Ruska invazija na Ukrajinu
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Noor wrote:ok, fotka kreirana (uslikana) u 23:56?Gnječ wrote:Noor wrote:ebenica wrote:ne razumijem? kak se to na satelitu prevrti unazad par dana? nek onda prevrte kak rusi prolaze kraj toga, kak ih ubijaju, nek prevrte na dan kad su se ta tijela pojavila na toj ulici.Noor wrote:Pa evo, satelitske snimke otkrivaju da su bili tamo u trenutku ruskog povlacenja, a i 10ak dana prije ...ebenica wrote:meni ovo nisu lažni mrtvi, ja se ne bavim retrovizorima i jel netko pomaknuo ruku ili nogu. to mi spada u teorije zavjere. ono kaj ja pretpostavljam je da su ti ljudi izginuli na razne načine jer je rat ali ne na tim mjestima gdje leže nego su na mjesta gdje leže postavljeni kako bi sve izgledalo grotesno do bola. i to bi mi objasnilo zašto ih ovaj gradonačelnik nije vidio u trenutku ruskog povlačenja i zašto je dao euforičnu izjavu.Noor wrote:Satelit valjda ne lažeebenica wrote:danima su ležali? pa kaj ej onda ovom gradonačelniku? jel drogiran? jel bi ti tak noorka, prošla kroz grad, vidjela sve to i onda napravila ovak video selfi? jel bi ti bilo do bilo čega?Noor wrote:autopsije ce dati tocne podatkeebenica wrote:masovne grobnice su vjerojatno s početka okupacije, ljudi stradali u granatiranjima i puškaranjima. ne vjerujem da je riječ o "posmicanjima".Noor wrote:i masovne grobnice su stigli u 2 dana iskopati i napuniti? I postaviti scenu, sminku, rekvizite?ebenica wrote:ovo je nešto fascinantno, gradonačelnik buče u trenutku kad su se rusi povukli, niti jedna jedina riječ o njegovim sugrađanima koji leže po ulicama grada kojem je on gradonačelnik, javlja se ispred neke upravne zgrade, znači da je prošao kroz grad, nevjerojatne emocije nekoga tko je prošao kroz grad (to je 31.3):
ukrajinska vojska je 2 dana kasnije ušla u buču? ili 3 i onda su se pojavile snimke masakra.
jesu ih rusi bar posmicali, da ukri imaju manje posla..ili su i to ukri sami, a da nitko od prezivjelih svjedoka to nije vidio?
za sada se zna da su ležali danima iliti da su rusi sa svojim negiranjem pojeli govno
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/pobijena-sva-ruska-opravdanja-o-masakru-lesevi-likvidiranih-tjednima-su-lezali-na-cesti/
možda mu je lakše jer nigdje nema krvi. toliko tijela a jedne kapi krvi.
A gle, tko kaze da on nije znao za te mrtve? Ili mozda ne za sve...al je bio ovako ushicen kad je gamad napustila mjesto...i koliko je velika ta Buča? Ima 1, 6...17 ili 50 ulica?
Prema svjedocima, danima su bili skriveni po podrumima dok su bili pod ruskom opsadom, pa mozda ipak nije ni sve vidio odmah, pogotovo ove zakopane i eliminirane po podrumima i nabite u kanalizavijske šahte...
No, da i nisu....to su pobiti civili...ej
i kraj priče, imamo čvrste neoborive dokaze.
https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes
nice try but no cigar. ta ti je fotografija kreirana 4.04. 2022. to svatko tko se i malo razumije u informatiku može provjeriti. EXIF data je u svakoj fotografiji to se nemože deletirati niti editirati.
create 2022-04-04T23:56:02+00:00
modify 2022-04-04T23:56:02+00:00
a na fotki dan?
:)
Tebi stvarno treba opaliti dva samara da se resetiras. Evo ja bi to rado napravio i to mukte. Jesi ti luda kucka ili si pobenavila uslijed covid propagande. N fotka je kreirana tada to je datum jer su fotku editirali onim kvadraticima i to je datum i vrijeme. Od kada je fotka originalna to nitko nezna jer su nazi neoconsi iz CIA izbrisali skoro sve podatke iz fotke a morali su ostavizi da to bude dokaz da je fotka nastala na dan koji oni tvrde. Buduci lazu ko svi smrdlji i neocons nazi sljam izbrisali su podatke. I sada tim smrdljivim usa psihopatama nitko vise ne vjeruje odim tebe i vas nekoliko jebenih idiota.
Guest- Guest
predaja ukrajinskih vojnika u mariupolju.
https://t.me/intelslava/24365
nadam se da će se sve odraditi po pravilima ženevske konvencije.
https://t.me/intelslava/24365
nadam se da će se sve odraditi po pravilima ženevske konvencije.
Danas je neko zatišje. Doprema se oružje, čiste se puške.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako god, Rusi gube rat. Informacijski, obavještajni, vojni, političko-diplomatski. Totalna blamaža.
U njihovu obranu, ne može se osvojiti niti jedan grad u suvremeno doba ako nemaš potporu lokalnog stanovništva bez da ga potpuno pretvoriš u pepeo i prah. I s obzirom na digitalnu eru i moderno doba, taktike i strategije urbanog ratovanja, teško je odnosno nemoguće odvajati civile od vojnika. Čim je bojište grad, odnosno urbana zona, možeš jedino napraviti nekakav humanitarni koridor za izvlačenje civila. One koji ostanu ionako ne možeš, bez veće štete za vlastite operativne sposobnosti i efikasnost na terenu, tretirati kao civile. Došli Rusi u neko selo bez borbe, ponudile ih Ukrajinke s otrovanim kolačima. I što sad, da je ostatak vojske pobio civile i spalio selo, svijet bi se zgražao nad masakrom. Mi nemamo pojma što se dogodilo u Buči, ali gradonačelnik je i sam priznao, to je bila ruska osveta za žestoki otpor.
Koliko dugo je Vukovar odolijevao napadima agresora? Tri mjeseca, a grad je imao 40 000 stanovnika. Mariupol je prije rata imao cca 500 000 stanovnika, i odolijeva mjesec dana.
Promašena je taktika da ćeš ti s 10 tenkova bez topničke i zračne potpore, bez potpore pješadije osvojiti grad. U prva dva-tri tjedna rata, Rusija je besmisleno izgubila nevjerojatan broj vojnika, opreme, tehnike. Nama su te brojke nezamislive. Izgubili su više vojnika i tehnike u prva tri tjedna rata nego što ima čitava RH sposobnih i aktivnih vojnika i tehnike, niti će ih ikada toliko imati. Mislim, naša vojska je vic. Ali to što Ukrajinci rade Rusima - to je strava.
U njihovu obranu, ne može se osvojiti niti jedan grad u suvremeno doba ako nemaš potporu lokalnog stanovništva bez da ga potpuno pretvoriš u pepeo i prah. I s obzirom na digitalnu eru i moderno doba, taktike i strategije urbanog ratovanja, teško je odnosno nemoguće odvajati civile od vojnika. Čim je bojište grad, odnosno urbana zona, možeš jedino napraviti nekakav humanitarni koridor za izvlačenje civila. One koji ostanu ionako ne možeš, bez veće štete za vlastite operativne sposobnosti i efikasnost na terenu, tretirati kao civile. Došli Rusi u neko selo bez borbe, ponudile ih Ukrajinke s otrovanim kolačima. I što sad, da je ostatak vojske pobio civile i spalio selo, svijet bi se zgražao nad masakrom. Mi nemamo pojma što se dogodilo u Buči, ali gradonačelnik je i sam priznao, to je bila ruska osveta za žestoki otpor.
Koliko dugo je Vukovar odolijevao napadima agresora? Tri mjeseca, a grad je imao 40 000 stanovnika. Mariupol je prije rata imao cca 500 000 stanovnika, i odolijeva mjesec dana.
Promašena je taktika da ćeš ti s 10 tenkova bez topničke i zračne potpore, bez potpore pješadije osvojiti grad. U prva dva-tri tjedna rata, Rusija je besmisleno izgubila nevjerojatan broj vojnika, opreme, tehnike. Nama su te brojke nezamislive. Izgubili su više vojnika i tehnike u prva tri tjedna rata nego što ima čitava RH sposobnih i aktivnih vojnika i tehnike, niti će ih ikada toliko imati. Mislim, naša vojska je vic. Ali to što Ukrajinci rade Rusima - to je strava.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
AssadNaPodmornici likes this post
gradonačelnik buče 31. ožujka sretan što su rusi otišli.
nikakvog spomena o zločinu i leševima na cestama.
https://t.me/intelslava/24368
nikakvog spomena o zločinu i leševima na cestama.
https://t.me/intelslava/24368
Realno, Rusija je teškim topničkim udarima i raketnim napadima iz zraka i mora mogla čitavu Ukrajinu pretvoriti u prah i pepeo. Ili barem onaj istočni dio do Dnjepra, uključujući i Kijev. Da su htjeli. Sad im se to sve obija o glavu. Više se bojim Rusa dok gube nego dok pobjeđuju. Amera se više bojim dok pobjeđuju. Ali otrovna kombinacija Amera koji pobjeđuju i Rusa koji gube, nedaleko od ruskih granica, ledi mi krv u žilama. Što onu kažu, u Zagrebu nema dva poštena atomska skloništa?
2015-08-09
melkior wrote:Kako god, Rusi gube rat. Informacijski, obavještajni, vojni, političko-diplomatski. Totalna blamaža.
kad se rat završi i kad se podvuče crta onda se može govoriti tko ga je dobio, a tko ga je izgubio.
ako ukrajina ostane izvan nato-a i ako rusija zauzme cijelu donjecku, lugansku, zadrži hersonsku i
osvojeni dio zaporoške uz već prije pripojen krim nije gubitnik.
ako tako bude spojit će to možda u neku novorusiju i pripojiti ruskoj federaciji prije ili poslije.
poraz rusije bi bio da bude potpuno izbačena iz svih tih oblasti i da ukrajina izađe na sve svoje
granice uključno i krim i da takva ukrajina uđe u nato.
na ovo drugo se ne bih baš kladio.
pratimo.
Ako Rusi u neko dogledno vrijeme ne slome Mariupol i ne osvoje Donbas, bojim se da će stvarno letjet nuklearke.
2015-08-09
Rusi su naknadno ubili leševe da bi se poslije pojavili prije nego što su otišli.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Rusi su naknadno ubili leševe da bi se poslije pojavili prije nego što su otišli.
Ne, zajebo sam se.
Rusi su prije ubili leševe, ali ih nije bilo jer su se pojavili naknadno, u vrijeme kad su ih ubili ranije.
To je objašnjenje.
crvenkasti-
2014-04-17
To će biti ruska pirova pobjeda. Zamisli da osvoje Donbas i Mariupol. Izbačeni iz ostatka Ukrajine, formalno će Ukrajina ostati izvan NATO-a, neformalno, Ukrajina će dobiti od NATO-a sve oružane sustave koje će zatražiti, i bit će ruska granica i Moskva više u opasnosti nakon rata nego što je bila prije rata. I najvažnije, imat će ogromnog i jakog susjeda na svojim zapadnim granicama koji ju mrzi, kao što ju mrzi i čitav Zapad. Što su dobili? Malo teritorija koji im ionako ne treba jer ga imaju i više nego dovoljno. Ali umjesto demilitarizirane i denacifizirane Ukrajine, dobili su oslabljenu Rusiju, i Zapad koji se uvjerio u drljavost i generalnu nemoć ruske vojske da zaprijeti članicama NATO-a. Ruska vojska je tigar od papira, i da nema nuklearke, Zapad bi se ušetao u Moskvu. Prije ili kasnije, Putina će pojesti mrak. A Rusija će se nastaviti tresti na spomen NATO-a. Izgubit će ekonomiju i postati kineska ekonomska polukolonija. S priličnom vjerojatnošću da će jedna neutralna Švedska, Finska, možda čak i Moldavija i Gruzija, zatražiti formalno članstvo u NATO Paktu. Jer generalno, ruska vojska nije sposobna dalje od Donbasa.Tovariš Koba wrote:melkior wrote:Kako god, Rusi gube rat. Informacijski, obavještajni, vojni, političko-diplomatski. Totalna blamaža.
kad se rat završi i kad se podvuče crta onda se može govoriti tko ga je dobio, a tko ga je izgubio.
ako ukrajina ostane izvan nato-a i ako rusija zauzme cijelu donjecku, lugansku, zadrži hersonsku i
osvojeni dio zaporoške uz već prije pripojen krim nije gubitnik.
ako tako bude spojit će to možda u neku novorusiju i pripojiti ruskoj federaciji prije ili poslije.
2015-08-09
melkior wrote:Ako Rusi u neko dogledno vrijeme ne slome Mariupol i ne osvoje Donbas, bojim se da će stvarno letjet nuklearke.
Već su oni slomili Mariupolj. Ostalo im je još da streljaju te šta su pohvatali.
Najjaće mi je kad kažu da se se ovi predali. Čuj predali se a ostali bez municije. Znači da su imali municije ne bi se još predali.
Vodi to sve na streljot. To se nerazmjenjuje.
2014-04-11
ako su ih 4.4. editirali kvadratićima i taj datum si ti našao, pa u čemu je onda problem? koji bi trebao biti?Gnječ wrote:
Tebi stvarno treba opaliti dva samara da se resetiras. Evo ja bi to rado napravio i to mukte. Jesi ti luda kucka ili si pobenavila uslijed covid propagande. N fotka je kreirana tada to je datum jer su fotku editirali onim kvadraticima i to je datum i vrijeme. Od kada je fotka originalna to nitko nezna jer su nazi neoconsi iz CIA izbrisali skoro sve podatke iz fotke a morali su ostavizi da to bude dokaz da je fotka nastala na dan koji oni tvrde. Buduci lazu ko svi smrdlji i neocons nazi sljam izbrisali su podatke. I sada tim smrdljivim usa psihopatama nitko vise ne vjeruje odim tebe i vas nekoliko jebenih idiota.
nisi gledao satelitske snimke? tamo se protekom vremena pojavljuju razni datumi
https://vp.nyt.com/video/2022/04/04/99816_1_4-bucha-gif_wg_720p.mp4
https://static01.nyt.com/images/2022/04/04/video/04vid-bucha-split/04vid-bucha-split-jumbo.jpg?quality=75&auto=webp
i odakle tebi da ja nešto tvrdim? čitam, gledam i razmišljam logički na osnovu viđenog...i kažem da je satelitom potvrđeno da su tijela ležala i danima prije, što znači da pokolj nije bio 31.3., bio je ranije, ali je BIO. tko je počinio, tek će se doznati...i to ako.
(...)Slike prikazuju tamne objekte slične veličine ljudskom tijelu koji se pojavljuju u Yablonskoj ulici između 9. ožujka i 11. ožujka. (...)
https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes
imaš MAXAR-ove snimke, valjda i one lažu
tko je u to vrijeme bio u Buchi...Rusi ili Azov?
a glede šamaranja, tu sam ti blizu, ako baš želiš
Last edited by Noor on 5/4/2022, 12:08; edited 2 times in total
Šandor Winnetou likes this post
melkior wrote:
To će biti ruska pirova pobjeda. Zamisli da osvoje Donbas i Mariupol. Izbačeni iz ostatka Ukrajine, formalno će Ukrajina ostati izvan NATO-a, neformalno, Ukrajina će dobiti od NATO-a sve oružane sustave koje će zatražiti, i bit će ruska granica i Moskva više u opasnosti nakon rata nego što je bila prije rata. I najvažnije, imat će ogromnog i jakog susjeda na svojim zapadnim granicama koji ju mrzi, kao što ju mrzi i čitav Zapad. Što su dobili? Malo teritorija koji im ionako ne treba jer ga imaju i više nego dovoljno. Ali umjesto demilitarizirane i denacifizirane Ukrajine, dobili su oslabljenu Rusiju, i Zapad koji se uvjerio u drljavost i generalnu nemoć ruske vojske da zaprijeti članicama NATO-a. Ruska vojska je tigar od papira, i da nema nuklearke, Zapad bi se ušetao u Moskvu. Prije ili kasnije, Putina će pojesti mrak. A Rusija će se nastaviti tresti na spomen NATO-a. Izgubit će ekonomiju i postati kineska ekonomska polukolonija. S priličnom vjerojatnošću da će jedna neutralna Švedska, Finska, možda čak i Moldavija i Gruzija, zatražiti formalno članstvo u NATO Paktu. Jer generalno, ruska vojska nije sposobna dalje od Donbasa.
Gruziju riješavamo iduće nedilje :
U sredu je lider Južne Osetije Anatolij Bibilov rekao da će Južna Osetija održati referendum o pridruživanju Rusiji ubrzo nakon predsedničkih izbora 10. aprila.
https://www.glasamerike.net/amp/ju%C5%BEna-osetija-gruzija-referendum/6509379.html
Južna Osetija se pridružuje ruskoj federaciji.
2014-04-11
Ruska pirova pobjeda. Osim u najboljem slučaju Donbasa, Rusija nije u stanju kontrolirati istočnu Ukrajinu. Nakon pada Mariupola, bit će to krezuba Rusija i neće više imati snagu za Odesu. A bez Odese, Rusi su džaba krečili.RayMabus wrote:melkior wrote:Ako Rusi u neko dogledno vrijeme ne slome Mariupol i ne osvoje Donbas, bojim se da će stvarno letjet nuklearke.
Već su oni slomili Mariupolj. Ostalo im je još da streljaju te šta su pohvatali.
2015-08-09
Nebitno. Putinu je bitna ta pobjeda da može 9.05 na dan pobjede nad fašizmom pred svojim biračkim tijelom reči da su slomili naciste u Ukrajini ( Azov brigadu u Mariupolju ).melkior wrote:Ruska pirova pobjeda. Osim u najboljem slučaju Donbasa, Rusija nije u stanju kontrolirati istočnu Ukrajinu. Nakon pada Mariupola, bit će to krezuba Rusija i neće više imati snagu za Odesu. A bez Odese, Rusi su džaba krečili.RayMabus wrote:melkior wrote:Ako Rusi u neko dogledno vrijeme ne slome Mariupol i ne osvoje Donbas, bojim se da će stvarno letjet nuklearke.
2014-04-11
I na kraju što? Bit će kraljevi pepela, samo pepeo će im na kraju i ostati. Odesa, poznato ljetovalište Rusa, koje su Rusi sami spalili do temeljamelkior wrote:Ruska pirova pobjeda. Osim u najboljem slučaju Donbasa, Rusija nije u stanju kontrolirati istočnu Ukrajinu. Nakon pada Mariupola, bit će to krezuba Rusija i neće više imati snagu za Odesu. A bez Odese, Rusi su džaba krečili.RayMabus wrote:melkior wrote:Ako Rusi u neko dogledno vrijeme ne slome Mariupol i ne osvoje Donbas, bojim se da će stvarno letjet nuklearke.
2015-08-09
A Hićo na vlasti u KijevuRayMabus wrote:Nebitno. Putinu je bitna ta pobjeda da može 9.05 na dan pobjede nad fašizmom pred svojim biračkim tijelom reči da su slomili naciste u Ukrajini ( Azov brigadu u Mariupolju ).melkior wrote:Ruska pirova pobjeda. Osim u najboljem slučaju Donbasa, Rusija nije u stanju kontrolirati istočnu Ukrajinu. Nakon pada Mariupola, bit će to krezuba Rusija i neće više imati snagu za Odesu. A bez Odese, Rusi su džaba krečili.RayMabus wrote:melkior wrote:Ako Rusi u neko dogledno vrijeme ne slome Mariupol i ne osvoje Donbas, bojim se da će stvarno letjet nuklearke.
2015-08-09
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Zeleni Hićo će svake godine održavat govor na dodjeli Grammy-ja
2015-08-09
Sad sam shvatio zašto slovo "Z". Zato jer je usmjereno na Zapad. Z kao Zapad. Zašto ne onda slovo "Ž"? Nisu imali dovoljno boje Gotovo sva slova u abecedi pucaju s zapada na istok. jedino "Z" i "Ž" gledaju na zapad.Noor wrote:a čuj ovo đubre
2015-08-09
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu