ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 22 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by debotoijusto Tue 5 Apr - 23:11

RUSKI ambasador pri Vijeću sigurnosti UN-a Vasilij Nebenzia održao je jučer presicu na kojoj je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da na zahtjev Rusije nije sazvan sastanak Vijeća sigurnosti UN-a te iznio niz tvrdnji za koje je naveo da dokazuju da je video koji sugerira da su Rusi počinili masakr u Buči - laž.

Nebenziji se pri njegovu izlaganju dogodila omaška pa je rekao da "tijela u Buči nije bilo dok ruske snage nisu stigle", da bi se potom brzo ispravio i rekao - "hoću reći otišle".

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 5 Apr - 23:11

Dogovorili su razmjenu: Rusi se povlače iz Kijeva, a Ukrajinci iz Luganska i Donjecka.

Evo, upravo se evakuira Pokrovsk, Kramatorsk, Sloviansk i Lozova.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by red wolf Tue 5 Apr - 23:12

crvenkasti wrote:Dogovorili su razmjenu: Rusi se povlače iz Kijeva, a Ukrajinci iz Luganska i Donjecka.

Evo, upravo se evakuira Pokrovsk, Kramatorsk, Sloviansk i Lozova.
hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf Tue 5 Apr - 23:13

debotoijusto wrote:RUSKI ambasador pri Vijeću sigurnosti UN-a Vasilij Nebenzia održao je jučer presicu na kojoj je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da na zahtjev Rusije nije sazvan sastanak Vijeća sigurnosti UN-a te iznio niz tvrdnji za koje je naveo da dokazuju da je video koji sugerira da su Rusi počinili masakr u Buči - laž.

Nebenziji se pri njegovu izlaganju dogodila omaška pa je rekao da "tijela u Buči nije bilo dok ruske snage nisu stigle", da bi se potom brzo ispravio i rekao - "hoću reći otišle".

hahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest Tue 5 Apr - 23:16

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače ukraincima u ovom trenu se raspoređuju američki dronovi kamikaze.
pazi činjenice - amerikanci sami nisu stigli uvesti u svoju vojsku dronove kamikaze, a sada ti dronovi kamikaze dolaze ukraincima.. koji će ih testirati na nesretnim rusima..

imate dvije vrste.. swtichblade 300 koji ima domet ovako izglave 10ak km, i ima explozivno punjenje puno gelera koje može potamaniti nekoliko pješaka na hrpi, ili uništiti nešto lako oklopljeno tipa kamion, džip, itd.. zatim imamo switchblade 600, koji je težak 25kg, ima i domet nekoliko destaka km(zaboravih) i može uništitit bilo šta.. nosi praktički projektil od javelina u sebi, i zabije se u metu.. uništi bilo što ..nadam se da ćemo gledati neka videa uskoro, da će ukrainci snimiti koji mobitelom i podijeliti

pa znamo da neoconsi vode preko ukropa proxy rat sa rusima. kao da su ameri tamo samo nema vojske to odrađuju ukropi nazi debili.
nacisti se ovaj put brane od napada antifašista, koji ubijaju sve redom, stoga logično je da će uzimati bilo kakvu pomoć.

ti si lud jebote. naciste treba deratizirati gdje god bili.  pazi ovo: nacisti se ovaj put brane od napada antifašista. daj smanji tu keto šemu.
pa ne znam šta je čudno. ukrainski nacisti su žrtve napada antifašista, i ako su se antifašisti imali pravo braniti od nacista koji su napali 1941 i pobjedili (uz američku pomoć) , sada su nacisti žrtve agresije antifašista, i uz američku i božju pomoć nacisti će ovaj put predvladati
uvijek trebamo biti na strani slabijih i žrtve, ne na strani agresora

pa kažete i tvrdite da je denacifikacija Ukrajine putinova izmišljotina jer nema nacista u Ukrajini. sad odjednom ti kažeš da ih ima dapače izgleda da nacista ima pun kurac i da je Ukrajina stvarno nazificirana i da je ukrajince zahvatilo kolektivno nazi ludilo.

ne bi volio da se ponovi pogrom židova iz 1941 u Lvyvu od strane tih kanibala ukro nazi šljama banderaca

to treba deratizirati pa i nuklearnom silom a neoconsima mrtvu majku jebati odnosno krenuti u manhunt na neoconse i likvidirati ih jednog po jednog svim mogućim načinima i sredstvima. neoconsi se ne smiju osjećati nigdje sigurni na ovoj planeti.
jebote znaš što meni nije jasno... ti tako žestoko nastupaš, a u stvari si pacifist, nisi sudjelovao u ratu, bio si protiv rata, i te sheme a onda ovamo žestok ratnik, protiv nacista, zazivaš nuklearno pospremanje od strane najvećih nacista nakon njemačkih nacista... jebote kako vas evo npr tebe i jebenicu razumjeti... i on isto kao i ti teški pacifist, a zubima bi klali naciste ustaše banderovce... pretpostavljam da kužiš da ne mislim ozbiljno kad kažem da mi nije jasno... te tvoje i njegove fore da tuđim kurcem mlatite po gloginjama je u krajnju ruku neozbiljno a i nije u redu... makar se i o rusima radilo...

pa htio sam pomoć nudio sam se barem u onom dijelu koje je moje područje znači radari radio veze itd. ali glupsoni me otpilili njima nije trebao netko tko zna nego netko tko sluša nekog kurvinog sina rvatinu iznad a koji o tome pojma o pojmu nema. tako je moja karijera u toj vašoj usranoj vojsci završila u par minuta zahvaljujući vašim vojnim sroljatorima, ustašama i udbašima. sad mi je i drago da je tak ispalo jer poznavajući sebe prije ili kasnije bi mi neko rvacko govance diglo živac puknuo bi i film i sprašio mu rafal u glavu.

a jesam pacifist oduvijek dosta sam se nervirao za ovu državu pokušavao pomoći i više nego jebeni državotvorni rvati. ponekad sam se zapitao koji mi je kurac ja koji nisam hrvat više mi je stalo do te hrvatske države nego li hrpi hrvata koji se kunu da su modrogalični hrvati. jednostavno kad vidim da je taj hrvatski narod hrpa rasutog tereta bez ikakve kohezje i da svi kradu i demoliraju sve što im padne pod ruke rekoh dosta. nema više. ne jebem hrvatsku ni pol posto. da sada rusi ušetaju puca mi kurac nešto ruskog sam naučio čitati ćirilicu znam. ako ulete njemci isti kurac meni super i bingo. ako ulete talijani jackpot pride. što dalje od hrvata. naravno da ima normalnih poštenih hrvata i naravno da ću sa njima uvijek komunicirati ali kao društo država ste zakurac. 30 godina ste vi u jebenoj tranziciji!!! 30 godina. za 30 godina Kina je od vukojebine postala prva svjetska ekonomska sila. a vi ste i danas još uvijek u devesprvoj i i riješavate neki fantomski unfinished businesssa svrbima. vlakovi vam voze 40kmh a u Kini 450kmh.

što se tiče rusa dajem im svako pravo da počist tu nazi ukro močvaru. imaju rusi tamo 10 milijuna ukrajinaca koji su rusi koje nazi ukri kolju i bombardiraju non stop 8 godna za redom. e pa dosta. još ovaj klaun psihopata Zelenski se u Minhenu pohvalio u veljači da ima namjeru započeti vlastiti nuklearni program naorućavanja nebitno o NATO. E TO JE BILA KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU.

a ti miha pokušaj pogledati situaciju iz različitih uglova. iznenaditi ćeš se koliko si zabrazdio u slijepu ulicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 5 Apr - 23:17

debotoijusto wrote:RUSKI ambasador pri Vijeću sigurnosti UN-a Vasilij Nebenzia održao je jučer presicu na kojoj je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da na zahtjev Rusije nije sazvan sastanak Vijeća sigurnosti UN-a te iznio niz tvrdnji za koje je naveo da dokazuju da je video koji sugerira da su Rusi počinili masakr u Buči - laž.

Nebenziji se pri njegovu izlaganju dogodila omaška pa je rekao da "tijela u Buči nije bilo dok ruske snage nisu stigle", da bi se potom brzo ispravio i rekao - "hoću reći otišle"
Jezik brzi od pameti...

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 5 Apr - 23:18

Sutra je lijep dan.

Von der Leyen je na Twitteru objavila popis sankcija koje EU sutra uvodi Rusiji:

Zabrana uvoza ugljena iz Rusije, vrijedna 4 milijarde eura godišnje, čime se smanjuje još jedan važan izvor prihoda za Rusiju.

Potpuna zabrana transakcija za 4 ključne ruske banke, među kojima je VTB, 2. najveća ruska banka.

Zabrana pristupa ruskim i ruskim plovilima lukama EU i zabrana ruskim i bjeloruskim prijevoznicima u cestovnom prometu.

Daljnje zabrane izvoza, vrijedne 10 milijardi eura, u ključnim područjima: napredni poluvodiči, strojevi i transportna oprema

Posebne nove zabrane uvoza, vrijedne 5,5 milijardi eura.

Ciljane mjere, kao što je zabrana sudjelovanja ruskih tvrtki u javnoj nabavi u 🇪🇺 i isključenje svake financijske potpore, EU ili nacionalne ruskim javnim tijelima.

---

Zabrana uvoza ugljena iz Rusije, vrijedna 4 milijarde eura godišnje, čime se smanjuje još jedan važan izvor prihoda za Rusiju.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 22 3500
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. Tue 5 Apr - 23:20

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 5 Apr - 23:23

Gnječ wrote:

pa htio sam pomoć nudio sam se barem u onom dijelu koje je moje područje znači radari radio veze itd. ali glupsoni me otpilili njima nije trebao netko tko zna nego netko tko sluša nekog kurvinog sina rvatinu iznad a koji o tome pojma o pojmu nema. tako je moja karijera u toj vašoj usranoj vojsci završila u par minuta zahvaljujući vašim vojnim sroljatorima, ustašama i udbašima. sad mi je i drago da je tak ispalo jer poznavajući sebe prije ili kasnije bi mi neko rvacko govance diglo živac puknuo bi i film i sprašio mu rafal u glavu.

a jesam pacifist oduvijek dosta sam se nervirao za ovu državu pokušavao pomoći i više nego jebeni državotvorni rvati. ponekad sam se zapitao koji mi je kurac ja koji nisam hrvat više mi je stalo do te hrvatske države nego li hrpi hrvata koji se kunu da su modrogalični hrvati. jednostavno kad vidim da je taj hrvatski narod hrpa rasutog tereta bez ikakve kohezje i da svi kradu i demoliraju sve što im padne pod ruke rekoh dosta. nema više. ne jebem hrvatsku ni pol posto. da sada rusi ušetaju puca mi kurac nešto ruskog sam naučio čitati ćirilicu znam. ako ulete njemci isti kurac meni super i bingo. ako ulete talijani jackpot pride. što dalje od hrvata. naravno da ima normalnih poštenih hrvata i naravno da ću sa njima uvijek komunicirati ali kao društo država ste zakurac. 30 godina ste vi u jebenoj tranziciji!!! 30 godina. za 30 godina Kina je od vukojebine postala prva svjetska ekonomska sila. a vi ste i danas još uvijek u devesprvoj i i riješavate neki fantomski unfinished businesssa svrbima. vlakovi vam voze 40kmh a u Kini 450kmh.

što se tiče rusa dajem im svako pravo da počist tu nazi ukro močvaru. imaju rusi tamo 10 milijuna ukrajinaca koji su rusi koje nazi ukri kolju i bombardiraju non stop 8 godna za redom. e pa dosta. još ovaj klaun psihopata Zelenski se u Minhenu pohvalio u veljači da ima namjeru započeti vlastiti nuklearni program naorućavanja nebitno o NATO. E TO JE BILA KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU.

a ti miha pokušaj pogledati situaciju iz različitih uglova. iznenaditi ćeš se koliko si zabrazdio u slijepu ulicu.
A čuj .....ne čudi me. lol!

Samo sereš okolo. :^0 lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 5 Apr - 23:31

Gnječ wrote:

Sasvim opravdano.

Doli si se na onoj temi o dronu koji je pao u Zagrebu uvatija žugat kako nevalja vlast jer nije kupila PZO pa san te ja posla u tri pizde mile materine jer si do jučer sra šta će nama avioni.

Kakvi si ti to vojni radista kad ne znaš da se avioni kupuju godinama i da ih ne može naručiti relativno brzo dok PZO sisteme ipak možeš nabavit u relativno brzo roku i obučiti posadu ?

Dakle vojni radista nisi. Možda si radista al vojni nisi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 5 Apr - 23:34

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:

A čuj .....ne čudi me. lol!

Samo sereš okolo. :^0 lol!

ja sam se stavio na raspolaganje molim lijepo. otpilili me jer moje znanje njima rvatinama ne treba jer su bili uvjereni da će im barba iz amerike dofurati pune avione opreme za komunikaciju. to je to. da ne bi bilo nismo znali.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 5 Apr - 23:35

Evo ti tamo svemirski program u Istri pa vataj šumove u svemiru :

https://balkans.aljazeera.net/news/technology/2022/3/6/istarski-svemirski-program-otkriva-nebeske-tajne

I još jedna vijest koja je danas izašla :

AUSTRIJSKI mediji javljaju da je proizvođač zrakoplovnih dijelova FACC izgradio novu tvornicu u Jakovlju, u Hrvatskoj, i sada je postupno pušta u rad, a već se planira sljedeća faza proširenja.

Na novoj lokaciji tvrtka proizvodi lagane komponente za unutrašnjost kabine u komercijalnim zrakoplovima i poslovnim mlažnjacima.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/austrijanci-otvorili-tvornicu-zrakoplovnih-dijelova-kod-zagreba/2353628.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d

Rusija je izbačena iz svemirskih programa i sad će se i Hrvatska jače uključit u te evropske i eu svemirske incijative.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 5 Apr - 23:40

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:

Sasvim opravdano.

Doli si se na onoj temi o dronu koji je pao u Zagrebu uvatija žugat kako nevalja vlast jer nije kupila PZO pa san te ja posla u tri pizde mile materine jer si do jučer sra šta će nama avioni.

Kakvi si ti to vojni radista kad ne znaš da se avioni kupuju godinama i da ih ne može naručiti relativno brzo dok PZO sisteme ipak možeš nabavit u relativno brzo roku i obučiti posadu ?

pa da koji će ti kurac avioni ako nemaš PZO. svaka budala zna da je primarno za kupiti PZO a tek poslije avione. ali rvati su veće budale i od najveće budale. nema većih budala od hrvata ali evo polako ih sustiže konkurencija ukro budala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 5 Apr - 23:45

dzango wrote:
red wolf wrote:Amerika povukla potez zbog kojeg bi Rusija za 30 dana mogla bankrotirati

Tako smo blizu događaju koji će završiti ovaj besmisleni rat.
Još samo malčice. Samo što nije.
tako i rusi, još koji dan i budu demilitarizirali, denacificirali, stavili svoju prorusku vlast... 
samo što nisu... ok bilo je planirano za par dana, al ako i ne bude onda nije ni bilo planirano

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 5 Apr - 23:46

Ukrainski nacisti u oslobođenom gradu od Ruskih antifašista gdje su potučeni

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 5 Apr - 23:46

Gnječ wrote:
RayMabus wrote:
Gnječ wrote:

Sasvim opravdano.

pa da koji će ti kurac avioni ako nemaš PZO. svaka budala zna da je primarno za kupiti PZO a tek poslije avione. ali rvati su veće budale i od najveće budale.  nema većih budala od hrvata ali evo polako ih sustiže konkurencija ukro budala.
Poanta je da ti ne kužiš da se avioni kupuju godinama a srao si protiv toga i napadao vlast a PZO se kupi relativno brzo i relativno brzo obući posada za rukovanje istim dok to kod aviona tj obuka pilota i nije slučaj tj nije tako brzo nego to sve moraš godinama prije pripremit i imat.

Shvatit češ kad odrasteš zašto san te napa i reka da odjebeš s filozofiranjem.

Da, treba imat i pristojan PZO al postoji neka logika da brundaš na kupovinu lovačkih aviona onda jer da kužiš ovo gore napisano onda bi ti ta stvar bila jasna.

Ne kužiš je jer imaš svoje polje ( radista ) i tako gledaš svijet a to se ne zove RADAR nego VOJSKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 5 Apr - 23:47

RayMabus wrote:Evo ti tamo svemirski program u Istri pa vataj šumove u svemiru :

https://balkans.aljazeera.net/news/technology/2022/3/6/istarski-svemirski-program-otkriva-nebeske-tajne

I još jedna vijest koja je danas izašla :

AUSTRIJSKI mediji javljaju da je proizvođač zrakoplovnih dijelova FACC izgradio novu tvornicu u Jakovlju, u Hrvatskoj, i sada je postupno pušta u rad, a već se planira sljedeća faza proširenja.

Na novoj lokaciji tvrtka proizvodi lagane komponente za unutrašnjost kabine u komercijalnim zrakoplovima i poslovnim mlažnjacima.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/austrijanci-otvorili-tvornicu-zrakoplovnih-dijelova-kod-zagreba/2353628.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d

Rusija je izbačena iz svemirskih programa i sad će se i Hrvatska jače uključit u te evropske i eu svemirske incijative.

ja sam otišao deset koraka dalje. jučer sam vidio dva NLO-a.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 5 Apr - 23:55

Orbanu je prošlo kroz cilu državu, po ure najmanje pičilo. Nama 7 minuti il tako nešto.

Njega su Mađari uočili al su mislili da je lažan trag i reka je to oni iz NATOa i sad su se procedure pooštrile.

Radara ima na Jadranu a ovi gori isto ima al to je ko cijev koja tu leti i na radarima kao lažni trag al sad se diže procedura i sad će se i svaki lažni trag tretirat kao pravi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 5 Apr - 23:58

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:
RayMabus wrote:
Gnječ wrote:

Sasvim opravdano.

pa da koji će ti kurac avioni ako nemaš PZO. svaka budala zna da je primarno za kupiti PZO a tek poslije avione. ali rvati su veće budale i od najveće budale.  nema većih budala od hrvata ali evo polako ih sustiže konkurencija ukro budala.
Poanta je da ti ne kužiš da se avioni kupuju godinama a srao si protiv toga i napadao vlast a PZO se kupi relativno brzo i relativno brzo obući posada za rukovanje istim dok to kod aviona tj obuka pilota i nije slučaj tj nije tako brzo nego to sve moraš godinama prije pripremit i imat.

Shvatit češ kad odrasteš zašto san te napa i reka da odjebeš s filozofiranjem.

Da, treba imat i pristojan PZO al postoji neka logika da brundaš na kupovinu lovačkih aviona onda jer da kužiš ovo gore napisano onda bi ti ta stvar bila jasna.

Ne kužiš je jer imaš svoje polje ( radista ) i tako gledaš svijet a to se ne zove RADAR nego VOJSKA.

poanta je u tome da se vi niste maknuli već 30 godina sa početne točke čak i nazadujete. vi ste američka banana kolonija u vječnoj tranziciji totalno korumpirana hrpa smeća. kad to prihvatite bit će bolje. hoću reći prestanite živjeti u deluzijama da ste jako pametni, bogati, da svijet ovisi o vama i o vašem usranom mišljenju. vi ste u globalnim razmjerima ništa nitko vas ništa ne pita nitko vas ne jebe pol posto. nebitni ste globalno a i lokalno. 3.5 milijuna živi zamrznuto u vremenskoj kapsuli četersprva devesprva. da nemate ovo jadransko more bili bi teška sirotinja gori nego Moldavija.

30 godina ste prokockali. u tih 30 godina ste sve uništili a ostalo poklonili strancima za dva groša.

sramite se jebati će vam vaši potomci majku i oca. mark my words.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 6 Apr - 0:03

Gnječ wrote:

poanta je u tome da se vi niste maknuli već 30 godina sa početne točke čak i nazadujete. vi ste američka banana kolonija u vječnoj tranziciji totalno korumpirana hrpa smeća. kad to prihvatite bit će bolje. hoću reći prestanite živjeti u deluzijama da ste jako pametni, bogati, da svijet ovisi o vama i o vašem usranom mišljenju. vi ste u globalnim razmjerima ništa nitko vas ništa ne pita nitko vas ne jebe pol posto. nebitni ste globalno a i lokalno. 3.5 milijuna živi zamrznuto u vremenskoj kapsuli četersprva devesprva. da nemate ovo jadransko more bili bi teška sirotinja gori nego Moldavija.

30 godina ste prokockali. u tih 30 godina ste sve uništili a ostalo poklonili strancima za dva groša.

sramite se jebati će vam vaši potomci majku i oca. mark my words.
Koliko je onda Orban i Mađari potrošili godina ako je njemu letilo 30 minuta a nama 7 minuta ?

Aj izračunaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 6 Apr - 0:05

RayMabus wrote:Orbanu je prošlo kroz cilu državu, po ure najmanje pičilo. Nama 7 minuti il tako nešto.

Njega su Mađari uočili al su mislili da je lažan trag i reka je to oni iz NATOa i sad su se procedure pooštrile.

Radara ima na Jadranu a ovi gori isto ima al to je ko cijev koja tu leti i na radarima kao lažni trag al sad se diže procedura i sad će se i svaki lažni trag tretirat kao pravi.

mađari su u Puli montirali meteo radar koji pokriva skroz do mađarske. drugi su nedavno montirali u Zaru Zadar.

evo

https://www.idokep.hu/adria
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics