Ruska invazija na Ukrajinu
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ovako.
stavljam samo linkove tako da ljudima koji to neće gledati imaju izbor.
ima ružnih scena.
na ovom linku je slika ustrijeljenog čovjeka s bijelim povezom oko ruke.
https://t.me/intelslava/24297
na ovom linku civile s bijelim povezom oko ruke rusi izvlače iz zona bojevog djelovanja.
https://t.me/intelslava/24331
to su navodno prorusi ili oni koji jednostavno žele otići bilo gdje, ako treba i u rusiju.
zašto bi ih u buči rusi ubijali, a u mariupolju ili gdje izvlačili iz zona bojevog djelovanja i premještali u mirnija područja?
sljedeće:
ukrajinci ulaze u područja koja su rusi napustili i navodno onoga tko nema plavi povez mogu ustrijeliti po kratkom postupku jer je navodni prorus.
https://t.me/intelslava/24336
dalje:
slike ruske pomoći u hrani s oznakama ruske vojske.
https://t.me/intelslava/24337
slike ubijenih civila oko kojih su razbacane kutije s takvom pomoći.
https://t.me/intelslava/24340
ne želim ništa prejudicirati.
no ne bih se čudio da su ih ukri likvidirali na licu mjesta kao proruse i kolaboracioniste.
ovo je izjava ukrajinskog parlamentarca ilje kive koji nije u milosti kijevskog režima.
inače je lik šarao od desnog sektora do socijalističke stranke.
https://t.me/intelslava/24353
da su rusi toliko glupi da si pored ovakve zapadne propagande još sami propucaju nogu?
ne bih se kladio, ali kažem moguće.
da je ovo ukrajinsko-britska namještaljka u svrhu propagandnog rata?
itekako moguće i čak bih se usudio kladiti na to kolokvijalno rečeno.
vidimo da je propagandni rat na vrhuncu na objema stranama.
ali pošto izrazito volim anglo-saski politički mainstream kažem:
kad američka i britanska vlada i ona krema najizopačenijeg kutka
svijeta zvanog hollywood nešto gura kao istinu, onda to jako smrdi.
smrdi do plutona i nazad.
ima ružnih scena.
na ovom linku civile s bijelim povezom oko ruke rusi izvlače iz zona bojevog djelovanja.
to su navodno prorusi ili oni koji jednostavno žele otići bilo gdje, ako treba i u rusiju.
zašto bi ih u buči rusi ubijali, a u mariupolju ili gdje izvlačili iz zona bojevog djelovanja i premještali u mirnija područja?
sljedeće:
ukrajinci ulaze u područja koja su rusi napustili i navodno onoga tko nema plavi povez mogu ustrijeliti po kratkom postupku jer je navodni prorus.
dalje:
no ne bih se čudio da su ih ukri likvidirali na licu mjesta kao proruse i kolaboracioniste.
ovo je izjava ukrajinskog parlamentarca ilje kive koji nije u milosti kijevskog režima.
da su rusi toliko glupi da si pored ovakve zapadne propagande još sami propucaju nogu?
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
izgleda da Rusi nisu uzeli cijelu popasnu nego trećinu ili pola.. i otišli par km južno od izjuma.. i maznuli dvije višekatnice kod mariopola.. toliko od današnjeg ruskog blitzkriega.. rat se nastavlja sutra
ljubo1212 wrote:aj ti pročitaj link, i vidi mjesto i ulogu patrickovu, i što misliš da je ova iz tvoj linka drugačija?violator wrote:ljubo1212 wrote:ljepotice, meni je žao što su te ovdje 2x ignorirali s upisom, ispostavilo se s pravom, iskusni gameriviolator wrote:ljubo1212 wrote:pusti gamere, imaš u linku, kako je provjeren patrick,violator wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:
Dvaput sam postavila video s Mauripoljcima koji na pitanje "tko puca po njima?" daju iznenadjujuc odgovor... Nitko to nije ni pogledao, a kamo li komentirao. Doista mislis da ce izaci iz svojih percepcijskih nisa?
ima tamo svega, ali..teško naći rusa u mariupolju, ko da si pitala srbe u vukovaru tko je tukao po gradu, ustaše naravno
vjerojatno su i kazalište tukli sami, i tako sve redom, nisu rusi, ne
uostalom, i patrick se drži svoje niše, proruske naravno
Dakle tvoj je odgovor na video da je Patrick pronalazio Ruse koji su spremno optuzivali ukrajinske vojne snage za napade?
Okej.
taj novinar je već bio faktčekiran, proruski propagandist,
https://www.bellingcat.com/news/2022/02/28/exploiting-cadavers-and-faked-ieds-experts-debunk-staged-pre-war-provocation-in-the-donbas/
A reci ti meni, Ljubo, nas omiljeni faktcekeru, kako ti novinari provjeravaju njegove reportaze? Jesu li i oni ondje na terenu godinama ili se ne izvlace iz fotelja poput ovih nasih gamera?
patrickovih 8 godina među rusima, i nije neka referenca, jel
Ti si to prostudir'o, daj jedan rezime. Jesu l' iz fotelja ili...?
Pa nije valjda da ne citas sadrzaj vlastitih linkova? Pitam te fino, jesu li ga provjeravali na terenu ili nisu?
Hajde ti, ribice, prvi procitaj pa mi javi .. :)
Guest- Guest
što se tiče ratnih ruskih zločina u buči, čitao sam analize nekoga pro-ukrainskog -ukrainca, koji je realist, rekao je da je prema prvim saznanjiam bilo ratnog zločina, i da vjerojatno nije nigdje izdana naredba, nego su pojedinačni slučajevi. ..prema njemu brojke su "disputed" . ali da ima horor situacija ima, kao što vidimo rusi ubiju familiju itd.. međutim ruku na srce vjerojatno nije naredba izdana nego pojedinačni barbari.. nije naredba tipa srebrenica ili aušvic ili katjinska šuma..
recimo ukrainac govori da ima saznanja da dosta leševa po cesti gdje leže i civili i ruski vojnici, da je lako moguće da su žrtve ukrainske artiljerijske vatre itd. na preskok sam čitao njegovu analizu nekako sam umoran, sutra pročitam do kraja... ponavljam lik je ukrainac koji navija za ukrainu
naravno, nadajmo se da će ruski vojnici koji su napravili takav tip zločina da će umrijeti u mukama ili dobra je šansa da su zagnjoili već...
ostalim ruskim vojnicima želim da se predaju ili dezertiraju or ..else
recimo ukrainac govori da ima saznanja da dosta leševa po cesti gdje leže i civili i ruski vojnici, da je lako moguće da su žrtve ukrainske artiljerijske vatre itd. na preskok sam čitao njegovu analizu nekako sam umoran, sutra pročitam do kraja... ponavljam lik je ukrainac koji navija za ukrainu
naravno, nadajmo se da će ruski vojnici koji su napravili takav tip zločina da će umrijeti u mukama ili dobra je šansa da su zagnjoili već...
AssadNaPodmornici wrote:you firstvuksadinare wrote:aj sa mnom..sta cemo ovdje...tamo sad svi trebaju biti..to je svjetska povijestAssadNaPodmornici wrote:vučeš me za jezikvuksadinare wrote:vuce me u ukrajinu svakim danom sve jace
:D
ljubo1212 wrote:jadnik željam malo pozornosti, hrvatskeŠandor Winnetou wrote:Nismo ga hranili dovoljno sijenom pa je opet podivljao, a jebiga toliko marve ima pa nije teško učiniti propust :(ljubo1212 wrote:drma ti se kavez, 'oće to 'oće :)Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:
Dvaput sam postavila video s Mauripoljcima koji na pitanje "tko puca po njima?" daju iznenadjujuc odgovor... Nitko to nije ni pogledao, a kamo li komentirao. Doista mislis da ce izaci iz svojih percepcijskih nisa?
ima tamo svega, ali..teško naći rusa u mariupolju, ko da si pitala srbe u vukovaru tko je tukao po gradu, ustaše naravno
Dakle tvoj je odgovor na video da je Patrick pronalazio Ruse koji su spremno optuzivali ukrajinske vojne snage za napade?
Okej.
https://www.bellingcat.com/news/2022/02/28/exploiting-cadavers-and-faked-ieds-experts-debunk-staged-pre-war-provocation-in-the-donbas/
evo gluperde faktčekera treba te zidarskom kaciolom po tamburi pička ti materina. kako si ti odmah skočio krme rvacko jebote. tako i tvoji faktčekeri za covid sve se ispostavilo da lažu. ajd tornjaj se u rvacku pičku materinu krme rvacko tursko.
ne bacaj mu navilke, neka pati :)
nemate argumenata pa vam ništa drugo ne preostaje nego drljati kafanske prosere ko dva usrana patetična rvacka sroljatora. sroljatori. tu riječ sam sad izmislio. evo da vas nema na bi riječ sroljator nikad ugledala svijetlo dana. sroljatori. to je nešto između sraćke i veoma meke i obilate stolice ali smrdi za popizdit. to ste vi sroljatori.
Guest- Guest
....tesko da je ovo pojedinacni zlocin..300 ljudi streljano i zavrseno u masovnoj grobnici nije slucajan i pojedinacan zlocin vec sistematski..tako isto se moze tvrditi za ovcaru..uvijek nespretnim izjavama na koncu idemo srbadiji na ruke da imaju opravdanja...kad okupatori vladaju oni ne cine slucajne i pojedinacne zlocine vec organizirane prvenstveno da zastrase i pokolebaju ostatak naroda ili stanovnistvaAssadNaPodmornici wrote:što se tiče ratnih ruskih zločina u buči, čitao sam analize nekoga pro-ukrainskog -ukrainca, koji je realist, rekao je da je prema prvim saznanjiam bilo ratnog zločina, i da vjerojatno nije nigdje izdana naredba, nego su pojedinačni slučajevi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:jadnik željam malo pozornosti, hrvatskeŠandor Winnetou wrote:Nismo ga hranili dovoljno sijenom pa je opet podivljao, a jebiga toliko marve ima pa nije teško učiniti propust :(ljubo1212 wrote:drma ti se kavez, 'oće to 'oće :)Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:
Okej.
evo gluperde faktčekera treba te zidarskom kaciolom po tamburi pička ti materina. kako si ti odmah skočio krme rvacko jebote. tako i tvoji faktčekeri za covid sve se ispostavilo da lažu. ajd tornjaj se u rvacku pičku materinu krme rvacko tursko.
nemate argumenata pa vam ništa drugo ne preostaje nego drljati kafanske prosere ko dva usrana patetična rvacka sroljatora. sroljatori. tu riječ sam sad izmislio. evo da vas nema na bi riječ sroljator nikad ugledala svijetlo dana. sroljatori. to je nešto između sraćke i veoma meke i obilate stolice ali smrdi za popizdit. to ste vi sroljatori.
Hajde, barem su necemu posluzili veceras. Sandica NDHam ce vristati od zadovoljstva zbog novotvorenice. :)
Guest- Guest
...ja razumijem kod nekih slavenske ili bilo kakve osjecaje ali to.nije razlog neobjektivnosti..svi znamo da kod rusa nije bas zivot na cijeni..to vidimo sad ali vidjelo se i u proslosti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
violator wrote:ebenica wrote:gle, prije jedno tjedan dana su našli golu vezanu ženu u azovom podrumu u mariupolju sa žigosanim kukastim križem na trbuhu.Šandor Winnetou wrote:Ajd se goni u pičku materinu ok? Pobili su ljude i vezali im ruke na leđa a di neće pse. A sad odjebi kretinjo.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:MDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:Ruska stoka je i pse ubijala po ulici i dvirištima
https://t.me/slavaukrini/1306
Sve sto nanosi bol ipatnju onima koji se vracaju. Gamad i gotovo...sjeme im prokleto bilo.
kako vi znate da su te pse ubili rusi? kako recite meni na koji način ste vi došli do zaključka da su to baš rusi napravili? jel ste tamo na tom mjestu sada odakle pišete iz Ukrajine ili? kako kako ajde želim odgovore odgovorite mi ne laprdanjem nego dokazima. jebote bog svatko može baciti na ulicu dva uginula psa to snimiti i staviti na tik tok ili neku drugu jebenu soc-mrežu.
evo odoh ja sad do šinteraja idem snimati kako psi nemaju hrane pa u to šibnuti na tiktok fejsbuk i onda staviti link na forum i reći rusi su to ne daju psima hrane.
ajde lumeni čekam vaše odgovore bez laprdanja molim.
nije mi palo na pamet to stavljat ovdje. to je prostituiranje mrtvih ljudi o kojima se ništa ne zna. da je stvarno nekome stalo do takvih žrtava spalio bi svo oružje na svijetu, ali nije, nije stalo nikome nego se to koristi za huškanje. i to je najveća pljuvačka koju ti ljudi kojih više nema mogu doživjet. da ih se koristi u plamsanje mržnje ne prema pojedincu koji je to napravio nego prema cijelom narodu.
Evo i treci put.
violo, nije to narativ koji im paše.
;)
jebote svaki put kad upotrijebim riječ narativ osjećam se k'o sokrat.
Nestalo metaka. Plaća u Donbasu je 300 eura a metak je marku.AssadNaPodmornici wrote:izgleda da Rusi nisu uzeli cijelu popasnu nego trećinu ili pola.. i otišli par km južno od izjuma.. i maznuli dvije višekatnice kod mariopola.. toliko od današnjeg ruskog blitzkriega.. rat se nastavlja sutra
Sad kad su više manje osvojili cili Donbas a to je ugljen tu, sad triba udarit Rusiji embargo na ugljen i onda se stvara višak i prodaju ga Kini i Indiji za pola cijene + troškovi prijevoza i tako ekonomski još više padaju.
Last edited by RayMabus on 4/4/2022, 20:56; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ima valjda nekih zaliha nusproizvoda gdje može naći koji vitaminljubo1212 wrote:jadnik željam malo pozornosti, hrvatskeŠandor Winnetou wrote:Nismo ga hranili dovoljno sijenom pa je opet podivljao, a jebiga toliko marve ima pa nije teško učiniti propust :(ljubo1212 wrote:drma ti se kavez, 'oće to 'oće :)Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:
Okej.
Lako se utvrdi što je granata a što metak u potiljak, za to ne treba biti nikakav expert. Ono što je vidljivo a to je da su ljudi bili vezani sa rukama na leđima a to granata ne može da se skupe svi rusofili svijeta i iznesu tisuće teorija urota oko toga. Ruska stoka je napravila masakr nad civilima a sad jel bilo naredbe ili ne to neka rusi opravdavaju no zločin je tu, forenzika ne laže.AssadNaPodmornici wrote:što se tiče ratnih ruskih zločina u buči, čitao sam analize nekoga pro-ukrainskog -ukrainca, koji je realist, rekao je da je prema prvim saznanjiam bilo ratnog zločina, i da vjerojatno nije nigdje izdana naredba, nego su pojedinačni slučajevi. ..prema njemu brojke su "disputed" . ali da ima horor situacija ima, kao što vidimo rusi ubiju familiju itd.. međutim ruku na srce vjerojatno nije naredba izdana nego pojedinačni barbari.. nije naredba tipa srebrenica ili aušvic ili katjinska šuma..
Gnječ wrote:ODESSA: MORE ON THE UNDERGROUND WHORE HOUSE FREQUENTED BY ‘COLONEL’ KISLOVSKY!
In Odessa, the commander of the defense was caught in an orgy with a transvestite Colonel of the Armed Forces of Ukraine A. Kislovsky, a deputy of the city council of Odessa and a commander of the territorial defense, was caught in an underground brothel with a transvestite named “Jasmine”. Previously, he served as deputy military commissar of the Primorsky district of Odessa. Local media write that the Nemo Hotel, where the brothel is located, also belongs to Kislovsky (bought with bribes from the military registration and enlistment office). The hotel also has a dolphinarium, where families with children often come. We do not publish the video for ethical reasons.
but I will. vidi ovo ukro nazi krme voli travestite. onaj drugi ukro nazi krkan je gay peder voli homiće. pa kud ide taj sviet ustaško ukro nacistički majku mu jebem...svi pederčine.
In Odessa, during an orgy with a transgender sex-worker, city council deputy Andrei Kislovsky was detained. It is not surprising (rather even logical) that the “non-traditional” was also the head of the local Neo-Nazi Territorial Defense! This is the ‘morality’ imported from the US, UK and EU countries that are opposing our clearing of the Neo-Nazis!
lol.
e to je pravi branitelj zapadnjačkih vrijednosti.
bolestan svijet.
sori ljubo, ne mogu ga gledati kako pati, ipak je on naše blago kao nacionalna manjina :(Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:jadnik željam malo pozornosti, hrvatskeŠandor Winnetou wrote:Nismo ga hranili dovoljno sijenom pa je opet podivljao, a jebiga toliko marve ima pa nije teško učiniti propust :(ljubo1212 wrote:drma ti se kavez, 'oće to 'oće :)Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:ljubo1212 wrote:violator wrote:
Okej.
da zakljucim navodni zlocin u buci
rusi su dijelili lilihip nejaci a zli ukri kad preuzeli grad doveli filmsku ekipu i scenske radnike
rusi su dijelili lilihip nejaci a zli ukri kad preuzeli grad doveli filmsku ekipu i scenske radnike
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Eto, prosto ko pasulj. Nema dalje motaj kablovedebotoijusto wrote:da zakljucim navodni zlocin u buci
Tovariš Koba wrote:violator wrote:ebenica wrote:gle, prije jedno tjedan dana su našli golu vezanu ženu u azovom podrumu u mariupolju sa žigosanim kukastim križem na trbuhu.Šandor Winnetou wrote:Ajd se goni u pičku materinu ok? Pobili su ljude i vezali im ruke na leđa a di neće pse. A sad odjebi kretinjo.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:MDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:Ruska stoka je i pse ubijala po ulici i dvirištima
https://t.me/slavaukrini/1306
Sve sto nanosi bol ipatnju onima koji se vracaju. Gamad i gotovo...sjeme im prokleto bilo.
kako vi znate da su te pse ubili rusi? kako recite meni na koji način ste vi došli do zaključka da su to baš rusi napravili? jel ste tamo na tom mjestu sada odakle pišete iz Ukrajine ili? kako kako ajde želim odgovore odgovorite mi ne laprdanjem nego dokazima. jebote bog svatko može baciti na ulicu dva uginula psa to snimiti i staviti na tik tok ili neku drugu jebenu soc-mrežu.
evo odoh ja sad do šinteraja idem snimati kako psi nemaju hrane pa u to šibnuti na tiktok fejsbuk i onda staviti link na forum i reći rusi su to ne daju psima hrane.
ajde lumeni čekam vaše odgovore bez laprdanja molim.
nije mi palo na pamet to stavljat ovdje. to je prostituiranje mrtvih ljudi o kojima se ništa ne zna. da je stvarno nekome stalo do takvih žrtava spalio bi svo oružje na svijetu, ali nije, nije stalo nikome nego se to koristi za huškanje. i to je najveća pljuvačka koju ti ljudi kojih više nema mogu doživjet. da ih se koristi u plamsanje mržnje ne prema pojedincu koji je to napravio nego prema cijelom narodu.
Evo i treci put.
violo, nije to narativ koji im paše.
;)
jebote svaki put kad upotrijebim riječ narativ osjećam se k'o sokrat.
Privjet, Sokrate. :)
Bit cu optimisticna i zakljuciti da i njima ne pase narativ u kojem ljudi ginu pa da zele doznati sto se ondje, kvragu, dogadja i kakve sve manijake treba smjestiti iza resetaka... Nadam se da im je to toliko bitno da su spremni iskoraciti iz zacementiranog vrijednosnog sustava... Eto, ja ne znam sto se ondje desava, osim putem posredovane zbilje. Ono cega sam direktno svjesna jesu raseljeni Ukrajinci kojima i mi, rijecke picke, periodicno prikupljamo pomoc i nosimo na vise punktova dok se ovi nasi forumski junaci bore u PC igricama.
Guest- Guest
Tovariš Koba wrote:ovako.
ima ružnih scena.
sljedeće:
dalje:
:(
Ne mogu ja to... Mozda sutra budem hrabrija.
Guest- Guest
Nakon koliko, dana .... Sto reci... Krv, mrtvi, sakati siloven/i, raseljeni, .... Nova zeljezna zavjesa samo par tisuca kilometara istocno, Patnja i mizerija.... Sve nekako ali me najvise pogadja sta vidim pukotine u antivakserskom dijelu forumske populacije. do prije neki dan su bili za slobodu i protiv ogranicavanja a sada su za uzimanje zivota ne samo slobode. Rasapde se antivakserska koalicija, forumska naravno. Sada ponovno u svoje rovove i umjesto proteina i pizdarija ucite sela po Ukrajini... Muhahahaha Kila jebenog mozga.
2014-04-14
Prije 7 minuta
Francuska protjeruje 35 ruskih diplomata
Nakon Njemačke, i Francuska je odlučila protjerati velik broj ruskih diplomata.
"Njihove akcije usmjerene su protiv interesa naše nacionalne sigurnosti. Radi se o odluci u skladu s europskom inicijativom", objavilo je francusko Ministarstvo vanjskih poslova.
Izvor blizak ministarstvo za AFP je rekao da se radi o 35 ruskih diplomata. Podsjetimo, Njemačka je danas objavila da protjeruje 40 ruskih diplomata iz zemlje zbog masakra civila u Buči, gradu kod Kijeva.
Francuska protjeruje 35 ruskih diplomata
Nakon Njemačke, i Francuska je odlučila protjerati velik broj ruskih diplomata.
"Njihove akcije usmjerene su protiv interesa naše nacionalne sigurnosti. Radi se o odluci u skladu s europskom inicijativom", objavilo je francusko Ministarstvo vanjskih poslova.
Izvor blizak ministarstvo za AFP je rekao da se radi o 35 ruskih diplomata. Podsjetimo, Njemačka je danas objavila da protjeruje 40 ruskih diplomata iz zemlje zbog masakra civila u Buči, gradu kod Kijeva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu