25kg, ima i domet nekoliko destaka km(zaboravih) i može uništitit bilo šta.. nosi praktički projektil od javelina u sebi, i zabije se u metu.. uništi bilo što ..nadam se da ćemo gledati neka videa uskoro, da će ukrainci snimiti koji mobitelom i podijeliti
pa znamo da neoconsi vode preko ukropa proxy rat sa rusima. kao da su ameri tamo samo nema vojske to odrađuju ukropi nazi debili.
ti si lud jebote. naciste treba deratizirati gdje god bili. pazi ovo: nacisti se ovaj put brane od napada antifašista. daj smanji tu keto šemu.
uvijek trebamo biti na strani slabijih i žrtve, ne na strani agresora
pa kažete i tvrdite da je denacifikacija Ukrajine putinova izmišljotina jer nema nacista u Ukrajini. sad odjednom ti kažeš da ih ima dapače izgleda da nacista ima pun kurac i da je Ukrajina stvarno nazificirana i da je ukrajince zahvatilo kolektivno nazi ludilo.
ne bi volio da se ponovi pogrom židova iz 1941 u Lvyvu od strane tih kanibala ukro nazi šljama banderaca
to treba deratizirati pa i nuklearnom silom a neoconsima mrtvu majku jebati odnosno krenuti u manhunt na neoconse i likvidirati ih jednog po jednog svim mogućim načinima i sredstvima. neoconsi se ne smiju osjećati nigdje sigurni na ovoj planeti.
pa htio sam pomoć nudio sam se barem u onom dijelu koje je moje područje znači radari radio veze itd. ali glupsoni me otpilili njima nije trebao netko tko zna nego netko tko sluša nekog kurvinog sina rvatinu iznad a koji o tome pojma o pojmu nema. tako je moja karijera u toj vašoj usranoj vojsci završila u par minuta zahvaljujući vašim vojnim sroljatorima, ustašama i udbašima. sad mi je i drago da je tak ispalo jer poznavajući sebe prije ili kasnije bi mi neko rvacko govance diglo živac puknuo bi i film i sprašio mu rafal u glavu.
a jesam pacifist oduvijek dosta sam se nervirao za ovu državu pokušavao pomoći i više nego jebeni državotvorni rvati. ponekad sam se zapitao koji mi je kurac ja koji nisam hrvat više mi je stalo do te hrvatske države nego li hrpi hrvata koji se kunu da su modrogalični hrvati. jednostavno kad vidim da je taj hrvatski narod hrpa rasutog tereta bez ikakve kohezje i da svi kradu i demoliraju sve što im padne pod ruke rekoh dosta. nema više. ne jebem hrvatsku ni pol posto. da sada rusi ušetaju puca mi kurac nešto ruskog sam naučio čitati ćirilicu znam. ako ulete njemci isti kurac meni super i bingo. ako ulete talijani jackpot pride. što dalje od hrvata. naravno da ima normalnih poštenih hrvata i naravno da ću sa njima uvijek komunicirati ali kao društo država ste zakurac. 30 godina ste vi u jebenoj tranziciji!!! 30 godina. za 30 godina Kina je od vukojebine postala prva svjetska ekonomska sila. a vi ste i danas još uvijek u devesprvoj i i riješavate neki fantomski unfinished businesssa svrbima. vlakovi vam voze 40kmh a u Kini 450kmh.
što se tiče rusa dajem im svako pravo da počist tu nazi ukro močvaru. imaju rusi tamo 10 milijuna ukrajinaca koji su rusi koje nazi ukri kolju i bombardiraju non stop 8 godna za redom. e pa dosta. još ovaj klaun psihopata Zelenski se u Minhenu pohvalio u veljači da ima namjeru započeti vlastiti nuklearni program naorućavanja nebitno o NATO. E TO JE BILA KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU.
a ti miha pokušaj pogledati situaciju iz različitih uglova. iznenaditi ćeš se koliko si zabrazdio u slijepu ulicu.
nisi zajebaniji nemoš biti. ne poznaš ti mene druže. jako si se zajebao u procjeni. ja sam u tvom postu vidio šta ti policijonerskim psiho taktikama pokušavaš pa rekoh daj da ga skinem s kurca jer neće prestati bockati policionerskim psiho verbalnim trikovima kao ja neznam šta policijoneri rade.
rađe me putaj iskreno bez tih policionerskih pizdarija i trikova nisam ni ja od jučer. evo napisao sam ti iznad u onom postu moje mišljenje o svemu pa ti to analiziraj koliko hoćeš. radi mi psiho profil kajgod. sve sam ti to i rekao tako da mi je bezveze da me na mučki način tjeraš da to ponavljam ovdje u ovoj baruštini punoj psiho bolesnika. ti ako hoćeš otvori se pričaj o sebi cijelu svoju povijest ali ja neću i ne želim nije ovo dnevni boravak nisam među prijateljima nego među rvackim zvijerima koje jedva čekaju da me utope u kaplji vode.
pa da je Istra Italija bio bi talijanski patriota. da je Istra njemačka ili Austrija bio bi njemački austrijski patriot. nisam nacionalist kao mnogi ovdje na forumu i u rvackoj. patriotizam i nacionalizam su nebo i zemlja. eto vidiš nisam hrvat a u mene možeš imati povjerenja više nego u hrpu tvojih hrvata koji će te zajebati prvom prilikom i kojih boli kurac za državu nego gledaju samo kako nešto ukrasti zamračiti izvući neku korist. takve bi ja pred streljački vod. pa da vidiš kako bi bilo reda.
a jebe mi se za srbe iritantni snobovi sveznalice ali sad bi ih rado zvao nazad jer ovi rvati što su ih zamijenili su tisuću puta gori od najgoreg srbina napuhanca. tako da eto hrvati su uspjeli da mi se zgade zauvijek.
da možda bi bio luđi od tebe ali jebotebog prošlo je 30 godina treba ići naprijed. ja koliko god lud bio nakon rata bi rekao stop. stop. rat je završio idemo dalje u život. jebeš 30 godina živjeti devesprvu. 30 godina!!!! vi ovdje još sa bivšeg net.hr iskona vi 20 godina drljarte svaki jebeni dan o devesprvoj i o srbima. o križnim putevima grobnicama kosturima nonstop. kako vam ne dopizdi???? to je ludilo.
evo sad vam je rat u ukrajini trigerirao devespvu JNA srbe i četnike. ma odite u kurac. ajde vi muški ali kad vidim Noor koja je žena da lijepi fotke ubijenih ljudi mislim si ode sve u kurac izgubili ste kompas totalno.
Guest- Guest
Novi svijet se stvara pred vašim očima. Bit će to ostvarenje ideje Svjetlonoše koji je dao Zemlji prvo Svjetlo.
Last edited by red wolf on Wed 6 Apr - 0:47; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
Gledajte naprijed. Rusija će biti dio Zapada u budućnosti!!!
Hoće! Što ostane od nje.
Guest- Guest
U početku će biti kao i s Ukrajinom, ali Rusija, potpomognuta Zapadom, sve će vratiti. Bit će to Rusija.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
red wolf-
2016-02-10
Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
je, u tvojim mokrim snovima.
Guest- Guest
dzango wrote:Još samo malčice. Samo što nije.red wolf wrote:Amerika povukla potez zbog kojeg bi Rusija za 30 dana mogla bankrotirati
Tako smo blizu događaju koji će završiti ovaj besmisleni rat.
Je. Otprilike do prvog svibnja. Ove godine.
Guest- Guest
red wolf wrote:U početku će biti kao i s Ukrajinom, ali Rusija, potpomognuta Zapadom, sve će vratiti. Bit će to Rusija.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
Svakako da će to biti Rusija. Ali u smanjenim granicama.
Guest- Guest
Nisi me razumio. Ja govorim o budućnosti. Kad će Zapad stati uz Rusiju. To je tek budućnost. Ne sada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:U početku će biti kao i s Ukrajinom, ali Rusija, potpomognuta Zapadom, sve će vratiti. Bit će to Rusija.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nisi me razumio. Ja govorim o budućnosti. Kad će Zapad stati uz Rusiju. To je tek budućnost. Ne sada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:U početku će biti kao i s Ukrajinom, ali Rusija, potpomognuta Zapadom, sve će vratiti. Bit će to Rusija.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
Ni ja ne govorim o sadašnjosti nego o budućnosti.
Zapad će stati uz Rusiju tek kada bude siguran da mu od Rusije ne prijeti neka ozbiljna opasnost.
A to može biti samo vojno slaba Rusija u bitno smanjenim granicama u odnosu na ovu sadašnju.
Hint - Njemačka nakon vojnog poraza u ww2.
Guest- Guest
Ne. To nije cilj Zapada. Ovo im je lekcija. Uskoro će je naučiti. U budućnosti Rusija će biti na strani Zapada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Nisi me razumio. Ja govorim o budućnosti. Kad će Zapad stati uz Rusiju. To je tek budućnost. Ne sada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:U početku će biti kao i s Ukrajinom, ali Rusija, potpomognuta Zapadom, sve će vratiti. Bit će to Rusija.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
Zapad će stati uz Rusiju tek kada bude siguran da mu od Rusije ne prijeti neka ozbiljna opasnost.
A to može biti samo vojno slaba Rusija u bitno smanjenim granicama u odnosu na ovu sadašnju.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. To nije cilj Zapada. Ovo im je lekcija. Uskoro će je naučiti. U budućnosti Rusija će biti na strani Zapada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Nisi me razumio. Ja govorim o budućnosti. Kad će Zapad stati uz Rusiju. To je tek budućnost. Ne sada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:U početku će biti kao i s Ukrajinom, ali Rusija, potpomognuta Zapadom, sve će vratiti. Bit će to Rusija.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
Naravno da hoće. Objasnio sam na koji način.
Ako je mogla Njemačka, ne vidim razloga zašto ne bi mogla i Rusija.
Guest- Guest
Von der Leyen je na Twitteru objavila popis sankcija koje EU sutra uvodi Rusiji:
Zabrana uvoza ugljena iz Rusije, vrijedna 4 milijarde eura godišnje, čime se smanjuje još jedan važan izvor prihoda za Rusiju.
Potpuna zabrana transakcija za 4 ključne ruske banke, među kojima je VTB, 2. najveća ruska banka.
Zabrana pristupa ruskim i ruskim plovilima lukama EU i zabrana ruskim i bjeloruskim prijevoznicima u cestovnom prometu.
Daljnje zabrane izvoza, vrijedne 10 milijardi eura, u ključnim područjima: napredni poluvodiči, strojevi i transportna oprema
Posebne nove zabrane uvoza, vrijedne 5,5 milijardi eura.
Ciljane mjere, kao što je zabrana sudjelovanja ruskih tvrtki u javnoj nabavi u i isključenje svake financijske potpore, EU ili nacionalne ruskim javnim tijelima.
Zabrana uvoza ugljena iz Rusije, vrijedna 4 milijarde eura godišnje, čime se smanjuje još jedan važan izvor prihoda za Rusiju.
Potpuna zabrana transakcija za 4 ključne ruske banke, među kojima je VTB, 2. najveća ruska banka.
Zabrana pristupa ruskim i ruskim plovilima lukama EU i zabrana ruskim i bjeloruskim prijevoznicima u cestovnom prometu.
Daljnje zabrane izvoza, vrijedne 10 milijardi eura, u ključnim područjima: napredni poluvodiči, strojevi i transportna oprema
Posebne nove zabrane uvoza, vrijedne 5,5 milijardi eura.
Ciljane mjere, kao što je zabrana sudjelovanja ruskih tvrtki u javnoj nabavi u i isključenje svake financijske potpore, EU ili nacionalne ruskim javnim tijelima.
2014-04-11
Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Ne. To nije cilj Zapada. Ovo im je lekcija. Uskoro će je naučiti. U budućnosti Rusija će biti na strani Zapada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Nisi me razumio. Ja govorim o budućnosti. Kad će Zapad stati uz Rusiju. To je tek budućnost. Ne sada.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:U početku će biti kao i s Ukrajinom, ali Rusija, potpomognuta Zapadom, sve će vratiti. Bit će to Rusija.Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Hoće! Što ostane od nje.
Naravno da hoće. Objasnio sam na koji način.
Ako je mogla Njemačka, ne vidim razloga zašto ne bi mogla i Rusija.
dobra neka droga. šta to uzimaš kume?
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu