ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 23 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by dijagram 3/4/2022, 14:57

Nadam se da su ubojice ovih civila duboko udahnule kroz crvenu sumu.

dijagram

2015-08-09

michaellcmacha, Noor, Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/4/2022, 14:59

Sve žešći udari na Odesu i ciljanje kritične infrastrukture, ima li Rusija planove za stvaranje kopnenog koridora sve do Pridnjestrovlja?
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 23 Rpsxd1648983098

https://www.advance.hr/vijesti/sve-zesci-udari-na-odesu-i-ciljanje-kriticne-infrastrukture-ima-li-rusija-planove-za-stvaranje-kopnenog-koridora-sve-do-pridnjestrovlja/

Ukrajinska rafinerija nafte u Kremenčugu potpuno je uništena nakon ruskog napada, rekao je u nedjelju na televiziji Dmitro Lunin, guverner Poltavske regije.

"Požar u rafineriji je ugašen, ali je objekt potpuno uništen i više ne može raditi", rekao je Lunin.

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je da su raketni napadi ruske vojske u nedjelju uništili rafineriju nafte i tri skladišta goriva u blizini Odese, dodajući da je te objekte koristila Ukrajina za opskrbu svojih vojnika u blizini grada Mikolajiva.

MARŠ NA DRINU.

:popcorn
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 3/4/2022, 14:59

Gore su im desetkovali elitnu postrojbu.

Ovo je valjda reakcija.

Pokazuje o kakvoj se eliti radi.

Pljuc.

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2022, 14:59

Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:
što kaže dingo, zna li se išta?
Mislim  on je stručnjak za banderovce i ukronaciste pa će vjerojatno te ubijene tako i klasificirati a pomoćnik mu je jebeni. On je također stručnjak samo malo manjeg kalibra od dinga.

nek gledaju ovo...
gledam, i? kaj bih trebao, zgrozit se? 30 godina gledam slične slike diljem svijeta skoro pa svakodnevno. ja sam protivnik ratova, razoružao bih cijeli svijet da mogu, ali ne mogu.
s druge strane, nisi ni ti zgrožena, to ti je municija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 3/4/2022, 15:04

ebenica wrote:
Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Mislim  on je stručnjak za banderovce i ukronaciste pa će vjerojatno te ubijene tako i klasificirati a pomoćnik mu je jebeni. On je također stručnjak samo malo manjeg kalibra od dinga.

nek gledaju ovo...
gledam, i? kaj bih trebao, zgrozit se? 30 godina gledam slične slike diljem svijeta skoro pa svakodnevno. ja sam protivnik ratova, razoružao bih cijeli svijet da mogu, ali ne mogu.
Nikoga to ne zgražava. To ih rajca. Savremeni mediji i imaju to za cilj. Masovna histerija. Što krvavije i perverznije, to bolje. Naopak svet.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/4/2022, 15:05

RayMabus wrote:Sve žešći udari na Odesu i ciljanje kritične infrastrukture, ima li Rusija planove za stvaranje kopnenog koridora sve do Pridnjestrovlja?

nema. jebote visiš na ovoj temi 24h kao safet na koroni, a izgleda kako safet unatoč tome što je znao visiti po 40h(da 40h u komadu je prove budan jednom a +20 h mu je bilo normalno) a sve jedno je pisao gluposti, tako i ti si do sada 5 puta mogao shvatiti da rusija nema šanse da stvori kopneni most od Krima do Pridnjestrovlja. Nema šanse. Kužiš poraežni su kod Mikolajeva, a to je grad veći od Splita prije Odese, povuli su se kod Hersona gdje su van grada Ukrainci a Rusi se ukopavaju. Nemoraš spamati baš toliko

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2022, 15:06

dzango wrote:
ebenica wrote:
Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:

nek gledaju ovo...
Nikoga to ne zgražava. To ih rajca. Savremeni mediji i imaju to za cilj. Masovna histerija. Što krvavije i perverznije, to bolje. Naopak svet.

Zna ekspert sve o rajcanju :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/4/2022, 15:06

navodno je pilot onoga oborenog suhoja uhvaćen živ.. koliko je već ukraina tih pilota maznula.,..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/4/2022, 15:07

U zadnjih 24 sata uništene su dvije rafinerije u Ukrajini i to u središnjem dijelu dakle nema dizela za tenkove, kamione itd za ukrajinsku vojsku za istok i jug.

KARTA TIH RAFINERIJA PO uKRAJINI S TIM DA JE ONA U kERSONU U RUSKIM RUIKAMA.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 23 Kononczuk-map-Ukraine

POČIMA :

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 3/4/2022, 15:10

MDMiridije wrote:
dzango wrote:
ebenica wrote:
Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:

nek gledaju ovo...

Ako je merilo forum i konkurencija na forumu..., onda da.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2022, 15:12

MDMiridije wrote:
dzango wrote:
ebenica wrote:
Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:

nek gledaju ovo...

jel tebe to kai si vidio zgrozilo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/4/2022, 15:15

AssadNaPodmornici wrote:htio sam ti staviti par friških videa sa mariopola i sa ruske strane gdje se vidi brutalna borba, i sa ukrainske strane gdje se vidi kako im nanose gadne gubitke, ali dobro.. nema smisla, Mariopol je pao  , Rusa tamo nema osim policijskih patrola i rasporedili su se na drugim ratištima..

a i neman vremena raspravljati sa još jednim "safetom & sovakom"
ima tu još jedna kvaka koje pederčići, i slična ekipa nisu sposobni prispodobiti kad uspoređuju USA i rusiju... USA ima 320 milijuna stanovnika, od kojih ista za potrebe neke vojne kampanje koristi aktivne vojnike koji su na plaći Ministarstva obrane i to je uhodana shema već 40+ godina i njima u par godina kampanje pogine oko 4500 vojnika koje se pod svaku cijenu i mrtve dovozi kući, a iza njih ostanu zbrinute obitelji... rusa ima 150 milijuna, nemaju visoko profesionaliziranu vojsku, u ovu kampanju poslali su na tisuće ročnika i kadeta a ukupan broj mrtvih vojnika za mjesec dana premašuje 10 000, uz činjenicu da država rusija ima vrlo nisku razinu brige i o živima a kamoli o mrtvima vojnicima i njihovim obiteljima...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/4/2022, 15:15

PATRIJARH KIRIL: Vojska da bude verna zakletvi do kraja, narod da shvati da je došlo posebno vreme

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 23 91790_get-thumbs-on-fly.php_f

Kako prenosi agencija, patrijarh je ovo rekao u nedelju posle liturgije u glavnom hramu Oružanih snaga Rusije.

- Većina zemalja sveta je pod kolosalnim uticajem jedne sile, koja nam je danas, nažalost, postala suprotstavljena. Moramo biti veoma jaki. Kad kažem „mi“, mislim pre svega na Oružane snage, ali ne samo na njih. Svi naši ljudi danas treba da se, takoreći, probude, da počnu da shvataju da je nastupilo posebno vreme, od koga može zavistiti naša istorijska sudbina. Zato sam danas služio Svetu Liturgiju ovde, u ovoj crkvi, da bih se, pre svega, sastao sa predstavnicima naših oružanih snaga, obratio im se, a preko njih našoj vojsci i mornarici, svim braniocima Otadžbine – da shvate istorijsku važnost trenutka koji proživljavaju“, rekao je patrijarh.

„Ali, mi smo čitavom našom istorijom tako obrazovani da volimo svoju otadžbinu i bićemo spremni da je branimo na način na koji Rusi mogu da brane svoju zemlju. Polazim od istorije našeg naroda, naših oružanih snaga, jer smo slomili kičmu nacizmu, koji bi nesumnjivo pokorio svet, da nije bilo podviga našeg naroda“, rekao je patrijarh.

On je dodao da ne prestaje da oseća zabrinutost za one ljude koji žive u mestima gde se dešavaju vojni sukobi. Predstojatelj Ruske pravoslavne crkve pozvao je da se učini sve da se krvoproliće zaustavi.

Istovremeno, moramo biti verni, tu pre svega, mislim na vojna lica , svojoj zakletvi i spremnosti da „dušu položimo za svoje prijatelje”, zaključio je patrijarh.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1103286/patrijarh-kiril-pozvao-vojsku-bude-verna-zakletvi-kraja

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/4/2022, 15:16

dijagram wrote:
Noor wrote:Ruska invazija na Ukrajinu - Page 23 20220410
Gle, il su nacisti ili farmaceuti iz laboratorija koji radi oruzje protiv rusa.
ovi ljudi zasigurno nisu stradali od artiljerije...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dijagram 3/4/2022, 15:20

michaellcmacha wrote:
dijagram wrote:

Pravo osloboditeljski.

Dodju ti pred kucu i zatuku ko kera pored tarabe.

Koliko ce civila tek u gradovima usmrtiti bjesomucnim granatiranjem po stambenim objektima.

Jna, partizanija i te doktrine, antifasizam press.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/4/2022, 15:28

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:Sve žešći udari na Odesu i ciljanje kritične infrastrukture, ima li Rusija planove za stvaranje kopnenog koridora sve do Pridnjestrovlja?

nema. jebote visiš na ovoj temi 24h kao safet na koroni, a izgleda kako safet unatoč tome što je znao visiti po 40h(da 40h u komadu je prove budan jednom a +20 h mu je bilo normalno) a sve jedno je pisao gluposti, tako i ti si do sada 5 puta mogao shvatiti da rusija nema šanse da stvori kopneni most od Krima do Pridnjestrovlja. Nema šanse. Kužiš poraežni su kod Mikolajeva, a to je grad veći od Splita prije Odese, povuli su se kod Hersona gdje su van grada  Ukrainci a Rusi se ukopavaju. Nemoraš spamati baš toliko

Ajmo malo ozbiljno popričati.

Zašto bi im u 24 sata digli dvije rafinerije u središnjoj Ukrajini ( ona u Kersonu je u ruskim rukama ) i ovi nemaju više dizela tj teško ga dovode na frontu istok i jug i istovremeno Kiril održi misu u crkvi ruske vojske i kako je ovo sudbonosna bitka a spominje i vojsku i MORNARICU ( kao da ova nije dio vojske ) i priča o ugroženom ruskom pravoslavlju u Ukrajini borbi protiv nacizma i kako triba položiti i dušu a pri tome misli tijelo dakle poginit za tu ideju ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 3/4/2022, 15:31

michaellcmacha wrote:
dijagram wrote:
sve je to ista doktrina.
isti modus.
isti sklop.

rade isto što im je radio uzor adolf i ss postrojbe.
i kasnije braća srblje.

tu stoku treba stisnuti dok ne počnu krepavati i ne pojavi se novi lenjin, a iza njega staljin i svede ih na prihvatljivih 100 000 000.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/4/2022, 15:32

RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

nema. jebote visiš na ovoj temi 24h kao safet na koroni, a izgleda kako safet unatoč tome što je znao visiti po 40h(da 40h u komadu je prove budan jednom a +20 h mu je bilo normalno) a sve jedno je pisao gluposti, tako i ti si do sada 5 puta mogao shvatiti da rusija nema šanse da stvori kopneni most od Krima do Pridnjestrovlja. Nema šanse. Kužiš poraežni su kod Mikolajeva, a to je grad veći od Splita prije Odese, povuli su se kod Hersona gdje su van grada  Ukrainci a Rusi se ukopavaju. Nemoraš spamati baš toliko

Zašto bi im u 24 sata digli dvije rafinerije u središnjoj Ukrajini ( ona u Kersonu je u ruskim rukama ) i ovi nemaju više dizela tj teško ga dovode na frontu istok i jug i istovremeno Kiril održi misu u crkvi ruske vojske i kako je ovo sudbonosna bitka a spominje i vojsku i MORNARICU ( kao da ova nije dio vojske ) i priča o ugroženom ruskom pravoslavlju u Ukrajini borbi protiv nacizma i kako triba položiti i dušu a pri tome misli tijelo dakle poginit za tu ideju ?

digli su im gorivo u zrak čisto što u ratu uništavaš protivničku infrastrukturu, branio se ili napada. uništavaš. ne zato što će oni se ići spajati sa Moldavijom, sa kojim snagama? međutim ukrainci pripremaju protunapade tu, pa razneseš im skladište goriva da nemaju sa čime pokretati tenkove i vozila. do sada smo svi naučili da je logistika najvažniji faktor u ovom ratu.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 3/4/2022, 15:36

ebenica wrote:
Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:

nek gledaju ovo...
ajd ne sroljii, jer znam da nisi zao čovjek...niti glup. dapače.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/4/2022, 15:37

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

digli su im gorivo u zrak čisto što u ratu uništavaš protivničku infrastrukturu, branio se ili napada. uništavaš. ne zato što će oni se ići spajati sa Moldavijom, sa kojim snagama? međutim ukrainci pripremaju protunapade tu, pa razneseš im skladište goriva da nemaju sa čime pokretati tenkove i vozila.  do sada smo svi naučili da je logistika najvažniji faktor u ovom ratu.

Sad ćemo opet malo ozbiljno popričat.

Rusa ima nekih barem tri puta više a kad ih Kiril mobilizira onda je to to.

Plus ovo :

Odesa je oko 180 km od moldavske, odnosno pridnjestrovske granice, vojni kontingent u toj odmetnutoj moldavskoj provinciji broji 1500 vojnika, a vojska Pridnjestrovlja, prema njihovim podacima, broji oko 7500 vojnika, ali i oko 80 tisuća rezervista, kojima se, sada pišu tamošnji mediji, dijele mobilizacijski pozivi.

Podsjetimo da dobar dio tamošnjeg stanovništva ima i rusko državljanstvo te može podlijegati i ruskim vojnim zakonima.

Pobunjeni teritorij Moldavije ‘diže‘ rezerviste, zamijećena pregrupiranja ruskih trupa

Trebao bi također znati i da nadležnost nad Slavenima u Moldaviji i dalje ima ruska crkva a ne ova ukrajinska kojoj je vraćena autokefalnost.

Stvarno misliš da nemaju snage ( vojske ) a imaju dominaciju na moru, u zraku, topništvu, pješadiji i VOLJU ?

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 3/4/2022, 15:42

michaellcmacha wrote:
dijagram wrote:
pa ovaj što leži na leđima ima na prsima veliku ulaznu prostrijelnu ranu, crnu po rubovima...što samo znači da je upucan iz neposredne blizine

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics